*

Alleen andere kledij bij bedenken

Vanaf vandaag kunt u het grof geschut op straat tegenkomen.

Nederlandse agenten worden zwaarder bewapend om een mogelijke aanslag te voorkomen. Zij mogen vanaf vandaag op openbare plekken, zoals stations en winkelcentra, met een mitrailleur patrouilleren. Nooit eerder gebeurde dat in Nederland.

De Nationale Politie gaat met sneltreinvaart 150 agenten trainen in het hanteren van het wapen. Dat aantal komt bovenop de 300 specialistische schutters die reeds zijn ingezet om panden te bewaken, zoals rechtbanken en woningen van bedreigde mensen. Deze schutters krijgen overigens een nieuwe outfit, waaronder een helm, extra zware kogelwerende vesten en speciale richtaccessoires met lampen.

Naast hun gewone wapen krijgen de dienders een MP5-machinepistool. Dit wapen schiet verder en heeft meer kogels in de patroonhouder. "Het zou kunnen dat burgers van deze wapens schrikken, maar we leven in andere tijden. Het uiteindelijke doel is dat ons land veilig is voor iedereen", aldus een woordvoerder van de korpsleiding.

Bewakingseenheden verruimen

"Mede naar aanleiding van de terroristische aanslagen met automatische vuurwapens in Frankrijk heeft de politie besloten versneld meer schutters op te leiden en de inzetcriteria van de bewakingseenheden te verruimen", vertelt de zegsman volgens het AD.

De inzet van de zwaarbewapende agenten zou een preventieve werking hebben. "Zodra zij met geweld worden geconfronteerd, hebben de agenten een defensieve rol", zegt de woordvoerder. "De uiteindelijke interventie is voorbehouden aan eenheden die deel uitmaken van de Dienst Speciale Interventies, zoals arrestatieteams."

De Nationale Politie zet hoog in om de terreurdreiging de kop in te drukken. Zo worden wijkagenten ingezet om radicaliserende personen tijdig op te sporen, onderzoekt de recherche terroristische activiteiten en rijden er Rapid Response Teams rond om in te kunnen grijpen bij een aanslag.

Reaguursels

Toch knap dat het tot nu toe niet nodig is geweest, en in landen om ons heen totale lockdowns hebben plaatsgevonden. +1 ordediensten.

Lampen? 20 jaar geleden bij de landmacht hadden we al nachtkijkers. Héérlijk! Altijd raak!
Die dingen kosten tegenwoordig geen drol meer. Koop eens goed spul!

Zou eens tijd worden. Tegen automatische wapens begin je zo weinig als diender met je standaard Walther.

-weggejorist-

-weggejorist-

-weggejorist-

Prima . First responders bij een aanslag moeten adequaat kunnen handelen.
Dan kom je er niet met je dienstpistool tegen een AK47

Ze staan vanaf vandaag met een mitrailleur op het station, maar de training moet nog beginnen?

' holland security ' naar amerikaans model

Aanslagen woorden hier absoluut niet mee voorkomen. Het geeft misschien zelfs wel extra aantrekkingskracht, want meer publiciteit.
Denk eerder dat dit een maatregel is tegen opstandige eigen burgers, de overheid begint bang te worden.

straks.. in ieder dorp met AZC , dank PvdA

Er is toch niets aan de hand?
Judith Sargentini heeft het ons beloofd. Er komen geen terroristen. Waarom dan toch al deze maatregelen?

spierballen spelletjes in overbevolkt gebied, onnodig risico voor de toch al weerloze burger.
pak de oorzaak aan ipv schrikbeleid voeren. Oorzaak welke oorzaak?

Ik vind het een vrij trieste stap die er wordt gezet. Ja, ik snap het vanuit veiligheidsoogpunt, maar eenmaal de stap gezet dan krijg je letterlijk een wapenwedloop waarbij boeventuig zelf ook zwaardere wapens gaan inzetten. Nu kun je natuurlijk de toestand ook anders zien dat boeventuig momenteel de politie al stappen voor is en al zwaarder wapentuig heeft en dat deze politie-eenheden wel de volgende stap móeten zetten omdat ze anders kansloos zijn.

-weggejorist-

mp5 +veul doe mij er ook één

Met de schietkunsten van de politie is het een goed plan ze een MP te geven... Gaat er misschien ook een kogel raak...
/* sarcasme Modus uit

Inzetten van zwaarder militairwapentuig ...burger mag nog geen zelfverdedigingspray bezitten. Wie riep er dat we in oorlog zijn?
Schoffel en hark dan maar...

