Na de acht van Eindhoven, nu de vijf van Oosterhout.

Het was opnieuw onrustig in Noord-Brabant. Na de acht van Eindhoven, zijn er nu de vijf van Oosterhout. De Brabantse politie heeft vanavond beelden getoond van een grove mishandeling in het uitgaansleven van de stad. Zeker vijf grote jongens durfden het aan om samen één jongen te mishandelen en bewusteloos achter te laten.

De laffe daad vond plaats in de vroege ochtend van zaterdag 19 januari. De aanleiding van de mishandeling is onbekend. Er waren veel getuigen van de gebeurtenis, maar niemand greep in. Dat meldt het ANP.

Andermaal doet de politie een beroep op u. Mocht u één of meerdere kopschoppers herkennen, dan is de politie u zeer dankbaar. Afgelopen weekend deelden agenten en portiers flyers uit in het uitgaansgebied van Oosterhout om de stappers te wijzen op de uitzending in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Reaguursels

Goedzo gs ! aan de digitale schandpaal ermee, ik ben er overigens ook voor om zulke mensen een x-aantal uren op de dam vast te zetten, met een bord ervoor wat ze gedaan hebben.

Zijn het deze keer tenminste wel weer cultuurverrijkers anders ga ik nog denken dat er helemaal iets mis is met de samenleving!

De aso's. En met de 8 van Eindhoven nog
zeuren over privacy-recht.
Ben het hélemaal met cookiemonster eens

Ik weet niet wat ik erger vind. De daad zelf of de mensen die er staan en niks doen.

Staat het PowNed camerateam al in de startblokken om deze mensen aan de mediaschandpaal te nagelen?

De advocaat zal straks bepleiten dat de camera daar onwettig hing, zijn cliënten daarom onwettig zijn gefilmd, en daarom per ommegaande vrijspraak dienen te krijgen. De rechter, die het vast wel heel triest vind voor de jongens dat ze illegaal in het openbaar zijn gefilmd en in de media zijn gekomen, laat daarop de jongens vrij. Beetje geluk krijgen ze okk nog een schadevergoeding voor onterecht vast hebben gezeten.

Aan de schoenen te zien is het slachtoffer geen fin. Ik zet 10 euro op racistisch motief van de daders.

Er zit trouwens een tokkiewijf bij met uggs op het laatst.

-weggejorist-

Even Off-Topic lol.

Pistorius krijgt een enkelband.

Baby Rasta | 25-02-13 | 19:27


Die mensen die niets doen natuurlijk. Zoiets zou nooit gebeuren als deze hyena's zich niet onaantastelijk waande.


Ik zeg het al jaren, het probleem zit hem in het gebrek aan sociale cohesie en angstig wegkijken. Of er nu een oud omaatje word beroofd of een jongen aan gort geslagen, 99% kijkt meteen weg. Gelukkig is er wel een % die ook ingrijpt zolang een ander schaap maar eerst over de dam gaat.


Weinig strijdvaardig volk hier in Nederland tegenwoordig. Was vroeger wel anders. Althans, behalve op het internet daar zitten tegenwoordig alle helden want oh wee als zij zoiets zouden zien dan zouden ze ingrijpen natuurlijk!

@Robstar2000
Snotapen... Bent u wel goed bij uw hoofd?

"Ik zeg het al jaren, het probleem zit hem in het gebrek aan sociale cohesie en angstig wegkijken."
-
Het probleem zit em in het feit dat Nederlanders geen opgefokte inteelt apen zijn die in het stenen tijdperk thuishoren.

De Koreaanse Slet | 25-02-13 | 19:36 | niet ok!
Wie ingrijpt, krijgt zelf een proces aan de broek.

Overduidelijk cultuurverrijkers, sowieso al te zien aan dat er binnen een mum van tijd er ineens steeds meer bijkomen.

Merkava | 25-02-13 | 19:40 | niet ok!

Fight fire with fire! Het heeft geen zin om van de zijlijn toe te kijken hoe de hyena's de straten overnemen alsof het hun territorium is terwijl elke voorbijganger aan hen overgeleverd is.

Haduco | 25-02-13 | 19:41


Dat is dus helemaal niet waar lafaard.


Sterker nog volgens de wet mag je zelfs de wet overtreden als je een groter vergrijp bestrijd.


Dat wil dus in dit geval zeggen dat als jij met de honkbalknuppel die je net gekocht hebt in de sportzaak rond zwiept om die jongens op afstand te houden, en je er eentje per ongeluk doodslaat omdat hij je aanvalt, je ongetwijfeld vrijspraak krijgt en waarschijnlijk niet eens vervolgd wordt.


