*

Eerdere demonstratie.

Demonstreren is prima, maar het mag niet leuk zijn.

Actievoeren op het gemeentehuis is nog tot daar aan toe, maar als de demonstranten daarbij op tafel dansen gaan ze echt te ver. Om die reden heeft de burgemeester van Bronckhorst in ieder geval een actie van thuiszorgmedewerkers laten beëindigen.

De FNV had de actie georganiseerd om de gemeente aan te moedigen de noodlijdende thuiszorgtent TSN over te laten nemen door Buurtzorg. Op die manier zouden de thuiszorgmedewerkers hun banen houden en de hulpbehoevenden hun verplegers.

Toen de FNV Marga Bult, René Schuman en de 3J's uitnodigden dreigde de bezetting zelfs even leuk te worden. Nadat foto's van de pret verschenen op sociale media, besloot de burgemeester dat het tijd was het feest te beëindigen, zo weet de Stentor.

"Die foto’s waren voor mij de druppel," legt burgemeester Marianne Besselink uit. "De afspraak was dat alle activiteiten in het gemeentehuis bij de gemeente zouden worden gemeld door de actievoerders. Dat is niet gebeurd. Daarmee werd al een grens overschreden en toen die foto’s op social media belandden, was de maat vol en is het gemeentehuis ontruimd."

Volgens Omroep Gelderland zitten twee van de snode actievoerders nog steeds vast. De FNV heeft voor morgen een grotere actie aangekondigd.

Reaguursels

Tja, uiteindelijk betalen die thuiszorg medewerkers ook mee aan die tafels waarop wordt gedanst. Maar goed de meeste bestuurders zijn toch tuig

Alleen de verheven ambtenaren op het gemeentehuis zelf hebben het recht om daar de polonaise te dansen, snap dat dan...

triest van de burgemeester.....laat die mensen nou ff een avondje fun hebben!

Valt me nog mee dat de burgemeester niet een noodverordening had ingesteld. Want dat anti-democratische middel word door lokale potentaatjes steeds vaker ingezet om het gepeupel monddood te maken.

De burgemeester is niet gekozen en kan daarom zijn dictatoriale agenda uitvoeren. Nederland democratisch met gekozen burgemeester en gekozen CvdK nu!

@i-Wonder | 22-02-16 | 11:39 |
Liever geen gekozen Burgemeester, eerder een Burgemeester zonder politieke lidmaatschap.
Met gekozen Burgemeesters krijgen alleen de kandidaten met de grootste bankrekening de kans.

Wat zullen die agenten trots zijn. De dames hadden zelfs schoon gemaakt begreep ik.

nog even, als het hier in NL zo doorgaat, zitten alle protesterende autochtonen vast

PVDA-burgemeester hè?
Weinig verwonderlijk weer...

Daar ga je dus tegenwoordig voor in de cel? Opvallend.
Eerst het varkensmuts incident nu dit.
Gaan we straks ook journalisten oppakken net als Erdogan?

FNV zit Buurtzorg zo ontzettend te pushen dat het niet meer valt uit te sluiten dat persoonlijke belangen van de bestuurders van beide organisaties een grote rol spelen en dat er uiterst discutabele verbanden liggen. Terecht dat een burgemeester weigert toe te geven aan dwang en agressie.

Linkse burgemeester vertoont Kim Jong Un-waardige trekjes. Je verwacht het niet.

Volksopstanden in Nederland, Volgend jaar hongersnood en burgeroorlog.

Azijn tuttebel die burgermoeder. Partij van de azijnzeikerds

Hypocriete PvdA burgemeesteres dus.
Partij van de Arbeid .... *kuch!hoesterdehoest Diederik Samsom* www.geenstijl.nl...

Dit zijn normaal wel de laatste die aktie voeren.Wel altijd veel klagen ,maar daar blijft het bij dus waarom zoiest nu meteen de kiem in smoren.belachelijk.Onze nieuwe burgers mogen wel ongestraft met containers en dergelijke gooien zonder straf.

Na het varkensmuts schandaal, blijkt maar weer dat de bodem van het ravijn nog lang niet in zicht is.

www.omroepgelderland.nl...

Ook en weer een PvdA burgemeester dus. Als je die tegen de haren strijkt sturen ze de politie op je af. Niks nieuws onder de zon.

Reacties op dit artikel zijn gesloten