*

Het Haagse gebedshuis

"Zeker na al het geweld tegen azc's moeten wij deze bedreiging uiterst serieus nemen."

Bij moskee As-Soennah in Den Haag heerst angst nadat daar eerder vandaag, net als bij diverse andere islamitische gebedshuizen, een dreigbrief was ontvangen. Het moskeebestuur vindt dat de politiek zich moet uitspreken tegen de haatdragende post en ook doet men aangifte.

Volgens het AD is bestuurder Abdelhamid Taheri echter sceptisch over het nut van de stap naar de politie. "Als een kerk of synagoge slachtoffer is van bedreigingen is het land te klein. Maar omdat dit gaat om moslims, gaat men snel over tot de orde van de dag. Ik heb tot nu toe ook nog geen afkeurend geluid vanuit de politiek gehoord. Heel kwalijk. Men heeft het alleen over extremistische moslims, maar dit zijn ook extremisten. Rechts-extremisten."

Omdat de haatteksten deze dag zijn bezorgd bij veel andere moskeeŽn in Nederland, waaronder ook in Nijmegen en Utrecht, denkt Taheri dat er mogelijk een organisatie achter de actie schuilgaat. "Dit kan haast niet van ťťn persoon komen. Ik heb contact gehad met tientallen moskeeŽn in Nederland. Al deze besturen hebben deze brief ontvangen. Zij maken zich, net als wij, grote zorgen over de veiligheid van hun bezoekers. Zeker na al het geweld tegen azc's moeten wij deze bedreiging uiterst serieus nemen", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Sommige reguliere bezoekers van de Haagse moskee zouden er dankzij de dreigbrief niet eens meer op visite durven gaan om er 's middags te bidden.

Reaguursels

Spreek je uit tegen het salafisme.

Ze zijn het zelf. Ik leg 50 in.

Islam, spreek je uit tegen geweld door moslimterroristen in plaats van gelijk weer in de slachtofferrol te schieten.

"Als een kerk of synagoge slachtoffer is van bedreigingen is het land te klein. Maar omdat dit gaat om moslims, gaat men snel over tot de orde van de dag."
.
Vind je het gek? Het gaat al de hele tijd over mensen van het geloof van de haat.
.
"Dit kan haast niet van ťťn persoon komen."
.
Waarom niet? Zoiets maak je toch in een middagje. Als je niet de hele dag in het koffiehuis hangt, heb je daar gewoon tijd voor.

Wie wind zaait zal storm oogsten

Barf.

dat mag je helemaal niet verlangen van mensen die er niets mee te maken hebben..

Ja hoor, jullie roepen 'springen' en wij 'hoe hoog?'
Toch?

Gewoon in scene gezet door hen zelf.

Welk geweld tegen AZC's? Heb ik iets gemist?

Spreek jullie eerst uit over het mishandelde oude echtpaar! En over de bedreiging aan het adres van Wilders!

ik zet een kilo varkenskarbonade in dat ze hem zelf geschreven hebben. Geen Nederlander die het woord "gebedshuis" uit de strot krijgt.

"Als een kerk of synagoge slachtoffer is van bedreigingen is het land te klein. Maar omdat dit gaat om moslims, gaat men snel over tot de orde van de dag."

Wat een slap gelul. Blijft lekker hŤ, die slachtofferrol.

Zelf een brief vol fouten (twee hoofdletters in 1 woord en de zinsconstructie van de enige zin klopt niet) schrijven en dan politieke actie tegen 'een groepering' (want in je eentje zoiets schrijven..dat is te moeilijk, hoor!....daar heb je een groepering voor nodig!!) verwachten?
LOL

Dreigen is voor zwakzinnigen en mensen die niet normaal iets kunnen uitspreken.

"Als een kerk of synagoge slachtoffer is van bedreigingen is het land te klein."

Ik kan me even geen nieuwsbericht voor de geest halen waar behandeld werd dat een kerk of synagoge is bedreigd? Iemand een voorbeeldje van zo een voorval?

Die gast op de foto ,is de 4wd aan het zoeken,op zijn fiets.

Wat een komedianten

Enkele opmerkelijkheden: 1) "Aan alle islamitische gebedshuizen". De groep die men hier verdenkt heeft het niet over gebedshuizen maar noemt het gewoon een moskee of zelfs haatpaleis. 2) "Islam is valse en duivelse religie". Typisch taalgebruik van een allochtoon. Een VMBO'er snapt nog dat een correct Nederlandse als volgt moet luiden: "De Islam is een valse en duivelse religie". Mede door het opzichtige gebruik van het hakenkruis en adelaar riekt dit naar een false-flag.

Tip: Kaart het aan bij Mahir Mohamed, de D66'er uit Friesland.

Ik sluit me aan bij de voorgangers,dit is door hun in scene gezet.

Slachtofferrol. Zo vermoeiend.

