*

Dreiging naar niveau 4 in België.

Op het vliegveld van Brussel zijn vanochtend rond 8.00 uur twee explosies gehoord. In metrostation Maalbeek vond eveneens een ontploffing plaats. Er is inmiddels sprake van 34 doden en 136 gewonden. De luchthaven is gesloten. Ook heeft België de grenzen met Frankrijk gesloten.

Het dreigingsniveau in België is naar niveau 4 gegaan. Ook is er een explosie geweest in het Brusselse metrostation van Maalbeek. Er rijden ook geen treinen meer van en naar Brussel.

Update 17:59 uur

Volgens de Telegraaf laten lidstaten van de Europese Unie in een gezamenlijke verklaring weten de terreurdreiging “met alle noodzakelijke middelen” tegen te gaan. “Het was een aanval op onze open democratische samenleving. De aanslagen versterken onze vastbeslotenheid om de Europese waarden en tolerantie te verdedigen tegen de aanvallen van de onverdraagzamen", aldus de leiders.

Update 16:54 uur

Vliegveld Zaventem blijft morgen ook dicht. De schade aan het hoofdgebouw is te groot om weer open te gaan. Ruim 600 vluchten zijn geannuleerd. Het is ook nog onduidelijk of het luchtruim boven België morgen opengaat.

Update 16:46 uur

Islamitische Staat heeft via zijn nieuwsagentschap Amaq de verantwoordelijkheid voor de aanslagen in Brussel opgeëist. Eerder meldde alleen het Koerdische medianetwerk Rudaw dat de terreurorganisatie de aanslagen in de Belgische hoofdstad claimde.

Update 15:51 uur

Jan Jambon, de minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken van België, heeft drie dagen rouw aangekondigd voor de aanslagen in de Belgische hoofdstad.

Update 14:51 uur

De ontploffing aan de campus in Etterbeek was een voorwerp dat door de Belgische explosievenopruimingsdienst DOVO onschadelijk is gemaakt. Dit meldt de dienst via Twitter. Het ging om een georganiseerde explosie nadat de campus vanochtend werd ontruimd.

Update 14:28

In de lichamen van slachtoffers die op de luchthaven vielen zijn spijkers aangetroffen, wat erop wijst dat de terroristen spijkerbommen tot ontploffing hebben gebracht. Dat geldt niet voor de slachtoffers die gemaakt werden in metrostation Maalbeek, aldus Het Nieuwsblad.

Update 14:12

Er wordt nu door Het Nieuwsblad gesproken over 34 doden in totaal. Daarvan vielen er 14 bij de aanslag op de luchthaven, en twintig bij het metrostation. De explosies op de luchthaven zouden veroorzaakt zijn door twee zelfmoordterroristen. Er is echter nog een derde bomgordel gevonden. De persoon die deze droeg, is volgens politiebronnen tegenover nieuwszender VTM nu waarschijnlijk voortvluchtig.

Update 13:29

Volgens Het Nieuwsblad is er een kalasjnikov gevonden naast een lijk op de luchthaven van Zaventem, vermoedelijk dat van de dader. Dat is bevestigd aan VRT Nieuws. In totaal zijn er nu 28 doden en tientallen gewonden.

Update 12:55

Er is een concrete dreiging tegen een pand van de Vrije Universiteit van Brussel (VUB). Dat meldt Het Nieuwsblad. Iedereen moet binnen blijven of onmiddellijk naar binnen te gaan. De getroffen campus van de VUB staat in het zuidwestelijke stadsdeel Etterbeek.

Update 12:50

De Eiffeltoren zal vanavond de kleuren van de Belgische vlag tonen.

Update 12:40 uur

De VRT meldt nu dat er bij de aanslagen op het vliegveld 11 doden zijn gevallen en 81 gewonden.

Update 12:00 uur

Er worden extra veiligheidsmaatregelen genomen bij kerncentrales in België, meldt Het Nieuwsblad. "Bovenop de gebruikelijke erg strenge veiligheidsmaatregelen, werden de hekken rond de sites gesloten en worden alle voertuigen gecontroleerd", meldt Engie. De politie is ter plaatse, net als de militairen die er al sinds afgelopen weekend aanwezig waren.

Update 11:50 uur

Het ANP meldt dat IS de aanslagen in Brussel heeft opgeëist.


Update 11:30 uur

Inmiddels is er opnieuw een explosie gehoord in de Wetstraat in Brussel.

Update 11:25 uur

Naast de extra veiligheidsmaatregelen in Nederland, bij vliegveld Frankfurt is er nu ook zichtbaar extra politie op de been op het Londense Heathrow, meldt The Guardian.

Omdat het telefoonverkeer veel hinder ondervindt opent Telenet haar hotspots voor iedereen.


Update 11:20 uur

Mensen kunnen inmiddels via Facebook aangeven of ze veilig zijn.

Update 11:05 uur

De grens tussen België en Frankrijk gaat dicht. Dat meldt de RTBF.

Update 11:00 uur

NPO Radio 1-verslaggeefster Simone Tukker is inmiddels ter plekke en laat zien hoe het vliegveld er nu uit ziet.


Update 10:55 uur

Ook op het Centraal Station van Antwerpen zijn alle ingangen afgesloten.

Update 10:50 uur

Naast de gesloten metrostations zijn ook twee belangrijke tunnels in de Brusselse binnenstad op last van de politie gesloten. Het gaat om de Wet- en de Jubelparktunnel, beide zeer belangrijk om naar het centrum van de Belgische hoofdstad te komen. De tunnels bieden toegang tot de Wetstraat, waaraan ook het metrostation Maalbeek ligt, waar vanochtend een explosie heeft plaatsgevonden. (ANP)

Update 10:45 uur

De Belgische defensie heeft extra manschappen gereed staan. Dat meldt de minister van Defensie Steven Vandeput aan het Nieuwsblad.

Update 10:40 uur

Het telefoonverkeer in de Belgische hoofdstad Brussel heeft ernstig te lijden onder de gevolgen van de aanslagen. Het telefoonnetwerk ligt geregeld plat en het kost veel Belgen moeite elkaar te bereiken. De Belgische minister van Digitale Agenda Alexander De Croo heeft mensen opgeroepen om via social media als Facebook, WhatsApp of Twitter contact te houden, maar telefoontjes te vermijden. Dat meldt het Nieuwsblad. (ANP)

Update 10:30 uur

Iedereen wordt aangeraden te blijven waar hij is. Dat advies gaf het Nationaal Crisiscentrum dinsdag na meerdere explosies in de nationale luchthaven van België en in een Brussels metrostation, meldt het ANP. Het vliegveld van Zaventem blijft sowieso tot 6 uur morgenochtend dicht.

Update 10:25 uur

Wijkagent in Amsterdam, Marcel van Loo, vraagt om melding te maken van mensen die té enthousiast reageren op de aanslagen in Brussel.


Update 10:15 uur

Volgens een luchtvaartdeskundige is nog niet alle gevaar geweken omdat alle vluchten nu omgeleid worden naar de luchthaven van Charleroi. "Dat komt omdat heel wat Europese ambtenaren heen en weer reizen via Zaventem." Die vluchten gaan nu naar Charleroi, meldt het Nieuwsblad. "Alle piloten van Brussels Airlines kregen te horen dat zij vandaag niet moeten komen werken. Alle luchtverkeer is afgeleid naar Oostende."

Update 10:05 uur

EU-instellingen waarschuwen werknemers om thuis te blijven. Als ze al op het werk zijn, moeten ze binnenblijven. De KLM meldt dat ze een aantal vluchten heeft geannuleerd. En zegt dat diegene die nog op reis gaat vandaag de website van de vliegmaatschappij in de gaten moet houden. Er is één KLM-toestel gestrand op Zaventem.

Update 9:50 uur

De VRT maakt melding van inmiddels 13 doden en 35 gewonden.

Update 9:45 uur

Getuigen melden aan het Nieuwsblad dat er opnieuw geschoten wordt op de luchthaven Zaventem. Het Rode Kruis heeft inmiddels de website http://ikbenveilig.rodekruis.nl/brussel geopend. Daar kunnen mensen aangeven of ze veilig zijn en kunnen anderen zien of bekenden veilig zijn.

Update 9:40 uur

Het ANP meldt dat de bewaking op de grootste Duitse luchthaven, Frankfurt, is verscherpt. De situatie wordt zeer nauwlettend in het oog gehouden, zei een politiewoordvoerder.

Update 9:35 uur
Het ANP meldt dat er volgens de NCTV extra veiligheidsmaatregelen in Nederland worden genomen na aanslagen Brussel.

Update 9:25 uur

Het centraal station van Brussel zou momenteel geëvacueerd worden. En ook de Brusselse metro wordt geëvacueerd.

Een filmpje van vlak na de aanslag in de Vertrekhal in Brussel:


Update 9:20 uur

Het dreigingsniveau in België is opgeschaald naar niveau 4. Op alle drie de regionale luchthavens - Antwerpen, Oostende-Brugge en Kortrijk-Wevelgem - zijn alle toegangswegen gesloten. Iedereen die naar het vliegveld wil, wordt gecontroleerd. Dat meldt VTM

Update 9:10 uur

Het Nieuwsblad meldt dat er een derde verdacht pakker gevonden is. Volgens een verslaggever van de NOS zou een gedeelte van het gebouw zijn ingestort.

Update 9:05 uur

De Morgen maakt er melding van dat er in de vertrekhal eerst werd geschoten, dan iets in het Arabisch geroepen. Pas daarna waren er twee ontploffingen. Er is een crisiscentrum opgericht.

