*

In het Duitse Ddingen.

Een lokale rechts-extremistische politicus van het Duitse Hessen is door twee Syrische vluchtelingen uit het wrak van zijn auto gered. De NPD- (Nationaldemokratische Partei Deutschlands) politicus reed afgelopen woensdag in Bdingen tegen een boom nadat hij van de weg afslingerde.

Volgens een woordvoerster van de politie in Friedberg was de man zwaargewond en meldden getuigen dat twee Syrische asielzoekers hem eerste hulp hadden gegeven. De twee asielzoekers passeerden toevallig het autowrak met de politicus toen ze met een groep in een bus zaten, meldt een woordvoerder van de brandweer aan Der Spiegel vandaag.

In Hessen, waar de politicus actief is, hebben de rechts-extremisten een grote meerderheid. Maandenlang hadden mensen in de regio gedemonstreerd tegen een opvangcentrum voor vluchtelingen.

Reaguursels

Dat zwalkende gerij was het striks volgen van de partijkoers?

Laten we wel even duidelijk maken dat ze niet allemaal het zelfde zijn.

Thug life.

Menselijkheid is wat we van Syrirs kunnen leren. Menselijkheid ipv zakelijkheid. Hulde voor deze twee!

Syrische doktoren. Niks nieuws, dat wisten we al.

volksmenner | 22-03-16 | 17:08 | niet ok!
Hahahaha...wat een bullshit!
Voorlopig betaalt deze politicus als jaren voor duizenden "vluchtelingen"... dt is pas menselijk!
-
Het is zelfs tegen de wet om in zo'n geval niet te helpen.

Asielzoekers zijn niet het probleem. Het wordt pas een probleem als ze hier wat langer wonen en de maatschappij gaan kantelen naar hun normen.

@volksmenner | 22-03-16 | 17:08
Ga dat nu maar even in Brussel rond vertellen.

moitambien | 22-03-16 | 17:12
Hier in Nederland ook, hoeveel autochtonen zouden niet gewoon doorrijden?

Dutchman420 | 22-03-16 | 17:07 | niet ok!
Dat zijn ze ook niet.
Maar het gevolg is wel dat als n enkele wel normaal doet dit door Links wordt aangegrepen om die ene dan snel tot de norm te verheffen en net te doen alsof de hele groep zo is.
-
Bijvoorbeeld.
Als PVV wil praten over "het Marokkanenprobleem" met duizenden en duizenden Marokkaanse criminelen komt Links met hun zeer intelligente tegenargument dat we helemaal geen Marokkanenprobleem hebben want zij hebben n (1) Marokkaanse vriend die wel heel aardig is.
En die ene Marokkaan moet dat al die duizenden anderen compenseren...vindt Links NL.

Normaal menselijk zijn is de norm. Apart, dat dat voor Arabieren een verdienste is.

Mooi verhaal. Zou zomaar waar kunnen zijn, getuigen en Syriers zijn edoch en desalniettemin onbekend. Of bestond de eerste hulp uit het ledigen van s mans portemonnaie en het afdoen van zijn polshorloge ?

Dus een groep asielzoekers in een bus, en daar zijn er dan toch 2 van die een mens in nood wel willen helpen.
Het is maar net hoe je een bericht leest he...

Er zijn vandaag honderden mensen door eerste hulp ''gered''. Als een vluchteling door een autochtoon gered wordt zul je er niets van horen maar hier smult de gutmensch natuurlijk van.

Het is een begin. Maar ik verwacht echt wel veel meer respect dan zo'n incidentje. We hebben godverdomme hun leven gered en hun hele familie een toekomst gegeven, ze moeten echt op hun knien als ze van deze ongelooflijke liefdadigheid gebruik willen maken.

Net of de Syrirs wisten dat ze van extreem rechts waren. Als een mens in nood is - ga je helpen. Punt. Moeten ze nu de Jesse Klaver award krijgen?

@volksmenner | 22-03-16 | 17:08 |
Want in Syri is iedereen toch zo menselijk. Maar goed volgens getuigen betrof het hier niet nader identificeerbare Syrirs.

Ik heb liever geen asielzoekers, maar als ik iemand moet helpen doe ik dat. Asielzoeker of niet.

Ik zou de politie bellen, heb zeker onvoldoende EHBO kennis om de bus te laten stoppen en naar buiten te rennen dus lijkt erop dat we eindelijk een arts hebben gevonden.

Voor mij veranderd dit niks, heeft die politicus zelf ooit gezegd asielzoekers dood te willen? Of dat hij niet zou helpen als hij kon?

Wat een hartverwarmend bericht. Ik heb opeens helemaal geen behoefte meer aan grenzen, migratiebeperking, uitzetting illegalen, enz.

Ongelooflijk! Wat een hartverwarmend verhaal! Je zou toch bijna denken dat het aangedikt, of zelfs verzonnen is.

Een zwaar gewinde uit een autowrak trekken, dat is geen hulp dat is poging tot doodslag

Kortom, het is waarschijnlijk een leugen van de vrijwillige brandweer om een NPDer te klieren.

Cool!
Laat dit een les zijn voor al de haters van vluchtelingen: klootzaken bestaan bij beide partijen en GOEDE mensen dus OOK!

wel raar dat de naam van de gerede man nergens opduikt

Reacties op dit artikel zijn gesloten