-weggejorist-

@dr.Fungus | 25-02-16 | 22:45 | niet ok!
degene die dat geschreven heeft is inderdaad zwakzinnig, zie de fouten, maar je moet zelf ook zwakzinnig zijn om te denken dat daar 'een groepering' voor nodig is.
Duivels hoor, zo'n 'brief' gericht aan een (het eigen?) 'GeBedshuis'.

kwestie van de enveloppen bewaren en even de vingerafdrukken nemen. Want handgeschreven. De meest voorkomende afdruk is van de schrijvert en dan is het niet zo moeilijk meer lijkt me...

Leuk geprobeerd, helaas iets te doorzichtig voor iedereen met een normaal ik

-weggejorist-

@Oetiohnegentechnik | 25-02-16 | 22:50 en 22.51
:)

@Kaleidoscope | 25-02-16 | 22:44
Ik zou gewoon tekstanalyse van dit forum maken en de dader met reaguurdersnaam en al bekendmaken.. toch?

De bestuurder heeft dan niet goed opgelet. PvdA en SP hebben de brieven duidelijk afgekeurd.

@nickolaas | 25-02-16 | 22:54 | niet ok!
Een reaguurder schrijft geen 'GeBedshuis', dat doet alleen een kansenparel die het VMBO verliet ruim voor het examen.

Zou er ook niet van staan te kijken als die verdachte-pakketjes-leggers van antifa dit op hun geweten hebben. Die hebben toch echt dezelfde afwijking in hun hoofd als de nazi's waar ze zeggen zo op tegen te zijn.
En als die wahabi's, -terecht, willen dat de politiek zich uitspreekt (iets dat ongetwijfeld gaat gebeuren, zelfs al zou je het niet ťťns willen) dan mogen we toch ook verwachten dat ze voortaan iedere scheet van hun wat meer ehhh, extremistische broeders van Isis veroordelen. toch...?

-weggejorist-

Gossie die moslims lijken precies op mijn alcoholistische ex. Alles wat fout gaat in zn leven is de schuld van anderen. Hij zocht ook altijd van alles uit zodat ie weer in de slachtofferrol kon. Het zal me totaal niet verbazen als die moslimgemeenschap zelf die brief hebben geschreven. Het gedrag komt me zoooooooooo bekend voor.

Ben volledig allergisch geworden voor mensen die de slachtofferrol prefereren. Idd PvdA en SP hebben de brief duidelijk afgekeurd. Misschien handig om te vragen wat ze nog meer eisen????????????????????

Hoezo angst? Met name die moskee is toch gewend om haat te prediken?

Toch intrigerend hoe die moslims de zaak altijd maar weer omdraaien. Wanneer is er voor het laatst een dreigbrief of een aanslag bij een kerk geweest? Moet ongeveer de tijd van de beeldenstorm zijn geweest.
Maar maak je niet druk haatbaarden. De hele Nederlandse politiek zal zijn walging hierover laten blijken. Kom er maar in Ascher, Abutaleb en Samsom.

Waarom afkeuren? stond er een spelfout of onwaarheden in?

Zelfde irritante verklaring teruggeven die eenieder ook van de mohamedanen moet pikken: Dit zijn mensen die het nazisme niet hebben begrepen, echte nazi's doen zoiets niet.Nazisme is een overtuiging van vrede.

lol @ foto
Het lijkt wel of jurkmans zich bekocht voelt.
Door een fiets te kopen die nog op slot zit.

En waarom zou je zowiezo richting politiek/staat kijken voor een oplossing. Staat wil alleen maar meer staat(zie EU), en als ze inzien dat staat ergens in lijkt te falen dan is de oplossing ook meer staat.

En grote overheid faalt altijd want overheid handelt NOOIT adequaat.
Benieuwd hoe lang het gaat duren voordat men doorheeft dat de overheid totaal niet capabel is en dat de oplossing toch echt bij de rationele mensen zelf ligt.

Omdat de haatteksten deze dag zijn bezorgd bij veel andere moskeeŽn in Nederland, waaronder ook in Nijmegen en Utrecht, denkt Taheri dat er mogelijk een organisatie achter de actie schuilgaat. "Dit kan haast niet van ťťn persoon komen.

PostNL?

"Als een kerk of synagoge slachtoffer is van bedreigingen is het land te klein. Maar omdat dit gaat om moslims, gaat men snel over tot de orde van de dag."
Je hebt het er ook wel naar gemaakt hŤ? Het is een beetje je eigen schuld.

antwoord van mijn kant .moslims: spreek je uit tegen geweld jegens christenen,joden,atheÔsten,mede haatbaarden etc etc ...gebeurd niet he ?raarrrrr .begin daar eens mee ,dan praten we verder.

ja,.. ze springen meteen in het slachtoffer spasme. Had ik toch echt niet verwacht. Het zal me niet verbazen dat een links radicale dit geŽnsceneerd heeft. Welke zelf-respecterende Neo-nazi gebruikt het woord "gebedshuizen"

Dit is toch overduidelijk een "false Flag" actie

@ Haloef | 25-02-16 | 23:09
Ik vraag me eerder ernstig af of ze eauk fietsen hadden in de tijd van de Profeet (nsfw). Want zo niet, dan kan dit natuurlijk niet door de beugel.

