*

Want: tijdgebrek.

De Britse premier David Cameron heeft vanwege "tijdgebrek" een bijeenkomst met de leiders in het Europees Parlement (EP) afgezegd.

Cameron zou morgen met alle Europese fractievoorzitters gaan kwebbelen over de herziening van het Britse EU-lidmaatschap. Naar verluidt had Cameron geen goesting de eurosceptische française Marine Le Pen en landgenoot Nigel Farage onder ogen te moeten komen. Laatstgenoemde noemde Cameron direct een "angsthaas", aldus het ANP.

Donderdag en vrijdag zal de Brit wel tijd vrijmaken met Europese topparlementariërs te gaan praten. EU-wetgeving is EXTREEM complex en het EP zal een uitzonderingsregeling voor de Britten proberen te voorkomen door wetten aan te passen.

Reaguursels

Het leiders

Waarom wordt er onderhandelt? Of zijn er mensen bereid tot onderhandelen. Je wilt of bij de EU of niet, dat de Britten al een uitzonderingspositie hebben is belachelijk maar als ze die ook nog gaan uitbreiden kunnen ze de hele bende beter gewoon helemaal opheffen.

Europese belangen zijn uitermate complex, te complex om aan eurofiele landverraders over te laten.

kijk, Cameron is een goede onderhandelaar, maar hij wil helemaal niet uit de EU en Nigel Farage (= HELD) had graag even publiek met hem daarover gesproken.

Ik stem op Budaplaag als "nieuwe" Euraziatische hoofdstad..

Voorbereidend op de Brexit natuurlijk...

Die Brexit komt er niet, de hele trukendoos gaat open om dat te verhinderen.

de strategie, parkeren, traineren, uitstellen, debatteren, theedrinksessie, ander prioriteiten, enz enz en dan ben je als snel weer enkele maanden verder en verlengen andere urgentere zaken tijdelijk even je uitsteltacktiek ...

Capt. Iglo | 15-02-16 | 16:56 | niet ok!
UK is 1 vd weinige resterende netto bijdragers en bovendien nog altijd een mondiale macht van formaat. Ook al is rule britannia voorbij

En zo schoffeert deze Cameron het Britse volk die kritisch zijn. Een complete loser!

Lekkend leidingwerk.

Maar hoe slap Cameron ook handelt door het eurokritische volk te schofferen door niet op te komen dagen, aan de andere kant is het ook wel een mooie zet dat hij de rest van het EU-tuig te kakken zet. En daarnaast… hij heeft een vuurtje aangewakkerd wat o.a. Farage nog ontzettend gaat helpen. Hij heeft de problemen van en binnen de EU extra onder de aandacht gezet, en daarvoor dank ik 'm hartelijk. Hoe meer aandacht er is, hoe meer mensen zullen zien wat voor schofterige puinhoop het is.

Reacties op dit artikel zijn gesloten