*

Publieke fondsen worden gebruikt voor volksverhuizingspropaganda, klaagt Dijkhoff.

Lobbyisten voor de asielsector zouden subsidie ontvangen van de overheid en tegelijkertijd diezelfde overheid middels lobbywerk proberen te beïnvloeden. Dat schrijft de Telegraaf in een stuk waarin de krant een rondpompend taxpoet-mechanisme meent te zien.

Volgens de krant van wakker Nederland doet de staatssecretaris daarom nu een oproep aan de op andermans kosten voor altruïsme pleitende subsidiesponzen om het op deze wijze spenderen van hulpgelden te stoppen. Hij vindt dat de publieke fondsen niet voor de linksige volksverhuizingspropaganda bedoeld zijn, maar daarentegen zijn bestemd voor hulp aan de ontheemden zelf.

Dijkhoff wijst donoren op de praktijken van de clubs. "Tja, degenen die daar aan doneren, moeten er daarom over nadenken of ze daar aan willen geven."

Uiteraard spreekt de PVV schande van de huidige situatie. "Sabotage van kabinetsbeleid", zo oordeelt de politieke groep, die graag zou zien dat er een eind wordt gebreid aan de Haagse takspoetfissa.

Reaguursels

Uiteindelijk betaald de burger alles en komt nooit in een opstand. Ik schaam me hiervoor en denk dat het beter is als NL wordt opgeheven. Stelletje slappe zakken...

Fijn, betaal dus via de belastingen mee aan de haat ons industrie en de ondergang van de westerse wereld. Bedankt linksche zelfverrijkers. Ik zal het onthouden.

Asiellobby m.a.w. PvdA / AFA / linkse-knuffelaars

Ik begin die streken van Links zo verschrikkelijk beu te worden. Ze stelen belastinggeld en liegen en bedriegen iedereen die anders denkt.
Als we die socialisten naar de woestijnen in het Midden-Oosten exporteren, dan is iederéén toch gelukkig?

Die hele linkse hulpverleningsmolen geeft meer geld uit aan "opinievorming" en "bewustwording" dan aan daadwerkelijk helpen. Zo gaat dat in Afrika ook. Zo verdelen het geld mooi onder elkaar en alleen zij worden er beter van. De rest van de wereld wordt alleen armer. Zo houden ze hun bestaansrecht in stand.

Btw ... die foto van Dijkhof dat is een Pastafari gebedshouding

-weggejorist-

De hele vluchtelingenindustrie draait op belastinggeld waaronder dus ook de promotieactiviteiten van pro deo figuren en weldoeners met behoud van uitkering. Geen echte verassing dit ! Het opsouperen van belastinggeld moet je gewoon stimuleren met, jazeker wel, belastinggeld.

Paul Veerkamp | 18-02-16 | 11:15 | niet ok!
Laat Junker niet horen dat u Nederland wil opheffen, hij en broeder Timmerfrans doen maar al te graag met u mee.

En wat zijn we verontwaardigd als de een of andere terreurgroep zijn gevangenen zelf hun graf laat graven om ze daarna boven dat graf neer te maaien! Onze overheid financiert onze vijanden met ons geld en doet dus in principe hetzelfde, maar dat vinden we wél prima.

Dit is toch logisch.
Als het uit eigen zak betaald zou moeten worden is dat economische vluchtelingen geknuffel morgen afgelopen.
Oh wacht...

Op radio1 waren ze het net volledig eens dat organisaties de donaties gebruiken voor lobbywerk.
"ik zou niet willen dat ze het geld alleen maar aan washandjes uitgeven. Lobbyen is effectiever gebruik van de donaties"
Uw goedbedoelde donatie wordt dus gebruikt om de regering onder druk te zetten om meer asielzoeker binnen te laten.

Maar wie doet de lobby om de grenzen te sluiten?
Daar wil ik wel aan doneren.
Nu is het alleen eenzijdige druk op de regering om de grenzen te sluiten. Wie vertegenwoordigt stem van de meerderheid?

@Paul Veerkamp | 18-02-16 | 11:15 |
Juist omgekeerd. Wij moeten van Nederland weer Nederland maken. Maar ik ben wel benieuwd naar wat jij hebt ondernomen om dit te bewerkstelligen of ben je zelf ook deel van de slappe zakken?

Op één of andere manier heb ik het vermoeden dat als er een opstand uitbreekt en de mensen in grote getale bij elkaar komen, er ineens een grote zelfmoord aanslag zal plaatsvinden. Dat zal ze leren, niet luisteren. Wat denken ze wel niet.