@ Roel8478 | 25-02-16 | 23:09
LOL.

Ik kan me ook niet herinneren dat er een kerk of Synagog slachtoffer is geweest van bedreiging. Ze trekken alles uit de kast om in de slachtofferrol te kunnen.
Hebben zij zich laten horen toen dat joodse echtpaar afgetuigd is. Gatve zie ik weer zon witte nachtpon vent met een gehaakte beddespreimuts. Geen gezicht.En dat valt over homo's. OP een arabische site staat dat moslimmannen alhier beter geen ithmid kunnnen gebruiken rond de ogen, omdat men dan kan denken dat het homo's zijn. Tik maar eens Ithmid in dan kan je het op die online winkel voor haramprodukten zelf lezen. Kunnen ze die witte nachtponnen ook beter in de verkleedkast gooien.

Ik had er nooit over nagedacht. Maar die jurken zitten op een damesfiets. Is dat wel halal. Ik raak de draad kwijt bij die haatbazen, want gemak dient blijkbaar ook de hakbar.

het is wel heel amateuristich en doorzichtig .. en de 'timing is opvallend

O wat zijn ze nu bang, zelf de halve wereld uit willen roeien en dan zeven kleuren stront schijten om een briefje met nauwelijks inhoud welke door hunzelf is opgesteld. Bewijs: brief niet voorzien van postcode en postzegel, want niet hallalllala of zoiets. Treurig volk waar we zo snel mogelijk van af moeten.

Zij spreken zich nooit uit tegen ISIS.
volgens mijn genieten zecer stiekem van.

@ Mantisomantis | 25-02-16 | 23:15
Precies wat ik eerder al bedoelde. Ome Mo is voor hen de perfecte mensch, en hun streven is om zo veel mogelijk als die man te leven. Dit gaat zo ver dat ze bijvoorbeeld hun tanden poetsen met een bepaalde boomwortel, zoals hij ůůk zou hebben gedaan.
...En aan de andere kant maken ze gebruik van vliegtuigen, computers, sociale media, en andere zaken waar ironisch genoeg vaak IsraŽlische patenten op rusten.
Misschien moet ik maar eens leren om me niet meer te verwonderen over inconsequentie en hypocrisie bij die klanten...

De koning mo ziet de bui al hangen exit .

Verkeerde link Kxt Iphone.

@Roel8478 | 25-02-16 | 23:09 |
-
Laat Taheri vooral niet de haat en de angst onderschatten... hoe moeilijk kan het zijn om vijftig of zestig kopietjes te draaien, een adres op zestig enveloppen te kwakken en het geheel op de bus te doen?
-
Als wij hier kerstkaarten versturen, en dat doen wij ieder jaar, dan jassen wij er met z'n tweetjes in twee, drie uurtjes tijd het drievoudige doorheen.

Welk geweld tegen AZC's? Waar zijn er AZC's overvallen?

Rechts-extremisten?
Sjabloongebruik voor het maken van meerdere teksten op doeken of borden.
Omgekeerde a wijst op iemand die veel aan tekst verwerking doet. Niet gewend om in blokletters te schrijven dus een redelijke hoge opleiding. Schrift is duidelijk vrouwelijk, maar raffelt af aan het einde, net als het missen van de sjabloon "een" en de S achter "varkens". Ik kan het niet goed zien, maar volgens mij is het van dat Eco-papier.
Vrouw, hoog opgeleid, rond de 50 jaar oud, verward (die zagen jullie niet aankomen) en een activiste.
ANTIFA

GeBedshuis?

Dat is toch zeker in het allochtoons het huis waar zijn bed woont?

Maar denken jullie ook na waarom die brieven zijn verzonden? Hoe kan het mensen zo hoog gaan zitten dat ze hiertoe besluiten? Kan het met jullie apathische houding te maken hebben als uit naam der islam weer eens onschuldige mensen vermoord worden? Nee nee dit en dat heeft niets met de islam te maken. Wees eerlijk. Jullie hebben een probleem. Wij kunnen dit niet oplossen. De verlichting is besteed aan grote denkers. Wees een groot denker ipv een pion vermomd als jankende moslim. Sta op en loop. Move your ass.

okť, wie noemt mij even een voorbeeld in de media , van pak m beet tot 10 jaar geleden een kerk of synagoge is aangevallen of besmeurd whatever? Alsof we daar regelmatig mee te dealen hebben

Typisch islamitisch schreeuwerig zelfmedelijden. Er is al de hele dag ophef, ook vanuit de politiek. En dan toch huichelig en huilerich schreeuwen dat niemand zich ergens wat van aantrekt. Ik begin langzaam te vermoeden dat de brieven onderdeel van een PR campagne zijn. De brief met hakenkruis (seculier nazisme) en verwijzing naar een duivelse religie (religeus gemotiveerde haat)? Te "mooi" om waar te zijn.

