*

En de politie faalde ook behoorlijk.

De politie van Keulen heeft rond de jaarwisseling ernstige fouten gemaakt. Het optreden van de politie is niet aanvaardbaar, zei minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de betrokken deelstaat Noordrijn-Westfalen vandaag.

Jäger sprak bij een spoedzitting van het parlement van de deelstaat. Hij zei dat vrijwel uitsluitend mensen met een buitenlandse achtergrond de massale aanrandingen en berovingen op het station van Keulen hebben gepleegd. De politie heeft volgens Jäger nagelaten een beroep te doen op reservemankracht. Jäger klaagde ook over de slechte communicatie en het gebrek aan zelfkritiek bij de politie van de vierde stad van Duitsland.

Er zijn inmiddels al meer dan vijfhonderd aangiftes gedaan van misdaden in en voor het centraal station. Die werden door grote groepen jongemannen gepleegd op oudejaarsavond en nieuwjaarsmorgen. De aanwezige agenten konden de situatie niet aan. (ANP)

Reaguursels

je verwacht het niet...

De politiek die de politie de schuld geeft. Weet je hoe dat heet? De schuld afschuiven. Dat de politie dit pikt?! Tijd voor een junta!

Met de Politie is het zo`n ding:
Man belt politie, er zijn twee licht getinte inbrekers in me huis. Politie zegt dat ze op dit ogenblik geen mensen vrij hebben en dat ze later komen. Man belt 5 minuten later en zegt je hoeft niet meer te komen, ik heb ze allebij doodgeschoten. Twee minuten later 10 politieauto`s voor de deur die de inbrekers op heterdaad betrappen. Klagen tegen de man, U had toch gezegt dat je ze had doodgeschoten? Zegt de man, maar jullie hadden toch gezegt dat er geen politieman beschikbaar was!!

Niet zo mooi maar wat gaat er nu gebeuren dan??

Wanneer leren we het nu eens? Tuig moet je als tuig aanpakken, dus Europa uitflikkeren!

Merkel bedankt, Merkel bedankt, Merkel-Merkel, Merkel bedankt!

Jäger is een Nazi volgens Francisco Jole. En weer op de afkomst in plaats van de mannelijke dader. Alle mannen zijn zwijnen, behalve ubergestelden en zieligen. Oh, en Nazi's en Wilders-adepten.

Het optreden van de politie en het falen van Jeager, zijn gevolg van een politiek klimaat, waarin een realistische kijk op de problemen niet wordt geaccepteerd. Een verstikkend klimaat van politieke correctheid en angst om beticht te worden van rechtse sympathieën. Wie namelijk als verdacht wordt opgemerkt in dit heersende klimaat, kan geen cariere maken. Deze commissaris wordt nu geofferd, maar feitelijk deed hij zijn werk zoals de heersende elite wil.

Ja en hoeveelste generatie maakt mij niet uit, het blijven een soort migranten die totaal anders zijn dan de inheemse bevolking en ze zijn hier niet thuis.

Merkel nodigt ze uit. De EU handhaaft helemaal niets. Iedere moraalpaal kijkt weg of staat te zingen langs de weg. En nu heeft de politie 'ernstige fouten gemaakt'.

Maar voor de protesteerders stond er wel een leger ME-ers paraat.
Achterlijk land.

Nein! Nein! Nein!

-weggejorist-

Ik vind het zo onderhand wel tijd voor een staatsgreep.

Meestal is de titel een beetje overdreven, maar anders om doen ze ook:

www.ad.nl...

TheseDays00 | 11-01-16 | 12:33 | niet ok!

Ja maar Wilders is ook een Nazi, volgens SP-fractievoorzitter Bianca Beh

-weggejorist-

wat men tegenwoordig allemaal mag van de politie.......tjonge.

Vroeger.......vroeger was alles beter, met name de toekomst!

Dom omdat eerst te ontkennen.

Als ik de vader van één van die meiden zou zijn, zou ik die Jäger zijn ballen afrukken en ze bij Merkel in de strot duwen.
Het gaat in Duitsland niet lang meer duren voordat er echt problemen ontstaan en Nederland zal volgen. Het is enkel en alleen de schuld van de politiek en ze proberen met dom gelul de schuld gewoon van zich af te schuiven. Stelletje linkse klootzakken, zo dat moest er uit, fijne dag nog.