Ik had liever dat de agenten met de fn p90 dan de 9mm hk werden uitgerust de belg is namelijk kogelvest en licht pantser doorborend en de duitser niet.

Dit straatbeeld zal enkel toenemen in de toekomst. Over 10 jaar kunnen we zeggen: vroegah, toen liep men nog met P5's...

Het enige waar je voor hoeft te schrikken is het feit dat dit nodig is. Als wegkijkend linksmens had je dit nooit aan zien komen!

als Powned een beetje hun best had gedaan hadden ze wel foto's van agenten met mitrailleurs kunnen vinden.

www.112inbeeld.nl...

rijnmondimg.regiogrid.nl...

die bestaan namelijk al langer dan vandaag.

Heerlijk wapen en met lamp voel me stukken veiliger

nl.aliexpress.com...

De agenten op Schiphol hebben al zo'n speeltje. Er zijn dan ook geen problemen met Marokkanen in Schiphol Plaza.

"Het zou kunnen dat burgers van deze wapens schrikken"

Wat is het toch ook een feminien rubberentegelland geworden...

Ze zouden de pliesie goedverdoemme standaard met een GAU-8 Avenger moeten uitrusten, alleen al om de "schrik bij burgers" te laten gewennen.

Arrestatieteam is wat anders Zuid Hollander. Dat zijn vaak ex special forces die enkel en alleen met precisie worden ingezet.
Politie agenten met geweertjes kunnen hier niet tegen op.

Ik voorspel nog veel stille tochten met kaarsjes.

Nu maar hopen dat de agenten die geweren mogen gebruiken indien noodzakelijk.

Dat wordt een puinhoop ze kennen nog geen eens met een revolver om gaan laat staan met met een mitrailleur .

psstmeisje | 26-01-16 | 08:29

maar het zijn agenten in tegenstelling tot de heren op de foto bij het artikel.

@gerrit5042 | 26-01-16 | 08:33
Gelukkig krijgen ze dan ook geen revolver en ook geen mitrailleur.

Symptoombestrijding van de ziekte die haatislam heet.

Ik heb me altijd al afgevraagd waarom agenten het met een pistool op moeten nemen tegen misdadigers die zwaar bewapend zijn met automatisch spul.

Yep, een 9mm proppenschieter tegen een 7,62mm van de AK. Na zo'n 50 meter is de 9mm niet meer effectief, de 7,62 na meer dan 500 meter. Ok, toegegeven, moet je wel kunnen richten, maar dat kan de gemiddelde terror of politieagent ook niet. Slecht plan dus, de politie kan en snapt niets van wapens. Zelf de wapenwet controleren kan de politie niet eens naar behoren....

gerrit5042 | 26-01-16 | 08:33 |
Revolvers gebruikten ze in het Wilde Westen beste Gerrit.

Nu nog leren om heel snel achter elkaar pang/pang te roepen.

Een paar dagen geleden stond op GS nog een filmpje van agenten die 3 arrestanten simpelweg lieten wegwandelen en niet met hun pistool konden omgaan. Gaan ze die debielen zowaar een mitrailleur in hun pollen steken?
Laat dit aub over aan militairen.

Laat ze die dingen gewoon preventief gebruiken in bepaalde wijken zou ik zeggen

Die 150 machinegeweer-agenten zullen wel gealloceerd worden om in den ochtendstond fietslampjes te controleren of langs een N-weg de mobiele flitser te bewaken.

Beter geen AK47.
www.youtube.com...
Liever een M-16
www.youtube.com...
Of een Glock 19
www.youtube.com...