Een filmpje van de evacuatie:

Update 9:00 uur

De luchthaven is gesloten. Diverse Belgische media maken er melding van dat het om aanslagen gaat. De explosies waren volgens ooggetuigen bij de balie van maatschappij American Airlines. Er wordt gesproken over elf doden en 25 gewonden.

Reaguursels

Zo zielig dat kansarme moslims uit Molenbeek zo wanhopig zijn dat dit allemaal nodig is.
Ze hebben het ook zo zwaar nu bijna al hun helden in handen van Allah en justitie zijn gevallen.

Dit ziet er niet uit als een ongeluk. Hopen dat er geen doden zijn.

Dat komt er nou van als je ze geen stageplek in de horeca geeft

Near American airline desk, ongeluk? Mijn poeperd!

Helaas. Ook doden. Gebeurd in de Starbucks... Ligt aan de ingang van de vertekhal.

Update: Een Belgische moslimterrorist heeft geprobeerd een bestelbus op te blazen. Aan de uitlaat. Hij ligt nu in Beverwijk met derdegraads brandwonden aan zijn lippen.

Islam = Haat

Elke . dag . weer!
Ik ben echt zo moslim-moe.

-weggejorist-

En weer een prachtig inkijkje in #nietmijnislam. Noem me bevooroordeeld, maar we voelen hem allemaal al weer aankomen.

De eerste moslim terreur van vandaag druppelt weer binnen. En het is nog vroeg. Het Powned downplay team zal wel een snipperdag nemen.

Hoe meer moslims in Europa, des te groter de kans op aanslagen in onze moderne samenleving.

11 doden hoor ik net op WNL.

Een aanslag plegen is kennelijk makkelijker dan je hoofddoek afzetten.

Hele gevel ligt er daar uit en meerdere doden, wordt nu gemeld. De moslimhufters hebben hun zin weer gekregen. Ik ga het niet eens meer nuanceren.

Het wordt steeds makkelijker om een afkeer van mkslims te krijgen en het eind is nog niet in zicht.

Moeten we dit beschouwen als terreur vanuit de islam of als terreur vanuit onze politici?

@ mezelf: mkslims = moslims (natuurlijk)

Sterkte aan de luchtverkeersleider van dienst.

Jullie dachten zeker dat er vandaag geen islamnieuws zou zijn he

Heeft niets met de islam te maken. Het is geen vrijdag namelijk.

er wordt gesproken van schoten en arabisch geschreeuw voor de explosies.

wat een verrassing...

Het houd niet , niet vanzelf.

Het komt allemaal dichterbij.
Net gehoord, 11 doden en 25 gewonden.
Maar.....de grenzen blijven open en worden niet gecontroleerd.
Slaap lekker verder Nederlandse regering, stelletje slapjanussen.

Oh ja,,,wie waarschuwde al jaren hiervoor en wordt continue gedemoniseerd.
He...ik ben zijn naam vergeten.

En tegenstanders van het vluchtelingenbeleid worden keihard aangepakt, hoelang nog blijven de sluizen open.
De politiek ziet goedkope arbeidskrachten, wij zien ellende.

En dan vraagt men zich af hoe het kan dat autochtone Europeanen steeds vaker polariseren ten opzichte van de Moslims en steeds vaker racistische gedachtes krijgen bij het zien van een "kopvot" of het voorbij slenteren van in vodden geklede non-valeurs..

AIVD lees u mee? Ik heb een stront hekel gekregen aan deze paupers!

Nou we zijn er hoor. Er werd iets in het Arabisch geroepen. Nounou dienzagen we niet aankomen hoor... Wat een idioten toch. Alsof die mensen op het vliegveld ook maar iets verkeerd hebben gedaan. Wat een uiterst zinloze moordpartij weer. Kun je met je verstand toch niet bij. Zoveel onterechte haat.

Op NL1 al 11 doden. Op de Vlaamse TV is er nu (bij 9:00u) eindelijk journaal. 1 dode.... De "Grote Wegkijkschow"

Het wegkijken en het roepen dat dit helemaal niets met de islam te maken heeft mag weer beginnen.
Misschien gaan er zo meteen weer wat toeterende Marokkaantjes door de straat om hun vreugde kenbaar te maken?
Geeft niks, hoor, Linksche Mensch. Het gaat allemaal precies zoals jullie willen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
En maar verwennen en in de watten leggen , het ligt niet aan die lieverds maar aan de autochtone bevolking Op TV staat
dat degene die tegen asielzoekers is harder wordt aangepakt
dus als je daar staat met een varkensmutsje op slaan ze je in elkaar.
Er is maar een manier om aanslagen te voorkomen ,oppakken
en levenslang vast zetten,maar ze zijn zo lief dat mag niet.
Er moet een anti terroristen wet komen om die hard aan te pakken in plaats van hardwerkende burgers.
DE hoofdschuldigen: DE Politiek.

Shit. Was er al bang voor. Het komt steeds dichterbij.

er wordt inmiddels gesproken over 17 doden, al staat het officieel bevestigde aantal nog op 5

Weet u hoe de toekomst van Europa eruit zal zien als de stroom immigranten uit de islamitische landen niet word geremd?

Steden met wijken vol werkloze moslims, volgebouwd met moskeeën waar gefrustreerde, onaangepaste moslims hun “nieuwe thuis” hebben gevonden en waar religieus fanatisme, criminelen en een gewelddadige houding ten opzichte van niet-islamitische autoriteiten de norm is en waar de politie haar gezag heeft verloren.

Dus veel “Molenbeek’s” en “Schilderswijken”.

De massale instroom uit moslim landen zal grote demografische gevolgen hebben voor Europa. De autochtoon word door deze massale instroom langzamerhand vreemdeling in eigen land en de sociale cohesie word ook minder door de instroom.

Helaas negeren de meeste media en politici deze demografische gevolgen voor Europa.

Sterkte aan alle moslims. Jammer dat een paar idioten jullie geloof misbruiken om hun mislukte levens te camoufleren.

Waarom kijk ik al ik wakker wordt,toch altijd al eerst naar het nieuws?
O ja,ik weet het al weer,is mijn gedachte toch de juiste.
Moslim terroristen zijn weer vroeg op!
Waarom geven ze niet gewoon op,ze gaan toch verliezen,dat weten ze dus nu in lichte paniek hun plannetjes uitvoeren,maar de Moslims zullen verslagen worden.
t is bijna Pasen.....
Fijne dag nog............

Rooth Leo | 22-03-16 | 09:18
Correct. Afgelopen decennia is gebleken dat er geen of nauwelijks sprake van integratie, maar wel het ontstaan van moslim-enclaves waar wetteloosheid regeert.

Hup Wilders!

Nu ook op andere plekken in Brussel volgens NOS

Kameraansteker | 22-03-16 | 09:16 | niet ok!

Ik weet de discussies nog, zo'n 18 jaar geleden. Ik roep het denk ik zelfs meer dan 20 jaar en ik werd steeds voor racist uitgemaakt. Ik heb altijd geroepen dat israel bliksemafleider is en dat de terreur ook in europa zal verspreiden zodra er een kritische massa aan islam is. Niet vanwege de islam, maar omdat er dan een percentage aan mafkezen tussen gaat lopen die bereid is om zichzelf op te blazen voor 72 maagden.

Maar in plaats van kijken naar het gevaar, keek men op het potentiële racistische karakter van mijn uitspraak en de discussie werd gekaapt.

Niemand zal nu luisteren.
Niemand zal morgen luisteren.
Op een gegeven moment gaan mensen zelf actie ondernemen. Die escalatie zit er aan te komen. morgen in ieder geval weer een paar zetels voor wilders erbij.

@volksmenner dat kwam eerder in je op dan sterkte aan de nabestaanden? Jezus. En wat betreft de moslims, hoeveel daarvan zitten nu stiekem te juichen?

Volgens getuigen zou er een ontploffing hebben plaatsgevonden in het metrostation Maalbeek (de Morgen en VRT)

-weggejorist-

Nog een aanslag in Brussel.

Update, nog niet bevestigd, Metro station Maalbeek in Brussel zouden ook explosies zijn geweest, Centraal station nu ook ontruimt.

De islam moet teruggedrongen worden uit Europa, anders is het binnen 25 jaar oorlog. Alle immigratie uit islamitische landen stoppen. Alleen nog moslims toelaten die overtuigend hun loyaliteit jegens het Westen laten zien en de bereidheid om geloof achter de voordeur te houden. Geen moskeeën meer, uitkeringen pas na 10 jaar inwonerschap en bijdragen aan de Europese samenleving.

Update: nu ook ontploffingen in de metro van Brussel.
Gaat lekker.

Er zijn ook al meldingen van een explosie op Maalbeek metrostation.

De echte terroristen zijn de politici die ons dit hebben aangedaan door moslimmigranten toe te laten in de samenleving waarvoor ze verantwoordelijk zijn.

Sterkte aan de nabestaanden en ik vraag me toch af hoelang het gaat duren voor de echte vlam in de pan gaat slaan, want wij westerlingen staan bekend om onze tolerantie en verdraagzaamheid, maar zelfs rutte/samson kunnen het niet blijven kanaliseren. Er gaat een moment komen van payback time, het komt steeds dichterbij.