-weggejorist-

@ gelachewoar | 25-02-16 | 23:33
www.nd.nl...
De Grote Verontwaardiging bleef uit. Hetzelfde toen kansenparels in de Schilderswijk het nodig vonden om hindoeÔstische tempels en tempelgangers en priesters te bedreigen, besmeuren en intimideren.
politiek.tpo.nl...
forum.indianfeelings.nl...
Maar hindoes staan niet op het prioriteitenlijstje van de Gutmensch, aangezien die hun eigen broek ophouden en niet klagen en dreigen. En omdat er geen olie in India is, zeker.

Ik voel dat er foldertjes aan gaat komen neem een kilometer afstand van de plaatselijke Moskee , klik weg , hang op , bel uw regering , en val dood .

@arbanafal
No way, dit is het werk van een linkse activiste, gelieerd aan een groep. Ik kan met mijn analyse nog wel even door gaan, maar ik moet echt gaan slapen ;)
Het zijn die Antifa rukkers en gepakt worden ze niet, want dat komt de elite kliek niet goed uit. Truste

Aangiftes zijn vast al voorgedrukt. Wat mij bevreemd is dat de politie, die AL zijn burgers zou moeten beschermen, alleen de islamitische burger beschermd. Elke politieagent heeft toch zijn/haar eigen verantwoordelijkheid. Blijkbaar vind de politie het goed dat iedereen islamiet dient te worden.

www.hijama.nl intikken en ithmid en dan naar beneden scrollen.

Tegen de mannen willen we zeggen doe het niet op in de hedendaagse samenleving. MEN ZAL vreemd opkijken en denken dat u niet 100 procent hetero bent. U kunt het wel gebruiken daar waar de moslimgemeenschap sterk geconcentreerd is. U zal de afweging moeten maken. Allah weet het beste

Met name die zin men zal vreemd opkijken. Wie is men? Dat zijN ze zelf.

Binnenkort kunnen moslimmannen royaal de Ithmid gebruiken in de geconcentreerde moslimgemeenschap genaamd Nederland. Die jurken de parfum die ze gebruiken.Ogen opmaken etc etc Ze doen vrouwen na. Volgens mij hebben ze een hekel aan vrouwen omdat ze vrouwen niet kunnen evenaren en daarom onderdrukken.

Gerard Leeflang | 25-02-16 | 23:41 | niet ok!
Zeer waarschijnlijk. Het is in volgorde van waarschijnlijkheid een linkse intigrant, een moslim, een persoon met geestelijke problemen, of pas als laatste echt een of meerdere racisten. Zoals ik al schreef, dit is "te mooi". Het is nog net niet ondertekend door professor badguy.

@ arbanafal | 25-02-16 | 23:35
Seculier nazisme? Is dat net zoiets als een vegetarisch broodje beenham?

Tekst van swapper:

Kijk eens goed naar de tekst. Hoe de S achter varken is bijgevoegd.
"islam is valse..." het weglaten van het lidwoord.
"Gebedshuizen" geschreeven met een hoofdletter.
Mijn gok, bevuild door en afkomstig van het eigen islamitische nest.
----------------
Inderdaad, dit is weer gewoon zo'n in elkaar geflanst schotschrift door 'die islamieten', gericht aan hun eigen moskeeŽn, zodat ze daarna de vermoorde onschuld kunnen spelen.
En zelfs van de politiek eisen, dat die er wat over zegt.
En wie trapt daar gretig in (?), Asscher.
De vraag is bij Asscher slechts, of hij echt zo naÔef is, of dat het hem uitkomt om dit spelletje van stemmingmakerij mee te spelen; want dan kan de PvdA weer iets doen waar ze goed in zijn.

Tsjonge, jonge, noem je dŠt 'bedreiging'? Moet je eens kijken wat sommige gemeenteraadsleden en bestuurders in dit land aan gezellig anoniems in de brievenbus vinden...
-
En daar wordt dan niet meteen zo'n hijsa van gemaakt..

Abdelhamid Taheri is blijkbaar doof. Wat heeft namelijk Asscher gezegd over deze bedreigingen? Tja, altijd maar weer slachtoffertje willen spelen.

LOL: intolerante misbaksels wenden zich tot de macht die ze zelf verachten. Vies, hypocriet kudtvolk.

Dit gaat een linksmeisje blijken te zijn, handschrift is duidelijk vrouwelijk

Politiek , spreek je uit tegen de islam ! Door deze godsdienst te gedogen ,halen we steeds meeer ellende binnen.

Vanmiddag was de herdenking van de februaristaking...en die kreeg meer aandacht omdat 75 jaar geleden Nederlanders in staking gingen tegen het wegvoeren van hun Joods medeburgers.