Een zwaarder bewapende staat..fijn

-weggejorist-

Goed nieuws, maar 150 zet weinig zoden aan de dijk. Uitgaande dat tweederde (100) wordt ingezet in het randstedelijk gebied (7.000.000 pax) komt dat op 1 MP5 op 70.000 pax. Maar dat is dan natuurlijk maar 1 shift van 8 uur per dag (maximaal) wil je 24-uurs dekking dan moet je deze aantallen nog door 3 delen. Dus een gemeente als Utrecht krijgt 24 uur per dag beschikking over 1 koppeltje van twee beter uitgeruste, maar waarschijnlijk onvoldoende getrainde agenten.
-
Betere oplossing?
-
Geef bovenop deze 150 dames en heren 1000 mariniers een stedelijk uniform en stuur ze gezellig de straat op. Betalen moeten we deze mannen toch al, kunnen ze beter wat nuttigs gaan doen. Doe ernaast nog eens hetzelfde met 5000 landmacht militairen en dan komen we ergens.
-
Dan heeft een Gemeente als Utrecht 24-uur per dag 34 koppeltjes van twee goed bewapende beveiligers rondlopen. tegen verwaarloosbare uitgaven. Lijkt mij een beter plan.

Pas maar op dat ze niet afgepakt worden bij een relletje.

Een wapenwedloop is grote onzin , de boeven hebben al lang ak `s. Geweld lokt geweld uit grote onzin.een wapeneigenaar sterft door zijn eigen wapen ,grote onzin, vuurwapen doden ,grote onzin.moorden worden door mensen gepleegd, criminelen doen wat ze willen omdat de nederlandse bevolking niks in de melk te brokkelen heeft.Die zijn alleen goed om te werken voor een hap eten.en verder de mond houden.

-weggejorist-

Nu maar hopen dat ze ook raak schieten. Ik voorzie een hoop onschuldige slachtoffers.

"Zodra zij met geweld worden geconfronteerd, hebben de agenten een defensieve rol".
Defensief in de zin dat ze de burger beschermen of zichzelf beschermen.
Want volgens dit stuk is er géén sprake van interventiedoeleinden.
Mijn eigen kennis op dit gebied ontbreekt maar is een MP5 niet een "kogelregen-random-van-dichtbij-op-de-menigte-afschieten-apparaat?
Iemand hier met enige kennis?

Krijg je eindelijk echt wapentuig moet je vervolgens van de korpschef twitteraars gaan intimideren.

Twee Pluspunten | 26-01-16 | 09:05 |:
"Bij ons in het dorp rijdt de wijkagent op een varken, dat opsporen zal wel gaan."

Kostelijke opmerking even afgezien van het resultaat.
Ik krijg dat beeld niet uit mijn hoofd van een BOA op een varken in draf wild MP5's afvurend.
Stuur een paar van die filmpjes over NL naar Zandbakistan, wedden dat dát een preventieve werking heeft?

Ze kunnen beter de mariniers inzetten voor de bewaking van diverse kantoren en rechtbanken, zodat de politie haar handen kan gebruiken voor andere dingen zoals aangiftes en dergelijke. Ook de soldaten inzetten bij het bewaken en beschermen van vluchtelingen tegen elkaar en naar ONS , de Nederlandse belastingbetaler, Of moeten er meer steekpartijen komen ????

En deze link is voor jou Lucky
nl.wikipedia.org...

'Wapenwedloop'. Schei toch uit. Wat voor zwaardere wapens zouden ze gaan gebruiken als ze nu al AK-47's hebben? Die hebben ze waarschijnlijk ook nog eens omdat in Syrië een AK het goedkoopste van alle wapens is, omdat er zo ongelofelijk veel van zijn.
Goede zaak dat er agenten zwaardere wapens krijgen. Maar hopelijk zijn het dan wel de agenten die het vak serieus nemen en niet de semi-kantoorpietjes die niet eens met een pistool om kunnen gaan.

Godver de godver en dan een afbeelding van Belgische militairen bij dit artikel plaatsen....

IS, een complot van de wapenhandel.

Veel gemaakte fout, een machinepistool is geen mitrailleur. Denk dat de meeste agenten die laatste niet eens kunnen dragen.

Lijkt me niet zo'n goed idee. Driekwart zakt voor zijn jaarlijkse schiettest en nu zouden ze met een mitrailleur gaan rondlopen?

-weggejorist-

@Lutser4Life
De een heeft een mitrailleur die hij niet dragen kan en de ander een paar munitiehouders en reservelopen.

Ik zeg helemaal prima die guns. Maar sta mij dan ook nog toe mezelf en mijn gezin te verdedigen met een wapen. Een wetsverandering dat je iemand die je huis binnendringt kapot zou mogen schieten zou wat mij betreft een prima plan zijn. En een busje traangas voor mijn dochter zou ik ook net zo'n goed plan vinden.