Laffe daad weer. Duidelijk wel weer aanhangers van de religie v/d vrede. Wordt toch steeds duidelijker dat deze lui veel een veel te veel vrijheid hebben om hun narigheid uit te broeden. Moskeeen dichttimmeren, bijvoorbeeld.

club662_new | 22-03-16 | 09:16
Op Belgie Een nog steeds 1 dode, maar men vermoedt nu dat het er mogelijk meer zijn. Heel veel onzekerheden.
We kijken met z'n allen naar "De Grote Wegkijk Show"

Rooth Leo | 22-03-16 | 09:18 | niet ok!
Ben het volledig met je analyse eens. Het huidige migrantenbeleid is waanzin en volledig onverantwoord. Het is te triest voor woorden dat de toekomst van dit land(/continent) op het spel wordt gezet door de wurggreep van politieke correctheid en het eigenbelang van individuele politieke carrieres richting de EU.

Judith Sargentini Groen Links: Geen greintje bewijs dat dit ook maar iets met de Islam te maken heeft. Gewoon hysterisch zo'n bewering.

@volksmenner dat kwam eerder in je op dan sterkte aan de nabestaanden?
ConfuZor | 22-03-16 | 09:24
Ja typisch moslimreactie. De levens van ongelovigen tellen niet, dat de "goede naam" van de islam (whahahhwehhahahahahahahaaaa) besmeurd is wel.

Ik zou me wederom kapot schamen als ik een moslim was. Telkens weer uit naam van mijn geloof. Ik zou de straat opgaan. Mijn buurman aanspreken om in schaamte te vertellen dat dit extremisten zijn die niet het geloof belijden waar ik voor sta. Ja ik zou kunnen denken maar dat weet hij toch en misschien hij wel. Echter moet ik niet vreemd opkijken als er mensen in mijn directe omgeving zijn die de islam niet zo'n heel fijn geloof vinden. En mij daarop beoordelen. Dat zou logisch zijn. Ze roepen Allah en dat is mijn god waar ik mijn leven naar indeel. En als ik dit merk dan zou ik uitleggen dat zij een extreem gedachtgoed van de islam aanhangen. Het christendom kende immers ook extremisten. Maar wij lopen nu eenmaal 500 jaar achter en wij hebben nog nauwelijks verlichting gehad. Ik zou me kapot schamen voor de arrogante instelling die miljoenen van deze achtergebleven moslims hebben. Wellicht spring ik op de barricade om te verkondigen dat we moeten leven in vrede naast elkaar. Maar, Ik ben bang dat het niet minder gaat worden. Geloof is de duivel. Wetenschap de verlossing. Amen.

Dit was te verwachten. Abdelslam is gewoon een lafaard en dat wisten zijn "makkers". Die hebben gewoon de plannen uitgevoerd voordat Hassan dat met waterboarden zou gaan vertellen.

We kijken met z'n allen naar "De Grote Wegkijk Show"
nounounou | 22-03-16 | 09:28 | niet ok!

de zoveelste herhaling daarvan ja.

club662_new | 22-03-16 | 09:23
Dan had u het goed gezien! Ik niet. Ik was een van de mensen die in de goede wil geloofde, in de goede bedoelingen. Schaap dat ik was!

Tja, intussen weet ik beter, maar misschien wel te laat? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet: ik ben gutmensch af. Definitief.

@ConfuZor | 22-03-16 | 09:24 | niet ok!


Negeer volksmenner gewoon. Iedereen hier weet dat het een wegkijker en goedprater is. Geen aandacht aan besteden.

Vanavond mag volksmenner bij DWDD uitleggen waarom het allemaal niets met de Islam te maken heeft. Veel succes ermee!

Ik mis Nonkel Frituur!!!
Hopelijk laat deze gewaardeerde reaguurder spoedig van zich horen...uh, Lezen, bedoel ik.

Ik denk dat er snackbar werd geroepen.
Wat zou die Belgische frituurman hiervan zeggen?

En dat in het in de hoofdstad van europa, EUROPA zoals mevrouw vogelaar destijds al zij het word hier zo langzamerhand Wilders wonderland met dank aan pvda/d66 en links Nederland "We moeten het met zijn allen doen" hun woorden niet van mij dus daarom houd ik jullie ook mede verantwoordelijk voor de Tsunami van aanslagen die er de afgelopen jaren op dit NOG zo mooie continent jaar in jaar uit teisteren.
Het heeft natuurlijk niets met de islam te maken op elke 100 moslims die naar Nederland/Europa komen zijn er 25 met extreem gedachtegoed bij die zelfde door links zo geliefde islam, maar in de ogen van links is dit de kleine minderheid die het verpest voor de rest. Ik heb mijn conclusies jaren geleden getrokken zoals als Wilders al zij "Niet iedere moslim is een terrorist, maar tegenwoordig is wel zo’n beetje iedere terrorist moslim. Wie hier de sharia aanhangt, zich niet aan onze wetten houdt, moeten we keihard aanpakken. Maar het begint ermee dat we alle immigratie uit moslimlanden stoppen" maar ik zie dat de rest van Nederland hier kennelijk meer moeite mee heeft.

@BramSlang.
Over 20 jaar weten wet het,dan zal de wetenschap uitsluitsel geven...dat weet je toch,tot die tijd moeten wij het hier mee doen...

Sterkte aan alle moslims. Jammer dat een paar idioten jullie geloof misbruiken om hun mislukte levens te camoufleren.

volksmenner | 22-03-16 | 09:21 | niet ok!
-
Of deze: Jammer dat een stel geestelijk gestoorde machtsgeile moslims met het instrument genaamd Islam een hele grote groep moslims misbruiken!

DE leiders(lijers) vann europa kunnen beter bij elkaar komen en onmiddelijk een anti terroristen wet maken die inhoud iedere terrorist
en aanhang executeren.

Update, het zou al in 3 metro stations mis gaan

Heeft inderdaad helemaaaaal niks met Islam te maken. Ik ben er bijna zeker van dat het een gaslek was !!!

dit zag ik net onder een van die twitter foto's, klopt als een bus:

"Too many years Europe is denying to see the reality. Diversity is strength but conflict of core values is not."

"Sadly many people fail to see the difference."

Tja, intussen weet ik beter, maar misschien wel te laat? Ik weet het niet, maar wat ik wel weet: ik ben gutmensch af. Definitief.

Kameraansteker | 22-03-16 | 09:30 |

Beter laat dan nooit.

volksmenner | 22-03-16 | 09:21 | niet ok!
Stop het downplayen. Niet langer. Het zijn er veel. Erg veel.
Bij de arrestatie van Abdeslam stonden er direct 200 miniatuur moslims klaar om de belgische politie te lijf te gaan. En dat is binnen het uur.

Metrostations ook nu.
En we kijken met z'n allen nog steeds naar de resultaten van "De Grote Wegkijk Show"

Ik droom van eigen Douaniers aan onze grenzen, die potdicht zijn.
Ik droom van een normaal pensioen tzt.
Ik droom van goede verzorging van de ouderen in bejaardentehuizen en dus meer dan 1 x per dag een schone broek.
Ik droom van zorgmedewerkers/ambulance personeel en andere hulpverleners die zonder gesis en gespuug hun werk kunnen doen.
Ik droom van een land zonder vrouwonvriendelijke kopvodden, lekkere knielaarzen en korte rokjes zoveel ze maar willen.
Ik droom van oudejaarsvieringen, waarbij mijn vriendin gewoon zonder beveiliging op straat kan staan.
Ik droom van alleen Nederlanders die Nederlander willen zijn en daar verdomd trots op kunnen zijn dan.
Ik droom van het tolerante Nederland van nog voor de molukse terroristen.
Ik droom van het pakken van een vliegtuig zonder angst.
Ik droom van een land zonder halaldierenslachtingen.
Ik droom van de hr Wilders als minister president.
Ik wens alle nabestaanden ontzettend veel sterkte.
Ik droom van een land met nette linkschmensen.
Ik droom dat ik waarschijnlijk niet genoeg kan dromen.
Ik droom, dat ik waarschijnlijk nog heel lang door kan dromen.

-weggejorist-

Mensen die denken dat dit soort aanvallen uitsluitend door zogenaamd gestoorde/extremistische moslims gepleegd worden moeten zich eens beraden waarom het zo is dat IEDER moslimland alle andere geloven in dat land vernietigd hebben zodat de islam nu het enige geloof in dat land is.
-
De islam valt per definitie ieder ander geloof aan.
Dáárom zijn er aanslagen in Parijs, Londen en nu Brussel.
Zolang wij Europeanen toelaten blijven laten dat er zoveel moslims in Europa (komen) wonen zal dit alleen maar erger worden.
Want de islam duldt geen enkel ander geloof naast zich!
www.thereligionofpeace.com...

volksmenner | 22-03-16 | 09:21 | niet ok!
Je bent zeker een imam of zo,volksmenner is dan wel een goede omschrijving Moslims zouden zich moeten schamen, geen schouderklopjes meer.

Joris je server zegt nee maar doet het wel?

Regeren is vooruitzien!
Wie zal ik eens gaan stemmen volgend jaar?

volksmenner | 22-03-16 | 09:21 | niet ok!
Hahaha... www.thereligionofpeace.com...
-
Dit is gewoon de islam! en heeft niets met "misbruiken" te maken.

Sterkte aan alle moslims. Jammer dat een paar idioten jullie geloof misbruiken om hun mislukte levens te camoufleren.

volksmenner | 22-03-16 | 09:21

Jij wenst dus ook de patserterroristen sterkte, waar is Joris en ban for life, voor dit soort (on?)doordachte plemsels.

Ik neem aan dat Rutte en Co al geroepen hebben dat dit natúúrlijk niets met de islam te maken heeft en dat het sowieso eigenlijk allemaal onze schuld is..

Zijn die welkomstzangers en zangeressen ook onder de slachtoffers?

