*

Zweedse politie bij een trein

"Ik was klaar om te vechten voor mijn leven."

Politieagenten in het Zweedse Västerås hebben moeten rennen voor hun leven toen ze probeerden een tienjarig jongetje uit het asielzoekerscentrum te redden. Het jongetje zou meerdere keren verkracht zijn in het azc. Een grote groep azc-bewoners was het niet met de reddingsactie eens.

Volgens de Daily Mail hielpen in eerste instantie de medewerkers van het azc het jongetje, maar die werden al snel bedreigd door een menigte. Hierop werd de politie ingeschakeld.

De tien politieagenten slaagden er uiteindelijk ook niet in het jongetje te redden van de groep aanvallers. "Ik was klaar om te vechten voor mijn leven", aldus één van de politieagenten aan een lokale krant. Onduidelijk is nog of het jongetje inmiddels gered is uit het azc.

Het incident gebeurde al enige dagen eerder dan de steekpartij in een ander asielzoekerscentrum in Zweden. De politie vraagt nu vanwege de toename van dit soort incidenten om versterking.

Reaguursels

Incidentje ?

goh

De Zweden worden hartelijk bedankt voor hun gastvrijheid. Stelletje ondankbare honden.

Het "Paard van Troje" begint scheurtjes te vertonen! Snel buiten de hoge muren nu het nog kan!

Lekker je eigen fijne samenleving in gevaar brengen, want dat is sociaal.
Pff, in Zweden zitten ze nog op een veel hoger level qua naïeve linkse types die overtuigd zijn van hun morele verhevenheid..

Die politieagenten waren even echte vluchtelingen.

Ach liever in Zweden en Duitsland, die hadden immers het welkomstbord uitgehangen. En als er iets in Nederland gebeurt dan ook graag bij eenieder die ze welkom hebben geheten ipv diegene die er niet op zat te wachten.

-weggejorist-

Die Zweedse agenten in kwestie per direct naar Rusland voor een gevechtstraining sturen. Dit soort zwakte bij een autoritaire functie is niet toelaatbaar en ontwricht de samenleving alsmaar verder.

Dit soort tuig gewoon deporteren. Pleur maar ergens in de woestijn of desnoods de Noordpool neer.

Dag draagvlak. Dag foutlinkse Joopmensen. Het was een slechte tijd met jullie maar misschien zal het zonder jullie uiteindelijk weer een betere tijd kunnen worden.
-
#links=foutzijn

Echt, media. Echt. Waarom, waarom blijven jullie maar het woord 'vluchteling' gebruiken? Mischien dat 1 op de 20 echt serieus vluchteling is, maar de rest is gewoonweg niets meer dan gelukzoekend, groepsaanrandend, moordend en pedofiel tuig zo blijkt uit bijna ieder item dat over deze waanzin gaat...

Lone wolves. Alle 1.000.000. Het is géén georganiseerde aanval op de Westerse open, tolerante maatschappij. Dit zijn allemaal incidenten verricht door lone wolves.

Zei er nog iemand "religie van de vrede"? Dat argument is al een tijdje verdwenen. Over een half jaar mogen we ook gewoon toegeven dat het een grote barbarij betreft. Nu nog niet. Nu zijn er ook zielepieten tussen.

Klopt. 12% zielepieten las ik net ergens anders. 88% hoort hier niet.

Wat een verrijking die architecten. 🎶welkom

Nog triester als je bedenkt dat ook deze daders gewoon een verblijfsvergunning gaan krijgen en dus de toekomst van Zweden gaan bepalen.

linksmoduson//Stelletje rascisten! Autochtonen houden ook wel eens gangbangs met jongetjes! Deze mensen zijn gevlucht voor hun leven, hebben alles achter moeten laten en zijn gevlucht voor oorlog.Wanneer er vrouwen worden aangerand, azcmedewerkster wordt doodgestoken, gangbangs met kleine jongetje wordt gedaan, homo's worden bedreigd etc.enfin,dat is niet erg.
Het is zeer rascistisch om hier grote ophef over te maken.
Zo.Nu eerst een kopje thee.//linksmodusoff

Ben inmiddels weer terug in shape, 95 kg schoon aan de haak en 24/7 beschikbaar. Wanneer kan ik beginnen?

En dan zijn er nog mensen die denken dat we dit soort kinderverkrachters kunnen sussen met een cursusje in westerse normen en waarden. Ongelofelijk hoe ver linksmensen van de realiteit staan.

Het lukt de medewerkers niet, dus die bellen de politie.
Vervolgens lukt het de politie niet, dus die hadden het leger moeten bellen.
Maar ja, Sweden yes.

Vogelbeest | 26-01-16 | 21:00,
.
"Klopt. 12% zielepieten las ik net ergens anders. 88% hoort hier niet." Ik ben het niet eens met deze data, 88% is aan de extreme kant en schept een beeld waarin ik me niet kan vinden.

Zweden gaat inmiddels flink naar de klote.


www.dailymail.co.uk...

Allemaal, stuk voor stuk, iedere dag weer incidentjes en dus niks aan de hand. Vraag: wanneer wordt een incident structureel?

Aanranding, verkrachting en pedofilie. Wir Schaffen Das!

Dit is toch te bizar voor woorden..?
Ben even sprakeloos.
Komt niet zo vaak voor...

Hebben die agenten daar geen pistolen? In dit geval staan ze toch volledig in hun recht om dat tuig neer te schieten? Of snap ik weer iets niet?

Het paard van Troje binnengehaald en de box van Pandora open gemaakt. Erger kun je het niet treffen. Stelletje nep-bestuurders.

Wat nog het meest zieke is, is dat de daders die dat *tienjarige* *jongetje* *meerder* *malen* *verkracht* *hebben* en vervolgens de politie te lijf gaan, gewoon in het AZC blijven zitten, straks gewoon hun uitkering , huisje en verblijfsstaus krijgen en verder los gaan op de zweedse samenleving.

Je dacht toch niet dat dat straks modelburgers gaan worden waar je geen gezeik mee krijgt??

Geef die Zweedse smerissen ook karabijnen.

Tiktak... Tiktak... Tiktak...
Hoe lang nog..?

