*

#Brussel

Vanavond praat de Kamer met minister Van der Steur over de aanslagen vorige week in Brussel. Vraag die centraal staat is of Nederland iets te verwijten valt. Neen, zegt de bewindsman. Wij blikken alvast vooruit

Reaguursels

Wilders is heel boos hoe het kan dat Nederland niet goed met Turkije heeft samengewerkt. Hij heeft zich persoonlijk er altijd hard voor gemaakt dat je de Turken nodig hebt.

We laten alles in het midden en wijzen naar van alles en iedereen. Anderen hadden meer schuld, wij konden het toch echt niet helemaal precies weten en wegkijken is volkssport nr. 1. #WKwegkijkenweergewonnen

De onderste steen zal boven komen.

Alleen maar voor de BŘhne.
En vooral Allochtoon Pechthold gaat doen alsof het een waardeloos kabinet is.
Maar als Geert om een motie vraagt, zal Allochtoonder zijn keuteltje intrekken.....

En daarom je privacy opgeven. Honderd procent veiligheid valt niet te garanderen, informatie word niet gedeeld, er word onvolledige informatie gedeeld, landen en politiedistrickten werken niet samen, het merendeel dat te pakken valt word al gepakt, terreurorganisaties in het verleden werden ook gepakt zonder vergaande bevoegdheden van politie, etc etc

Grootste nadeel van terreur is het schrikeffect. Een gasexplosie of auto die uit dee bocht vliegt komt vaker voor dan een aanslag maar de aanslag is gepland.
Door extra maatregelen te treffen geef je al toe aan terreur, dat gedeelte valt helaas niet te voorkomen. Nu is de vraag hoeveel je wilt opgeven om jezelf veilig te voelen. Veilig voelen, niet veilig zijn want een aanslag valt niet 100% te voorkomen. Wel kun je oorzaken wegnemen die tot een aanslag leiden, dat heet polderen. Polderen is zinloos met mensen die een heilige mening hebben en die met geweld verdedigen.

Multiculti en politiek correct is leuk, ze moeten echter niet de feiten ontkennen. Het hoort geen religie te zijn.

@hapslikweg21 | 29-03-16 | 18:34
De Turken creŰren dit probleem zodat zij ons af kunnen persen en dat gebeurt voor open scherm en men gebruikt niet eens glijmiddel. De turken kunnen alleen maar winnen, lalala geld want vluchtelingen, lalalala meer geld want anders vluchtelingen.

Het onaangename gevoel bekruipt mij dat ik hier totaal onnodig een oorlog in wordt gerommeld die ijdele non-valeurs, louche groot-kapitalisten en malafide schurken dient.

Het enige contact met Turkije moet zijn hoeveel knoflooksaus er op mijn kapsalon moet.

-weggejorist-

-weggejorist-

Mannetje Pechtold, nare man

Incompetente tering zooi. Die lachbek van die rot Rutte zegt altijd genoeg. Niemand doet iets in het kabinet tot het te laat is. Niemand weet van iets, niemand weet wie in Nederland komt. "Niet onze schuld hoor.... Wat? Wat was de vraag trouwens?"
Als er een mega grote aanslag in Nederland was door die El Bakraoui was dit misschien wel genoeg om dat hele flut kabinet te doen laten vallen. En zeg maar vaarwel tegen PVDAallah.

Nederland, het land wat voor aan staat om andere landen de maat te nemen, niet ongelijk ettelijke reaguurders hier, is de risee van de wereld inmiddels.

Iedereen zet NL te kakken, en terecht overigens, wij doen immers op geen enkel gebied nog een beetje mee.

Nee sorry, dat is een te hard oordeel. Wij zijn koploper in goed geld weggeven zonder tegenprestatie. NL denkt nog steeds dat landen, regeringen trouwe relaties zijn. Net als de verkopers decennia geleden die de eerste order voor nieuwe klanten tegen kostprijs verkochten .... uiteraard kocht die klant de volgende keer elders. Hele bedrijfstakken hebben die idioten om zeep geholpen. En onze regering ons land.

Bravo!

@StefanMolyneuxFan | 29-03-16 | 19:18 - aanslag in NL reden om op te stappen? Dromen mag .... maar ze zien dat alleen maar als motivatie om door te gaan. Klaarblijkelijk waren we niet lief genoeg, vandaar die aanslag. Wijders moet veroordeeld, zonder hem was die aanslag nooit gebeurd. Zo denken die idioten.

Zeiken op Pechtold want d66 en non valeur van der Steur weg laten komen met uitvluchten en faalgedrag.

@JanVergoor | 29-03-16 | 19:25 - Neen! Ze mogen allemaal met pek en veren het continent afgejaagd worden!

Motietje van afkeuring, voorstelletje wordt verworpen, en hij blijft gewoon lekker zitten. Gaap!

Is te merken dat Wilders, net als het grootste deel van het Nederlandse volk, dit kabinet echt zat is. Die gasten in het kabinet zijn kwakzalvers eerste klas, niets meer, niets minder.