De daders van Keulen zitten in Brussel en Berlijn en zijn vrijwel zonder uitzondering autochtoon.

500 Aangiftes maar nog niemand in de bak, Ja het was een beetje donker op het plein en ze waren allemaal zzzwart, hadden twee oren en praten onverstaanbaar. Over een week wordt er nier meer over geluld tot er met carnaval hetzelfde of nog erger gaat gebeuren.

-weggejorist-

Onrust in Duitsland is het laatste wat we in Europa nodig hebben. Dat is echt niet best.
Het kan behoorlijke economische impact gaan hebben of nog erger.
Ik hoop dat ze er uit gaan komen. Wijzen is in ieder geval niet constructief.

Maar gelukkig hebben de immigranten een brief gestuurd om te zeggen dat de meeste onder hun goed mensen zijn. Dat is voor Links namelijk meer dan genoeg om weer lekker weg te kijken en dit af te doen als een incident.

Zelfs over dat 'bijna' twijfel ik - ik zie geen twee, drie Heinzen meelopen/gedoogd worden tussen de groepen mannen die ik op de beelden heb gezien. Maar dat kan aan mij liggen.

Merkel bedankt, Merkel bedankt, Merkel-Merkel, Merkel bedankt!
rectormagnificus | 11-01-16 | 12:32 | niet ok!
OpMerkelijk!

Ik mag aannemen dat er inmiddels een plan licht om, bij voorbeeld, het lokale voetbalstadion te kunnen gebruiken om testosteronbommetjes (en inmiddels hun kale opposanten) tijdelijk vast te houden? Dat er een hotline is met das Heer om wat viertonners in te kunnen zetten voor transport?

-weggejorist-

@knehmoo | 11-01-16 | 12:36
Die meiden zijn zwanger zodat ze hier een verblijfsvergunning kunnen afdwingen na geboorte. Gebeurt al jaren in de AZC's dat vrouwen als loopse teven rondneuken om maar een in Nederland geboren kind te krijgen om zo zelf ook te mogen blijven.

Ik hoop dat ze er uit gaan komen
@hoax! | 11-01-16 | 12:39

Nog maar eens dat verontrustende artikel (via GS) van NY Times:
"But it could also double or treble this migration’s demographic impact, pushing Germany toward a possible future in which half the under-40 population would consist of Middle Eastern and North African immigrants and their children."
Ik denk dat ze er helemaal uit gaan komen.

Dat is een duwtje in de rug van een staatsgreep.

De import van volslagen achterlijkheid kan niet ongestraft plaats vinden. Het wrange is dat de beleidsbepalers er zelden last van ondervinden, maar het moslim probleem naar de wijken verplaatst wordt, die er nu al onevenredig veel last van hebben.

Ik blijf erbij dat de georganiseerde misdaad er de hand in had.
Die "immigranten" waren waarschijnlijk geen vluchtelingen maar lieden uit Noord-Afrika en dergelijke die zogenaamd asiel aanvragen, wetende dat ze dan een aantal maanden in Duitsland kunnen blijven in plaats van die drie of vier weken die je op een toeristenvisum mag blijven.
Als je echt dronken bent lukt het heus niet om met ene hand in billen of borsten te knijpen en tegelijkertijd met de andere hand portemonnee of smartphone te jatten.
Volgens mij was het gewoon een vooropgezet plan van een stelletje criminelen die misschien wel vooraf een aantal zgn "vluchtelingen" het land in hebben gesmokkeld.

Ruim 500 aangiftes inmiddels...Begin het vermoeden te krijgen dat er op meer plaatsen in Keulen aanrandingen en berovingen zijn geweest, niet alleen voor het centraal station.

Eerst bewijs dat er zoiets bestaat als de stad Keulen.

Voor wie het nog niet gelezen had:
www.nytimes.com...

jan huppeldepup | 11-01-16 | 12:30
Leuk, en waar, dan durven ze plots wel .

@atheïstisch stemvee | 11-01-16 | 12:44
Allemaal jongeren dus die komen werken in de bejaardenzorg en de oudjes gaan helpen. Of natuurlijk aan de slag gaan bij ESA of als chirurg in de ziekenhuizen.
Volgens Pechtold dan.