Zwedens standvastigheid gedurende de Koude Oorlog, met hun Drakens en Viggens en wat een tragiek tegenwoordig: moeiteloos vermolmd van binnenuit

eerstneukendanpraten | 26-01-16 | 21:02 | niet ok!
Was je weg dan? Welkom terug dan!

Heeft de politie daar geen pistool? Je schiet toch gewoon een paar van die raddraaiers neer i.p.v. weg te rennen? Wat een lafaards zeg! En DAT moet de burgerbevolking beschermen. Nou ik ben helemaal gerust hoor. NOT

Doordrinken vikingen...de beker is nog lang niet leeg.

Duitse politie kan het niet meer aan: tmgonlinemedia.nl...
Schoten gelost in Duinkerke www.hln.be...
Zal er een moment komen dat Mutti Merkel bij zinnen komt en de EU toestemming geeft om de buitengrens te sluiten? Want de andere regeringen hebben er al lang genoeg van.

Hoera, weer een multiculti wanactie! Enkeltje zandbak Sahara!

De Europeaan zal niet zonder slag of stoot verdwijnen. De maat raakt rap wat betreft die mohammedaanse barbaren en onze landverradende vrindjes...

Leger er maar op af special forces kunnen ze alvast oefenen hoop dat die politie goed wat foto's gemaakt hebben want die kunnen alvast stempel ongeschikt krijgen.

Rap vol..

You-On-A-Gin | 26-01-16 | 21:03

Ze hadden gewoon moeten schieten. Je hebt dat dienstwapen niet voor de kat zn kut in je uitrusting.

eerstneukendanpraten | 26-01-16 | 21:02 ,
.
Je verlagen tot het niveau waarbij fysiek geweld de boventoon voert is een verloren strijd. Je bent niet gehard genoeg, ook al denk je dat de hele wereld aan kan. Stop hiermee, werk aan je agressie en probeer op een intelligente manier de situatie de baas te zijn en gebruik fysiek geweld alleen als je jezelf of je dierbaren moet beschermen.

En wanneer worden deze dolle honden er uit
uitgetrapt? Lekker volhouden van hoogopgeleid en zielig. Wat in het nieuws komt is slechts het topje van de ijsberg.

Incidenten en geen incidenten blijf je houden. Het zijn ook mensen van vlees en bloed. Er zitten ook psychisch gestoorden tussen. Het zijn geen robots, die ons even uit de shit gaan helpen. Dat jongetje mag zeker niet aangerand worden door een stel pedo's. Dat moet ook voorkomen worden. Dat krijg je, als ze met z'n 10en (..) op een vierkante meter moeten zitten.

Mogen ze daar niet gericht schieten?

Een paar gerichte schoten lossen dit soort problemen wel op. Vooral op het kruis richten van dit soort lui.


Ofzo2 | 26-01-16 | 21:08 | niet ok!

Tijdens het trainen moet je ook veel rusten en dan heb ik tijd geneoeg om te reaguren.

Apart dat dit soort berichten nooit uit Noorwegen komen..

verkeerd voordeurbeleid:
postimg.org...

Ach.. Niets aan de hand mensen. Je hebt ze zelf binnengehaald, dus geniet er van!

-weggejorist-

Had dat jongetje soms ook parfum op ? Je weet hoe dat tegenwoordig gaat....

eerstneukendanpraten | 26-01-16 | 21:14 | niet ok!
Oh gelukkig. Was al bang dat er iets was met je.

Lastig, zo'n armlengte afstand, als je tien jaar oud bent...

Jan Onbewoond | 26-01-16 | 21:11,
.
"Dat krijg je, als ze met z'n 10en (..) op een vierkante meter moeten zitten." Lekker simpel ben je met het afschuiven op omstandigheden. De mensen die dat jongetje verkracht hebben waren per definitie al TUIG. Met zijn 10en op een vierkante meter bivakkeren maakt je nog geen verkrachter!
Je bent in mijn ogen geen mens meer als je je vergrijpt aan een 10 jarig kind, dat recht heb je verloren in mijn ogen.

Dat ze die mensen in zo'n gesloten centrum plaatsen. Gewoon belachelijk, de gehele samenleving moet kunnen profiteren en genieten van deze aanwinst. Hoe eerder hoe beter.

Gewoon even Opsporing Verzocht kijken en je weet weer hoe het zit. Je bloed gaat koken. Ophouden met politiek correct zijn en keihard de jacht openen op zakkenrollers, inbrekers, drugsdealers, verkrachters etc.

Jan onbewoond gaat het nog goed daar?
Dat krijg je met z`n 10en op een vierkante meter....
Dacht dat het plein in O.A Keulen wel meer ruimte had....
Wegkijken een vak apart!

-weggejorist-

@ Jan Onbewoond | 26-01-16 | 21:11 | niet ok!

Nou als ik met de trein reis heb ik nou nooit de intentie iemand te gaan verkrachten.

Gewoon lekker actief uitzetten die bende.

Je zit met z'n 10en op 1m² dus mag je kinderen verkrachten ? Ik zal wel een Tokkie zijn, maar ik begrijp daar dus helemaal niets van.

-weggejorist-

Laat me raden: het slachtoffer was christen of sjiiet.

homo's boeee maar kleine jongetjes verkrachten is prima... waar heb ik dat eerder gehoord. Achterlijke religies met hun seksueel gefrustreerde volgers.

Wacht maar, tot er binnenkort een AZC medewerker in Nederland de opgelegde stilte doorbreekt... (WAAROM moeten die mensen trouwens een geheimhoudingsverklaring ondertekenen?)

@Jan Onbewoond | 26-01-16 | 21:11 | niet ok!
En van al die lui die daar boven op elkaar zitten heeft niemand ingegrepen. Ze stonden erbij en ze keken ernaar. Leuke eervolle mensen dan daar in dat AZC. Toen ik in militaire dienst met 30 man op een zaaltje zat deden wij allemaal heel normaal, wel 16 maanden lang.

iedere viking en/of noorman draait zich in zijn graf om. Watjes..

