*

"Vier is al te veel!!!"

Het is heel de week al onrustig in Oss. De buurtbewoners protesteren hevig tegen de komst van vier alleenstaande mannelijke asielzoekers. Tot twee keer werden de ruiten van de beoogde woning al ingegooid en deze week was het weer raak…

Reaguursels

Ja nu 4, morgen 100 dan 1000 de overheid gaat gewoon door met de import en hou eens op ze vluchteling te noemen, het grootse deel zijn geen vluchtelingen, het is een bezettingsmacht geïmporteerd door onze overheden.

Gelderland willen jullie Oss hebben? Want wij weten ook niet wat we er aan hebben. Gr. Brabant

-weggejorist-

-weggejorist-

-weggejorist-

Groot gelijk hebben ze. Ook al is het maar een. Het risico kan altijd bestaan dat je ook in die buurt een bommenfabriek krijgt.

Nette wijk? Heeft ze het nou over haar en dr tokkie-buurtgenoten? Denk dat die 4(!) vluchtelingen deze week meer goed zou doen, dan kwaad. Wat een onwetendheid zeg, man man man.

-weggejorist-

Wat een ongelooflijke misbaksels, wat een triest hoopje mensheid, wat een rapalje wat een crapuul!

Knakker van de klimaatbeheersing heeft wel ironische naambadge.

Wat een ongelooflijke misbaksels, wat een triest hoopje mensheid, wat een rapalje wat een crapuul!

Einde van de Domheid | 24-03-16 | 12:25 | niet ok!
.
Vanuit je luie stoel is het natuurlijk altijd makkelijk te reageren en iedereen die bezorgd is neer te zetten als misbaksels. Totdat jouw wijk eens aan de beurt komt en jij vier potentiele terroristen als buurtman krijgt.

@wijn henkgaard | 24-03-16 | 12:20 |
Dan krijgen jullie nijmegen, is een heel leuk dorp daar wonen nog echte bosjesmannen.

Ik zou haar keihard doen. Wat een lekker wijf! Degene dan met die mikrofoon in haar hand. Niet met die bril op....

Hahaha een nette wijk, ik begrijp hun hoofdpunt wel dat ze geen 4 mannelijke vluchtelingen in de wijk willen. Een groepje mannelijke asielzoekers geeft een hoger risico. Maar de manier waarop ze dat proberen te brengen man man man. sorry 4 mannen ( man man man man).

Nee dat is erg links gedacht. Het zijn 4 kerels die 4 vrouwen laten overkomen. Die krijgen minimaal 3 kinderen. Dat zijn er al 20. Dan moet er een haathut komen. Gescheiden zwemles. Halal voer in de buurt enz enz. En gezellig met zijn allen op vakantie naar land van herkomst zodra de mogelijkheid zich voordoet.

Gewoon moslims weigeren. Alle anderen toestaan. Het zijn altijd moslims die een gratis huis en miele willen, 4 chinezen is geen enkel probleem...

Het begint met 4. In mijn straat begon het met 1 oude marokkaan. Nu na 25 jaar ben ik de uitzondering.

Robmeister | 24-03-16 | 12:30 | niet ok!
Zeggen ze 'potentiële terroristen'?
Ze zeggen 'ongedierte' en 'rotzooi'. Bovendien laat iedereen de honden maar peopen op hun veld. Dat terzijde maar als je met dat soort woorden gaat beginnen dan houdt het op.

Kudtlui.
De hele buurt is een verzameling rotzooimakende tokkies maar 4 man erbij DIE gaan problemen geven.
En voordat er reaguurders gaan zeiken waarom neem jij er dan geen in de straat.
Ik heb er 450. In de volgende straat. Minder dan 100 meter afstand.

Soennieten moeten gewoon naar andere soenitische landen gaan en niet naar onze landen , dus het zijn criminele die gratis geld willen.
Ze kunnen naar heel noord Afrika en Saoedi-Arabië Pakistan
Indonesië Turkey ect ect.
Dus rot allemaal op .

Ach, tussen die tokkies zouden een paar hersenchirurgen of apothekers niet misstaan. Krikt gelijk de hele buurt op.

Laten we even welwezen, deze mensen hebben groot gelijk. Alle zogenaamde vluchtelingen die naar Nederland zijn gekomen zijn simpelweg economische gelukszoekers. Die hebben al een andere instelling dan de daadwerkelijke oorlogsslachtoffers.
Wanneer je met de instelling komt om te profiteren dan hoef je verder ook niet te twijfelen aan de overige intenties, die zullen niet veel beter zijn.
Zo open en bloot naar Nederland komen om te profiteren toont aan dat je de Nederlandse maatschappij niet respecteert oftewel oprotten.

Met het oog op de toekomst is het 't best om geen enkele islamitische immigrant meer toe te laten. Dus ik snap het protest heel goed.

@Einde van de Domheid
Wat een ongelooflijke misbaksels, wat een triest hoopje mensheid, wat een rapalje wat een crapuul!