Van der Steur? Ik weet genoeg!

Het blijkt toch weer de schuld van Geert te zijn.

@MarcelNederland

Ik loop al jaren te klagen en te zeuren over het kabinet dat ons land hoort te dienen. In de tijd van Kok en balkenende was ik ook al niet zo positief maar daar viel nog enigzins mee te leven. Maar dit kabinet haalt me echt het bloed onder de nagels weg, vuile stinkhonden zijn het!

Weer bevestigd waar ik al weken grappen over maak; dickie schoof en zijn bombsquad.

En die krachtpatser van der steur.

En deze lieden kunnen het volk op geen enkele manier bescherming bieden ,omdat het ongelooflijke incapabele knuppels zijn.

Dat weten we sinds mensen hier met ak47's op straat kunnen lopen(naast een basisschool) ,en ze staan er bij en kijken ernaar..oh wacht..was het maar waar..ze zijn in geen velden of wegen te bekennen.

En de ruggegraatlozen in den haag ontkennen alles weer.

Dit laat zien wat we al 4 jaar weten ;het kabinet doet geen moer voor zijn eigen burgers;en is een gevaar voor ons eigen veiligheid.

Zij die heulen met de vijand zien in Wilders het probleem. Ontzettend dom. Laat dan zien wat de islam ons allemaal voor goeds brengt (lol helemaal niets)

De vraag die men zichzelf niet stelt in dit 'debat' (vooringenomen policolor besluit, want islam).
Die van der Steur, die krijgt die mails niet persoonlijk. Nee het is de organisatie daarachter, dus hij is alleen politiek verantwoordelijk. En feitelijk zijn ze dat allemaal.

Door het structureel verdraaien of niet willen benoemen van de werkelijkheid en de feiten en daarmee de halfzachte oplossingen (zeker met pvda in de gelederen) laat het probleem zich langzaam gaar sudderen.
Vraag jezelf daar vanavond eens af en als we het hadden geweten wat dan. Uurtje schoffelen? Verplicht een de-radicaliserings video bekijken? of een andere slappe maatregel. Had dat die ellende voorkomen? Waarschijnlijk niet.
Misschien werkt het volgende verhelderend, stel dat de Hongaarse inlichtingendienst nog helemaal op voorjaarsreces was, was het dan ook gebeurd? Nee, zeer waarschijnlijk niet.
Vraag jezelf vervolgens af wat daar de reden van is en plots weet je wat je moet doen! Niet politiek correct maar het werkt wel!
Begin eens om naar Orban te luisteren, tot nu toe was hij de enige die het goed zag!

Helaas zet Wilders weer eens in op "de (p)islam" in plaats van die zwakzinnige 'dubbele nationaliteit' waar volgens mij het feitelijke probleem ligt!
Dit zal dus ongetwijfeld weer eindigen in een "glas, plas, was-verhaal" waardoor het wel dÚgelijk bestaande probleem opnieuw NIET wordt aangesproken/benoemd, laat staan opgelost...

Lol, dit werkt echt

Glas .... Plas .... Zzzzzzzzzzz

Een politicus zich drukker over een politiek incorrecte opmerking t.a.v. de moslims dan over de honderden doden die deze vredelievende religie elk jaar in "ons" Europa eist.

En verantwoordelijkheid nemen .... *proest*

De islam is een gevaarlijke politiek organisatie die vermomd als godsdienst zo overal binnen dringt tot het via terreur zo machtig is dat ze de godsdienstvrijheid, de vrijheid van zijn en leven, liefde, muziek, toneel, film, amusement, musea, kunst waar mensen op zijn afgebeeld, afschaffen, dat zal het eerste zijn wat ze gaan doen.
Dan komen de publieke onthoofdingen live op tv net als in het thuisland van de ziekte Saudie ArabiŰ en de rest van de dag koran verzen.
Dat is wat de gutmensch wil die deze kanker nog steeds ziet als iets onschuldigs en de grenzen opent en de ogen sluit.

-weggejorist-

wat een kutland

Sorry hoor,moet dit ff kwijt,ben zelf een geboren Amsterdammer,met (hoe het in nederland genoemd wordt)allochtonen ouders,waarom zijn autochtonen nederlanders zo braaf en nederig tegenover dezedictatoriaal

Foutje.
Wilde dus typen: waarom zijn de autochtonen nederlanders zo braaf en nederig tegenover deze dictatoriaal regime in Den Haag,wij zijn met 17 miljoen inwoners in Nederland,de elite in Den haag,met hoeveel?
Enkele honderden mischien,het is de grootste tijd voor een revolutie in Nederland,1miljoen mensen minimaal in Den Haag,geweldloos demonstreren,en eisen dat de gevestigde politiek moet opstappen,macht teruggeven aan het volk,zoals dat gewoon hoort...

i.p.v alleen maar online te lopen kankeren&klagen over dit land

i.p.v alleen maar online te lopen kankeren&klagen over dit land

Reacties op dit artikel zijn gesloten