Niet geschokt, hier kon je vergif op in nemen, met dank aan onze politici!

Er zijn blijkbaar ook aanslagen geweest bij een metrostation, en een busstation in Maalbeek. Hoeveel zullen er nog volgen?

volksmenner nou zit je gewoon te trollen. Ignore is op zijn plaats dus ;)

Echt volksmenner, hoe kan je alle !@#%^& sterkte wensen, als die goeie ook nog eens de slechte onderdak bieden en komen de slechten niet voort uit de goeden. Nog een keer sterkte aan de nabestaanden die allahverdomze opgeblazen familieleden moeten gedenken, Jezus hoe kom je daar als familie toch overheen.
Rust in Vrede slacht - offers.

@volksmenner | 22-03-16 | 09:21
Appeltjesgroene weiden en de wereld is van iedereen toch?
Maar ondertussen is uw dochter een hoer en mag uw zoontje blij zijn als hij bij zijn school de roedel een dag kan ontwijken.

Ondertussen vindt meer dan de helft van hoofddoek dragend "Nederland" dat de Islam eigenlijk boven de Nederlandse wet staat en stemt meer dan 60% van de Turken op een Islamitische dictator.

Welkom in de realiteit. U kan prima het volgende slachtoffer zijn van een wrede ideologie vermomd als geloof.

@ Volksmenner

Sterkte aan alle stagiaires. Jammer dat een paar idioten jullie stageplekken misbruiken om hun mislukte levens te camoufleren.

@moitambien | 22-03-16 | 09:47 |

"Dáárom zijn er aanslagen in Parijs, Londen en nu Brussel"

En Ankara (2x), en Istanbul.

Stelletje schijnheilige idioten die dit opeens wel heel erg vinden, maar de aanslagen in turkije niet. Ik was die dag toevallig voor mijn werk in Istanbul. Het is even erg, kan ik je vertellen.

@ Volksmenner

Sterkte aan alle stagiaires. Jammer dat een paar idioten jullie stageplekken misbruiken om hun mislukte geloof te camoufleren.

Midden-Oosten, Parijs, Brussel... 020?

volksmenner | 22-03-16 | 09:21
Ik geloof ook niet dat echt álle moslims hierbij betrokken zijn, maar jij maakt met je "paar idioten" er wel een héél héél erg klein dingetje van.

volksmenner | 22-03-16 | 09:21 | niet ok!

Eng mies mannetje ben je eigenlijk. EERST aan de arme moslims denken en niet aan de slachtoffers en nabestaanden.

Alweer een aanslag door moslim extremisten die uit naam van hun geloof dood en verderf zaaien over de hele wereld.En altijd hoor ik weer , dus is een kleine groep die dit doet en je mag niet alle moslims over een kam scheren.Maar waar is godverdomme dan die grote groep moslims die nou eindelijk een keer opstaat en hun stem laten horen, zijn ze te bang voor hun eigen geloofsgenoten, is het onwetenheid of zijn er misschien niet zoveel verschillende moslims.

Vreselijk en walgelijk!

hoe lang pikken we dit nog?

Rivpim | 22-03-16 | 09:52 | niet ok!
Zolang de plemsels niet onwettig zijn moet je ook de tegenpartij een kans bieden hun zegje te doen.
Anders krijg je al snel een discussie zoals Links Nederland die graag voert....alleen mensen die het met hen eens zijn mogen reageren....
-
Overigens ben ik het ook niet met volksmenner eens.
Maar het is een moslim, dus ik snap wel waarom hij dit roept.

@Stiller | 22-03-16 | 09:59
Soennieten vs Sjiieten en dan nog een keer Soennieten onderling die van elkaar vinden dat ze niet streng genoeg zijn.

In Brussel of in Ankara; De ziekte is nog steeds de islam.

hoe lang pikken we dit nog?
Flosse lodder | 22-03-16 | 10:06

Het is voor iedereen te hopen nog hééél lang, anders is het einde zoek.

Welke visionair zei ook al weer: "minder minder minder" en Nederland weer de gulden en grenzen dicht en Jezus nog veel meer en moet daar al meer dan 11 jaar voor in bunkers wonen, tussen beveiligers leven met zijn gezin. Nou voor mij mogen er Kruisridders opgeroepen gaan worden stante pede dat nepproces ook afblazen.

@volksmenner.

Het waren ook een paar idioten onder de duitsers die het nazisme over de massa heen pushte.

Dat de extremen in de minderheid zijn betekent niets. Je hebt 5 man nodig voor een bataclan bloedbad. Het is belangrijk of de gematigde massa zich door hen laat leiden. Van alles wat ik over de islam zie de laaste jaren, laten ze zich daardoor leiden. Ze zijn gewoon massaal neutraal en zelfs behulpzaam naar de terroristen toe en doen mondjesmaat alsof ze er tegen zijn na een aanslag.

Man man man, wat een domme reaguursels. Precies wat de terroristen willen. Angst, onverdraagzaamheid en tweespalt zaaien in onze samenleving. De drs. weigert daaraan gehoor te geven. Daarom sluit hij moslims niet uit op basis van wat een paar haatbaarden doen.

En wat zijn die anti-moslim partijen zoals PVV toch allemaal domme mensen hè?
Nee, dan liever die zeer intelligente en weldenkende partijen die met de meest creatieve redenaties komen om toch duidelijk te laten zien dat dit eigenlijk allemaal onze eigen schuld is

Het is voor iedereen te hopen nog hééél lang, anders is het einde zoek.
Democratuur | 22-03-16 | 10:08 | niet ok!

ik vrees voor de reactie die er gegarandeerd een keer gaat komen, dan zijn zeker de rapen gaar.

@moitambien | 22-03-16 | 10:07
Ik ben het helemaal met U eens hoor, maar het rood staat mij voor de ogen momenteel en ik dacht Uw strekking al verwoord te hebben.

volksmenner | 22-03-16 | 10:09 | niet ok!
de

de enige domme reaguursel is die van u.

de DRS. is geeneens een drs. De drs. is een flapdrol die kinderachtig genoeg is om te denken dat zichzelf in de 3e persoon te refereren als drs. een soort positief effect heeft.

drs. LOL.

in de jaren 30 werden duitsers ook niet uitgesloten voor wat een paar nazis deden. Totdat ze diezelfde nazis aan de macht hielpen.

De woede jegens islam is terecht. Aldus de zakenman.

Flosse lodder | 22-03-16 | 10:12

Als Europa haar ware (nare) gezicht laat zien, zoals het in vele oorlogen heeft gedaan, dan zal het zo afgelopen zijn. Maar het zal een hele smerige gaan worden.

club662_new | 22-03-16 | 10:09 | niet ok!
"Het waren ook een paar idioten..."
Het zijn niet "een paar idioten"
Dat is maar dom gezwets van politici die proberen hun moslimstemmen/zetels te beschermen.(en geen probleem hebben om daarvoor hun vaderland aan de islam te verraden)
-
De het HELE islam draait om agressie tegen niet-moslims
De islam duldt géén andere religies naast zich!
En dat is duidelijk te zien in IEDER moslim land!
www.thereligionofpeace.com...

Er is geen plaats voor de islam in europa, er is nergens plaats voor de islam. Zolang men dat niet wil snappen zal de islam ons er wel aan herinneren. Preventief ruimen die zooi.

In Den Haag is zojuist de "De Grote Wegkijk Show" van start gegaan.

moitambien | 22-03-16 | 10:16 | niet ok!

ben ik het mee eens. Mijn reactie was meer bedoeld in de zin 'zelf al zou volskmenner gelijk hebben dat het maar een paar uit het geheel zijn', dan alsnog wil dat niet zeggen dat de massa gematigden daaromheen niet van belang zijn. Nazisme als voorbeeld.

@club662_new | 22-03-16 | 10:13 | niet ok!


Volksmenner is DRS in de Trolkunde met als specialisatie goedpraten en wegkijken.


Gewoon negeren.

Die terroristen hebben weer hun zin gekregen. Dan weer een aanslag in Parijs ,dan weer in Brussel, Londen. Vreselijk en zo krijg je ook minachting voor deze hobbyisten van dood en verderf. Die hebben hun hele leven nu ook al verpest,ook voor de slachtoffers. Het is niet normaal meer. Waar moet dit naar toe?

volksmenner | 22-03-16 | 10:09 | niet ok!
Nee, volksmenner, dit is geen dom gezwets.
Het wordt de Europese bevolking eindelijk duidelijk hoe ze jaren door hun multiculti politici belazerd en bedrogen zijn.
-
Langzaam maar zeker wordt de bevolking wakker en krijgt door dat dit niets "met een paar" te maken heeft maar dat dit DE islam is.
En het werd ook eens tijd want de Koran staat vol met agressie tegen ieder ander geloof!
www.thereligionofpeace.com...

@club662_new | 22-03-16 | 10:13 | niet ok!
Zakenman? Zit u in de schuldgevoelhandel?

Heeft Rutte al weer geroepen dat dit "Natuurlijk niets met de islam te maken heeft"?

-weggejorist-

10.18u. : Er is echt nergens plaats voor deze monsters, want dat zijn ze. Intussen moeten ze al die rommel opruimen. Levens zijn verwoest, enz.

volksmenner | 22-03-16 | 10:26 | niet ok!
informatie.
deze krijgt u gratis:
U spoort niet.

@volksmenner | 22-03-16 | 10:09
Ach kijk, daar heb je weer die elitaire grachtenpand mentaliteit. Die (bijzonder matige) poging om zichzelf boven "het gepeupel" te stellen.