Ik snap het wel mensen het woord "Ausradieren" weer in de mond durven te nemen.

Die mislukte terrorist in Parijs was ook bij de Keulse massa-aanrandingen: www.hln.be...

Sinds 2013 heeft hij als asielzoeker in Frankrijk, Zweden en Duitsland een spoor van geweld, diefstal en aanranding achtergelaten en van zijn sympathie voor Islamic State heeft hij nooit een geheim gemaakt.

Politie pakte hem geregeld op. Justitie liet hem keer op keer lopen. De Duitse politiek heeft geen mogelijkheid gecre-eerd om zulk volk te deporteren of levenslang te interneren.

Kan de politie er aan doen, de burgermeester die denkt dat Duitse vrouwen tien armen gaat over de inzet van de ME, en dat heeft ze niet gedaan.

En langzaamaan lekt het nieuws dat direct bekend had moeten zijn.
.
Hoeveel mensen hadden geen gevaar gelopen als ze hadden geweten dat het helemaal mis was die nacht? Hoeveel mensen hadden een blokje omgegaan als ze geweten hadden dat moslims joegen op blanke vrouwen?
.
De Duitse overheid heeft haat bevolking dubbel verraden.
.
De eerste keer toen ze een heel leger aan islamitische bruinhemden binnenliet.
.
De tweede keer toen ze zei: "Niet aan de hand. Rustige Nieuwjaars NachtT, terwijl er op datzelfde moment onschuldige mensen in de val liepen.

Buitenlanders zomaar buitenlanders noemen. Wat een racist!

Wel frappant dat er een massale politiemacht wordt opgetrommeld als Pegida demonstreert. Maar die zijn natuurlijk vele, vele malen gevaarlijker dan opgefokte lichtgetintiërs die een gewelddadig en middeleeuws doctrine aanbidden.

@HP 12:56
De Duitse overheid heeft criminele asielzoekers (zoals die mislukte terrorist in Parijs) ook nooit een strobreed in de weg gelegd om de Duitse bevolking aan te randen, te beroven of in elkaar te slaan. Van uitzetting heeft men in Duitsland nooit gehoord.

-weggejorist-

'Aanranders zijn vrijwel uitsluitend mensen met buitenlandse achtergrond'
____

Dus er waren ook mensen met een NIET-buitenlandse achtergrond bij de aanranders.
Willen ze nou suggereren dat er ook autochtone duitsers meededen, of willen ze hiermee juist verhullen dat het allochtone duitsers waren.
Je kunt ze niet meer vertrouwen.

donjon | 11-01-16 | 13:04
Wat ligt het meest voor de hand?

Wanneer krijgen wij ook het recht op een vuurwapen net als in Amerika ? Doen ze zoiets maar 1x en is het gelijk opgelost !

Verwarrend...500 aangiftes van rond dit station? want totaal zaten we gisteren op 516 verdeeld over 3 steden.

Je hoeft de verhalen van de mensen die in azc's werken maar te lezen om te weten wat er gaande is, dat is niet de schuld van de politie. De politie werkt uiteindelijk alleen maar met de middelen die het krijgt en laten we niet vergeten wie het zijn die de politie opdraagt misdaden te verbergen, wie ervoor zorgen dat de mensen die met az'ers werken anoniem hun verhaal moeten doen en wie ervoor zorgen dat alleen de treurige verhaaltjes naar buiten komen.


Miljoenen mensen die een continent binnen stromen is en blijft een recipe for disaster.

Kan dit die hysterische, pathologische Vara-blogger wellicht ervan overtuigen dat achtergrond / afkomst significant is bij het onderzoek van e.e.a.

@donjon | 11-01-16 | 13:04
Laatste keer dat ik checkte zat er één Amerikaan en twee Duitsers (al is het maar de vraag hoe Amerikaans en Duits zij zijn wat betreft roots/achtergrond...); de rest kwam allemaal uit Zandbakkië.

En wanneer komt de politie met een overzicht wat er samengevat in die 500 aangiften staat? Het is n.l. nogal veel 500 aangiften.