Einde van de Domheid | 24-03-16 | 12:25 | niet ok!

HAHA prachtig die woorden!
Waar hoor je dat nog Rapaille en Krapuul...
wel ff goed spellen volgende keer

Oss? Dat is toch dat supersocialistische gat waar de SP geboren is?

het waren in keulen ook maar eerst vier verkrachtingen

Tokkies, maar ach ja.. zij zijn een van de weinigen die zich ook daadwerkelijk uitspreken. De rest klaagt maar en klaagt maar... online, that is.

-weggejorist-

Typisch hoe een aantal het hier over tokkies heeft... Ik zie gewone bezorgde en normale NLse burgers. U vindt een nette burger iemand zoals Pechthold? Arrogant en je eigen zin altijd doordrukken, over lijken gaan en schijt aan een ieder die anders denkt?

OT: Ze hebben gewoon gelijk, die mannen horen in een opvang of begeleid wonen (gevangenis ook goed), en eerst integreren. Zodra ze zich hebben aangepast aan onze normen, kijken we verder.

Wat jullie er niet bij vermelden is dat het hier om 4 mannelijke asielzoekers gaat die in 1 huis gevestigd worden, terwijl de omwonenden voorgespiegeld is dat het om een gezin zou gaan. DAAROM zijn de mensen tegen. Ze voelen zich bedrogen.
lowlandsboy2002 | 24-03-16 | 14:17 |
Gelukkig iemand die WEL op de hoogte is en niet zomaar wat roept.
In een woonwijk met jonge gezinnen 4 mannen plaatsen is misdadig van de gemeente.
Drs. Mevrouw Buijs- Glaudemans is VVDer.
Die roepen de laatste jaren wel meer dingen die achteraf niet waar zijn.
Oss kan beter nu aangeven dat ze het er niet mee eens zijn dan op het moment dat 'de 4' er wonen.

Wat een ongelooflijke misbaksels, wat een triest hoopje mensheid, wat een rapalje wat een crapuul!
Einde van de Domheid | 24-03-16 | 12:25 | niet ok!
Hoe kan u dit nu zeggen!
U kent die 4 mannen niet eens.

Gooien ze daar voor hun deur ook 4 ossekoppen inplaats van 4 varkenskoppen omdat Oss een stad is?

Het zijn nu echt 4 terroristen. Daar is de sfeer nu naar door Brussel.

Jan Vergoor 12.55. 4 gevluchte mensen op een Wereldstad zoals Oss werkt ook niet.

-weggejorist-

Wat een gemekker om 4 vluchtelingen. Het is altijd wel goed als het er minder zijn of ze bij de buren gestald worden. Beetje hypocriet allemaal.
Zeg gewoon de waarheid dat je 1 asielzoeker al teveel vindt. Weg met de politieke correctheid.

Waarom moeten die vluchtelingen altijd tussen tokkies geplaatst worden. Als ze in Wassenaar,enz. geplaatst worden in een gebouw, kelderen de prijzen van alle koopwoningen, want ook in die plaatsen willen ze hen niet. Dus terugsturen is een tweede optie.

-weggejorist-

Er zitten toch echt hoogopgeleide reaguurders bij Powned. Gaat het over 4 asielzoekers, beginnen ze terstond te kwartetten.
Ondanks mijn matige opleiding (OLO) wil ik Soest graag ruilen voor Sneek...

(btw OLO staat voor Ontieglijk Laag Onderwijs)

Neo08 (14:59) 1 asielzoeker is teveel als er al duizenden en nog eens duizenden zijn binnengekomen. Waarvan overigens het grootste deel geen ASIELzoeker blijkt te zijn maar een GELUKSzoeker.

Hé Pow!!
Kunnen jullie nou eens iemand in dienst nemen die normaal Nederlands praat.
Het is werkelijk verwonderlijk dat die koeterwaals pratende partijen elkaar nog verstaan.
De één praat zo studentikoos dat je oren er van gaan klapperen en de ander praat met een los bovengebit een eigen taaltje. Dat laatste is normaal want die mensen zijn zo groot gebracht maar wat de vrouwelijke reporter uitkraamt is een aangeleerd taaltje wat steeds meer op Engels gaat lijken.
Ga eens naar logopedie en leer een normale 'R' uitspreken. Je lijkt wel een kind van Stef Blok.

Tonny39 | 24-03-16 | 16:57: we gaan vooruit, op het nieuws worden ze al 'migranten' genoemd. Niet dat ze iets met de regels omtrent migratie te maken hebben verder maar goed. Dat is alleen maar voor mensen welke jaren moeten touwtrekken om iemand hierheen te laten komen.
emigreren-naar.nl...
Kijk, bij het kopje turkije begint het geneuzel al.

Neo08 (14:59) 1 asielzoeker is teveel als er al duizenden en nog eens duizenden zijn binnengekomen. Waarvan overigens het grootste deel geen ASIELzoeker blijkt te zijn maar een GELUKSzoeker.