Wegkijker pur sang. Er is gelukkig een schrale troost voor "het gepeupel"; op het moment dat uw ivoren toren onder vuur ligt, en u vanuit het raam om hulp zal roepen, is er niemand meer om u te helpen en gaat ook u ten onder.
Een zeer schrale troost.

Conny Clit | 22-03-16 | 10:23 | niet ok!
Het is een vreemd trekje bij moslims.
Als ze geen argumenten hebben gaan ze doen alsof ze (zéér) hoog opgeleid zijn of zo succesvol in de zakenwereld dat de welvaart van NL eigenlijk door hèn komt.
-
Ik zat er eigenlijk al op te wachten dat hij zoiets zou gaan roepen.

criminele islam?

Deze terroristen, en hun aanhangers, denken dat ze hiermee de hele wereld achter zich aan krijgen. Het is toch niets waard? Wat willen ze hiermee bereiken? Ze hebben alleen een "grote Bende, Chaos en Verdriet" bereikt, meer niet.

Stiller | 22-03-16 | 09:59 | niet ok!
Het interesseert me geen zak wat moslims onder elkaar doen.
-
Maar hier in Europa is het een heel andere verhaal.
Europa moet zo snel mogelijk zijn moslimbevolking sterk reduceren en zeker geen enkele meer toelaten.
Niet Turkije vriendelijk vragen alsjeblieft hun "vluchtelingen" terug te nemen maar dwingen hen terug te nemen.
Niemand, vriend noch vijand, heeft enig respect voor de slappe en laffe houding die Europa nu laat zien.

Dit zijn ook bommen onder de argumentatie van Sven Mary. Die gesuggereerde strafkorting in ruil voor belangrijke informatie kan A. nu wel helemaal op zijn buik schrijven.

En nu maar wachten tot een hooggeplaatste EU imbeciel aan de media uitlegt dat 'intolerant en xenofobisch Europa dit aan zichzelf te danken heeft'. Want tientallen doden of honderden of duizenden; we blijven buigen voor de haatbaardige Untermenschen waar dit continent mee verstopt zit, en we gaan naarstig door met 'zoeken naar oplossingen'. Terwijl je dit toch echt maar op 1 manier kunt stoppen: met grootschalige deportaties richting een of andere diepe oceaantrog.

yinyang | 22-03-16 | 10:30
Ja, waarom niet? Het lijkt mij een discussie waard: onderzoek eens serieus naar de mogelijkheid om islam te zien als georganiseerde misdaad. Denk dat je een heel eind komt.

En straks natuurlijk weer janken als er voor moslims een houten blokhut met prikkeldraad en een hek erom gebouw wordt.

Vergeet vooral ook niet naar uw volksvertegenwoordigers te kijken. Want dat zijn de mensen die dit mogelijk maakten.

En vanavond bij DWDD gaan ze ons vertellen dat het toch weer allemaal onze schuld is.

Gelukkig dat gelijk alle moslims hun afschuw uitspreken en zeggen dat dit helemaal niets met de islam te maken heeft. O wacht......

Volksverlakker Rutte kan zo langzamerhand een standaardspeech gaan houden en daarin zal hij wel dezelfde retoriek volgen. Ik denk dat het ongeveer zo gaat. Rutte met z'n gezicht in de meest verontwaardigde en serieuze plooi die hij maar kan trekken en vervolgens opdreunt: "Wat we vandaag in Belgie hebben gezien, was het werk van een aantal volslagen idioten die onze waarden en normen minachten en een geloof misbruiken om hun misselijke daden te rechtvaardigen". En vervolgens z'n mamma appt en vraagt of hij het zo goed gedaan heeft op tv.

@moitambien | 22-03-16 | 10:37 |

"Het interesseert me geen zak wat moslims onder elkaar doen.
-
Maar hier in Europa is het een heel andere verhaal."

Goeie instelling. Zak.

Nou mij interesseert het wel. Terrorisme is terrorisme. We moeten alle terrorisme bestrijden, en geen onderscheid maken tussen terroristen en slachtoffers.

Zojuist bij de NOS, Ook Jesse Klaver deed zijn medeleven getuigen, met een misselijke grijns op zijn smoel!

Ik wacht momenteel op een eerste reactie van dhr Tofik Dibi

Dat waren vast weer wat 'verwarde mannen' die last hadden van geen armlengte afstand, parfum, gebrek aan stageplaatsen en de rest van de slappe excuses. Het is een 'incident' dus niets aan de hand...

dedeurs | 22-03-16 | 10:38
U bedoelt natuurlijk "Ubermenschen": zo beschouwt een groot aantal zichzelf namelijk.

"EU-instellingen waarschuwen werknemers om thuis te blijven.".
Dus zelfs het 5 minuten durende in en uit checken kan gevaarlijk zijn.
Er is vast nu ook een gevaren toeslag voor de EU ambtenaren in de maak.

Voor de geïntresseerden, vanmorgen werkten de webcams (ook op vliegveld) nog goed en momenteel overbelast, maar dan zie je die enorme ravage en natuurlijk is het wraak ivm abceslam, die eigenlijk onder de oorlogsweg verhoord moet gaan worden, daar die patsers oorlogshandelingen uitvoeren en zelf zeggen met "ons" in oorlog te zijn.

*oorlogsweT

-weggejorist-

GeorgKeßler | 22-03-16 | 11:01
Ik aarzelde 'n beetje met deze opmerking, maar als de EU-ambtenaren werkelijk veilig thuis moeten blijven, is het misschien een goed idee om in de slipstream de Europese Unie dan ook op te blazen?

Is onze grens met België al dicht verdomme?

--Al het openbaar vervoer in Brussel stil gelegd--
Aangezien ze een metroingang of tramhalte niet eens zouden herkennen als ze er een zagen, hebben EU parlementariërs en leden van de EU Raad allemaal de beschikking over hun eigen limousine. Want de vergaderingen en symposiums rond het Vluchtelingenquota en de bouw van halal asielzoekerscentra mogen niet stilvallen, geen dag. Het praten over het downplayen van deze aanslagen en het beschermen van moskeeën behoort weliswaar ook tot hun taak, maar zal tussendoor tijdens het koffiemomentje moeten of onder het nuttigen van het koude buffet met champagne.
Heeft Rutte al zijn afschuw uitgesproken, of is hij nog steeds bezig zijn woorden zo te formuleren dat geen enkele moslim er aanstoot aan kan nemen?

.. En ik mis nog steeds Nonkel Frituur!

@Repetitive Beats | 22-03-16 , correct want die Abceslam zat ook bij onschuldige moslims ondergedoken al een paar maanden en al die moslimterroristen die in Parijs ook zo huis hebben gehouden, al die patsers hebben "goede onschuldige" moslimfamilies. Het is gewoon niet anders en daar zullen we ons toch tegen moeten beschermen door ze terug te smijten in die zandbak van jou.+1

De regeringsleiders moeten direct bij elkaar komen om een anti terroristen
wet te maken voor heel Europa die inhoud iedere terrorist direct oppakken en zonder proces executeren alsmede hun aanhang en degene die ze sympathiseren. Bij deze vergadering kan Nederland beter thuis blijven omdat die toch tegenstemmen ach ja we hebben ook bewindslieden die amper uit de luiers zijn 25 tot 40 jaar hebben nooit iets meegemaakt in hun leven en weten niet hoe snel ze weg moeten komen als de pleuris uitbreekt
ze zijn dan als ratten die het zinkende schip verlaten .
Er moet nog heel veel bloed vloeien van onschuldige burgers voor ze dat begrijpen.Ze hebben ook geen enkele opleiding om bewindsman te zijn.

*grens tussen belgie en frankrijk gaat dicht.
Ehhh en wij dan? Bang om Wilders weer gelijk te geven?
Grenzen dicht nu. Wij hebben al voldoende van die ratten. Genoeg.

-weggejorist-

Tijd voor de veiligheidsdiensten om de radicale moslims op hun shortlist in te rekenen en preventief op te hokken en een enkele reis naar Osama bin Laden kado te doen.

Abdeslams vriendjes zullen wel bang geweest zijn dat hij zijn mond open zou doen of dat de politie ook hen op het spoor is. Snel in allerijl nog even een aanslag plegen voordat ze gepakt zouden worden.

Maelbeek, 30 doden

En dan nu een groot hek om Molenbeek en stuur het leger er maar op af. License to kill...

Deze aanslag, en het feit dat onze regeringen niet in staat zijn de eigen bevolking te beschermen, legitimeert heel veel (ook volgens de overeenkomsten van Genève en Den Haag). Eng.

Salami Abdesalami had al aangegeven te willen praten in ruil voor strafvermindering. Dit kwam in de media zodat deze gasten hun plan mogelijk wat vervroegd hebben om er zeker van te zijn dat ze niet gestoord zouden worden door de autoriteiten.
Zo lang hij nog niet gepraat heeft is het daarom denk ik verstandig om alle risicoplekken extra te beveiligen, want je kan niet uitsluiten dat andere terroristen ook aanslagen willen plegen voordat hij gaat praten.

Molenbeek als IS gebied beschouwen, en wat jan de patatboer zegt.

Ik kan tegenwoordig geen garnaal meer door mijn strot krijgen, daar die al 25 jaar lang in marokko gepeld worden en ik niet kan geloven, dat ze daar er niet over heen spugen of zo. Ja het schijnt nu ook bij een klein bedrijf in 's-Gravenhage te gebeuren, lol 25 man, dus bedankt nog linksch kabinet voor het contract, dat jullie aan die koningzandbak gegeven hebben.
Ik kan trouwens op die mroc sites nog steeds geen medeleven of afschuw over die terroristen vinden.