LuckyGirl | 26-01-16 | 09:08 | niet ok!
-
Nee hoor, een MP5 is geen sproeiwapen. Gewoon een betrouwbaar machinepistool geschikt voor accuraat schieten tot 200 meter. Ja kan er ook gewoon 1 kogel per keer mee schieten.
-
nl.wikipedia.org...
-

en toch voel ik me nu niet direct veiliger

Binnen 26 jaar van een straatbeeld waarin een touwtje uit de brievenbus hing, naar agenten die rondlopen met semi-automatische wapens, om de veiligheid te 'garanderen'. Mijn jeugd versus de jeugd van mijn kinderen.
.
Tijd om de vrouw en de koters op te pakken en te verkassen naar een ander land. Ze zoeken het maar uit hier.

Het is sowieso al meer dan diep triest dat het anno 2016 noodzakelijk is.

De timing is overigens opmerkelijk te noemen. De laatste aanslagen zijn al meer dan twee maanden geleden. En nu wordt moeten er ineens op stel en sprong agenten opgeleid worden. (besluit is 2, 3 weken geleden genomen).

Ik zie meer een verband met de rellen rondom azc's (de burgerbevolking komt in opstand) en de eventuele opschorting/afschaffing van Schengen.

Wedden dat die transnationale politiemacht nu ook in een stroomversnelling komt? (Een Frans agent schiet toch net even wat makkelijker op een Nederlandse betoger dan een Nederlandse agent)

En denk je werkelijk dat die mitrailleurs weg zullen gaan als straks de grenzen dichtgaan en er orde op zaken is gesteld ten aanzien van de lichtgetintiërs?
Echt niet dus.
We leven in andere tijden.
We leven in tijden waarin aanslagen false flags zijn door corrupte overheden onder federaal toezicht van het grootkapitaal.
We leven in tijden waarin het federale toezicht met opzet heel Europa vol laat lopen met zeer dubieuze tot gewelddadige figuren.
We leven derhalve in tijden dat martial law gerechtvaardigd is.
Tegen de burger uiteindelijk. Wen er maar vast aan!

Afgelopen week staan ze op de rijksweg als gekken te schieten op een auto omringd door vele burgers in hun auto, met het MP5 machinepistool zullen deze domkoppen waarschijnlijk dezelfde fratsen gaan uithalen en dan is het leed niet te overzien!
36.media.tumblr.com...

er wordt veel te veel weerstand van de Nederlandse burger verwacht
die jongens staan straks tegenover u en mij als we te veel tegen Brussel ageren het is Brussel dat zijn macht zeker stelt

Leven in andere tijden nou kan je wel vertellen daar heb het niks mee te maken het is dat incompotenten zooitje in Den Haag waar we last van hebben.

De wereld gaat een elitefeestje worden.

Mp5 tegen Ak47
9mm (action 3) of volmantel tegen 7.62
100 meter mikpunt trefpunt tegen 300 meter
Stopping power 1 tegen stopping power alles verwoestend..

Eindelijk zijn ze om maar dan nog steeds een wapen kiezen waar je geen kut aan heb tegen een terrorist, aan de drugs, met een kogelwerend vest.

"Het uiteindelijke doel is dat ons land veilig is voor iedereen"
NEIN NEIN NEIN!
Willen ze een nog grotere TBS-instelling van een van de veiligste landen van de wereld maken?! Iedereen gewoon opsluiten in hun huisje. Thuis werken (het verkeer is hartstikke onveilig), maaltijden worden afgeleverd door de overheid (weet je wat er in de keuken mis kan gaan?!) en mensen die toch de deur uit gaan worden preventief afgeknald (misschien heeft die wel terroristische plannen). Dat is totale veiligheid. Mongolen.

Mag toch wel hopen dat er goed wordt geselecteerd op agenten die hiervoor geschikt zijn en niet zomaar een handje vol eenstrepers eruit worden gepikt die van de ene op de andere dag met zo'n mitrailleur op drukke risicovolle plekken worden geplaatst.
Ik ga ze iig uit de weg om te voorkomen dat ik eindig als collateral damage!

Geweldig, nu hebben ze twee wapens waarmee ze een olifant zouden missen als ze er tegenaan staan, waarom worden agenten niet (nauwelijks) getraind? Hoe moeilijk kan het zijn om een schietbaan op ieder groot politiebureau te hebben.