CarelJan7937 | 26-01-16 | 21:14
Noorwegen is zowaar nog verder doorgeslagen dan Zweden. Naïevere mensen ben ik nog nooit tegengekomen. In Zweden durven de mensen onder mekaar (zonder dat de overheid meeluistert) hun mening verkondigen over immigranten, maar in Noorwegen doen ze zelfs dát nog niet.
Maar ook Noorwegen zal snel veranderen, want hun industrie ligt op zijn gat. Olie brengt niks meer op, en het beroemde "spaarpotje" van 100000 EUR per inwoner wordt momenteel al aangesproken om de Noorse Kroon te ondersteunen. Die munt verloor op slechts enkele jaren tijd maar liefst 30% van zijn waarde. En hoe hard de overheid ook probeert om de inflatiecijfers te vervalsen, de bevolking ondervindt het toch iedere dag in de portemonnee.

-weggejorist en opgerot-

Wanneer krijgt men eindelijk door dat men de duizenden jaren voortslepende conflicten in Europa aan het importeren is?

Jan Onbewoond | 26-01-16 | 21:11 | niet ok!
Offer jij je even op dan zodat ze hun frustraties even kwijt kunnen. Heb je er vast wel voor over.

Een zweedse burgermeester wilde van zijn stad een weerspiegeling van de wereld maken. Helaas leven veel Zweden nog in de veronderstelling dat alle mensen die binnenkomen streven naar westerse vrijheden en denkbeelden. Nee, ze schijten gewoon op jouw denkbeelden,cultuur, normen en waarden.
Want ze hebben goed laten zien dat die van hun veeeeeeeeel beter zijn... vandaar dat ze ook uit hun achterlijke zandbaklanden 'vluchten'.

Bizarre situatie
Groep keert zich tegen overheid die een jongetje van nieuwe verkrachting wil redden.
Dan denk je aan Afghaanse mujahedin waar dat ook geaccepteerd werd.
De zweden hebben zich wat op de hals gehaald, langzamerhand geen baas meer in eigen huis vanwege agressieve asielzoekers die aan eigen cultuur vasthouden en die met hand en tand verdedigen

Waarom lees ik niet dat desnoods een speciale eenheid de boel inpakt en eruit dondert? Oh ja, Zweden.

Niemand anders dan Bond...James Bond kan een meute randdebielen die op je af komt stormen tegenhouden.
Elk weldenkend individu zou zijn vege lijf redden.
Dat neemt niet weg dat "dit incidentje" in het archief komt te liggen, waarvan de map met vier personen gedragen, geopend en gesloten moet worden, vanwege de inhoud.
Of zou men Euro-breed niet eens gaan beginnen, om aan het achterhoofd te krabbelen en zich af te vragen hoe we dit soort "incidentjes" constructief gaan aanpakken..?

Gastarbeid en Kapitaal – SP brochure 1983,
.
“Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”
sptransparant.wordpress.com...

iedere viking en/of noorman draait zich in zijn graf om. Watjes..

leontine1978 | 26-01-16 | 21:21

Écht he. Als dit nou het nageslacht is van de Vikingen dan is het ergens flink mis gegaan.

Hahahaha! Linkse gekken. En worden die pedofiele nepvluchtelingen die de pliesie aangevallen hebben, nu uitgezet? Nee, hè?

bisbisbis | 26-01-16 | 21:21: overheid en werken met mensen welke wel eens niet voor niets gevlucht zijn denk ik. Maar goed, als eenvoudige systeembeheerder moet je dat zelfs al tegenwoordig want ciot en andere afluisterpraktijken.

Zweden is een voorbode voor wat ons te wachten staat.
Zorg dat u voorbereid bent.

-weggejorist-

@De Zwarte Baron | 26-01-16 | 20:58 | niet ok!
Hear! Hear!

WTF rennen?? In Amerika was iedereen zo beetje doorzeeft.En terecht,wat zijn die Zweden toch watjes zeg,echt, ze geven nog liever hun land af dan dat ze vechten voor hun land zo lijkt het.

Gewoon met een machine geweer naar binnen, de enig juiste oplossing.

-weggejorist-

Maar als er een klein jongetje verzuipt, wordt hij netjes op het strand gedrapeerd en klikken de camera's of het een lieve lust is.

En de pedofiele daders gruwelen ondertussen van homofilie...
So, the shit hits the fan

Verwarde gynaecologen.

Lekker signaal geef je dan af als Zweedse autoriteit. Al moest ik het leger inzetten, dat joch ging mee. Oh en iedereen die zich verzet: enkele reis terug naar Barbarije. Gutmenschen zijn knettergek.

Ik heb weer gelachen. Dank je wel Zweden.

Ik snap die gasten niet,waarom zo'n ophef over een klein jongentje. Zeg gewoon dat je een gevluchte Katolieken priester bent en----Jongentjes zat.
---
jan huppeldepup | 26-01-16 | 21:32 | niet ok!
---
Waarschijnlijk hebben die barbaren het "kruisje" bij dit jongetje gevonden! Dan knakt er iets in die lege hersenpannen!

Ik kijk er alleen nog van op als er - naar onze normen en waarden gemeten - normale dingen plaatsvinden rondom vluchtelingen.
Had dat knulletje parfum op? Had hij gedronken? Had hij zijn broekspijpje omhoog gedaan? Allemaal redenen toch om te verkrachten?

-weggejorist-

Eén knieschot en het is klaar. Die taal begrijpen ze denk ik wel. Je laat je toch niet afzeiken door een stel van die gelukszoekers.
Aan de andere kant: die Zweden zoeken het maar lekker uit met hun multiculturele droom.

En zo komt het moment waarop de politie een dikke middelvinger opsteekt naar de gutmenschbestuurders steeds dichterbij. Evenals het moment dat de politie en/of het leger orde op zaken gaan stellen.

-weggejorist-

Dit waren waarschijnlijk Afghanen. Jongentjes neuken ies daar koeltoer. Een koeltoer die de Taliban trouwens had uitgeroeid, tot ze bevrijd werden door de V.S.

U leest het goed. Duizenden westerlingen zijn in Afghanistan gestorven opdat de Afghanen kleuterbipsen konden blijven volblaffen.

