*

Na de botsing kon de verdachte ontsnappen. De agent moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Een agent is gisteravond bij een achtervolging in Hoofddorp gewond geraakt nadat hij zijn dienstwagen tegen de auto van de verdachte parkeerde.

De agenten achtervolgden een autodief, zo schrijft RTV Noord-Holland. Bij die achtervolging kwam het tot een botsing tussen de politiewagen en de gestolen auto.

Na de botsing kon de verdachte ontsnappen. De agent moest naar het ziekenhuis gebracht worden.

Om de gevaarlijke dief toch nog te kunnen pakken werd er vervolgens groot materieel ingezet, onder andere een helikopter. De agenten hebben de dief echter nog niet weten te traceren.

Reaguursels

De politie kan ook werkelijk niks, en autorijden al helemaal niet. Laat ze in het vervolg lekker op het buro blijven met 2 vingers typen en een beetje twitteren.

... en hoe laat verstuurde die brave hermandad dit tweetje?...

tiswireswa | 26-02-16 | 08:36

Whahahaha, ze waren ws nog aan het zoeken in de buurt. Soory voor melding was een copy slip.

Godmiljaar wat een stel imbecielen zeg die wouten. Manmanman. En er altijd maar prat op gaan met die "speciale rijopleiding".

@denoorman | 26-02-16 | 08:34 - uw schuld! U zit als alwetende, alles kunnende, ook maar achter uw laptop een grote mond te hebben ipv hen deelgenoot te maken van uw kennis en kunde.

Daarnaast bent u te beroerd om meer belasting te betalen om hen beter te laten functioneren, beter op te leiden en beter uit te rusten.

Maar klaag en piep rustig verder hoor. Ben ze ook niet als u hulp nodig heeft, ze lopen alleen in de weg ....... toch?

@ MarcS, Ik ben het bijna volledig met je eens, op 1 ding na. We betalen genoeg belasting om Politie en Justitie goed te betalen en beter te laten functioneren. Helaas zijn er mensen in Den Haag die vinden dat onze belastingcenten aan andere belangrijkere dingen uitgegeven moeten worden zoals; Immigratie, Europa, Vluchtelingen, minder stemhokjes, rechtszaken tegen Wilders, NPO, linkse hobby's, aan corrupte kamerleden, enz. Dus blijft er niks meer over voor Politie en Justitie!

Hoe gaat het nu met de diender/ blauwe Jehova?

(SP'ers noem ik altijd rode Jehova's)

is hier toevallig sprake van een blonde, vrouwelijke politieagent?

@ Ik snap er niks van! | 26-02-16 | 09:03 | niet ok!
Jij snapt het wel.
Degene die het hardste roepen over meer belasting betalen, betalen doorgaans zelf niets of heel weinig.
Het meer betalen geldt dus voor anderen die al wel veel betalen
Typisch een PvdA dingetje

Misschien moet de wijkagent de auto dief maar even stevig intimideren met een huisbezoekje.

@denoorman | 26-02-16 | 08:34 | niet ok!
Triest figuur. Ben benieuwd of je er nog zo over denkt als je ooit een hartaanval krijgt en je leven afhankelijk is van de popo's die meestal als eerste ter plekke zijn als het om het verhelpen van ellende gaat. Je moest eens weten wat een goed werk die jongens en meiden doen en hoeveel misselijk makende shit ze voor hun kiezen krijgen op dagelijkse basis.

r04drunn3r | 26-02-16 | 09:46
Je hebt ze liever niet aan je deur ja. Althans, niet in vol ornaat/ uniform. In burger aan de deur (+ onopvallende auto), heb ik niet zo'n moeite mee.

Dikr | 26-02-16 | 09:59
De politie als "vriend", nou niet altijd hoor. Het zijn 'regeluitvoerders' in dienst van een officier van justitie, die net op dat moment dienst heeft.

Ze rijden ook altijd in zo'n klein kudtautotje, ga maar is een SUV achtervolgen met een polo. Als Wilders de baas wordt krijgen ze allemaal een range rover. Dus politie, Wilders stemmen!

Reacties op dit artikel zijn gesloten