*

Maatschappelijke verloedering werkt door in de verkeersnormen.

Bij een ongeluk aan de Crooswijksesingel in Rotterdam is gisteravond een gewonde, oudere man op straat achtergelaten. De veroorzaker van het ongeval ging er met zijn of haar auto vandoor; de man in een scootmobiel die was aangereden werd aan zijn lot overgelaten, aldus lokale media.

De wijkagent van de politie roept via Twitter getuigen van deze doorijder/doorrijdster op zich te melden. Over de verwondingen van de man is niets bekend.

Ook in Den Haag reed de veroorzaker van een ongeluk door. Volgens lokale media raakte een man zwaargewond op de La Reyweg nadat hij was aangereden door een auto. De automobilist (e) zou er vervolgens vandoor zijn gegaan. (ANP)

Reaguursels

Foei Hendrik en Sander!

Hassan en z'n zwarte polo

-weggejorist-

20 uur schoffelen !!

Wat ik niet begrijp is waarom die karretjes op de openbare weg rijden als de stoep die daar op de Crooswijksesingel ligt 6 meter breed is.

Die lul met vingers uit Den Haag heeft zich bij de politie gemeld, zo zegt de NOS.

Aangezien half Nederland volhangt met beveiligingscamera's lijkt het me niet zo moeilijk om de dader op te sporen.

Is een cultuur-dingetje.
Schaamte-cultuur.
Problemen met het begrip 'verantwoordelijkheid nemen'.
En zo.

Auto jihad nu ook hier!

En zo verandert onze maatschappij steeds meer in iets waar ik me niet meer bij thuis voel..

En dat was dan zeker weer op oversteekplaatsen die door de Hollanders nog steeds niet wettelijk worden gehandhaafd met gigantische boetes op aanrijden door auto´s. Dit aso gedrag wordt dan ook amper aangepakt. Of ze zeuren over wie er nou voorop een scooter zat terwijl ze gewoon beiden schuld hebben. Het lijkt er soms wel op dat de daders door de rechtstaat worden beschermd en de slachtoffers kunnen letterlijk dood vallen.

Reacties op dit artikel zijn gesloten