En dan zorg je natuurlijk dat je jezelf als moslimgemeenschap indekt tegen de (door jezelf)verwachte ellende die je kansenpareltes plegen te beoefenen bij herdenkingen die met de oorlog en Joden te maken hebben.
Dus,is dit een fals flag..dan zou dit het motief wel eens kunnen zijn.

Ach gossie . En ze zijn zelf zo vredelievende mensen. Toch?

Zelf geschreven , lan niet anders . Gewoon moslim tuig .

Geweldig, ze zijn zo bedreven in het duiken in de slachtofferrol. Jarenlange oefening en de ervaring dat het zijn vruchten afwerpt. En al het geweld tegen AZC's? Als ik zo eens even de talloze berichten turf, is het vooral geweld in de AZC's. En eromheen natuurlijk, tegen vrouwen zonder hoofddoek bij voorkeur.

Ja, ja, ja, mensjes van de moskee. Als islamieten iets doen, hoeven jullie je nooit uit te spreken. Maar oh wee, als jullie iets onwelgevalligs meemaken. Moord en brand. Grow up and get a life, liefst zonder sprookjesfiguren.

Leuke Taqqiyah. Kan die haathut zich ook even uitspreken voor alle haat dat het predikt tegen alles wat niet het haatboekje volgt? Oh wacht... Moslims bewijzen keer op keer niet betrouwbaar te zijn. Altijd meteen in een slachtofferrol-reflex te schieten. Zoals haatboekje dicteert via taqqiyah. Ik zie jullie wel. Waar is de popo overigens? Gewoon de boel doorzoeken. Weer wat AK's van de straat af. En qua organisaties. Daar weten jullie haatsukkels alles vanaf toch? Haatkoning Salmon geeft geld. Wahabisme boekjes. Qatar schuift aan. Erdosnor heeft hogere ambities en pakt het anders aan. Inmiddels slachten jullie alles af wat niet aan het soenitische wahabisme voldoet en dan hier in ons kikkerlandje lopen lullen over haat? Ga heen. Mij fles je niet.

is het pas de eerste keer dat ze z'n brief krijgen, had ik niet verwacht met de huidige situatie in Nederland...

Deze bekeerde mevrouw is al vanaf 2014 bezig met onderzoek naar moslim haat in de regio Rijnmond.

www.rijnmond.nl...

ik ben best benieuwd naar haar handschrift,
meestal moet je een pyromaan zoeken bij de brandweer
en stalkers in je directe omgeving, zou dat ook voor dreigbrieven gelden ?

Begrijpelijk dat ze er niet mee naar de politie gaan. Zowel de inhoud als presentatie ademt de sfeer van een "inside job".

"Binnenkort hoog bezoek !!(met duitse adelaar)" Merkel komt langs?
"Varkens" Aaaah Merkel komt langs met vakensvlees voor de BBQ?
Wat komt ze doen dan praten over Anti Islam, Islam is een valse en duiverlse religie welke dreigbrief ?

Berthe | 26-02-16 | 01:28
Ik vond het in ieder geval een nogal vrouwelijk schrift en ik vermoed een al wat oudere vrouw (koordschrift) en ik sluit linkshandigheid niet uit.

De hut moet gewoon aangifte doen. Zoals het hoort . Dragen ze de brieven niet af dan laden ze:3 verdenking van een false flag op zich. Bedelen om politieke afwijzing is typisch slachtoffergedrag

Ok, zal ik t dan maar doen. Foei. Zo, genoeg gestraft. Verder weer

@Gerard Leeflang
Maar van antifa maar afa.
*slaap tekort schuld geven doet*

Die Gasten zijn van de almachtige Allah,dus moeten ze niet zeiken ,hun machtige God heeft dit geregeld,net als Incest,uithuwelijking,en vrouwenmishandeling.
Ongelofelijk dat we dit soort primitieven hier binnen hebben gehaald.

Geen religie, geen probleem.

Feit dat ze geen aangifte doen bevestigt dat ook zij denken of weten dat dit schrijven uit de eigen legioenen komt.

Dit straalt slecht af op de vrije westerse wereld. Zo, daar heb je mijn "excuus". Dit zal vast een verwarde man zijn, de westerse wereld is voor de liefde en respect.

Vraag je liever af hoe het komt, dat je haatpost krijgt. Een beetje introspectie is hier wel op zijn plaats. Je hebt vast geen idee, hoe de gemiddelde nederlander tegen de islam aankijkt.

Ja, de februaristaking. Een vertoon van echt verzet tegen echte wrede daden. Daarna hebben de Nederlanders voor een premie van 7,50 per jood de meeste Joden uitgeleverd zonder dar er een Duitser aan te pas is gekomen. Denk daar maar over na.

Het is een gotspe dat de aanvoerders van het antisemitisme zich nu wentelen in de slachtofferrol.

Wat voor pesthekel veel Nederlanders ook hebben aan de islam en alles daar omheen, swastika's en adelaars zijn zelfs voor rechtsextremisten niet de gebruikelijke uitingen. Leuk geprobeerd Mo, maar daar trappen wij niet in.

