*

Nieuwe Turkse wensen en plannen moeten besproken worden en daar wordt de tijd voor genomen.

De planning van het overleg tussen de leiders van de landen van de Europese Unie en Turkije over de aanpak van de migratiecrisis wordt omgegooid.

Nieuwe Turkse wensen en plannen moeten besproken worden en daar wordt de tijd voor genomen.

EU-diplomaten meldden dat er behalve een lunch met de Turkse premier Ahmet Davutoglu ook een diner gepland wordt. Oorspronkelijk stond alleen een overleg tijdens de lunch met Turkije op de agenda. Daarna zouden de 28 leiders van de EU-landen zelf verder praten. Na die sessie voegt Davutoglu zich opnieuw bij de EU-leiders.

De lunchbijeenkomst begon maandag rond 13.30 uur. Naar verluidt heeft Turkije onder meer gevraagd om meer Europees geld om de stroom migranten aan te kunnen. De EU heeft tot nu toe 3 miljard euro toegezegd om de situatie in de opvangkampen in Turkije te verbeteren, zodat vluchtelingen geen noodzaak meer zouden hebben naar Europa te gaan. (ANP)

Reaguursels

De EU betaalt zijn avondeten en geeft ook nog 4 miljard extra

Hopelijk geen wijn bij het diner. Dat zou de turken wel eens erg boos kunnen maken.

Nieuwe eisen? Met de osmanen kun je geen zaken doen.. ze liegen als moslims en komen nooit afspraken na..

Doe eens als Australie!

Dat is mooi. Dan kan Rutte mooi dat afgehakte paardenhoofd bij die Turkse gnoom in het hotelbed leggen.
Zal Rutte wel weer niet lukken.....het idee was er.

Buma: "Hij is het jaar begonnen met de mededeling dat binnen zes tot acht weken er een significante daling van het aantal vluchtelingen richting nul te zien zal zijn. Vorige week zei hij in een debat dat het aantal inmiddels terug is naar enkele honderden per dag en nog tijdens dat debat bleken die cijfers niet kloppen. Vervolgens zegt hij vrijdag op tv: ‘Ja, dat had je zo niet moeten opvatten. Ik bedoelde niet richting nul.’”

Tsja, Turken..
4 jaar terug de schutting vervangen in overleg met mijn Turkse buren, ik schoot de rekening voor en wacht tot op de dag van vandaag nog op ruim 500,- euro.
En die turkse rotkinderen zijn inmiddels aardig op weg om ook deze schutting om zeep te helpen (want bal in mijn tuin, hup klimmen we weer over de schutting want omlopen is ook zo'n gedoe)
Tip, koop de woning niet als er Turken naast je wonen (ookal komen ze nog zo westers over, het profiteren zit in hun bloed)

Daar gaan we weer, godverdomme.

Zal wel €30.000.000.000 p/j worden.

Turkije lijkt wel Griekenland. Je onderhandeld je een week lang suf met mensen die steeds met nieuwe eisen komen en een onmogelijke houding hebben. Een maand later moet je weer om tafel om dat er niets is gebeurd.

-weggejorist-

Ik zie weer miljarden over de plinten klotsen. Zonder voorwaarden natuurlijk. De EU doet het niet voor minder. Minder minder minder.

die sukkelaars laten zich in het pak naaien door die Turken.. totaal onbetrouwbaar volk zie ook die twee vazallen van Erdogan in onze tweede kamer die Snortuk en Kuzuturk die rechtsteek orders van Ankara ontvangen

Nutcase13 | 07-03-16 | 15:05 | niet ok!
Wettelijk verplicht mee te betalen als buur. Dus gewoon aangifte doen en voor laten komen. Ga er wel vanuit dat de aangifte ter administratie wordt neer gelegd... en je er een hoop gezeik met je fijne buren aan overhoud. Maar das wel wat de pliesieman je gaat vragen te doen.