Echt ongelooflijk hoe dit kan gebeuren. Zoiets hoort gewoon kort en klein geslagen te worden. Als ik dat zie gebeuren en ik ben alleen haal ik mijn auto en parkeer ik die eroverheen. En dan begin ik gewoon om me heen te slaan zo lang als ik kan. Fuck dat vies vuil volk. Optiefen

Het stadion van FC Koln lijkt me groot genoeg.

Stadler and Walldorf | 11-01-16 | 12:34 | niet ok!
Prachtig verwoord!! Spijker, kop.

Feitelijk ligt de oorzaak van deze ellende bij de wegkijkende ivoren toren elite. Diezelfde elite offert nu een onbeduidend pionnetje met de juiste specs (blank, man, politie) om "daadkracht" te veinzen. Glas plas was. J
a, de politie heeft hoogstwaarschijnlijk voordien (en nog steeds) te weinig gedaan aan rondhangend, hosselend (getint) straattuig, maar doet dat op mandaat en aanwijzingen van de "boven ons gestelden". Diezelfde bestuurlijke elite die vind dat VROUWEN maar een armlengte afstand moeten houden, en álle signalen die wijzen op een STRUCTUREEL probleem met islamitiërs onder de pet willen houden. Diezelfde elite die in eendrachtige (incestueuze) samenwerking met de pers en staatsomroep elke klokkenluider en criticus wegzet als extreemrechtse domme kaalkop.

Honderden aanrandingen door immigranten en de minister heeft alleen kritiek op de politie, niet op daders, niet op zijn eigen heersende kaste, niet op zichzelf. Zo rolt de politicus.

@Krelus, geen kans. Nu wil hij het er gewoon niet meer over hebben.

Ik geloof dit niet.

We hebben ze zo welkom geheten.

Onze schatjes.

Die Jongens willen alleen hun dikke ballen en zak

legen

www.youtube.com...

Weniger, weniger, weniger!

De politiechef kan gewoon tegen zijn politieke baas zeggen dat ze niet willen meewerken aan het verzwijgen van misdaden van de indringers.
Als de politieke baas dan gaat dreigen, dreig je terug om het gesprek openbaar te maken.
Orders aannemen zonder je eigen geweten te raadplegen maakt je medeschuldig.
Dat geldt ook voor alle medewerkers van de politie en AZC's in Nederland.
Zwijgen = medeschuldig
Nu zwijgen = later verantwoording afleggen

De Keulse polizei mag dan jammerlijk gefaald hebben
dat is deels het gevolg van de bezuinigingen op het personeel, doorgevoerd door OKW Berlin

Eigenlijk heeft de politie van Keulen helemaal niet gefaald, politiek correct de orde handhaven is namelijk al jaren het uitgangspunt.

Dat het nu tegen ze keert is omdat de maatschappelijke balans tussen links (politiek correct) en rechts (politiek zogenaamd incorrect) eindelijk wat naar rechts is verschoven doordat de burger meer en meer het falen begint in te zien en de na oorlogse hippie generatie langzaam verdwijnt of minder invloed heeft.

Wordt het hier in NL niet eens tijd dat we de geldkraan naar het COA dichtdraaien en de wet aanpassen dat een gelukzoeker dezelfde rechten heeft als een autochtone Nederlander.

Change is coming.. Er zal een moment komen dat men zelf hardhandig gaat ingrijpen en als die beweging eenmaal zo groot is zal er geen stoppen aan zijn. Die rellen bij azc gesprekken zijn daar een voorbode van. Men pikt dit gezeik niet meer. Wij willen best lijden tijdens ons leven om het land draaiende te houden maar niet om uitzuigers die ons haten in ons midden te houden via politiek correct geneuzel. Eruit, weg ermee en opgeruimd staat netjes. Er zal een moment aanbreken dat wilders de 76 aantikt. Then Change will happen.

Ik heb nog geen reactie van Pechtold (D66)en Jesse Klaver (GL)gehoord over de gebeurtenissen in Keulen.

Calling Maarten van Rossem, calling Maarten...