Ik ben behoorlijk islam en "vluchtelingen"- moe. De incidenten blijven zich maar opstapelen en de gutmenschen zullen dit wel weer verdraaien of goedpraten, maar ondertussen gaat het geweldig fout in europa

En deze linkse wegkijkers denken ook dat dit soort debiele gedoe hier niet voor gaat komen

Ik zeg schieten, er zit een heel magazijn in zo'n pistool, klaar om geleegd te worden als het nodig is.

Welkom, ik zou je graag leren kennen.

Niets van gezien bij NPO, wel de eitjes in Yerseke

Wat een aanwinsten zijn dit soort cultuurverrijkers toch. En dan te bedenken dat gutmensch diederick er nog zo'n tweehonderdduizend naar nederland wil halen. Ik kan gewoon niet wachten. Mogen het er aub vierhonderdduizend zijn?

@Trekbeest | 26-01-16 | 21:50 | niet ok!
Ook 1 van de hoofdbezigheden van de Afghaanse politie.

Eindelijk een wijs besluit, Zweden wordt het eerste westerse islamitische land. het gevaar komt uit het noorden. Heerlijk zo,n koude burgeroorlog.
Zouden ze eigenlijk nog wel mogen skiën van de nieuwe leiders, want schaken mag ook niet meer. Kinderen verkrachten is geen punt is cultuur. Zweden het ga je goed R.I.P.

Is er al iemand geweest die zegt dat dit onze schuld is?

Allemaal uitzetten, geen gemaar, allemaal GEZAMENLIJK eruit zetten, geef dat jochie en zijn ouders (als ze onschuldig zijn) asiel, de rest ERUIT! En ik zeg expres gezamenlijk, dan kunnen de onschuldigen de schuldigen aanpakken.

miff | 26-01-16 | 21:52 | niet ok!
Kijk uit waar je voor wenst :)
Ik denk dat er dit jaar minstens vijf miljoen naar Europa komen. Het zou me niets verbazen met grenscontroles in andere landen dat je wel eens gelijk gaat krijgen.

@Trekbeest | 26-01-16 | 21:50
Afgeschaft op papier wellicht. Wat ik heb gelezen over dat schrikbewind van de taliban, daar lusten de honden werkelijk geen brood van. Inclusief het verkrachten van jongetjes, uiteraard het liefst die van een minderheid. Zoals het de 'ware islam' betaamt. Rotvolk.

Dit slaat alle WTF berichten van de afgelopen weken, en ik heb er echt een heleboel langs zien trekken.
Dus behalve een gratis wasmachine, een smartphone, een huis, een Volvo, een eigen partij en een levenslange uitkering krijgen vluchtelingen nu ook een verkrachtbaar kind? Het vereist wat aanpassing van de Zweedse zedenwet, maar dan heb je ook wat: tevreden migranten.

-weggejorist-

Ha ha, de asielzoekers nemen het land over en de politie slaat op de vlucht. Misschien moet de zweedse politie hier stage lopen. Want onze agenten doen niets behalve verkeersbonnen schrijven en natuurlijk als het echt gevaarlijk is, zorgen dat ze te laat arriveren zodat ze zelf geen risico lopen.

Hoe zat het ook alweer met het hoge opleidingsniveau van de 'vluchtelingen'? Kom NOS, doe ons nog eens een mooi positief brainwash verhaaltje voor het slapen gaan. Mijn god, wat een teringzooi.

De Zwarte Baron | 26-01-16 | 20:58
De bloedarend maar weer invoeren?

Politie vlucht voor vluchtelingen, zoals vrouwen vluchten voor asielzoekers. Hallo, wakker worden?

Zo bedanken de "vluchtelingen" ons.

Met een dolk in de rug.

Als ik het zo lees dan wordt het jongetje as we speak nu weer tot bloedens toe in zijn ..... genaaid... Hoog tijd om het AT er op af te sturen en wel NU.
Elke weerstand en/of grote mond van de AZCer beantwoorden met ( voor een beschaafd land) knettergrof geweld.
Je moet mensen aanspreken in een taal die ze verstaan en dan kun je geweld helaas niet altijd vermijden.

Als dit geen keerpunt meer is dan weet ik het ook niet meer... I guess we are lost.

scandinavische landen hebben een enorm welvaartsniveau bereikt de afgelopen eeuw. Dun bevolkt, meestal de boot (whats in a name) bewust afgehouden bij oorlogen en zo hun neutraliteit behouden en economisch enorme stappen kunnen maken. Dat gecombineerd met jarenlang linkse politiek en je hebt alle ingredienten voor een naief volk dat voorop loopt in het verbeteren van de wereld. Ze lopen wat dat betreft nog net wat achter op ons

hoe zouden die vrouwtjes die onlangs tegen wilders protesteerden dit nu oplossen ? hallo o o o o ???

Een kind verdomme.. Stuur het leger erop af en schiet op alles wat zich verzet tegen de bevrijding van dat jongetje.. ongelooflijk gewoon.

-weggejorist-

Homo's moeten van een toren worden gegooid, maar kleine jongetjes verkrachten is helemaal okee? Ik leer elke dag weer iets bij over de islamitische moraalleer.

Menno76 | 26-01-16 | 22:20 |
Het is al jaren te laat. (helaas)

Binnenkort kunnen we Zweedse vluchtelingen aan de poort ontvangen. Snel een leuk liedje schrijven.

Het directe gevolg van de homo cursus ze willen nu allemaal weten hoe het is om de kringspier op te rekken en dan beginnen ze maar met een kind bah.
En wat nog erger is het feit dat ons voorgehouden word dat wat ze ook uitvreten niet uitgezet kunnen worden.
En onze linkse gutmenchen hebben die knakkers dat echt wel ingepeperd

Dat komt er nou van als je feministen je land laat regeren, volgens mij is dat nog nooit in de geschiedenis goed gegaan...

Ik lees net elders dat het nog gekker is. Ze waren met 10, die agenten. Sjonge jonge.

Nee... hoe het nu met het jongetje is is niet bekend???
Je kan ook gewoon met een 10.000 man legermacht naar binnen gaan en elke man die zich verzet hiertegen en die tweemaal niet reageert op instructies dodelijk neerschieten. Maar nee hoor, de politie trekt zich terug, dat dit jongetje hierdoor nog minimaal 24 wordt uitgewoond door deze primaten is immers maar bijzaak, toch linkse cultuur marxistische fetisjisten?