Tonny39 | 24-03-16 | 16:57 | niet ok!
.
Of zelfs een terrorist wat gisteren eindelijk op het nieuws erkend werd.

@red
Tot twee keer TOE

Hihi, het zouden maar net 4 van die gekken zijn die door Turkije zijn uitgeleverd aan Nederland.

Even navragen.... met beetje geluk zijn het gewoon 4 homo's die maken niet z'n problemen..

Minder minder minder

Waarom moeten die asielzoekers altijd gratis woningen krijgen. waarom doorstromen? Ze zijn toch maar tijdelijk, kunnen ze toch wel in de AZC's blijven?

Dit laat zien dat onze samenleving twee grote problemen heeft. Islamisering en debielisering van de samenleving. Gelukkig laat powned beide zien. Nu de politiek nog.

zou ik ook niet willen

Heerlijk dit. Huilie huilie vanwege vier vluchtelingen. Haat en onzin de wereld inkotsen vanwege vier vluchtelingen. Lekker anoniem vanachter een beeldscherm. Waar een klein land klein in kan zijn.

Oss. Da's maar 100km! Toch maar even mijn fiets op slot zetten.

Boer Willem,

Als op domheid een straf zou staan, dan zou je levenslang krijgen.


Op het moment dat iemand een vluchtlingenstatus krijgt dan is er geen plaats meer in een AZC. Als we toch iets geleerd moeten hebben van de afgelopen 30 jaar is, dat je mensen uit het buitenland met dezelfde achtergrond niet bij elkaar moeten laten wonen.


Enig idee waardoor het marokanenprobleem van deze tijd is ontstaan? Hierdoor dus. De noodzaak van integratie is namelijk weg. In Deventer is een grote Turkse gemeenschap, waar mensen naar Turkse winkels gaan en geen woord Nederlands kunnen. En dat al 30 jaar. En nog steeds hebben deze mensen het Nederlands nodig.


Dus jouw voorstel zou over 30 jaar een volgend integratieprobleem opleveren. En over 30 jaar zal er weer een Boer Willem komen met een zelfde voorstel, waar de domheid vanaf zal stralen.

Het is jammer om te horen dat mensen in Nederland nog steeds zo kortzichtig kan zijn. Er wordt gepraat over 'gelukzoekers', 'Terroristen', 'ongedierte' en 'verkrachters'. Het is jammer dat er nog steeds mensen bestaan die bevooroordeeld zijn. Die al een mening klaar hebben staan. Juist in deze moeilijke tijden moeten we voor elkaar klaar staan. Door haat zoals dit te zaaien creëer je haat. Als je mensen niet verwelkomt gaan ze juist doen wat je van ze verwacht. De vluchtelingen (want grotendeels is ook echt vluchteling en geen 'gelukszoeker') willen liever ook niet alles achterlaten. Ze hebben trauma's over gehouden van de gehele problematiek. Dit zal niet helpen bij de verwerking maar nog erger maken! Laten we voor zorgen met zijn alle dat we voor elkaar klaar staan en elkaar ondersteunen!!!

P.s. Als een geboren Ossenaar moet ik zeggen dat ik me schaam voor me geboorteplaats.. En sommige die in het item in beeld komen staan bekend als racisten.. Eentje heeft ook de bijnaam 'Ma Flodder'. Jullie mogen raden welke.

TRIEST IS DIT!!!

Dennis4760 (10:33) er is door verschillende mensen gezegd (o.a.door Frans Timmermans) dat het gros juist géén asielzoeker is!!
Verder vraag ik u waaróm deze mensen helemaal hierheen komen om met veel te veel Europa te overlopen, waarom zoeken ze hun heil niet in hun eigen regio? Er zijn genoeg veilige landen in die contreien.
Vluchtelingen zoals u ze noemt zorgen vaak voor grote problemen in en rond hun opvangplek. Over het algemeen haten ze homo's,vrouwen zijn ondergeschikt en veel van deze mannen deinzen er niet voor terug om via verkrachting aan hun behoeftes tegemoet te komen.
Ook komen autochtonen héél moeilijk aan een geschikte huurwoning terwijl alles in het werk wordt gesteld om nieuwkomers te huisvesten.
Het zijn er ook nog eens veel te veel, er is geen draagvlak meer of in elk geval veel minder.
Omdat er niet naar Nederlanders wordt geluisterd en gemeente na dorp na stad wordt opgezadeld met z.g.vluchtelingen die hier op geen enkele manier feeling hebben met het land of de bewoners, grijpen de mensen naar manieren waarop er wél naar hen geluisterd wordt of waardoor ze in elk geval opvallen.
Het is een keer genoeg, weet u? Nederland is heus een gastvrij land maar als de oorspronkelijke bewoners gaan lijden onder de toevloed van vreemdelingen komen ze in actie.
Dat zou geweldloos moeten zijn, dat wel.

Reacties op dit artikel zijn gesloten