Al gaan ze na het diner met elkaar naar bed, een oplossing komt er toch niet.

Is dat trouwens Erdogan zijn dochter of zijn vrouw?

Er wordt straks nog meer dan 3 miljard betaald en Turkije legt alsnog niemand een strobreed in de weg om naar Europa te reizen. Wij weten dat al, terwijl de hoge heren van de EU hier na een uitgebreid onderzoek over zes jaar ook achter komen.

"Nieuwe Turkse wensen"
En Europa heeft uiteraard geen wensen, zoals mensenrechten of persvrijheid.

Sowieso geen zaken doen met deze intolerante islamitische aap. Ben benieuwd hoeveel meter hekwerk we kunnen neerzetten voor €3.000.000.000,-. Nog steeds geen enkele harde signalen dat de honingpotten hier gesloten gaan worden, dus uiteindelijk zijn het nog steeds de (meeste)Europese regeringen die dit geen halt toeroepen. We staan er bij en we kijken er naar. Een paar simpele regelingen aanpassen zal de toestroom stoppen. Geen gezinshereniging, geen kinderbijslag, geen recht op uitkering (enkel bed,bad en brood), verplichte terugkeer na afloop van de oorlog, geen kans op permanente verblijfsvergunning, three strikes you're out, ook voor kleine misdrijven zoals homo's pesten.

"EU-diplomaten meldden dat er behalve een lunch met de Turkse premier Ahmet Davutoglu ook een diner gepland wordt."

En dat is dus het main issue: vreten en zuipen op kosten van de EU-burger, de rest (immigratiepolitiek, Turken buitenspel zetten) is bijzaak.)
Davoturk vond alleen een lunch niet goed genoeg. Het blijft een Turk, hè?

-weggejorist-

-weggejorist-

Tijdens het vreten wordt er dus oooontzettend intensief gesproken over de arme hongerende vluchtelingen en dat we de beslissingen nog even een weekje uitstellen.
*Erdugan, geef die apelmoes nou even door verdomme*

Het schijnt dat ze voor vanavond een speciale entertainer ingevlogen hebben.
Monique Samuel gaat een sluierdansje op de dinertafels doen ter vermaak van de sultan.

Bijtendehond | 07-03-16 | 15:18 | niet ok!

"De rest is bijzaak" naar boven gooit.
Joris! Je haperende servert steelt woorden. Marokkaanse servert?

Ook Turkije is een gebed zonder einden,'het zelfde als Griekeland ' en zullen steeds meer gaan vragen, want zij hebben Nederland en de rest in hun tang. Ook de Europese Uni is laf, corrupt en heeft een snelheid van 5 km per uur.En de besluiten vallen allemaal als het te laat is, en alles is ondergelopen ``
VAN Water `` en van de Vluchtelingen. In Nederland is een gemeente die zegt, dat burgers een extra huisje mogen bouwen op hun eigen grond voor de vluchtelingen, de vergunning is niet nodig...!!!!!!!!!!!! eerst kan er niets en lang wachten voor de Nederlandse burgers, er is geen geld...! Maar nu kan ineens alles voor die vluchteling.:! Kun je zien dat wij ons allen voor de gek laten houden door de overheid klein en groot.
Mensen de verkiezingen daarin moeten wij veranderingen brengen, en het aankomende referendum ....anders is het voorbij en worden wij gereageerd door een bende die het systeem van de communistische tijden , want daar had de burger ook niets te zeggen.

Niet intrappen. Nu gewoon grenzen dicht en elke vluchteling direct onderscheppen en in Turkije aan wal zetten. Twee weken volhouden en het wordt weer rustig.

@lovekila | 07-03-16 | 15:12 | niet ok!
Exact, zeuren levert enkel meer gezeik op met dat soort lui dus ik neem mijn verlies en zie het als wijze les.