Abdeslams vriendjes zullen wel bang geweest zijn dat hij zijn mond open zou doen of dat de politie ook hen op het spoor is. Snel in allerijl nog even een aanslag plegen voordat ze gepakt zouden worden.
hapslikweg21 | 22-03-16 | 11:16
Snel nog een aanslag plegen? Dit moet echt al ver van te voren gepland zijn...

-weggejorist-

Stiller | 22-03-16 | 09:59
In turkije zijn het de koerden die aanslagen plegen. Deze groep wordt onderdrukt, gebombardeerd en stelselmatig uitgemoord door erdohan. Ik keur terrorisme niet goed maar dit heeft die fascist erdohan en iedereen die op hem gestemd heeft over zich afgeroepen. Daarbij zijn die aanslagen doorgaans tegen militaire doelwitten gepleegd. Als jij de verschillen niet ziet met wat hier gebeurd dan ben je echt niet goed bij je hoofd

Wat zo beangstigend is, komt doordat ik geloof, dat zolang er hier geen aanslagen in Nederland zijn dat alleen maar komt omdat ze hier onderduiken/wonen die moslimterroristen.

"De grens tussen België en Frankrijk gaat dich"
De grens met nederland blijft natuurlijk gewoon open
PTN_PNX | 22-03-16 | 11:27
Mag niet dicht van Groenslinks.....

Tja is normaal toch gebeurd ook constant in Turkije, minimaal 1 dode iedere dag door terroristen.
Ach nee wacht sorry dode Erdoturken meer of minder zijn sowieso niet belangrijk dit is echt veel en veel erger en na Parijs is dit nogmaals een terroristische aanval op heel Europa en de hele mensheid.

Maar toch fijn om te lezen dat iedereen nu massaal mee leeft met de slachtoffers en gewonden.


En volgens Dick Schoof van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, zijn er geen ISers in Nederland en zelfs nu is het risico niveau slechts ‘substantieel’. Dus u kunt rustig gaan slapen ... :-(
allah in de hakkenbar, maar het heeft niets met de islam te maken. Het zijn gewoon stoute jongetjes.

Als je de explosieven in huis hebt hoeveel tijd heb je nodig om dat in een tas te stoppen en die ergens neer te leggen? Een uurtje? De gemiddelde moslim misschien een paar dagen? Zeker als je al jaren met de plannen in je hoofd rondloopt en metje vriendjes besproken hebt.

Rivpim | 22-03-16 | 11:29 |

Je bent laat voor het feestje... Pim Fortuyn en Theo van Gogh zijn allebei vermoord en bei beiden had dat wel degelijk een connectie met de islam.

Het idee dus dat bij ons de ogen pas open gaan nadat er aanslagen plaatsvinden in eigen land is dus door de waarheid al achterhaald. Hier worden we pas wakker als we wachttorens zien staan en rollen prikkeldraad...

@rob007
Ze zullen wel die bomvesten al klaar hebben liggen, maar ik denk idd dat Abdeslams vriendjes opeens haast hebben gekregen.

stoethaspel | 22-03-16 | 11:32 |

Lekker hoor... ^ bei = bij ^

rob007 | 22-03-16 | 11:26 | niet ok!
Dit lijkt erop alsof het goed voorbereid is. Maar dat betekent dat ze het tijdstip alsnog hebben kunnen vervroegd door het oppakken van Abdeslam. Wie weet waren de aanslagen anders volgende week of volgende maand pas gebeurd.

Ik hoor net Rutte zeggen dat het dreigingsniveau in NL niet verhoogd wordt, omdat er geen aanwijzingen zijn, dat dit ook in Nederland zou kunnen gebeuren. Waren er aanwijzingen dan dat er aanslagen in Brussel zouden plaatsvinden, Rutte?

rob007 | 22-03-16 | 11:37: geen zorgen, wij zijn met meer. Dus het kan wat hebben volgens rutte. Misselijke kwal dat ie is.

hapslikweg21 | 22-03-16 | 11:16
-
"Abdeslam had waarschijnlijk plannen voor nieuwe aanslagen, aangezien zijn huis vol wapens lag. Dat zei de Belgische procureur-generaal Frédéric De Leeuw vandaag tijdens een persconferentie in Brussel."

Alleen de datum is wat vervroegd voordat die homo alles zou verraden.

Stageplekken voor moslim mbo-ers zullen uiterst zeldzaam worden.
Vraag me niet hoe dat komt.

Nog meer kopvodden en boerka's bij de Hema te koop, naast de verstopeieren. En zijn de grenzen alhier echt dicht?

Als we een jaar verder zijn, zal dit allemaal geen breaking news meer zijn, maar reguliere mededelingen. Een voorproefje nog maar dit dus.

@Sikerimovic
Groot verschil is dat Turkije het op zich zelf afroept, neem de zware aanvallen op Koerdische steden en dorpen. Neem de financiering en hulp aan diverse terroristische organisaties in Syrië zoals IS.
En het is heel normaal hoe dichterbij hoe meer het mensen raakt.

Als er op scholen wordt gelachen om de aanslagen, kan je in ieder geval niet meer zeggen dat het komt doordat dat volk 'geen kans op opleiding' krijgt. En tsja, de kip-ei-vraag. Prijs je dit soort aanslagen, omdat je geen stageplek krijgt, of krijg je misschien geen stageplek, omdat je een criminele, militante extremist in de dop bent?
Het wordt tijd dat de goedpraters eens oorzaak en gevolg juist gaan zien.

Potverdorrie

Rutte verhoogd het dreigingsniveau in NL niet. Alle politici zijn veilig en worden bewaakt.

Waarom hebben ze nou die grenzen dicht? Dat helpt helemaal niet volgens de "elite" en de islampijpers. Als er een ding dus duidelijk is, is het wel dat we vanaf vandaag een nieuwe start moeten maken. Grenscontroles en etnisch profileren en selecteren. Gewoon het boekie erbij: "50 tinten bruin."

Ben Hetzat | 22-03-16 | 11:28 |

"ik keur terrorisme niet goed maar ...."

Flikker op man. Je bent zwaar gestoord als je bij wat voor terrorisme dan ook "maar" gebruikt om bij de een zogenaamd begrip te tonen.

Ik ben er zeker van dat vele moslims dit ook zeggen. Ik keur terrorisme niet goed maar....

Grenzen dicht? Maar dat kost geld volgens de economen... tenminste dat las ik gisteren nog hier op Powned.

De partijleider van het Vlaams Blok, is die al bij mediacamera's en microfoons weggeduwd? Zijn daar beelden van?
--Alle politici zijn veilig en worden bewaakt--
rrhill | 22-03-16 | 11:53
[AIVD stem]'...En mijnheer Wilders? Die staat niet op mijn lijst van te beveiligen politici, zie ik.'
Doodse stilte in het Torentje.
[benepen klinkende AIVD stem] '...Misschien om dat mijnheer Wilders al tien jaar lang zijn eigen beveiliging op orde heeft? Okee, dan gaan we naar de volgende: is onze koninklijke familie al veilig in Ottawa aangekomen?'

Stomme KUT solcialisten dit is wat jullie hebben gewild!

-weggejorist-

Het is nog niet dichtbij genoeg, het leven in NL gaat morgen gewoon weer verder, de regering blijft u naaien, u gaat gewoon iets meer gebukt naar het werk.
Niemand die iets doet.

Gelukkig weten we wel door figuren zoals volksmenner, dat de moslim alleen denkt aan de moslim (straalt slecht af op...) en schijt op de slachtoffers.

Grenzen dicht, alles wat zich niet aanpast aan de regels hier eruit.
Pas dan verder kijken hoe of wat we in de toekomst kunnen gaan doen.

Stiller | 22-03-16 | 10:51 | niet ok!
Ik heb niet zo'n behoefte als jij om de hele wereld mijn mores op te dringen en dfaar kom ik gewoon voor uit.
Ik heb namelijk ook niet zo'n behoefte te Gutmensch-pronken.
-
Laat moslims het gewoon zelf uitzoeken, dat kunnen ze echt wel.
Als ze ziek worden van al die aanslagen moeten ze misschien eens overwegen een wat minder agressief en een meer constructief geloof aan te hangen.
-
Oja, schelden is nooit een teken van intelligentie.

@Energya

Met zware aanvallen bedoel je bij de operaties in Turkije waar terroristen tussen de burgers schuilen, iedere extra dode die deze Koerdische terroristen steunt is niet te veel maar alleen maar beter voor een veiligere toekomst!!.

Welke financieringen en hulpmiddelen aan IS?, wat weten burgers zoals jij meer dan de landen waar Turkije alsnog zaken mee doet op dit moment.
Is dit dan niet krom Daesh/IS steunen en iedereen weet het, maar Europa danst richting de pijpen van de Turken?.

Turkije vecht tegen Daesh/IS en alle andere Koerdische terroristische malloten, Turkije zal op termijn hier sneller controle op krijgen dan de rest van de wereld.

Iedere terroristische aanslag is te veel, omdat het verder weg is dient men niet uitgesloten te worden en omdat een religie of huidskleur anders is dient men niet uitgesloten te worden.

En by the way in het algemeen bedoelt Daesh/Isis is een creatie van de wereldpolitiek en heeft niks met moslims te maken en het politiek is verantwoordelijk voor iedere aanval die door deze achterlijke wezens wordt gedaan.

Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op. Want er zijn geen concrete aanwijzingen voor een aanslag in ons land. Gewoon een paar man marechaussee extra aan onze zuidergrens.. Want dan zie: wij zijn met meer. En in Den Haag zijn de regeringsleiders geschokt. Twee generaties die na de 2e wereldoorlog in vrijheid hebben geleefd is blijkbaar genoeg. De geest is uit de fles wacht maar af.

Sikerimovic | 22-03-16 | 12:15 |

Wat?

Probeer het eens met kortere zinnen...

@stoethaspel

Ach gut zeg, ga je interessant proberen te doen op de WWW.

"Het WWW overigens, straks jij mij aanvallen op dat he en dat ken niet.

Het komt steeds korter bij, hier in Maastricht op het station is ook alles beveiligd en loopt men met mitrailleurs het CS te bewaken.

Nou ja gelukkig gaat de EU commissie harde maatregelen treffen, alle 28 vlaggen gaan half stok.

Een mens went aan alles. Ik word niet meer warm of koud van dergelijke berichten. Een mens moet aan de eigen gezondheid denken namelijk. Het enige wat ik stug blijf hopen is dat de barbaren uiteindelijk allemaal zichzelf of elkaar opgeblazen hebben. Helaas ten koste van vele onschuldige slachtoffers: vaders, moeders, oma's,opa's, broers. zussen, kinderen, babies. Duivelse mensen ( in 95% van de gevallen gaat het om mannelijke moordenaars en misdadigers! ! ! ) worden steeds opnieuw geboren. Dus ijdele hoop helaas......maar hoop doet leven. Ik ga naar buiten en wens iedere lezer een fijne gezellige dag. Het is zinloos te treuren of je boos te maken.

Ja en wanneer je zichtbare moslims extra gaat controleren beginnen ze te mekkeren in de slachtofferrol. Maar het is wel de manier om deze kwaal te onderdrukken. Nu moeten ze op luchthavens iedereen controleren ook wanneer er totaal geen dreiging van een moeder met een kindje uit gaat die een extra flesje melk heeft omdat je moslims niet speciaal mag controleren. Lul toch op met die policor , je ziet toch waar het gevaar vandaan komt. Je kan toch gewoon eerlijk zijn en het toe spitsen op alles wat maar neigt naar moslim of onbetrouwbare gedragingen van gelijksoortige types.
Daar komt het gevaar vandaan en daar moet je je op gaan richten.
Het lief doen tegen de aanhang van die duivelse religie moet nou maar eens stoppen.

Dit is de wraak van een stel ongelovelijk domme laffe barbaarse loosers omdat Abdeslam Salah gepakt is. Hopelijk hebben zij zichzelf wél opgeblazen.

Rutte komt al weer met zijn "Ja maar wij zijn met meer." Kan die man per direct worden afgezet omdat hij aantoonbaar geestesziek is?

mathsss | 22-03-16 | 12:50 | niet ok!
Ik denk dat het aannemelijker is dat het gedaan is omdat Abdeslam levend gepakt is en misschien wel eens zou kunnen praten over de andere voorbereidingen.
Ik las dat zojuist van iemand en vond dat een veel reëlere verklaring.

Mannetje Pechtold oreerde alweer dat we ons niet moesten laten verdelen.
Nou ik verdeel graag meneertje Pechvogel!
Tussen wij westerse autochtonen en de moslims.
.
Hij doelt zeker weer op de PVV. Word je nou nooit wakker? Blijf je maar beweren dat er altijd nog goede personen onder zitten?
Als er onder de autochtonen een aantal van die gekken zitten moet ook de hele gemeenschap er onder lijden. Dan worden er ook maatregelen genomen die onschuldigen mee laten boeten.
Doe dat nou ook maar lekker bij die hele gemeenschap.
Grenzen sluiten en weg met die lui. Ga maar lekker bommetjes afsteken in die zandbak waar je vandaan kwam.

En de mensen die schreeuwen om een stageplek...
regio.tpo.nl...

heeft niks met moslims te maken
Sikerimovic | 22-03-16 | 12:15.
-
Is dit www.google.nl... geen moslim dan?

De religie van de vrede is weer bezig.
Allemaal zo snel mogelijk terug naar de zandbak waar ze vandaan komen.
Zonder behoud van uitkering.

@WizzAd

Nee dat is een smerige Arabier, Arabieren zijn één van de meest afschuwelijk soorten mensen op de wereldbol.
Was vroeger zo en is nu zo, dus altijd zo geweest.

Die kunstkop van Pechtold al gezien? En volgens Rutte zijn we met meer. Maar door giga moslim import wordt er hard aan gewerkt om daar wat aan te doen.

Wat Kutte nou eigenlijk zei? "Wij zijn met meer, meer, meer....."

@Sikerimovic
Het oosten van Turkije ziet er nu ongeveer hetzelfde uit als Syrië en Jemen, vele burgerdoden.
Tot Rusland in Syrië ingreep was er een stroom van vele honderden tank auto's uit IS gebied naar Turkse raffinaderijen. IS leden hebben medische hulp in Turkse ziekenhuizen gekregen.
Toen IS strijders in Aleppo afgesloten bedreigde te raken begon Turkije Syrische en Turkse troepen met artillerie te bestoken.
Maar ik geef je gelijk dat het westen ook deels verantwoordelijk is voor IS, met name het midden oosten beleid van de VS heeft daar fors aan bijgedragen. Maar zeker hebben ook Saudie Arabië, Qatar en Turkije een groot aandeel. Financieel gezien met name Saudi Arabië en Qatar.

Je kan wel roepen dat we met meer zijn, maar één jager schiet een hele ongewapende kudde neer.
Tegen zelfmoordidioten doe je niets. Die gaan door tot ze dood zijn, want dat is het doel van die ideologie, de dood en het kinderbordeel van pedo mohammed is het hoofddoel.
Daar doen ze alles voor.
Zo zou je die ideologie als onmenselijk kunnen typeren en op die grond gaan verbieden.
Het heeft dan niets meer met een godsdienst te maken anders dan dat ze zich zo voordoen met die schuilnaam om te mogen bestaan onder godsdienstvrijheid.
Een godsdienst die dit soort moorden op zijn geweten heeft zou niet mogen bestaan. De leden steunen de sekte door er lid van te blijven en daarmee ook de misdaden gepleegd uit naam van allah.

Langzaam, heel langzaam, wordt een slapende leeuw wakker gemaakt.

heeft niks met moslims te maken
Sikerimovic | 22-03-16 | 12:15
want slechts 99.99% van de terroristen zijn moslims???

Update:
Het twitterbericht van wijkagent Marcel van Loo is weer verwijderd.
:(

@ gijsbert idd nog aannemelijker. De belgische politie.....uhm....is typisch belgisch?

Ach nee wacht sorry dode Erdoturken meer of minder zijn sowieso niet belangrijk
Sikerimovic | 22-03-16 | 11:31
Ja vervelend he, ik bedoel blazen PLO en Hamas terroristen joden op, gaat Turkije die terreurpalestijnen steunen met een vloot en geld. Dus ga nu niet lopen janken hier.

Goed om te zien dat we een aantal parate eenheden gereed hebben in Nederland (met het juiste speelgoed).
pbs.twimg.com...

Wanneer een motorbende dit had gedaan zou hij worden verboden.
Wat wordt er dan nu verboden?

Update 13:55
Ondertussen zijn er nieuwe aantallen slachtoffers bekend gemaakt. In totaal zijn er 34 doden te betreuren. 14 in Zaventem en 20 bij het metrostation in Maalbeek. Ook het aantal gewonden is naar boven bijgesteld naar 136. 81 op het vliegveld en 55 bij het metrostation.

Dit is zo'n dag dat ik mij bijna verdriet dat het 1000-jarige Rijk zo'n kort leven beschoren was.

-weggejorist-

Sikerimovic | 22-03-16 | 13:15.
-
En ik maar denken dat een Arabier allah geïntroduceerd heeft, dat diezelfde Arabier de grondlegger van de islam is geweest en dat al zijn volgelingen moslims genoemd worden. Wat kan een mens zich vergissen, hè..?

'Wij zijn met meer', roept Rutte (een kopie van zijn Parijs speech). Ja, Rutte. Wij zijn met meer, maar niet lang meer als het aan Brussel, de linkse zelfhaatkliek, Angela Merkel en haar slippendragers ligt. Daar mag de VVD zich ook toe rekenen. Ik walg van je Rutte met je goedkope Pinokkioretoriek. België zit nu vol met geradicaliseerde bolwerken dankzij de linksche gutmenschbeweging. Viktor Orban zal wel denken. Beseffen ze wel wat ze veroorzaakt hebben en wat ze nog voornemens zijn met hun appeasementpolitiek? Wat hebben ze gedaan. Deze dwazen die Europa verkwanselen - offeren aan de meest barbaarse ideologie waar zelfs de satanskerk met afgunst naar kijkt. De agenda gaat echter in alle hevigheid door. Het Avondland moet vernietigd worden, luidt het Brusselse credo om zo later een dictatoriale Superstaat af te dwingen. Europa wacht een inktzwarte toekomst. Zover is zeker - tenzij men ze echt wil stoppen.

@Sikerimovic
Moet jij niet naar Joop.nl. Of Marokko.nl ? Daar zul je je vast veel beter thuis voelen.
Hypocriet !

Hou er maar rekening mee, dat dit slechts het begin is, en dat er nog veel meer gaat volgen, met dank aan alle wegkijkers die de poorten van Europa wagenwijd open hebben gezet.

Maar even nog wat extra zware wapens naar de Koerden sturen.

"'Wilders speelt slachtofferrol'"


Heeft vandaag toch weer een andere lading gekregen. Wie zijn er nou de slacht offers?

