*

"Wrede aanslag bewijst dat wereld zich moet verenigen tegen terrorisme."

De IsraŽlische president Reuven Rivlin heeft vanavond de condoleances ontvangen van zijn Turkse evenknie Recep Erdogan naar aanleiding van de recente terreuraanval in Istanbul. Daar overleden gisteren drie IsraŽliŽrs toen een terrorist zichzelf opblies in een winkelstraat.

Tien onderdanen van de Joodse staat raakten gewond bij de vermoedelijk door Islamitische Staat uitgevoerde aanslag.

Volgens The Jerusalem Post sprak Erdogan zijn "diepe spijt" uit over de "verraderlijke" terreuraanval. "Die wrede aanslag bewijst opnieuw dat de internationale gemeenschap zich moet verenigen in zijn worsteling tegen het terrorisme dat de hele mensheid en haar belangrijkste waarden bedreigt", aldus de islamistische leider die normaal een fel criticus van IsraŽl is, "en dat een misdaad tegen de menselijkheid vertegenwoordigt."

Vandaag vloog Dore Gold, een hoge IsraŽlische functionaris, voor overleg naar Turkije. Banden tussen beide landen werden zes jaar geleden min of meer bevroren, nadat IsraŽl een vanuit Turkije vertrokken hulpkonvooi richting de Gazastrook had onderschept.

'Ik hoop dat de gewonden sterven' = exit

Korte tijd na de aanslag in de Turkse stad ontstond ophef over een tweet van Erdogans partijgenoot Irem Aktas. De vrome moslima sprak namelijk op het sociale medium de hoop uit dat "de IsraŽlische gewonden zouden doodgaan", aldus JPost.

Inmiddels zou de AKP stappen ondernemen tot het royeren van Aktas, die naar verluidt al op non-actief is gezet. Jeruzalem eist excuses voor de haatuitbarsting.

Reaguursels

Wat is ie toch lief, eerlijk en oprecht de schat.

Was Israelische staat..

-weggejorist-

Brandstichters gaan ook vaak bij hun brandje kijken, liefst om daar te shinen .......

En de sultan MEENT dit, zowaar zijn sprookjesgodje hem bijstaat!

Haat, en in Nederland staat er iemand voor de rechtbank die alles alleen met woorden doet, we glijden af. Walging over aanslagen in andere landen, maar in dit land willen we misstanden niet in woorden uitgedrukt zien, we kijken nog liever weg. Deden ze in Brussel ook.

Wat vindt DENK hiervan?

Zit wel ťťn of andere bedoeling achter.
Valt me verder een beetje tegen van Irem. Pakweg 30 jaar geleden toch een paar goede games gemaakt. Moon Patrol, Kung-Fu Master, GunForce, en natuurlijk het legendarische R-Type. Maar misschien gaat het hier over een andere Irem.

Ligt het nou aan mij dat ik het vreemd vind dat nota bene in Turkije er bij een aanslag 3 IsraŽliŽrs omkomen? Zoveel toeval?

toetssteen | 21-03-16 | 00:28 | niet ok!
www.ynetnews.com...

turQua | 21-03-16 | 00:39
Apart. En het een en ander vond plaats pal bij de Griekse ambassade....

Het is een bizarre wereld.

www.blick.ch... Moet u maar even lezen hoe Turkije met zijn IS-krijgers omgaat. Dit stinkt...

Mag ik meneer de dictator met zichzelf condoleren, want die tijd komt eraan.

Hoeveel vrome moslims als Aktas zal de religie van vrede in Turkije tellen?
Miljoenen?

Jammer van deze knieval richting neuzen. Ik kon de oprechtheid van Erdogan mbt het IsraŽlisch terrorisme altijd wel waarderen.

De knie buigen voor je vijand, totdat je jezelf sterk genoeg acht om die te verslaan, hoe noemen moslims dat ook alweer?

Erdogan speelt met vuur en hij krijgt nog wel een "paar problemen" erbij, nu Israel erbij betrokken wordt. Vroeg of laat krijgen een paar turken vast een "auto-ongeluk" of zoiets.

Wat een uitkomst voor ome Erdo trouwens weer, dat hij even lekker gratuite liev kan doen tegen Israel, zo net midden in de "moeilijke" gesprekken met de e.u. voor extra bonus-eypo's.
Waren het "Israelische" IsraeliŽrs of was het de categorie hamas-middenkader uit gaza op een avondje uit tijdens hun jaarlijkse voorbereidende 'pre-season' retraÓte?

Moet gezegd vorige suÔcidebomber blies zich op tussen Duitsers, deze wist nadat ie gespot was door de Turkse politie zich op te blazen tussen een groep IsraŽliŽrs. OfficiŽle communiquť was toch dat de politie deze suÔcidebomber in de gaten kreeg en zodoende erger kon voorkomen, rest de vraag vanuit welke opvatting wordt bedoelt erger voorkomen?

Alsof het voortbestaan van de mensheid niet al genoeg bedreigd wordt, is daar nu ook nog het gevaar van de VHMG bij gekomen. De Vaginal Hysterische Mohammed Groupie.
Ik denk dat Recep wel op zulke types geilt. Zijn eigen vrouw ziet er ook uit als iets van the catwalk from Hell.

Rofl @ dedeurs!

Reacties op dit artikel zijn gesloten