Haatzaaiers die tegen haatbrieven zijn ? Moet niet veel gekker worden.

Wat is er mis mee dat moskeebestuurders zich wat onzekerder gaan voelen door een paar simpele briefjes? Dachten ze misschien dat de gemiddelde Nederlander met een gerust gemoed een stel Marokkanen passeert of een paar van die pinguins die ik weet niet wat onder die gewaden kunnen hebben zitten.
Hoe dan ook de moslims zijn in hun ijver te ver gegaan, en zijn door de mand gevallen. Ze stelen als raven, en proberen het westen te intimideren. Inmiddels worden ze door nagenoeg uitgekotst, zťlf door degene die dat niet mogen laten merken.

-weggejorist-

De moskeeŽn moeten zich meer onrustig gaan voelen over de bedreigingen die binnenskamers worden uitgevoerd. Ga eerst maar eens uitzoeken waar de dreigbrieven vandaan komen. Als je ziet hoe ze opgesteld zijn krijg ik het vage vermoeden dat dat geen nederlandstaligen zijn.

Zullen we deze bedreiging en die van mahir mohammed (d66) aan Wilders, tegen elkaar weg strepen...kunnen we verder.

Net zo min als de tweet naar Wilders, kunnen deze dreigbrieven ook niet. Tis wel grappig om te zien dat iedereen hier losgaat op de dreigtweet aan de blonde roerganger, maar dat een dreigbrief aan een moskee wel kan.


Dan denk te toch wel als een tokkie. Wat een niveau.

Iets met zaaien en oogsten

Laat ze eerst maar eens uitzoeken wie die brief gestuurd heeft, het zal met niet verbazen als die gestuurd is door islamitische actievoerders. Laten we het wel even bij de feiten houden aub.

Adolf Erdogan en zijn 5e colonne kan er ook achter zitten? Actievoerders? Laat de politie het maar uitzoeken. De onderste steen moet boven.

@Religieiskolder | 26-02-16 | 08:05 | niet ok!
Mwah, dreigen iemand dood te schieten of dreigen langs te komen met varkens is toch niet helemaal hetzelfde.
Ik keur de brief overigens af; maar heb zo wel mijn bedenkingen over de afkomst van de brief. En ben niet de enige zo te lezen.

Wij zijn ook allemaal "hetzelfde".

Als er een familie in de criminaliteit belandt, ben ik daar toch ook niet verantwoordelijk voor? Het contact met die fam. afbreken om je te beschermen is dan verstandig.

You-On-A-Gin | 25-02-16 | 23:50 | niet ok!
Als er al religie bij nazisme kwam kijken was het etnisch gemotiveerd germanisme. Christendom werd verantwoordelijk gehouden voor de teneergang van romeinse rijk. Een nazi motiveerde haat tegen joden e.a. niet op kwalificaties als "valse religie", maar op basis van wetenschappelijke en nationalistische argumenten.

Het is niet zozeer een dreigbrief als meer een haatbrief. Er staan geen concrete bedreigingen in toch? Zoals Mohammed van D66 tegen Geert Wilders: "ik schiet een kogel door je kop", dat noem je bedreigen.

Ben ik nou de enigste die hier geen dreigement in ziet, ik lees alleen maar een aankondiging van een hooggeplaatst persoon, en gezien zijn briefpapier kan het net zo goed een moefti zijn. Die werkte toch toen ook samen met dat clubje met die adelaar en dat vredesteken.

Moskee en Mohamedannen bezoekers.. het is zo ongelooflijk stil uit die hoek omtrent de problemen van jullie broeders en zusters en zij die Christen uitmoorden, Joden uitschelden en mishandelen. En de constante dreiging in het westen over aanslagen door Islamieten.. buurlanden die stinkend rijk en zwaar islamitisch S.A.zijn maar weigeren het wereldprobleem mee op te pakken..zo stil. zo stil

Zodra de moskeeen zich uitspreken tegen islam, dan zullen we er over nadenken, OK?

Even los van dat politiek en religie in NL gescheiden is, dus alleen daarom al een 'nee'....

Nee! 3x Nee!

False Flag!
Wie zegt dat die brief 'echt' is. Ik schreef hier www.powned.tv... al:

"Dit stinkt. Ik geloof er niks van dat dit door een NLer is gedaan.
Denk eerder aan een 'false flag'.
Geschreven door een moslima (check dat handschrift! dat is een van een pubermeisje!). twitter.com...
Een pubermeisje nog dat een 'vriendendienst' doet voor haar jihadistische haatvrienden en dankbaar gebruik maakt van de tekensjabloontjes die ze kreeg voor haar verjaardag. www.bruna.nl...

** just guessing **

Trouwens, hebben de islamitische politici op het pluche ook al afstand genomen van KutZoek (van DENK) zijn uitspraken toen hij Wilders vergeleek met Hitler? Of destijds van de demonisering van Fortuyn, door Aboutaleb? Of Karabulut's (SP) oproep tot geweld en gewapende strijd (intifada)? Of toen er bij een NIDA-demonstratie in 010 werd gezwaaid met ISIS-terreurvlaggen? Om maar wat voorbeelden te noemen....