Hebben we aan die fijne religieuzen te danken. Binnenkort permanent uitgaanansverbod en geblindeerde ramen. De vooruitgang houd je niet tegen.

Meteen een H&K MP7!
MP5 voldoet niet meer... helaaaaas.

Even denken hoor. Wat hebben de bombardementen op de Arabieren ons NL burgers gebracht aan voor- en nadelen. Laat ik beginnen met wat nadelen:

- De rekening voor dure bommen
- De rekening voor vluchtelingen aldaar
- De rekening voor vluchtelingen die hierheen komen
- De rekening voor allerlei ander volk dat hierheen komt onder het mom van vluchteling
- Miljoenen lieden die uit zijn op wraak wegens de aanhoudende bombardementen
- Bedreiging door agenten met volautomatische wapens.
- Straten onveilig
- Enorme toename criminaliteit en mishandelingen
- Lonen blijven laag door grote concurrentie op de arbeidsmarkt.
- Huren torenhoog door tekort huurwoningen ivm "vluchtelingen"

Zijn er nog een lading maar dat schiet zo te binnen. Nu de voordelen:

Uhm

- Snollen hebben hun prinsen in de buurt.

Uhm. Help!

Waarom niet gelijk met www.google.nl... in je handtasje ?

Achtervolging

Het lijkt erop dat de overvallers het bos in zijn gevlucht dat tussen Brink's en de Randweg Eindhoven ligt.

Korte tijd na de overval werd op de weg tussen Eersel en Bergeijk een politieauto beschoten met een automatisch wapen. De agenten achtervolgden een verdacht voertuig, waarbij ze "flink wat kogels" op zich kregen afgevuurd.

De agenten braken na de schietpartij de achtervolging af, waardoor de daders konden wegkomen. Geen van de agenten raakte gewond. De politie wil nog niet zeggen of de schietpartij iets met de overval bij Brink´s te maken heeft.
nos.nl...

En krijgen ze dan ook gelijk munitie mee, of moeten zij die eerst bij de korpschef gaan halen als er wat aan de hand is.
Doet me denken aan mijn diensttijd, wachtlopen met de Uzi, alleen de munitie lag bij de wachtcommandant. Alleen in Duitsland na de aanslagen van de RAF kregen we munitie mee !

We hebben nog 200 Leopard II A6 tanks staan. Blauw verven en laat de jihad maar komen!

gelukt, de politiestaat is rond..

150. Dat is toch helemaal niks.

En allemaal weer op 5 mei de 'vrijheid' vieren!

Wie heeft dit persbericht in de lucht geslingerd wat alle media overnemen ?
"mitrailleur" is wel erg sensatiebelust, dat zijn eigenlijk machinegeweren, bij defensie of andere organisatie`s waar ze vaker een wapen in handen hebben heeft niemand het over mitrailleurs.
Dat zie je alleen nog in oude spannende jongensboeken.

Die MP-5`s zijn machinepistolen, en daar loopt inderdaad de marechaussee op Schiphol al jaren mee.
En aangezien het kaliber hetzelfde is als het dienstpistool, brengt dit niet zoveel extra.
Doe dan een shotgun zoals in de VS, dat is ook beter voor agenten die niet zo goed kunnen mikken.

Wie heeft dit persbericht in de lucht geslingerd wat alle media overnemen ?
"mitrailleur" is wel erg sensatiebelust, dat zijn eigenlijk machinegeweren, bij defensie of andere organisatie`s waar ze vaker een wapen in handen hebben heeft niemand het over mitrailleurs.
Dat zie je alleen nog in oude spannende jongensboeken.

Die MP-5`s zijn machinepistolen, en daar loopt inderdaad de marechaussee op Schiphol al jaren mee.
En aangezien het kaliber hetzelfde is als het dienstpistool, brengt dit niet zoveel extra.
Doe dan een shotgun zoals in de VS, dat is ook beter voor agenten die niet zo goed kunnen mikken.

Volgen de Rutte-clan hebben ze toch alles in de hand en is er totaal geen gevaarzetting en zijn er toch geen terroristen onder de "vluchtelingen".
Of weer alles onder het Haagse tapijt geschoven om het klootjesvolk zoet te houden???

Deze bewapening is nodig vanwege de Islam in Nederland.
-
Weten we nog hoe "intelligent, sociaal en weldenkend" Links Nederland hun achterban wijsmaakte dat de islam "cultuurverrijking"/ "Aanwinst" voor Nederland was?
En weten we nog hoe die domme naïeve Linkse achterban weer in drommen de nieuwe versie van "Sieg heil" gingen brullen omdat een socialist hen weer onzin op de mouw spelde?