Na de cursussen: hoe ga ik met vrouwen en homo's om, is er nu ook een cursus: hoe ga ik met kleine kinderen om.

Als de politie het niet aan kan, zet dan goddomme het leger in!
Oppakken die viezerikken en van het continent af flikkeren.
Hoe moeilijk kan het zijn?

Tsja, Zweden.

Nou ja, hopelijk gaat dit jongetje nu zijn best doen om later als hij groot is een hetero te worden, en zal hij zich nooooit meer op z'n Europees met de parfum van zijn moeder besprenkelen.

Tank voor de deur en schieten gvd. Het moet niet gekker worden.

-weggejorist-

Die mensen werden niet voor niets door dictators onder de duim gehouden.

hebben zweedse wouten geen vuurwapens?

Overheden zouden misschien best wel harder willen en kunnen optreden, maar ze zijn bang voor de publieke opinie zodra er een stel asieleisers een pak rammel krijgen, want dan is de publieke meute er ook als eerste bij om die agenten voor facisten uit te maken en kapot te procederen.

Ik denk steeds ik verbaas me niet meer maar toch lukt het ze me weer van mijn stoel te laten vallen. En hoeveel miljoen idioten hebben we nu binnengehaald en hoeveel hadden we er al? Het wordt steeds gezelliger!

Niks nieuws. Politie en andere 'gezagsdragers' schijten al zo lang in de boks voor die gasten. Een van de redenen waarom ze steeds brutaler, aggressiever en vooral gewelddadiger worden. En meer lachen. Ze lachen zich kapot.

VICE ,het docu Kanaal>
THis is What winning Looks like :
Jonge Jochies verkracht door het nieuwe bestuur van Afganistan...
www.youtube.com...

Onduidelijk is nog of het jongetje inmiddels gered is uit het azc.
Het incident gebeurde al enige dagen eerder dan de steekpartij in een ander asielzoekerscentrum in Zweden. De politie vraagt nu vanwege de toename van dit soort incidenten om versterking.

Lees ik dit nu goed? Bestaat de kans dat dat jongetje nu nog steeds bij zijn verkrachters zit? Ik ontplof. Dit is te erg voor woorden.

Suus007 | 26-01-16 | 23:06
Yep, je leest het goed. Politie probeert in te grijpen, rent weg, en durft niet meer terug. Keulen, Calais en andere plaatsen: politie grijpt niet in en kijkt toe.

Toch zie je over het algemeen niet meer van die welkomstcomités klaar staan zoals enkele maanden terug. Beetje laf dit, is het nieuwe er vanaf kappen ze daar gelijk mee.

Nou ik ga snel naar het journaal kijken over dit voorval...
.... ... .. oh wacht

voor de laatste keer : Zweden waren geen vikingen , dat waren de Denen , Zweden zijn linkse watjes met een debiel taaltje

-weggejorist-

wat n misselijke kerels
mijn hart gaat uit naar dat jongetje

Uhhh
Politie heeft dodelijke vuurwapens en pepperspray
Honden stunguns maar rennen weg voor verkrachters.

Dit kan toch niet

Ontslaan die agenten

Massaverkrachting van een kind en politie grijpt niet in. Wapens? Nooit van gehoord. Ach lieve verkrachters zou u alsjeblieft dat jongetje niet willen verkrachten?

Welkom in 2016. Natuurlijk mag dit in Zweden niet in het nieuws komen. Stel je voor dat de waarheid bekend wordt. Dat is niet ethisch. Liegen is ethisch.

O ja, ondertussen hebben de verkrachters de grootste lol en gaan ze gewoon door met medewerking van de uitkering.

Kameraansteker | 26-01-16 | 23:13 | niet ok!

Zou me ook niet verbazen als die agenten op hun flikker (lol) krijgen als ze wel ingrijpen.

Compleet machteloos.

De Zweden kiezen zelf hun regering. Ik neem derhalve aan dat dit si wat ze willen. En ik wens ze veel plezier in hun Utopia.

Politie dat vlucht voor vluchtelingen........

-weggejorist-

Het is gewoon een k u t Volk niet Meer en niet minder die hun eigen kinderen , neven en nichten neuken in naam van die k u t Islam. Het goorste van het goorste, en Merkel die oostduitse domoor nodigt ze Maar uit keer op keer. De eerste bij ons in het dorp moet nog gaan komen. Als de kloot alleen al door het raam kijkt bij ons is het al gedaan met zijn inraak carriere.

Is Job Cohen al onderweg met een lekkere pot muntthee?

Ik vraag me af hoe de reacties zouden zijn als de invasie bestond uit 80% vrouwen tussen de 18 en 35. En dan met name de reactie van vrouwen.

Ik lees niks over interventie door arrestatieteams of een gewapende eenheid van de Zweedse defensie met ondersteuning van politie en ME die het kamp hebben omsingelt en deze daarna zwaar bewapend zijn binnengedrongen en deze jongen met te ontzetten en de criminele meute die agenten hebben bedreigd te arresteren en om ze per direct uit te zetten naar land van herkomst of iedere beschikbare zandbak in die regio die maar voorhanden is !

Als de Zweedse overheid niet direct hier op reageert en fors optreed en deze individuen verwijderd is de Zweedse staat hopeloos verloren !
Ik ben bang dat het al te laat is...