Ik snap je, maar je kan geen hekken in zee zetten, hoogstens een mijnenveld.
Het aanbieden van permanent verblijf moet je inderdaad niet doen , want die oorlog duurt geen eeuw meer.
Asiel is het tijdelijk opvangen van mensen die in direct levensgevaar verkeren tot dat gevaar is geweken. Dat is je menselijke plicht.
Maar dat hoeft dus geen open deur voor immigratie te zijn.
Alleen die gevallen die je in je economie nuttig kan gebruiken kan je naar behoefte houden, wanneer ze dat willen. Dat is dan een soort tegen prestatie.
En vooral aandringen op het terug nemen van de meerderheid van economische immigranten, die dan per vliegtuig dat echte vluchtelingen op haalt worden terug gebracht naar Turkije.
En vanuit Europa eindelijk eens een bevel om alles wat dan nog per bootje komt terug te slepen. Dat zijn dan geen echte vluchtelingen meer, want die komen per vliegtuig.

Wensen en plannen = eisen en chanteren

De meeste Syriërs zitten in Turkije niet in een opvangkamp, maar huren een huis. De opvangkampen hebben niet zoveel te maken met de redenen om al of niet naar Europa te komen.

Nou we voelen hem al aankomen hoor. Wat een toenadering en wat vinden we elkaar liev na het diner. Fuck uw mening.

Turkije wil bij de EU.
Dat zei die vent met die eeuwige lach op z'n giechel toen hij daar aankwam.

Nutcase13 | 07-03-16 | 15:29
Tuurlijk...inschikken naar het invasieleger, de makkelijkste weg he?

Meneer Rutte is totaal niet (meer) bezig wat men in Nederland denkt.
Hij denkt dat hij supergoed bezig is om als een schoothondje achter Mutti Merkel aan te trippelen, wanneer zij met de Turkse premier tot in de late uurtjes aan het bekokstoven zijn, hoe zij gezamenlijk "verschrikkelijk hard werkend" dit toneelstuk enigszins verkoopbaar aan het klootjesvolk kunnen overbrengen.
Terwijl hij "optimistisch" wacht tot de instroom richting, liefst nul is gereduceerd, draaien de lokale zwemvestfabrikanten overuren.
Verleden week in de TK had meneer Rutte een stevig debat met de oppositie over het MH17-drama.
Toen de echt belangrijke vragen van de oppositie richting dit pretkabinet werden gesteld, wist deze meneer geen ander antwoord te kunnen bedenken, dan als volgt te reageren :

- Als door een hond gebeten. (Kan een schoothondje geweest zijn...)
- Als een stervende zwaan. (Drama ten top..)
- Als deelnemer aan de "Chicken Run".
De hardloopwedstrijd wanneer de grond onder de zeer gevoelige voetjes onaangename temperaturen begint aan te nemen.

Om vervolgens de vragen niet meer te willen beantwoorden en spoorslags het podium te verlaten en de boel afschuiven naar de andere ministers.
Heeft nou niemand in de gaten dat deze premier NOOIT rechtstreeks antwoord wil of gaat geven op zorgelijke, kritische en/of logische vragen...?

Zelfs de lafaard Chamberlain zou zich in zijn graf omdraaien.

Dat je uberhaupt nog wil onderhandelen met zo'n onbetrouwbare dictatuur die notabene banden met IS heeft. De EU maakt het steeds bonter met zichzelf belachelijk maken.

Ik ben werkelijk zeer benieuwd welke spierballentaal Halbert hier weer op los zal laten.

lovekila | 07-03-16 | 15:12
rottweiler kopen en goed opvoeden, vooral helemaal dol maken op ballen. werkt hier ook.