Want 1.) recht op zelfverdediging - 5 tegen 1 verklaard het gebruik van een wapen (maar ook als het er eentje van een nogal groot formaat zou zijn) 2.) je neemt het hier op voor een slachtoffer van een laffe aanval en een strafbaar feit dat met een pittige gevangenisstraf bestraft kan worden 3.) je doet jouw burgelijke plicht om erger te voorkomen zoals doodslag of moord en beschermd dus eigenlijk zelfs ook de daders tegen een erger vergrijp.


Kortom je zal waarschijnlijk niet eens aangeklaagd worden mits er natuurlijk omstanders zijn die getuigen dat jij niet de agressor bent maar met gepast geweld erger probeert te voorkomen.

Robstar2000 | 25-02-13 | 19:34 |

snotapen? ze trappen iemand halfdood?

Ik mis een link, klopt dat? Hier in ieder geval:
www.youtube.com...

Lijfstraffen,echt dat helpt,gebroken knieschijf via snelrecht doet de grootste schoft smeken om genade.

Doodstraf invoeren!

Het is slechts een kwestie van tijd voordat deze lafbekken gevonden zijn. En dan kunnen we weer mooie beelden zien van zielig huilende mannetjes die bang zijn voor de toekomst.... Wat een stelletje klotehonden zeg! Die in hell!

Baby Rasta | 25-02-13 | 19:29

Recht onderin zulke filmpjes, kun je het beeld groter maken.
Volgens mij haalt ze een van die klootzakken weg.
Ze wist zeker dat er een camera hangt.

Als je wilt ingrijpen zal je dat met een groep mensen moeten doen die ervaring met vechten hebben en die groep moet ook groter zijn dan de aanvallers. Daarnaast bellen die bontkraagjes meteen reservetroepen die zich ergens in spelonken en rioleringen paraat staan. Dat maakt ingrijpen tegen dit straatvuil praktisch gezien best lastig.

Ook off topic. Pistorius heeft geen poot om op te staan in die hele zaak. Maargoed, wat betreft deze eikels. Opknopen. Je ziet duidelijk dat de een een reactie uitlokt zodat iedereen erop in kan rammen.

Jammer dat ze altijd een makkelijk slachtoffer uitzoeken.
En nog half zat ook nog.

Tjonge, wat zijn we stoer.

Pek en Veren graag!!
Maak er maar weer een skitterend voorpaginaspektakel van!
Bernt is met U.

-weggejorist-

Tremens | 25-02-13 | 19:58 |
Bijna grappig beschreven hoe treurig de situatie is met dat gespuis, valt niet tegenop te boksen, ook niet met schandpalen, doet ze simpelweg niets. Komt omdat hun omgeving er niets om geeft, dat is het verschil met whitey, dan zijn andere whiteys ook verontwaardigd en uiten ze die verontwaardiging massaal, maar dit zul je niet zo gauw zien bij andere groepen, tenminste dat is mijn mening.

[pvda mode] incidentje mensen...

Hier schieten woorden tekort............zet ze maar met hun medebroeders bij ons op het plein in ut dorp. Wij weten daar we raad mee........

Diegene die er nu van beticht te worden schijnt een roomblanke jongen te zijn met een vriendinnetje die een aparte achternaam heeft. Nomen est omen maar weer. Het zal zomaar om een meisje kunnen gaan.

Gewoon dierenvoer van maken of anders misschien toch als NL overheid eens met die Poch gaan praten.

De Koreaanse Slet | 25-02-13 | 20:25 | niet ok!

*kuch*
Nicky en Yessin

zeker geen marokkanen... toch ?

-weggejorist-

Waar is het misgegaan?
Oh toevallig toen we zo welvarend waren dat we te lui werden om de 'vieze klusjes' te doen? Had in godsnaam chinezen hieraan gehaald, leuke mensen.

Het is nu duidelijk wat het zijn. Durven we nu ook?

Baby Rasta | 25-02-13 | 20:28


Ik noem geen namen, post geen facebookpagina's ik observeer enkel.


Yessin is dus ook gevonden begrijp ik uit de panelen van GS.


Mooi nog drie te gaan. Allochtonen 1 - Autochtonen 1


Het kan nog alle kanten op!


Wel mooi geïntegreerd die Mocro, dat dan weer wel. Lekker met je blanke maatje een rivaal halfdood meppen!

goedverstaander | 25-02-13 | 19:52 | niet ok!
Ik mis een link, klopt dat? Hier in ieder geval:
www.youtube.com...

Handig ! ;-)


Ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat "mensen" dit kunnen doen !

Het niet-ingrijpen heb ik wel begrip voor, als je niet met een groepje bent, weet je wat je lot is...