Haha heerlijk dit soort berichtgeving. Het water loopt ons uit de mond bij dit soort berichten.We wrijven ons in de handen.Hup Brussel nog meer plaats voor nog meer van dat tuig zoeken. Echt waar, jullie doen het goed.Het is zelfs geen dweilen met de kraan open meer.Europa zinkt dieper en dieper de grond in dankzij de grote onkunde in Brussel .De Emigratie van mensen met verstand is al begonnen.

nergens staat hoe groot die meute van de roofcult van de wrede was of is daar... met tien agenten een paar honderd van dat achterlijke roofleger stoppen gaat niet lukken.. Dat daar niet direct keihard op gereageerd wordt is krankjorum, mesjogge en zelfs staatsgevaarlijk... Daarnaast, als er 1 misbruikt wordt, hoeveel meer zijn er dan wel niet die niet bekend zijn??? Beesten zijn het, totaal van enig besef of beschaafdheid verstoken met maar 1 doel... roven en de buit verdelen. Vrouwen, kinderen, goederen, geld, sieraden, juwelen... Al zo'n 1400 jaar is het een bloeddorstige rooftocht van de cult van de wrede. Nergens is islam op een vredige manier gekomen, maar op een wrede manier.. vaak een zeer wrede manier.. en het wordt nog steeds als een "godsdienst" erkend??? Als er al een God bestaat, heeft ie die poorten allang dichtgesmeten met de woorden "nooit meer!"..

Is gewoon hun cultuur daar moeten we BEGRIP en RESPECT voor tonen.

Nog even en dan gaat het leger de kampen runnen.

En de volgende stap is dan zeker, versterking voor de versterking.

Wordt het niet eens tijd om met z'n allen ten strijde te trekken , voordat straks die mongolen hier samen met de linkse rakkers de typhuszooi hier overnemen.

Er is hier totaal ook geen media-orgaan waar je als tegenstander terecht kunt en wat medestanders kunt optrommelen om de boel even recht te trekken , ik ben van mening dat je de Politie en het leger ook nog wel op de hand krijgt.....alleen moeten we als die rovers verdreven zijn wel voor 80% van de Agenten een nieuwe baan zoeken en komt er op dinsdag tussen 21.00 en 22.00 door het vervallen van Opsporing Verzocht een uurtje zendtijd vrij.

-weggejorist-

Dus volwassen mannen die elkaar lief vinden moeten van een flatgebouw af, maar 10 jarige jongetjes verkrachten is wel oké? Ik snap er helemaal niets meer van...

@ OranjeWitBlauw | 27-01-16 | 02:06
Zoek alsjeblieft iemand om mee te praten.

@ Flapuidt | 27-01-16 | 02:29
Welkom bij de hypocrisie van islam. Ies koeltoer.

-weggejorist-

ze komen hier de dienst uitmaken met hun dubbele islam moraal

Goh, je verwacht het niet hé.
Moet ik nou geschokt reageren.

Het arme kind moet nu al getuige zijn van een omgekeerde wereld.
Hij wordt verwijderd, niet de beesten die zich aan hem vergrepen.
Ik heb een bloedmooie dochter van 13 en dit soort berichten maken me echt bang.
Is dat een reden om alles maar in de doofpot te gooien om angst te voorkomen? NEE!!
Dát maakt juíst dat ik mijn vertrouwen compleet verlies.
Je maakt mij niet wijs dat soortgelijke dingen in NL niet voorkomen en juist de stilte (afgezien van een relletje hier of daar) baart mij grote zorgen.
Ik wíl die berichten zien en wát er aan gedaan is. Zo kweek je vertrouwen en niet anders.

bisbisbis | 26-01-16 | 21:21

www.hln.be...

serialmom:27-01-2015 5;57
dat die berichten u bang maken is heel normaal.wat er nu allemaal in europa gebeurt is ook verre van normaal. ook in nederland hebben ze het paard van troje binnengehaald, en als puntje bij paaltje komt doen ze ook hier niets als er wat met onze vrouwen of dochters gebeurt , word net als in duitsland onder het vloerkleed geveegd.zolang wij linksmensen hebben zoals pvda d66 enz die knuffelen en zeggen wij kunnen er best 200000 bij hebben, zou ik mij zeker zorgen maken, wat ik ook doe.en links moet dan niet zeuren over ene meneer wilders, want daar heeft links zelf voor gezorgd dat deze partij groeit als boerenkool.

watskeburt met de vikings?

-weggejorist en opgerot-

Dijkhoff: ach akkefietje...rechtsextremisten en protesterende burgers zijn het probleem..

tjonge deze mensen komen uit een oorlogsgebied (zeggen ze), dus waarom niet de opvang laten regelen door militairen met machtiging om te schieten als het uit de hand loopt. nu worden agentjes die 1600 verdienen gedwongen dit soort kampen binnen te treden terwijl ze niet zo opgeleid zijn als militairen en daardoor dus hun veiligheid in het gedrang is. miliairen van NL doen toch altijd alleen vredesmissies. en dan niet in eigen land???
wat ben je dan. oja onder bestuur van fc knudde maar je verzaakt de taak waarvoor je bent opgericht en dat is natuurlijk beschamend. het beschermen van de nederlandse bevolking. streepp europesche bevolking.
deze groep behoord daar nog niet toe en zijn dus wel degelijk een buitenlandse vijand die in de gaten gehouden moeten worden. en zo nodig met dwang voor veiligheid gezorgd moet worden. Immers een dode immigrant zorgt niet meer voor onrust. nu steekt de immigrant dus een ingezetene neer en is dat een oorlogsverklaring in mijn ogen. daar moet je geen politie op af sturen. maar het leger.

Ach vandaar dat in Rosmalen er binnen een zucht en scheet 10 politiewagens, ambulances en brandweerauto voor het AZC stond.. waar halen ze het vandaan!probeer als burger maar eens een politie voor je deur te krijgen.

-weggejorist-

"Don't touch our chai boy!"

Wat doen Marokkaanse "vluchtelingen" nou eigenlijk in een Europees AZC?! Geen oorlog, geen hongersnood, geen arm land. Dus opzouten!

Ik merk zoveel zelfcensuur als ik op dit soort topics wil reageren dat ik het maar niet meer ga doen. Ik trek me terug.

Tja....

@Hurdy Gurdy Man | 26-01-16 | 23:27 | niet ok!
Sorry hoor, maar de Noormannen woonden ook in Noorwegen en Zweden.

gringo-brd | 26-01-16 | 21:52

Dat mag niet van de burgemeester Wienen van Kutwijk. Dat straalt zo slecht af op de vluchtelingen. Het kon weleens stigmatiserend werken.
Het zal je burgemeester maar wezen. De randdebiel.