Als die mensen heel goed getraint worden, en een opleiding en IQ hebben wat een stuk hoger ligt dan van de doorsnee politieagent, dan prima. Als ze gewone politieagenten een mp5 in de handen duwen, dan, nee bedankt.

Fijn land zijn we geworden hé ? Dat is 20 jaar neo-liberalisme en PC voor je.

Poeh poeh, mitrailleur.. Blijft nog steeds een pistoolkaliber dat gestopt wordt door een level III vest die iedere halve zool via internet kan kopen. Doe es ff M4tjes bestellen dan!

Waarom moeten de rechtbanken beveiligd worden? Radicale moslims moeten wel gek zijn om onze immers dienstbare rechtsstaat aan te vallen.

Tenzij de overheid natuurlijk banger is voor het eigen volk dan voor de vreemde hordes die zij accommodeert. Ben ook benieuwd wie allemaal beschermd worden.

"heeft de politie besloten versneld meer schutters op te leiden" sign me right the f*ck up!
Ook beter laat dan nooit trouwens.

Israëlische toestanden www.google.co.il... Triest dat het nodig is maar beter dan afwachten i suppose...

Ehm volgens Jaap Timmer van de VU op de NOS site nos.nl... is het helemaal geen automatisch wapen maar een "normale" semi-automaat. Dus iedereen die bericht of machinegeweren en machinepistolen zit er best wel ver naast. Dit is een pistool met schouderkolf en langere loop een karabijn dus.

Zoals eerder de conclusie en zorg geuit bij een 'crisis'; bij het bekend worden van bijv. 9-11, gingen ze bij het min. van binnel.zaken en justitie in polonaise. O n g e k e n d wat voor een 'veiligheidsregels' er met voorrang doorgedrukt zijn.
.
Een politiestaat in wording......

Volgens de regering van Mark Rutte is of was er niets aan de hand.
Alles was opgeblazen door de PVV en de PVV zorgt voor tweedeling binnen de Nederlandse bevolking...
Zouden de Nederlanders jet nu wel door hebben dat Geert Wilders het allemaal door had, en voorspelde wat moest gebeuren en de grenzen sluiten. Want alle maatregelingen tot nu toe is, te laat,totaal geen regie ,Timmermans zegt nu ook zelf, de helft is geen vluchtelingen. Dus wie spreekt de waarheid Geert Wilders of Mark Rutte . Als bestuurders van regering Mark Rutte is onder de maat , en niet bekwaam om dit land te leiden dan wel te besturen.
Men wacht op de andere, en nemen in het belang van de burgers harde besluiten. De rekening zal op termijn alleen maar oplopen. de losten rijzen uit de pan...en de vluchteling kan niet worden terug gestuurd...zegt de eerdere bewindslieden van Mark Rutte.
Ben benieuwd wie er gelijk heeft.

johan2014 | 26-01-16 | 16:33 |
HA! Jij dacht dat de politiek om waarheid ging! Wat een kolder. Ze laten alleen door een persvertegenwoordiger uitpoepen in heldere taal wat de geretardeerde achterban blaat.

Ze krijgen nu een machinegeweer omdat Nederland zo nodig ook IS wil bombarderen, en van bombarderen komen aanslagen, zo simpel is het.
Ga maar lekker slapen hoor als je maar wel in maart 2017 op PVV wil stemmen, grenzen dicht, niets met andere landen te maken willen hebben. Hebben we iemand nodig dan? Ik denk eerder dat ze óns nodig hebben, Rotterdam is toch de mainport voor alle levensmiddelen in Europa. We moeten het slim spelen, grenzen dicht, onze havens zorgen ervoor dat we het wel redden.

Als er stront aan de knikker is kun je als burger zijnde weg (proberen te) rennen.
Als politieman wordt er van je verwacht dat je er op af gaat en iets doet, dan moet je de politieman daarvoor wel de middelen geven.

Aaahh, de multiculti.

"Hé, da's handig", moeten de machthebbers zich bedacht hebben.
Bij een volgend protest tegen de volgende 'informatieavond' over een volgend azc, ff lekker met de mitrailleur laag boven over de koppen knallen. Scheelt zeker weer een vermoeiende rechtszaak over een claimende makelaarsdame die het lef heeft om haar verwoeste leven te gelde te maken....

