*

Theo Huisman, president van de motorvrienden, is 'out in bad standing'.

Theo Huisman, de president van de Hells Angels, is door zijn motorvrienden de deur gewezen. Hij is oneervol afgezet, omdat hij de erecodes van de club niet zou hebben gerespecteerd.

Het gedwongen vertrek van Huisman zou een pijnlijke affaire zijn geweest. Zijn voormalige motorbroeders zouden hem hebben mishandeld, meldt De Telegraaf.

Omdat hij geroyeerd is, ook wel 'out in bad standing' genoemd in vakjargon, moet Huisman bovendien zijn clubeigendommen inleveren. Dat betekent ook zijn Harley Davidson. Verder moet de gewezen president zijn tatoeages over de Angels laten verwijderen.

Een andere hoge pief binnen de gelederen van de motorclub zou binnenkort ook wel eens zijn biezen kunnen pakken, melden bronnen aan de krant. Het gaat om Harry Stoeltie, die momenteel achter de tralies zit op verdenking van afpersing. Stoeltie zou zich eveneens niet aan de regels van het clubje hebben gehouden.

Reaguursels

Ontslagen bij je vorige werkgever. Dan kom je met zo'n cv nooit meer aan de bak.

Wel k*t van die Harley natuurlijk...dat dan weer wel.

De Omerta verbroken?

Vespa kopeuh?

Zijn ze niet tegen andere brommerclubs aan het knokken besteden ze hun aandacht aan de kameraadjes.

Ik dacht dat die Molukker president was

Broer van Henny?

@thefonz

al bijna een jaar niet meer

"no kidding"

Ach gossie je zou bijna medelijden met deze uit de kracht gegroeide kleuter krijgen. Moet zijn plakplaatjes verwijderen en mag zo een kek jasje ook niet meer dragen.

Kopen die hun bromfietsjes niet zelf dan?

Betaal je daar eigenlijk bijtelling over, zo'n Harley van de zaak?

Lijkt me wel een leuke functie voor Willem H., alias de Neus. Wel een typeje dat van aanpakken weet.

Tja, zo ben je voorzitter, zo lig je mishandeld in de goot. Van je maatjes die je ooit in het Harley-zadel hielpen moet je het maar hebben.

Nieuwe plakplaatjes bij drogist halen gaat.

Afgezette presidenten H.A. kunnen zow onderhand een eigen clubje beginnen tog!

Harrie Stoeltie komt vrij 1 juni:

bondtehond.blogspot.nl...

Hij wilde niet barebacken?

Heeft even op zich laten wachten maar dan is er nu toch eindelijk een onderwerp waar Rutger kan laten zien dat hij altijd en overal bijdehand kan zijn en even "een voet tussen deur" komt zetten.

Spring in de auto en eenzelfde benadering nu als bijvoorbeeld een Kinnegin graag. Geen flauwe grapjes en "slijmerig aanschurken" zoals je bij Ome Roon doet. Nee, categorie gestrekt been.

Kom op Rutger nu kun je werkelijk tonen dat je stalen ballen (of luchtloze pingpongerTs) in je zak hebt.

Theo had een Honda in zn garage staan en dat wordt door de heren onder geen beding geaccepteerd.

@ Thefons Daniel Uneputty zo heet deze meneer. Is sinds 30 januari 2012 geen President meer. Heeft zelf zijn functie neergelegd net als onze koningin. Leek me een uitermate sympathieke man. Volgens mij wilde hij meer tijd besteden aan de kunst van het tatoeŽren en zijn kinderen. Sinds het clubhuis in 020 er niet meer is is het vrij stil rondom de 81MC.

Maar wŠt heeft hij nou gedaan om oneervol afgezet te worden?

Reacties op dit artikel zijn gesloten