Zo zal het vaker gaan in de toekomst,wees er maar op voorbereid.
Die heetgebakerde agressievelingen horen niet in een moderne westerse maatschappij, ze leven nog in het oog-om-oog,tand-om-tand tijdperk.
Gisteren een hulpverleenster doodgestoken.

Het feit dat ze in opstand komen wanneer het niet wordt getolereerd dat er een kind wordt aangerand en verkracht toont wel de barbaarsheid van een deel van die immigranten.
Europa heeft zich wat op de hals gehaald door een stel wilden te importeren. Ja en natuurlijk moet dat worden stil gehouden van de policor, die nog steeds geloven dat je met een kopje thee de zaak wel even recht kan zetten. Nou forget it.
Ze zullen steeds meer gaan eisen en naast de barbaarsheid hangen ze ook nog eens een barbaarse sekte aan.
Na de banken crisis is dit voor Europa een miljarden verslindende overval en voor de arbeidsmarkt een domper om maar te zwijgen over het toewijzen van woningen.
Wanneer dan 60% geen eens in aanmerking komt voor asiel en weer moeten worden uitgezet naar landen die ze niet terug willen hebben dan heb je dus echt een probleem. De Europese laksheid is schrikbarend en grenscontroles zijn er niet. Ophaal diensten wel.
Die Turk houdt zich ook niet aan zijn belofte, maar wil wel 3 miljard hebben. Daar wil Europa eerst wel wat actie voor zien en geen duizenden gelukszoekers per dag. Maar de Turk wil eerst geld zien. Ja zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten en wie vertrouwt die Erdogan? Die zag dat geld al in zijn paleis verdwijnen en aan olie naar Daesh.
Hotspots zijn er niet, marine is er niet en actie ook niet.
Nog geen plan wat je met een miljoen werkloze gelukszoekers moet doen waaronder ook vluchtelingen. Geen enkele drang om vanuit die groep een gevechtsgroep samen te stellen, te trainen en in te zetten als grondleger tegen de vijand, want wie moet dat anders doen zoals de Koerden. Ze zijn jong en waarom moesten wij wel vroeger in dienst en zij nu niet in oorlogstijd?
Maar dat woordje oorlog wordt door de policor angstvallig verzwegen, net zoals zo veel. Het wachten is op de grote aanval die niet in Syrië zal vallen. De voorbereidingen zullen wel in volle gang zijn want het landverraders tuig loopt nog steeds vrij
rond en de veiligheidsdiensten kunnen dat nooit allemaal in de gaten houden als de binnenlandse vijand niet is geïnterneerd.
Parijs is het bewijs dat het namelijk nooit lukt om ze te stoppen.
De aanvallen zijn exact gepland met klein eenheden die zich dood wensen voor dat bordeel van de religie van de dood en dus weinig verliezen en het doel is ongewapend, wat dan weer past bij die laffe honden. Daar kan je je als nette policor democratie nooit tegen verdedigen en stel je dus gewoon je burgers bloot aan terreur om dat je te netjes wil zijn naar de buiten wereld om de zaak eens echt goed aan te pakken en daarvoor moet je wel uit je zoetsappige thee cultuur rol stappen, want daar lachen ze om.
Maar goed het gestuntel zal nog wel een tijdje doorgaan tot we 6 keer per dag met onze reet naar allah moeten gaan liggen en de sharia is ingevoerd. Europa gaat deze strijd verliezen.

Hadden ze hun machinepistool bij zich gehad, hadden ze dit niet gehad. Terwijl het eind jaren '70 (de tijd van Baader Meinhof en de RAF) niet ongewoon was om Zweedse politiemensen met machinepistolen te zien lopen.

Waar is het zangkoor uit Apeldoorn ?
Je bent welllllkommmm.. www.youtube.com...

Waarom, waarom zou je een jongtje van tien in zo'n grote groep iets aandoen ? O het mag van de profeet ? Ik zeg opzouten met al dat spul en het acuut verboden stellen van het aanhangen van geloven die verkrachten, pedofiel en moorden verheerlijken. Weg uit Europa, met gang.

'Jai iesch nie velkom, nie velkom ien main azc'
i.imgur.com...

nog even en dan worden we verjaagd uit onze huizen....en de politie doet niks, kan niks en mag niks.

Gebruik je wapen als je bedreigd wordt en moet vrezen voor je leven. Op autochtonen hadden ze allang geschoten

Ze stonden voor een overmacht, trokken zich tojdelijk terug. Ik mis wat in de berichtgeving. Namelijk de grotere troepenmacht, zoals arreststieteams, me, commando's. Zo lijkt het namelijk net alsof dat jongetje nog steeds uitgewoond werd.

Ze zijn toch echt wel hoop ik met een grote macht terug gegaan en mensen gearresteerd en dat kind bevrijdt. Of zijn ze daar zo diep gezakt als guttmensch, dat hun droom ondanks alles moet blijven bestaan

Ik merk zoveel zelfcensuur als ik op dit soort topics wil reageren dat ik het maar niet meer ga doen. Ik trek me terug.
Mesmer | 27-01-16 | 10:29 |


Er zijn genoeg plekken op internet waar je kan zeggen: 'Op sloepen richting Spitsbergen begeleiden en die dan door HMDS Vædderen naar de kelder laten helpen.'
Als je die maar wil vinden...

Dillemans | 26-01-16 | 21:48

Schot hagel uit een ingekort dubbeloops jachtgeweer op kruishoogte moet the job wel doen vermoed ik zo.

-weggejorist-

Had het jongetje parfum gebruikt?

Wat doen Marokkaanse "vluchtelingen" nou eigenlijk in een Europees AZC?! Geen oorlog, geen hongersnood, geen arm land. Dus opzouten!
Nibdib Niddib | 27-01-16 | 10:07 | niet ok!
---
Wat dacht je van onrust zaaien. Dit zijn de verkenners van Mohammed!

Best vervelend dit soort incidentjes maar niet iedere asielzoeker is zo en is dus beschikbaar voor de arbeidsmarkt, gratis wel te verstaan. Dat is de bovenliggende agenda.

Ja, dat krijg je dan he. Een ideologie waarbij een pedofiel wordt aanbeden...