De politiek die de politie de schuld geeft. Weet je hoe dat heet? De schuld afschuiven. Dat de politie dit pikt?! Tijd voor een junta!
Dhr. de Wit | 11-01-16 | 12:30
Ja zo treurig is het met de verantwoording. De politiek geeft bevel aan de politie om niet op te treden. Politie treed niet op (wat overigens deels ook lafheid is want een echte vent had gezegd "we don't need no stinking badges" en had opgetreden) en dan is de politiek natuurlijk niet de schuld. Maar goed, eind van de streep zijn de kiezers de schuldigen want die hebben dit soort lui aan de macht gebracht!

'De daders zijn bijna allemaal immigrant'. Ik durf er wel vanuit te gaan dat de resterende daders - die niet als immigrant te boek staan - reeds in Duitsland wonende moslims zijn. Eén pot nat dus.
En waar Francisco van Jole graag alleen maar over het sexueel geweld in Köln en alle andere steden praat in de zin van "Oh wat erg, vreselijk, dit mag niet, het is een schande', daar willen helder denkende mensen graag dit probleem oplossen door de daders te identificeren en hun achtergrond en beweegredenen te achterhalen, waarbij we zonder al teveel moeite kunnen vaststellen dat herkomst en cultuur/religie hier de gemeenschappelijke factor is die al deze achterlijke klootzakken kenmerkt.

Ik vind het zo onderhand wel tijd voor een staatsgreep.

QuantumHolo | 11-01-16 | 12:35 | niet ok!
Jaaaaaa, heleeeeemaal mee eens !
Het kan niet langer zo doorgaan, er moet een daad gesteld worden anders is er geen weg meer terug.

jan huppeldepup | 11-01-16 | 12:30 | niet ok!
dank voor de tip!

youtu.be...
Dat importeren we dus, schijnt cultuur te zijn;
nyheteridag.se...
Misschien zijn die videobeelden een goede tip voor die grappenmaker van Muiswinkel, je weet wel dei man die zonder probleem de profeet , de , islam en de koran NOOIT op de korrel neem....kan hij er nog wat grappen over maken ten kost van die gillende vrouw, lachuuuu man, die muiswinkel, eigenlijk zouden hij en die grappenmakervriend van hem de plek van die vrouw eens moeten innemen, met een plak ham in zijn anus.

nyheteridag.se...
nog meer daders die volgens de media niet bestonden, want vast 'bedacht door extreem rechts!'.

Wat een smerige leugenaars. De politie heeft directe orders gekregen van Angela Merkel en de rest van de politieke top om alles - waar het migranten betrof in de doofpot te stoppen. Waarschijnlijk is dit nog steeds het geval en in heel Europa, tenzij de zaak zo groot is, dat er geen houden meer aan is, zoals met Nieuwjaarsnacht. Vuile Judaskliek. Het is één grote heksenkring.

@ Tokoloshe | 11-01-16 | 14:21
Bloody hell. Over dit soort praktijken horen was al razendmakend, maar het daadwerkelijk zien doet m'n bloed koken. Wat zou professioneel wegkijker Van Jole bedenken om dit los te koppelen van de daders en hun achtergrond?

Politiek, maakt meer kapot dan je lief is.

.....om maar een in Nederland geboren kind te krijgen om zo zelf ook te mogen blijven.

sinar2 | 11-01-16 | 12:44 |

Ook eens gehoord van een AZC medewerker in de jaren 90: "Daar wordt gen٭٭kt dat de ruiten rammelen".

"Het optreden van de politie is niet aanvaardbaar, zei minister Ralf Jäger"
Het is toch van de gekke. Nu gaat het dus over de politie, in plaats van het werkelijke probleem. Het zou moeten zijn: 'Het optreden van immigranten is niet aanvaardbaar'!
Daarnaast was de politie door hogerhand al jaren geïnstrueerd om criminaliteit door immigranten vooral buiten de media te houden, dus het aftreden van die politiechef is in feite ook absurd. Die man heeft waarschijnlijk louter de orders vanuit de politiek opgevolgd en geprobeerd om tot het laatste moment nog de 'vluchtelingen' buiten schot te houden.
Als er iemand is die moet aftreden is het Merkel, en wel zo snel mogelijk. Dat mens heeft Europa in de grootste catastrofe geleid sinds een niet nader te noemen incident in de jaren veertig.

