*

Een hele andere kerk

Ordnung muss sein.

Bezoekers van het Huis van God dienen zich ook aan de parkeerregels te houden. Na klachten uit de buurt schreef de politie in Rijssen vanochtend liefst 41 parkeerboetes uit.

De mannen en vrouwen in het blauw hadden hier slechts een half uur voor nodig. De boete-tsunami vond plaats op de Hendrik Jan van Opstallstraat, de Van den Broekstraat en de Jan ter Horststraat. Tubantia stelt hierop dat de foutparkeerders hoofdzakelijk kerkbezoekers waren.

#RijssenParkeercontrole Hendrik Jan van Opstallstraat en de Jan ter Horststraat te Rijssen.Op maandag 28 maart 2016...

Posted by Politie Rijssen-Holten on Monday, March 28, 2016

Reaguursels

Bij moskee bezoekers daarentegen........

Gaan er nog zoveel mensen naar het huis van God dan?

Slave_of_society | 28-03-16 | 21:39
Gelukkig wel.
En verder wat Antiwantie schrijft.

Tot ziens, tot zondag!

Puur rascisme

Die halen hun halve target aan parkeerboetes met Pasen. Alle verlofen zijn dan op deze dag altijd ingetrokken, iedereen moet aan het werk. De andere helft komt dan tijdens het suikerfeest...

gewoon omdat het kan
waarschijnlijk parkeren ze daar al 20 jaar zo en zijn de klagers nieuwe nederlanders ofzo ,raar land is dit geworden kan niet wachten totdat het kabinet ploft of dat er een burgerverzet komt.

@Puupke. Inderdaad, als we consequent zijn moeten we dit ook racisme noemen en snel maatregelen en vergoedingen eisen.

Meten met twee maten 2.0. Als ze dat bij een moskeet doen krijg je kamervragen en worden de boetes geseponeerd.

Het was blijkbaar een gewoonte geworden wat oogluikend werd toegestaan. Men had dus kunnen volstaan door een zondag een briefje achter de ruitenwissers te doen met de mededeling dat er een week later weer gehandhaafd zou worden.
Maar de schoorsteen moet ook roken bij de gemeentelijke baasjes.

@ Eigen_Gereid | 28-03-16 | 17:56 |
In Rijssen wel. Dat is een Gereformeerd dorp met meer kerken dan Rome.
En zo'n beetje de enige gemeente in Overijssel met economische groei.

Slave_of_society | 28-03-16 | 21:39
In Rijssen wel. Daar zijn ze zo gelovig dat op zondag de haan uit het kippenhok wordt gehaald.

Tja ik kan nu natuurlijk heel veel superlatieven hier op loslaten,maar ik heb bij enkelen al een slechte naam dus dat last ik achterwege.
Maar ook kerkgangers moeten zich aan de wet houden,juist kerkgangers
Die moeten het goede voorbeeld geven aan de ongeletterden en ongelovigen......
"jezus is waarlijk opgestaan"
Fijne avond nog met deze wetenschap.

Slimme tactiek! Eerst zeggen 'nee joh, hier mag je wel staan tijdens kerktijd, dan is het toch rustig en sta je niemand in de weg'. Dit even aankijken en zodra je denkt dat je het meeste er uit kan halen strooien met de boetes, want ja, regels zijn regels he!

Gewoon betalen en bij de eerstvolgende verkiezingen de zittende partijen afrekenen. Wet is wet en democratie is democratie. Intussen ook vast op zoek naar een andere burgemeester want de huidige kan zijn periode zeker niet meer gaan verlengen met zulke scoringsdrang in het politiecorps.

Ha, Rijssen, vergelijkbaar met Giethoorn.

Godverdomme bekeuring!

Dat ze hier bij de moskee nog steeds gewoon dubbel geparkeerd mogen staan, tekent wel de toenemende invloed uit het Oosten.

Vind je het gek, bij 9 vd 10 kerken is amper of zelfs helemaal geen plaats om te parkeren.

Waren dat rollators ??

-weggejorist-

Tsja...
Om toegang te krijgen tot de Hemelsche Zaligheid zal men zich in de hem toegemeten tijd op Aarde aan de Aardsche Regels moeten houden.

Helaas kan ik de reaguurders die op vrijdagen in dezen een (betreurenswaardige?) 'non-activiteit' bij moskeeŽn signaleren geen ongelijk geven... (Zoals ik vanuit mijn residentie in 070-ZuidWest iedere vrijdag kan zien!)

Tsja...
Om toegang te krijgen tot de Hemelsche Zaligheid zal men zich in de hem toegemeten tijd op Aarde aan de Aardsche Regels moeten houden.

Helaas kan ik de reaguurders die op vrijdagen in dezen een (betreurenswaardige?) 'non-activiteit' bij moskeeŽn signaleren geen ongelijk geven... (Zoals ik vanuit mijn residentie in 070-ZuidWest iedere vrijdag kan zien!)

Sorry Joris, kennelijk is mijn plemp Waarlijk Herrezen...

Reacties op dit artikel zijn gesloten