Ik verdenk dezelfde groep rascistische discriminerende PVV tokkies die met die hele groep die de twee arme moslima's hadden mishandeld. Jeweetwel, die twee die net vrijwilligerswerk hadden gedaan en gecollecteerd en bloed hadden gegeven en nu naar huis gingen om hun hulpbehoevende buurvrouw te helpen om daarna aan de studie te gaan waarin ze uitblonken in tolerantie.

Sadomassochristus | 26-02-16 | 11:44

O, je bedoelt die door haatprediker Amar Nejjar verzonnen mishandeling?
nieuwspraak.nl...
www.geenstijl.nl...

Weer het standaard gezeik. Oh nee, wij zijn het slachtoffer, blablabla.


Bij een PEGIDA-demonstratie werd een bom geplaatst. En wat heeft de politiek daar over gezegd? Laat staan de Nederlandse mosketen? Wanneer laten de haathutten zich Łberhaupt horen over zoiets, tenzij het is om snel de kritiek de pas af te snijden wanneer een volgeling zich weer eens te buiten gaat?


Wat mij betreft rot de hele Islam op uit Europa. Ik heb het gewoon gehad met het gezeik, het gejank, het slinks proberen te veranderen van de samenleving, en dan huilen wanneer de deksel op de neus dichtvalt.


Bovendien is die brief een hoax. Ik steek mijn hand er voor in het vuur. Dat ding volgt het patroon van alle andere hoaxen die hiervoor zijn gekomen. En zodra dat naar buiten komt, is het gedaan met de woede. Terwijl die dan pas echt op gang zou moeten komen.

Dr staan met regelmaat arabische jochies met stenen te gooien naar synagoge bezoekers de politie doet hier helemaal NIETS aan. Maar dit is nieuws, jawel.

Ja en zo wordt er dus ook haat tegen de ongelovigen gepredikt die men het liefst zou willen onthoofden vanuit die sekte door haatpredikers.
Dat de dreiging naar die moskee vanuit een andere fascistische hoek komt is wel vreemd. Je zou toch denken dat fascisten het goed met elkaar kunnen vinden, maar gezien de strijd tussen de twee islams is dat dus niet zo.
Maar het zou dus ook zo kunnen zijn dat er weer medelijden moet worden gewekt met de arme volgers van de nep profeet, die wonen in een land dat niet de sharia als wet heeft, maar teruggaan naar waar dat wel is levert geen uitkering op.
Medelijden??
Nou nee, meer met de slachtoffers van die duivelse ellende.

Politiek spreek je uit tegen de Islam.
Wat zeg ik, iedereen spreek je uit tegen de Islam.

MoskeeŽn spreek je uit over al die criminele honden die rovend en moordend en verkrachtend ons autochtonen aanvallen met een racistisch dan wel religieus motief. Dat is de het grootste probleem in dit land moskeeŽn mogen pas hun mond los trekken als ze radicalen en criminelen net zo hard aanpakken als in hun thuisland , en scherp veroordelen. Maar Ze pakken niks aan enkel nemen ze de slachtofferrol ten hand dat ze op een presenteerblaadje word gegeven door D66 gl en de PvdA.

"Maar omdat dit gaat om moslims, gaat men snel over tot de orde van de dag."
-
Waarom zou wie-dan-ook het voor moslims moeten opnemen?
Als ze worden aangevallen, kunnen ze PRIMA verdedigen, getuige alle aanslagen...

Ik wil ook graag dat de politiek zich uitspreekt over deze overduidelijke nep bedreigingen. Bedreiging is erg, maar nep bedreigingen met politieke doeleinden om een deel van de bevolking zwart te maken is nog veel erger, want dat is een directe bedreiging tegen de democratie. En aan de luidheid van het gejank van deze moskee pipo's te merken is die bedreiging verzonnen vanuit hun eigen hoek.

Tis wel grappig om te zien dat iedereen hier losgaat op de dreigtweet aan de blonde roerganger, maar dat een dreigbrief aan een moskee wel kan.


Dan denk te toch wel als een tokkie. Wat een niveau.

Religieiskolder | 26-02-16 | 08:05 | niet ok!
Die twitter bedreiging was echt, deze dreig hoax van de moskee overduidelijk niet. Volgens mij ben je zelf niet al te snugger als hier intrapt.

Moet Mark Rutte vanavond weer "doodsbange" moslimkindjes gaan toespreken?

Het lijkt Beppie Nooy's volkstheater wel. Boehoehoe, we hebben post gehad. We weten wel niet van wie, maar we gaan alvast wel duiden. Onderhand gaan we nog even collecteren voor onze Jihadisten/moordenaars.

Als je de letters op de brief bekijkt dan ben je 99% zeker dat het een vrouw betreft.

