*

Vermoedelijk een ander mes

De orde is inmiddels hersteld.

In de gevangenis in Alphen aan den Rijn is gisteren een bewaarder ernstig gewond geraakt en een afdelingshoofd op zijn hoofd geslagen. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

Er braken volgens de krant felle gevechten uit tussen gedetineerden en bewaarders. Een penitentiair inrichtingenwerker (piw’er) werd door een gedetineerde met een broodmes in zijn zij gestoken. Het mes is vermoedelijk in de gevangeniskeuken buitgemaakt.

Een afdelingshoofd kreeg klappen tegen zijn hoofd. De gebeurtenissen vonden plaats op de B-afdeling van de penitentiaire inrichting in Alphen, waar zware criminelen zitten. Een speciaal Intern Bijstandsteam (IBT) werd in allerijl opgetrommeld om de orde te herstellen. (ANP)

Reaguursels

Foei!, Hendrik en Sander...

Ze gaan vast weer in gesprek met de gevangenen.

Opsluiten en sleutel weg!

Oh nee dat vinden onze D66 - rechters natuurlijk niet humaan.

snoek3483 | 01-03-16 | 07:45 |
Ze zullen ongetwijfeld in dialoog met elkaar blijven. ;-)

Foei!, Roderik, Floris en Arend-Jan...

Ja het is wel heel erg, moeilijk, om de messen te gaan tellen, als de gevangenen weer uit de keuken gaan.

Hoe de fuck kan dit? Je hebt een kast met voor elk mes een hangplek en afbeelding, mis je er 1 dan alles platleggen. Hebben ze zoiets niet? dan wordt het tijd om zo iets te maken, gevangenen zijn 0% te vertrouwen.

Leuk, mag Ard van der Steur weer komen opdraven met zijn verzinsels om de geschokte Tweede Kamer wijs te maken dat er niets aan de hand was.

Heel hard foei stouterd roepen, aai over de bol en een schouderklopje geven. Dat maakt indruk op gedetineerden. Vooral geen corrigerende tik gebruiken natuurlijk. Taakstraf dan maar? O! Hebben ze die al? Dan gewoon loslaten. Klinkt als een enge droom maar in dit land de normaalste zaak van de wereld.

Jonkheer Wttewaall | 01-03-16 | 08:09 |
En dan moet er eentje roepen "He Ard ik ken mensen die zijn overleden aan een broodmes"

@Ing. Van der Pik
Lekker origineel

Justitie van hoog tot laag corrupt?

Sinds "theedrinken" met criminelen en allochtonen gemeengoed is geworden om orde de rust te herstellen (hahahahahaha) komen dit soort dingen gewoon voor in gevangenissen. Eer-gisteren is er nog een gedetineerde dood in zijn cel gevonden omdat ie een overdosis drugs had genomen..........
Als gevangenen gaan lopen vechten is er maar 1 oplossing en dat is met grof geweld die opstand neerslaan. Praten en relativeren zijn dingen die gewoon niet werken met ontspoorde mongolen!

Is dat die gevangenis waar ook "vluchtelingen" "wonen"?

-weggejorist en opgerot-

Reacties op dit artikel zijn gesloten