Ik denk dat heel veel Nederlanders langzamerhand de bui wel zien hangen, hoe de EU rolt. Reden te meer om op 6 april te gaan stemmen en NEE aan te kruisen op het stembiljet. Geen uitbreiding EU, zeker niet van de Oekraine.....

lol, die Turkije.. gegoochel met oude afspraken terug in te brengen onder de vorm van 'hervormde afspraken'. Volgens mij was de afspraak dat Turkije alle migranten tegenhield alle in ruil voor 3 miljard. Er gedacht werd aan visumvrij reizen naar Europa in de zomer en weer bespreekbaar zijn van toetreding van de EU. Het zal nu met deze onderhandelingsronden (gisteren al voorbesproken en voorgekauwd in overleg met Merkel en Rutte om het xtje te zetten)uitkomen om jaarlijks 5 miljard, lente visum vrij reizen en 01-01-2017 toetreding EU

Schandalig dat onze politici te stom zijn dat ze niet doorhebben dat ze door despoot en moslimbroeder Erdogan in de maling worden genomen en van alle kanten verneukt en gechanteerd worden!

Met een massa-moordenaar van de Koerden, andere niet-Soennietische mensen ga je geen zaken doen!

Erdogan gaat de grenzen echt niet dichtgooien! Ook niet na honderd miljard euro. Dat past niet in zijn plan om het M. Oosten en Europa verder te destabiliseren en het Westen te overspoelen met moslims teneinde zijn kalifaat op te richten! Erdogan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij zichzelf ziet als de opvolger van Mohammed en dat hij het als zijn goddelijke missie ziet om als sultan op te treden en een kalifaat over W. Europa en M. Oosten obv de sharia!

Al die miljarden van de EUropese belastingbetalers gaat rechtstreeks naar de bankrekening van Erdogan, ISIS en Al Nusra! Zo kan hij verder gaan met oorlogje voeren, de wereld terroriseren en destabiliseren, niet-Soennieten, Koerden en andere minderheden uitmoorden en wij krijgen de vluchtelingen! Kortom zolang wij geld blijven uitgeven aan die massamoordenaar, zal er nooit vrede in het M.Oosten zijn , zal er altijd terrorisme zijn en vluchtelingen.

Het is 'n schande dat Europese politici, Rutte en Merkel deze vieze spelletjes van een megalomane, moslimfundamentalist en terroristen sponsor niet door hebben. Het is een schande dat we door deze minkukels v.e. politici gechanteerd worden door een massamoordenaar.

-weggejorist-

Die Turken zijn niet te vertrouwen. Begin er niet aan.

Misschien maar ruilen.....zij de EU en wij Turkije...op voorwaarde dat ze wel iedereen meenemen uit Turkije....

Ik heb steeds weer het gevoel dat de eu zich gigantisch in de aars laat naaien. Ik heb geen idee waar dit gevoel vandaan komt.

Turkije wil...www.telegraaf.nl...
En Jeroentje zegt tegen ons...www.telegraaf.nl...

Jejoentje, ik begrijp meteen waarom...

Dictators overleg over burgeroorlog aan rand van Europa op kosten van Europa, net zoals in de Ukraïne.

Het wordt tijd voor een Referendum en nieuwe verkiezingen!

Nederland moet samen met de Britten uit de EU!

En Rutte moet maar solliciteren voor een nieuwe baan als hofnar bij paleis Erdogan. Rutte lijkt wel het neefje van Chamberlain.

Ik mis in het artikel de verkapte bedreiging/koppeling van de turk m.b.t. Het eu lidmaatschap.

Net voor overleg een krant monddood maken,wrende dat er geen kritiek zal worden geuit. Gaat Turkije nu zijn kusten beter controleren en mogen wij boten terugsturen? Zo niet dan is het geheel overleg een wassenneus.

Ik zou folders krijgen, maar heb ze nog steeds niet. Hoe zit dat? Om me heen vind ik de mensen totaal ongeinteresseerd wat er gaande is. Heel veel gaan niet stemmen. Ik maak me grote zorgen om de desinteresse. Hier zie ik de nee stemmers. Om me heen de laat maar zitten mensen.

Reacties op dit artikel zijn gesloten