Belasting, is dat niet het geld dat je zelf nóg beter over de balk had kunnen smijten door het aan drank, drugs en hoeren te besteden?

Waarom zouden mensen toch steeds cynischer worden.

Tja bijna het zelfde als die pro-rook lobbyisten alleen is het gevolg van dit een stuk duurder en gevaarlijker.

Ik geef nooit en heb nog nooit aan een organisatie die iets met opvang van parasieten te maken heeft een cent gegeven. Nu hoor ik dat vluchtelingenwerk Nederland het van mij steelt via de belasting en zo het onderwijs van mijn kinderen weer wat afbreekt. Migranten, linkse kliek: OPTYFEN GOUW!

GAUW..een deel van het onderwijs budget ging in de jaren 80 ook al naar diverse bodemloze putten, zie hier het resultaat.

Artikel klopt voor geen kant... het spreekt zichzelf alleen maar tegen. "Krant van wakker Nederland". Volgens mij was de schrijver van het artikel uit de Telegraaf en D. Frankenhuis niet wakker toen ze dit schreven.
-
Er staat nadrukkelijk dat niemand belasting geld gebruikt voor de loby. Alleen de PVV denkt dat... en dat is dan in eens de waarheid?
-
Vervolgens is het niet meer belasting geld maar geld van donateurs .. (Wat is het nou?) dat word "misbruikt". En donatuers moeten daarom goed nadenken waar ze geld aan geven.
-
Eerst geeft vluchtelingen werk (volgens eigen schrijven van de krant) 1.1 miljoen uit aan loby en iets later is het gewoon weer 3.6 miljoen. Vreemd dat ze dan in eens het onderscheid tussen belangen behartiging en loby niet meer maken.
-
En dan staat er ook nog eens dat staatssecretaris Dijkhoff eist dat het geld niet aan loby word uitgegeven. Dat is neem ik aan gewoon vanaf het begin bekend (Anders had de telegraaf deze kans natuurlijk niet laten liggen om dit even goed te vermelden) en doet hij dus helemaal geen oproek. Maar herhaald hij de afspraken.
-
Geen wonder dat dit ontzettende slechte artiekel verder nergens anders te vinden is dan op de Telegraaf en nu op zusje powned.

Ja en? De uitkering van al die "daar moet een piemol in" roeperts betaal ik ook.

De oplossing is vrede tussen de Palestijnen en Israel zodat 5,5 miljoen Palestijnse vluchtelingen terug kunnen keren naar hun thuisland. Zodra dit gebeurd kunnen 5,5 miljoen Syrische vluchtelingen opgevangen worden in de regio en hoeven ze niet naar Europa te komen.

Gewoon alles betalen uit het ontwikkeling fonds.Want anders komt het geld terecht bij diktatuurtjes
Van een ontwikkelings land.

@Paul Veerkamp | 18-02-16 | 11:15 |
Stelletje slappe zakken...
.
____
.
Zou die verwijving van de maatschappij en gewilligheid om alles te slikken oa. hier mee te maken hebben ??:
.
parabenen', hormoon beïnvloedend‏:
.
www.daserste.de...

@the Jackdawn | 18-02-16 | 11:44: You have a dream on, but are no dr. King!

In 1948 waren het overigens geen 5.5 miljoen Palestijnen. Dus die 4.8 miljoen extra "Palestijnen" mogen lekker blijven waren ze nu zo heerlijk opgevangen worden door hun lieve geloofsbroeders.

Echt; al zouden bijna alle landen uit de eu zijn gestapt ;en er nog maar 2 landen van over zijn .

Dan zouden dit dui zijn ,en nederland ;dat met secondenlijm voor eeuwig aan de kont van duitsland zit vastgeplakt.

-on

De hele asiel-industrie drijft op subsidies
Daar gaat het bij deze industrie alleen maar om!

Ook de asielwereld heeft zijn eigen Volkertjes.

JanVergoor | 18-02-16 | 11:44 | niet ok!
Zal je tegenvallen hoeveel uitkeringstrekkers daar tussen zitten.
-
Uitkeringen en ander parasiteren op gratis gemeenschapsgeld is toch echt een door Links gedomineerde aangelegenheid.
Vandaar dat PvdA van historisch laag toch in het kabinet kon komen door alleen maar even "Nivelleren" te roepen.