En dan die godverse flauwekúl verkopen dat het is omdat tijden veranderen en voor de veiligheid van de bevolking!
De bénde die ze zelf geschapen en (bewust) gecreeerd hebben........

mitrailleur.. komop zeg.. zit pownews nog in 14-18 of zo? Worden w.s. karabijnen met de mogelijkheid tot auto schieten, zoals bv een AR-15 met M-16 receiver oftewel Colt canada c-7/c8 zoals de mariniers gebruiken, of een Heckler und koch oid. Wat versta je onder een mitrailleur? iets met een patroonband oid? wellicht een MAG? Daar ga je dus echt niet mee over straat lopen. Is bijna niet te doen en niet echt handig.. maar wie ben ik? T slaat echt nergens op.

Wat staat nu eigenlijk bovenaan dit artikel? belgische paracommando met een minime oid? Heeft geen ene moer te maken met de NL pliessie dus.

FN browning 9mm hi-power is op zich nog helemaal zo slecht niet. verder heb ik er geen drol mee te maken, heb ik gene enkel idee hoe ik aan deze info kom, heb gene flauw idee over vuurwapens, noch hou ik er mij mee bezig, enige wat ik in huis heb, zijn wat Slazenger tennisballen, die ik in geval van nood naar indringers ga gooien, natuurlijk pas nadat ik de pliessie gebeld heb.Maar goed, ik ga ff verder mijn spinazie opeten. krieltjes, en stukje vlees.

@leontine1978

Misschien een idee om de medicijnen mee te prakken in de spinazie.

Werkt ook goed tegen bankovervallers, drugsdealers en drugsrunners.

En tegen mensen die een paar dagen geleden niet uit hun auto wilden komen bij hun aanhouding.

leontine1978 | 26-01-16 | 18:34 | niet ok!
Nee, karabijn dus alleen semi-auto zonder mogelijkheid tot vol-auto of salvo. De braaf overgetikte berichten in de media vandaag zijn dus gewoon onjuist waar ze spreken over mitrailleurs, machinegeweren of machinepistolen. Is misschien maar goed ook, ik weet niet of wij agenten willen hebben die met een karabijn op vol-automatisch proberen iemand te "stoppen" lijkt me gevaarlijk voor omstanders.

deze wapens zijn niet bedoeld om de burger te beschermen, maar de elite. Het vluchtelingenprobleem is een voorwendsel..

Krijgen ze er ook kogels bij, of moeten ze ipv "Pang" nu " TATATATATATA" roepen.

Misschien een idee om de medicijnen mee te prakken in de spinazie.

scharrelei | 26-01-16 | 19:12


juist niet. heb geen zin in een BBE-eenheid aan de deur. ze lezen al zoveel mee. voor je het weet rammen ze je deur in enneh ik heb een paspoort, dus vogelvrij verklaard, nergens recht op, mag alleen betalen voor allerlei figuurtjes die hier mee komen vreten uit de staatsruif. Verschil moet er zijn toch?

Geert aan de macht | 26-01-16 | 19:33

3 round burst maybe? of kunnen onze jongens en meisjes van de pliessie dat niet handelen?

Kunnen de nabestaanden van zo'n terrorist straks gelijk schadevergoeding eisen dat hun jongen zo buitensporig is doorzeeft door de politie/speciale eenheid.

De NWO is aan het hoofdgerecht begonnen zo te lezen. Eerst zelf de terroristen uitnodigen naar hier en op belastingkosten van het Nederlandse volk voorzien van een uitkering, huis en gratis verkrachtingsslachtoffers, en dat zware wapens aanschaffen om 'het gevaar te kunnen keren'. Wie nou nog niet ziet wat er gaande is, heeft het verstand van een dronken koe.

En geen fluit die ermee schiet, welke pispaal heeft zin in een proces. Degene die een schot lost is de lul. En daarbij is de hele politiestaat ermee aan het werk, tot kamervragen toe. Wat voor zin heeft het? Schei toch uit

Dit is puur terrorisme. Deze wapens en het recente politiegeweld tegen vreedzame demonstranten en voorbijgangers dient enkel ter intimidatie van de oorspronkelijke Nederlanders.

Reacties op dit artikel zijn gesloten