Toen een agent op een verdachte schoot, en de rechter het niet terecht achtte, kreeg de man twee jaar cel. Dus ik mag verwachten dat deze nalatige, Jihadistische politie-figuren nu ook de bak in draaien? Immers, ze zijn medeplichtig aan raciaal gemotiveerde seksuele misdrijven.

Afleidingsmanoeuvre.
Hier wordt 'n plaatselijke chef geofferd door de minister, die er veel meer verantwoordelijk voor is dan hij toegeeft.
Want wat wil het geval?
De politie verzwijgt stelselmatig vanuit haar beleid alle negatieve berichtgeving over vluchtelingen.
En dat doen dus ook alle andere plaatselijke politie-chefjes.
En dat verzwijgen en beliegen van de waarheid over criminele vluchtelingen is door politieke motieven ingegeven.
Door de politiek is er op de gepleegde misleiding aangestuurd.
Dus zou de politiek haar verantwoordelijkheid moeten nemen, door dat als heimelijk 'beleid' van de CDU en SPD toe te geven.
Wij wachten af, tot ook deze minister daartoe gedwongen wordt, want vanuit zichzelf zal hij 't niet doen.
Ik moet nu denken aan de 'dodenrit' van drs. P.
Het wachten is op de nieuwe aanval van de achtervolgende hongerige wolven, nadat het eerste 'kind' als 'offer' uit de slede is geworpen (om tijd te winnen).

-weggejorist-

Net gelezen in het AD
=====================
De Zweedse politie is sterk onder vuur komen te liggen, omdat ze Keulse toestanden tijdens een festival in Stockholm afgelopen zomer en tijdens de jaarwisseling in Malmö doelbewust onder de pet heeft gehouden. Jonge vrouwen zijn massaal aangerand door groepen jonge mannen afkomstig uit Afghanistan. Onacceptabel, vindt de Zweedse premier Stefan Löfven.

Soms durven we niet te zeggen hoe de vork in de steel zit, omdat dat de (extreemrechtse) Zweden Democraten in de kaart zal spelen
De politie geeft toe de wantoestanden te hebben verzwegen. Net als na de aanrandingen in Keulen zei de politie in Zweden aanvankelijk dat het er rustig aan toe ging op het jongerenfestival.

en dit was de druppel. autochtonen stromen massaal de straat op om het graftuig een lesje te leren. onee. men kwaakt wat op het forum...

Eerst een leugenachtig beleid ontwerpen en daarna de schuld leggen bij degenen die het gedwongen uitvoeren. Wat een walgelijk landsbestuur heeft Duitsland.

Zweden blijkt dus net zo 'progressief-corrupt' in elkaar te zitten als Duitsland. Ook daar is er politieke aansturing, over 'wat' de politie mag verklaren, als dat maar in lijn ligt met de politiek-correcte denkbeelden van 'n partijdige regering.

En dat zaagt nog veel harder aan de poten van 'n rechtsstaat dan 't verschijnsel van de verkrachtende asielzoekers.

Ga maar na.
'Wij' kunnen onze politie niet meer vertrouwen, want die liegen ons georkestreerd vanuit de politieke clan voor.
Wie de politie niet meer kan geloven, en wie de gekozen politici niet meer kan geloven, 'omdat die de waarheid framen naar 'n vertekende versie, die 'gelooft' niet meer in de rechtsstaat.

Het láátste bastion van onafhankelijke macht; de rechtsprekende macht van de rechtspleging, zal zich nog maar moeten bewijzen, want ook rechters worden voor 't karretje van politieke smaad gespannen om bijvoorbeeld Wilders te veroordelen om zijn 'minder, minder, minder' uitspraak.

We gaan 't zien. Als straks de rechters ook partij-politieke frasen hanteren om 'n punt te maken bij terechte kritiek op de vluchtelingeninstroom door open grenzen, dan is 't eind zoek.

Ik hoef niet helderziend te zijn, maar ik vermoed met aan zekerheid grenzend vertrouwen, dat Europa in elkaar gaat donderen.
Dat is niet erg. Al snel zal blijken, dat 'n romp-samenwerking tussen enkele landen met 'n paar verdragen veel beter werkt dan 'nu' gebeurt met 't veel te duur dictatoriaal circus in Brussel.