Gewoon, iedere organisatie die gesubsidieerd wordt en geen politieke partij is, verbieden om zich met de politiek te bemoeien.

Gewoon: De politieke partijen worden al gesubsidieerd, dus alle andere clubjes met een politieke agenda niet meer (ga maar bij een politieke partij halen).

Capt Iglo en Jackdawn de buurtvaders van Powned staan op de subsidie lijst. Zeker te weten.

@Schalehengst | 18-02-16 | 11:43 - closereaden is blijkbaar niet voor iedereen weggelegd.

ALS, u gelijk ZOU hebben dat de uit belasting subsidies NIET gebruikt zouden worden voor propaganda, waarom zou Doolhof er dan ook maar iets van vinden?

Mensen krijgen geld uit verschillende potjes, belastinggeld en van donateurs. Eenmaal op hun bankrekening is er geen onderscheid meer m.b.t. afkomst. Dus wordt er belastinggeld gebruikt voor pro vluchtelingen zaken. Is niet goed!

Slaap lekker verder.

De asiellobby zit er vooral voor zichzelf dus logisch dat een flink deel van het budget aan hun zelf opgaat. Dat ze met die lobby heel Europa kapot maken kan ze niks schelen, het gaat nu om hun eigen korte termijn geldgewin.

Stop ALLE subsidie aan ALLE NGO's - provinciale- en gemeentelijke subsidies incluis!

is het uberhaupt een overheidstaak om geld af te pakken van de rechtse bevolking en dat aan de asielindustrie kado te doen?

Veel van die mensen besteden dat geld liever aan andere doelen: verzorging van hun ouders, bestrijding van anti-semitisme.. Ik noem maar een dwarsstraat

Niet meedoen aan de postcode-loterij dan.
Begin daar eens mee, dan kan direct, gewoon opzeggen.

Goh wat een verrassing.
Waarvan zouden ze anders betaald worden?

is het uberhaupt een overheidstaak om geld af te pakken van de rechtse bevolking en dat aan de asielindustrie kado te doen?

Kompel | 18-02-16 | 12:44 | niet ok!
De meerderheid van de Nederlandse bevolking vindt van wel, althans stemt daarvoor, dus ja, dan is het een overheidstaak.
Volstrekte waanzin, maar ja, democratie.

Godgeklaagd dit. We voeden het monster dat ons probeert te vernietigen.
En een voorzichtige kudo aan Dijkhoff, die zichzelf een fiasco bespaart in de nabije toekomst, aangezien dit soort dingen altijd uitkomen.

@MarcS, een organisatie zoals vluchtelingen werk moet wel degelijk goed aantonen waar het geld van de overheid aan wordt besteed. Het is daarom ook wel erg raar dat ze als enige bron "Een mening van de PVV hebben."
-
Daarnaast zeggen ze ook niet dat het niet voor "pro" vluchtelingen communicatie word gebruikt. Het word niet gebruikt voor Lobbyen.
-
En waarom schrijft de Telegraaf een alinea later dat Donateurs moeten bedenken dat hun geld aan lobby zaken wordt besteed, als al dat geld toch van de belasting kwam???
-
Niemand, behalve "een mening van de PVV" trekt aan de bel voor het overtreden van de regels. Dit verhaal is gewoon een broodje aap verhaal wat echt nergens op slaat. Het enige wat van waarde is, is dat mensen goed moeten kijken waar ze aan doneren.... Alleen is dat geen nieuws en verkoopt dat niet voor de Telegraaf..

11.17: Wij krijgen onze Belastingcenten weer terug als wij het goed ingevuld hebben.

Op alles wat je koopt, wordt al jaren btw geheven. Belasting Toegevoegde Waarde. Iedereen die wat koopt betaalt dat.

Wat die clubs doen met donaties moeten ze zelf weten, maar er gaat ook belastinggeld in om en ze doen een stukje valse concurrentie met inburgeringscursussen en dergelijke. Het verantwoorden van de belastinggelden gaat op zijn EU's.

-weggejorist-

De zieligheidsindustrie heeft als primair doel het genereren van subsidies om het voortbestaan van de organisatie te garanderen.
Het 'helpen' van 'arme sloebers' is bijzaak want de eigen (internationale) carrière heeft prioriteit.
Ieder jaar worden ettelijke miljarden euro's door de plee getrokken door deze parasieten.

the Jackdawn | 18-02-16 | 11:44
Ik vraag me af of Jordanië op 5,5 miljoen parasieten zit te wachten.

Reacties op dit artikel zijn gesloten