Hun hele boekje staat vol met haat, laten we dat eerst maar eens veranderen.

Je kunt zeggen wat je wilt maar een salafist op een oud-Hollandse damesfiets is natuurlijk wel gewoon goed ingeburgerd.

De moslimorganisaties moeten niet zo jammeren en klagen, maar eerder zich verbazen dat het gemakzuchtige nederlandse volk zich zo lang heeft laten koeioneren door hun bezoekers. Jarenlang provocerend in boerka's en nikaabs lopend om maar niet te hoeven werken. Luid schreeuwend tuig met bromfietshelmen op die hardwerkende juweliers invalide helpen. We hebben het allemaal moeten gedogen, u had de socialisten mee. Helaas zijn uw politieke hoeders geminimaliseerd, en zult u zťlf aan de bak moeten.
Dus wees wijs, ga terug voor het te laat is.

@josef kuijpers | 26-02-16 | 15:42 | niet ok!
Complete flauwekul wat jij schrijft, we laten ons nog steeds koeioneren, men loopt nog steeds middeleeuws gekleed, de criminaliteit onder die lui stijgt al jaren de pan uit, en de politiek houdt nog steeds de excessen van de moslims zoveel mogelijk uit de publiciteit (Nieuwjaars aanrandingen), daarbij staan de poorten van Europa nog steeds wijd open om nog meer van die kolonisten naar binnen te halen, als ik Elsevier mag geloven staan er nog miljoenen te trappelen om hier heen te komen!

Er heerst angst bij de Moskeeen ? Bullshit. Want als Allah de allergrootste is, dan beschermt hij zijn mensen. Ze vragen hulp aan de politie en politiek ? Er zijn 2 mogelijkheden: 1. Allah bestaat maar hij heeft geen enkele macht, zeggenschap of invloed en daarom wenden de Moslims zich tot politiek en politie. En als Allah niets kan, wil of doet, waarom dan zo'n heisa om zo'n loser ? Of Allah bestaat niet en daarom lopen ze huilend naar de politiek en politie. In beide gevallen is het behoorlijk triest, sneu en zielig om een Moslim te zijn. In beide gevallen kunnen we stoppen met Islam, Moskeeen en geloof in het algemeen. Waar gaat mijn kinderlijk simpele redenatie mis ? Roept U maar. Even terzijde: de Moslims zelf lopen naar de politiek en politie dus hebben blijkbaar zelf geen enkel vertrouwen dat hun Allah de zaak in de hand heeft. Een grotere middelvinger kun je toch niet maken naar je god of geloof ? Ze schijten op hun god en geloof. Raarrrrrrrr.....

Is die giertank alweer vol? Mag het ook varkensstront zijn?

Stond er een Mo cartoon in? Onschuldigen vermoorden of verkrachten is de norm. Geen brieven schrijven.

Zielig doen gaat het niet meer worden in 2016.
Ontmaskerd heet dat...

Je moet ook niet uitsluiten dat zo'n 'dreigbrief' van een linkse loser afkomstig is (type Volkert) die daarmee de zieligheidsfactor der moslims weer een stukje wil promoten in de samenleving danwel 'rechts' in een slecht licht wil zetten. Dreigen en geweldplegen zijn immers doorgaans een links, islamitisch of linksislamitische dingetje. Maar goed, dat weet de Aivd inmiddels ook wel neem ik aan. Als elke boerenlul het weet, dan zij toch ook. Toch?

Het is wel strafbaar:
www.telegraaf.nl...
Wat zou men doen als het uit eigen gelederen zou komen?

Staat die haatjurk daar nu een fiets te jatten op die foto ?

Islam spreek je eens uit tegen de haat die er vanuit je ideologie spreekt naar mensen die niet in die onzin van die pedoprofeet gelooft en geen aanbidder is van pedofilie.

En toch is de brief vreemd. Envelop lijkt door een vrouw geschreven en in de brief zit een spelfout die ik een allochtoon eerder zou zien maken. Het lijkt daardoor dat een allochtoon hem heeft gemaakt met de gedacht dat wij denken dat het door een Hollandse tokkie geschreven is.

@lekker wijf Dat soort dingen gebeuren nog al eens, inderdaad. Even een "Croisetje" doen.
nl.wikipedia.org...

Politiek: moskee, spreek je uit tegen haat bijeenkomst:
www.leefbaarrotterdam.nl...

@ alphapapatango | 25-02-16 | 22:45 | niet ok!
Whahaha... Nee ,hij is zijn fietssleutel kwijt !!

Spreek je ook eens een keer uit tegen jezelf als het nodig is.

"Sommige reguliere bezoekers van de Haagse moskee zouden er dankzij de dreigbrief niet eens meer op visite durven gaan om er 's middags te bidden."
.
's Middags op reguliere tijden bidden?? Moeten die mensen midden op de dag niet werken?
Oh wacht, dat is waar ook..

Reacties op dit artikel zijn gesloten