@ Bulloch | 11-01-16 | 17:31
Exact. Merkel dient met onmiddellijke ingang afgezet te worden, wil dat land nog een kans maken. Maar nee, in plaats daarvan krijgt ze prijs na prijs. Waarschijnlijk een wanhopig policorplan om de publieke opinie om te krijgen. Ik mag hopen dat de Duitsers daar ondertussen niet meer in tappen.

@b.boomer | 11-01-16 | 17:26 |
www.standaard.be...

Politiek is schadelijk voor u en de uwen...
Binnenkort op de zijkanten van pakjes sigaretten...

Ik wil niet bijdehand overkomen ;maar die verkrachtingen in zweden dat weten we al een jaartje of 5.

Dat het daar aan de orde van de dag is.

Een ding is zeker ; u bent als vrouw u eigen leven niet veilig ,onder uw eigen leugenachtige laffe typhus-regering.

Verbaast me niks. Uitzetten dat tuig.

Gaat superlekker met die middeleeuwse gasten te integreren in de multikulti-EUssR, en maar wegkijken, wegkijken, wegkijken! De academische linkse wegkijkers vinden het allemaal wel best en het tegengeluid wordt weggezet als petjesvolk, racistisch, xenofoob, afijn, je weet wel. Mocht de oorlog beginnen, dan zal die hoogstwaarschijnlijk alweer in Duitsland beginnen. Links beschuldigt rechts, terwijl die halvegare randdebielen juist zelf verantwoordelijk zijn voor het hele gelazer. Ik ben er helemaal klaar mee. Al die zeikerds die nu Wilders lopen te bashen, moeten de hand es in eigen boezem durven te steken. De 1e de beste asiel-eiser/gelukszoeker/kruisgrijper die mijn vrouw of dochters durft aan te raken, gaat meteen enkeltje crematorium of anonieme put ergens op de Veluwe. Tofik kan mijn pijp opblazen, evenals dat hele gedoe op joop.nl, en de gutmensch-partijen of islam-knuffelaars hier of ergens anders.

He Merkel! Kan je misschien even opdonderen?

-weggejorist-

Zei iemand nog wat over "testosteronbommen"?

Keulen dondert nog jaren na in Europa. Het is een smerig Oud en Nieuw geweest daar in Keulen en ook in vele andere plaatsen, waar de Duitse Politie en de hele Europese bevolking alleen maar kon na -discussieren, en links en rechts over elkaar heen "buitelden" zonder een "Oplossing" aan te dragen.

Wij denken dat die Duitsers zo Gruendlich en zo beter em superder zijn dan ons, om dit goed, redelijk en humaan op te lossen, maar ondertussen gooien de asielzoekers met testosteronbommen voor het hoordstation met Oude en Nieuw, waarbij buitenlandse, niet blanke toeristen hierna het hele jaar door, door die Duitsers aangezien worden voor "testosteronbommen-dragers".

-weggejorist-

-weggejorist-

-weggejorist-

Dit is goed doordacht door de "daders" het is schijnbaar gezien de verschillende plaatsen in europa waar het gebeurd is van bovenaf opgezet. het doel is om de ordediensten flink bezig te houden in de toekomst om zo kleinere groepjes die de grote aanslagen gaan plegen veiliger van A naar B te laten gaan en hun ding te laten doen.
Nadeel is wel voor ze dat doordat het PC beleid van de diverse overheden de burgers uiteindelijk zelf de koe bij de horens pakken en iedere booslim met duidelijke uiterlijke kenmerken verdacht gaat worden en zo dus nog meer onderklasse in de maatschappij gaat vormen nog meer dan ze nu al zijn.

www.youtube.com...
Even doorspoelen naar 32:17 daar zie je ook verschillende moslims in Keulen met wapens in de lucht schieten met oud en nieuw.
Ook daar had de politie geen tijd voor.

Welk optreden ? Er is gewoon NIETS gedaan, terwijl het station er om berucht is (elke 20 minuten een misdrijf) en al helemaal tijdens Silvester of straks Karneval.
Pakkans en strafmaat zijn in veel NW Europese landen verworden tot een lagere kans dan het winnende lot in de Staatsloterij, en ook daar doen mensen massaal aan mee.

"Water bijna allemaal nat"

Reacties op dit artikel zijn gesloten