Nu weet ik het zeker. Ik ga op Krav Maga. Wat ik daarmee moet weet ik niet. Maar van de 5 gaat er op z'n minst eentje neer (naast mezelf dan).

Preventief ruimen lijkt mij de beste oplossing.

Wow! Die held die er later ook nog aan komt vliegen.
Komop, zijn er geen betere beelden? Mensen die hen herkennen uit de omgeving die zo vriendelijk kunnen zijn een groepsfoto online te gooien? Beetje in de rug trappen ook, laffe lijers.

De Koreaanse Slet | 25-02-13 | 20:45 | niet ok!

Ach ik heb er geen moeite mee. Schept een precedent om deze jongens aan de schandpaal te nagelen op GS. Zou de luie lange arm van de wet meekijken?

ff wat anders, waar halen dit soort nonvaleurs eigenlijk t geld vandaan om 'uit te gaan'? of hebben ze nix te verteren en gaan we dan maar voor de gein iemand verrot trappen?

Brabantse politie nagelt iedereen lekker aan de schandpaal. Ik ben klaar voor de heksenjacht. Wie kent deze straatvervuilers?

"waar halen dit soort nonvaleurs eigenlijk t geld vandaan om 'uit te gaan'?"
hammedje | 25-02-13 | 20:57 | niet ok!

- Drugshandel
- Lover-geboy
- Handtasje (willekeurige) oma
- Scooter "handel"

Das een beetje de basic buissiness van dit soort gasten voolgens mij...

Begrijpikdatnougoed? | 25-02-13 | 21:08 | niet ok!
www.geenstijl.nl...

-weggejorist-

Baby Rasta | 25-02-13 | 20:56


En als ze het nu niet zijn? Prima om het naar de politie door te sturen als tip zodat deze langs kunnen gaan en het e.e.a. onderzoeken maar deze vorm van eigenrichting kan enorm slecht aflopen. Dat is sowieso erg, maar verschrikkelijk als plots blijkt dat zo'n jongen er niets mee te maken had.

Staat het PowNed camerateam al in de startblokken om deze mensen aan de mediaschandpaal te nagelen?
Meeroever | 25-02-13 | 19:27 | niet ok!
Graag. En die laffe omstanders ook.

Ik kan die omstanders wel begrijpen,die lopen wel een risico met die klote justitie.

En gepast geweld tegen die kopschoppers zal moeilijk gaan.

Ik voel krokodillentraantjes aankomen...

-weggejorist-

tinypic.com...

-Het smalle gezicht
-De langwerpige rare oren
-De kin
-Mond lijkt ook er overeen te komen als je kijkt naar de breedte

een ideetje voor SBS, elke zaterdagavond livereality programma vanuit een uitgaansgebied,

Wat een laffe hyena's weer zeg ..50% van de klappen/trappen komen van achter en dat terwijl ze met zijn 3/5 hyena's tegen 1 zijn.
Afmaken die gasten.

Als omstander kun je niks. Anders ga je ook dood.

Cagefight! De 5 tegen de 8.
Wie overleeft wordt ingegraven midden op de Kalverstraat met z'n bolletje boven de klinkers. Bordje erboven : 'wees barmhartig, dit doe ik anders nooit'

Die vuile gore lafbekken, en dan vooral die laatste die die jongen vanachter zo hard tegen het hoofd trapt; ik weet niet, maar volgens mij hebben die vuile lafaards zo een mazzel, zo een verschrikkelijke mazzel dat ik niet in de buurt was, want echt, ik zou niet meer voor mijzelf instaan als ik zoiets zie gebeuren. De woede die ik bij mijzelf voel opkomen is echt zo verschrikkelijk dat ik er bijna van moet overgeven. Wat een totaal gestoorde agressieve teringlijers. Ik vind dat die gasten opgesloten moeten worden; TBS. Levenslang. En dan vastgebonden op je stoel de hele dag door verplicht deze beelden kijken. Vuile smerige kakkerlakken. Wat mij betreft is de grens bereikt. Als de overheid nu niet keihard met dit tyfustuig afrekent dan hou ik mijzelf het recht voor om dat alsdan zelf te doen. Ik kan er niet over uit; wat een minne, vieze onderkruiperige laffe honden.

Deze foto wordt in het andere topic gepost.

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net...

Zijn er gelijkenissen? Wat denken jullie.

Hé, d'r zit een autochtoon bij. We passen ons heel erg goed aan!

Waarom wordt dat tuig nu pas openbaar gemaakt?. Veel te lang onder de keutel gehouden.
Ik ik mij niet vergis zag ik een stelletje tussen de flinke jongens"lopen. Waarom niet een paar van die trappers gevolgd en de politie gebeld??
Of zie ik het weer te simpel??

Reacties op dit artikel zijn gesloten