Als dit een incident is dan is een school shooting een opstootje.
Een 10 jarig jochie dat al meerdere keren verkracht werd? Hoe fucking ziek wil je het hebben.
Beestachtige taferelen.

-weggejorist-

Wees blij met die gasten. Je wilde ze toch zo graag?

Neem van mij aan dat als meneer pastoor al verdacht was de imam en zijn aanhangers honderd keer erger zijn. Als de politie vlucht dan zijn het slapjanussen dit is geen incidentje maar beestachtig gedrag.

Ze hadden gewoon moeten schieten. Je hebt dat dienstwapen niet voor de kat zn kut in je uitrusting.
Prof. v.d. Neuq | 26-01-16 | 21:10 |


Ik vertrouw Zweden niet voor wat betreft het overhalen van trekkers zonder gehoorbescherming. Zaken als 't beveiligen van azc's daar kun je beter aan hun zuiderburen (of Hongaren) overlaten.

Kunnen we willempie niet even heensturen,die geeft ze wel een aai op de bol und wihr schaffen das weiter na.

Svenskar är fegisar.

Zo diep gezonken, dat ze een 10 jarig jongetje niet kunnen bevrijden. Ook voor Gutmenschen moet er op een gegeven moment toch grenzen zijn, of niet? Europa zal van binnenuit worden gesloopt en Merkel en consorten zijn daar verantwoordelijk voor. Dat mensen nog zo rustig kunnen blijven. Ik kook van binnen.
De burgeroorlog komt zo steeds dichterbij, en het tribunaal ook.

Alle praat ten spijt geachte mede reaguurders, maar uit persoonlijke ervaring kan ik u verzekeren dat(indien u zich als burger verzet/verdedigd tegen een aanval) politie, OM én rechters, grétig u respectievelijk zullen aanhouden/voor het gerecht slepen/veroordelen, zónder met hun ogen te knipperen!
Ze hebben lák aan welk argument dan ook dat u aanvoert. Ze zullen uw argumentatie zelfs op een wálgelijke manier proberen om te buigen en in te zetten tégen u.
Een demokratische rechtsstaat?....waar?

Ach vandaar dat in Rosmalen er binnen een zucht en scheet 10 politiewagens, ambulances en brandweerauto voor het AZC stond.. waar halen ze het vandaan!probeer als burger maar eens een politie voor je deur te krijgen.

fikkieblijf! | 27-01-16 | 08:01 | niet ok!
.
Het recht op verdedigen van je lijf en goed is enkel voorbehouden voor de soortgenoten vd politie én nog enige happy few.
Voor ieder ander geldt:"zakt u maar in de stront, geachte bedreigde meneer/mevrouw, we hebben het te druk met hogere prioriteiten."
Dringt u echer aan dan mág u 'over 3dagen aangifte komen doen'.
Niet als het u uitkomt (waar het voor bedoeld was, de afspraak voor een aangifte (weet u nog toen die 'service' voor de burgers ingvoerd werd) maar wanneer het de politie uitkomt.
Een dagje verzuim voor de burger van zijn/haar werk? Lak aan.

Onze vluchtelingen zijn lievv.
Moord en doodslag voorspel ik voor het jaar 2016 in ons land.

Voor je het weet ben je zelf vluchteling.

"Those who don't know history's mistakes are doomed to repeat them"


Het grappige is dat je in Nederland alleen leert over de Westerse geschiedenis en mensen dus niks weten over de geschiedenis van de Islam. De Islam was nooit ver doorgedrongen in Europa, dus het is niet relevant om te vermelden in de geschiedenisboeken. Ongelooflijk hoe naïef mensen in Nederland zijn. Die denken echt dat ze beschaafd volk binnenhalen.

watskeburt met de vikings?
thispissesmeoff | 27-01-16 | 07:40


De Vikingen waren grotendeels simpel volk. Het is een mythe dat ze heel gevaarlijk waren. Grote delen van West-Europa waren Christelijk geworden en daardoor veranderd in een gebied vol mensen die geweld afkeurden. Een makkelijke prooi dus voor mensen die geen normen en waarden hebben wat dat betreft en denken dat je in walhalla komt als je doodgaat in een gevecht.

Leuk berichtje. Maar het klopt niet. Dat van dat jongetje van 10 was een eerder 'incident' in dat asielzoekers centrum. Dus niet gelijk met het incident van de agenten die moesten rennen voor hun leven. Wil het verder niet goedpraten. Want ik kan je nog wel betere verhalen vertellen. Zoals bijvoorbeeld dat de asielzoekers deze zomer een heel politiekantoor in Hälsingland bezette omdat ze het eten en de service in het asielzoekerscentrum niet OK vonden. Uiteraard werden ze er niet uitgeslagen zoals dat met bijvoorbeeld nazis zou gebeuren als die een politiebureau zouden bezetten. Maar ze werken er vriendelijk weer 'uit' gepraat, en betere service en eten werdt belooft.

-weggejorist-

-weggejorist-

Hebben politieagenten daar geen wapens? Gewoon even het vuur in de menigte openen, kijken hoe snel ze oprotten.


En dat jochie met zijn onverwerkte trauma staat overigens over tien jaar lekker klaar om ook te verkrachten en te moorden. Wat een feest halen we ons toch op de hals met deze malloten. Elke pro-immigratie politicus hoort in de cel.

Gelukkig kan dat hier niet gebeuren he. Hier zijn alleen raketgeleerden.

-weggejorist-

Primitieve gevaarlijke holbewoners hebben we Europa binnen gelaten. Eer deze primaten zich hebben aangepast zijn we 100 jaar verder.

De linkse achterlijkheid van de Zweden inschattende, gaan ze hun eigen jongetjes naar het AZC brengen om die Moslim beesten te behagen.

hoogopgeleid gespuis

POLIS is toch van Turkije ?

Met dank aan D66

Vluchtelingen?

Het zijn pedofiele homo hatende groepsverkrachters

Gebruik alsjeblieft het woord vluchtelingen niet meer

verkrachtende islam

Jongens, jongens.... al die verantwoording over de normen en waarden van een ander. Niets dat een bakje thee en een gezellig gesprek in de moskee niet kan oplossen hoor.

Reacties op dit artikel zijn gesloten