Het is dan zover: DE HOOFDSTAD van de Europese Unie is een kalifaat geworden. Hier is het mogelijk dat moslim massamoordenaars maandenlang met automatische wapens en bomgordels verblijven zonder dat iemand iets opmerkt. Het vliegveld oplopen met dit wapentuig is ook geen enkel probleem.
We kunnen vaststellen dat Europa niet in staat de veiligheid van zijn burgers te waarborgen.
Nederland hou op met die zichtbare en onzichtbare maatregelen en onderneem actie!

Sikerimovic gaat voor de Pechtold Wegkijk Award.

Is overigens wel een wisselbeker, dus niet te gehecht aan raken!

-weggejorist-

Het gaat ooit gebeuren, dat tuig eruit en hun boek in de fik, of de gestoorde paginaas eruit, zodat het boek net zo dik wordt als de Donald Duck O_0, welke visionair zei dat ook alweer? Nederlanders behoren 1 zegge één paspoort te hebben, zoniet terug naar het land waar je paspoort thuishoort. Tevens waren er Kruistochten nodig teneinde Jeruzalem op de moslims ter heroveren, maar nu zijn er Kruistochten nodig Europa te heroveren.

@Huisvredebreuk

Dank voor je tip maar eerlijk gezegd vind ik Marokkanen niet oké, denk dus niet dat ik mij thuis zal voelen op Marokko.nl.

-weggejorist-

Maar op zich moeten wij wel opgelucht zijn dat de aanslagen vandaag hebben plaats gevonden, jammer voor de zoveelste terreur slachtoffers "mekanlari cennet olsun", sterkte aan de nabestaanden en een spoedig herstel aan de overlevenden.

Indien die Abdeslam niet was opgepakt dan waren de plannen groots en die zijn nu dan ook eerder uitgevoerd vanwege de arrestatie van Abdeslam denk ik dan, hoop dus dat de terroristen zichzelf ook hebben opgeblazen en dus niet nog vrij rondlopen.

En Ankara (2x), en Istanbul.

Stelletje schijnheilige idioten die dit opeens wel heel erg vinden, maar de aanslagen in turkije niet. Ik was die dag toevallig voor mijn werk in Istanbul. Het is even erg, kan ik je vertellen.

Stiller | 22-03-16 | 09:59 | niet ok!


Achterlijke idioot, waarom zou iedereen die aanslagen in Ankara en Istanbul "even erg" moeten vinden? Daar werd Turkse grond aangevallen, niet Europese. Dat kwam erg aan voor de Turken, niet ons. We hebben het nu juist over Europa en haar ondergang.


Als iemand zijn moeder overlijdt, ga je dan ook diegene gelijk erop attenderen dat er een paar straten verderop bij iemand anders dat ook is gebeurd, en dat dat "even erg" is?

@Stiller; u heeft groot gelijk, de aanslagen in Ankara en Istanboel zijn net zo erg.
-
Maar daar moeten ze hun eigen moslims in toom houden en hier zouden ze dat ook moeten doen.

Arnold Karskens had het vanochtend in Goedemorgen Nederland (nog voor de aanslagen) over een parallelle samenleving. Het klopt en als het aan links ligt gaat die ongelimiteerd in omvang toenemen.
.
Kind Mariska Hulscher: ‘Scholieren lachen om Brussel’
.
Sanne Hulscher, de dochter van Mariska Hulscher, zit in een schoolklas waarin wordt gelachen om de aanslagen vanochtend in Brussel. Ze wil zo snel mogelijk een andere school. Dat vertelt ze op Twitter. Hulscher ziet het niet zitten om haar verhaal te doen in Pauw, waar haar moeder redactielid is.
www.mediacourant.nl...
.

Jesse Klaver - de mannelijke evenknie van Angela Merkel (gelukkig wel met veel minder invloed)
.
'Rutte en Zijlstra verloochenen Nederlandse identiteit'
.
'Met de oproep van premier Mark Rutte (VVD) aan vluchtelingen om thuis te blijven en de verontwaardiging van VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra over de paaseitjes van de Hema verloochent de VVD de waarden waar Nederland voor staat.'
www.nu.nl...


Dit houdt NOOIT meer op.
Om met onze MP t spreken : 'wen er maar aan'.

Gelukkig is er een vuurwapenverbod voor de burgers. Stel je voor dat ze hadden geschoten. Oh.....

PVV + VVD + CDA zijn nu vóór het gedwongen vastzetten van teruggekeerde Syriëstrijders. Met de kleine Christelijke partijen en wat afgesplitste partijtjes zou er een meerderheid vóór zijn. Even opletten wie er volgende week tegen gaan stemmen.

Nehemia | 22-03-16 | 16:56.
-
Nu ze al met naam en toenaam in de mediacourant staat is het ook niet meer nodig om in DWDD haar verhaal te gaan zitten vertellen; het kwaad is toch al geschied.

Ik word doodziek van het gezeik , waarom we wel aan Brussel denken en niet aan Ankara.Als er een moord in Amsterdam is denk ik oh shit , maar als het mijn buurman of vrouw is dan schrik ik mij dood , gewoon omdat je je dan pas beseft dat ik de volgende kan zijn.

WizzAd | 22-03-16 | 17:27

Ik denk dat het bereik zo groot mogelijk moet zijn. Qua kijkers komt DWDD boven de miljoen - veelal links georiënteerd. Wellicht dat ze een heel klein beetje wakker worden, hoewel ik serieus denk dat het met een neurale bedrading te maken heeft en zelfs als de aanslagen hier komen, ze nog altijd in hun eigen mantra's blijven geloven - ondanks alle bewijzen die juist het tegendeel van doctrinaire denken beheersen.

*Gooit 'hun' naar boven.

Richard. Ze zijn allemaal potentiele daders. Niet uitsluitend Syriegangers. Ik zie die bedoekte, zogenaamd onderdrukte vrouwen V tekens met hun vingers maken en glimlachen naar elkaar. Zijn niet onderdrukt. Zijn uithangborden van moslim invloed in het voorheen openbare leven.

@ Huisvredebreuk | 22-03-16 | 14:00 | niet ok!
Wees blij, Hitler was dikke maatjes met de moslims, Noord-Afrika en met name Egypte waren blij dat ze verlost waren van de Britse overheersing.

dat ze een heel klein beetje wakker worden
Nehemia | 22-03-16 | 17:35.
-
Dat zou kunnen, maar wat ik bedoel heeft eigenlijk meer met dat meisje te maken. Het zal mij niets verwonderen als binnenkort te lezen valt dat zij op die school niet meer welkom is. Om nog maar te zwijgen over hen die zich door haar twiet aangesproken en/of aangevallen voelen. Al met al zou dit muisje best nog eens een flinke staart kunnen gaan krijgen.

WizzAd | 22-03-16 | 17:59

De kans is inderdaad zeer groot dat dat meiske kan verkassen, omdat ze door haar besneden schoolkindertjes flink getreiterd gaat worden, omdat ze slechts naar buiten heeft gebracht wat ze heeft gezien en gehoord. Mocht de directeur of directrice van de PvdA of Groen Links zijn, dan is de kans zelfs aanwezig dat zij er persoonlijk voor zorgen dat het meiske van school wordt gestuurd omdat ze de islamitische gemeenschap hiermee heeft 'benadeeld'.

"Volgens de Telegraaf laten lidstaten van de Europese Unie in een gezamenlijke verklaring weten de terreurdreiging “met alle noodzakelijke middelen” tegen te gaan."
.
Damagecontrol om nog een beetje hun huid te redden. De grenzen blijven gewoon wagenwijd open staan. Meer terreur. Meer ellende. Meer islamisering. Brussel regelt het allemaal.

Indien schoolkinderen de aanslagen in Brussel toejuichen, is dit een duidelijk signaal dat deze kinderen en hun familie overtuigingen hebben die haaks staan op de onze. Deze gezinnen passen totaal niet in onze maatschappij en dienen z.s.m. uit onze maatschappij te worden verwijderd. Vaak een dubbel paspoort, dus dit is mogelijk. Men durft het alleen niet.

-weggejorist-

Wees blij, Hitler was dikke maatjes met de moslims, Noord-Afrika en met name Egypte waren blij dat ze verlost waren van de Britse overheersing.
Antiwantie | 22-03-16 | 17:49 | niet ok!


Je reactie mag dan wel scherp en geestig klinken, maar meer nut heeft het niet. Als je eens je denkvermogen aan had staan, had je ook wel door gehad dat, hoewel Hitler "dikke maatjes" was met moslims, dit vooral kwam doordat ze geen dreiging waren en samen met hem tegen geallieerde troepen wilden vechten.


Dat moet je dan niet gaan verwarren met het idee "Hitler had graag miljoenen Arabieren Europa ingewild", want je hoeft maar even het (Duits) fascisme of rassenwetten op te zoeken en je hebt al door dat dit flauwekul is.


Maargoed, je wilt graag de NSDAP en andere radicale nationalisten verbinden met de Islam, om op een mooie zionistische wijze in één klap twee vliegen uit te schakelen van het Jodendom en Israel (Fascisten en Islamieten).

-weggejorist-

-weggejorist-

Overigens bied ik mijn excuus aan voor de paar grammaticale fouten in dat (redelijk) haastig getypte bericht.

-weggejorist-

-weggejorist-

Judging Islam on base of a few people is like eating a rotten fruit and blaming the whole tree!!
Vergeet niet dat de Islam het grootste volk op aarde is, en als dat volk echt zo slecht zou zijn, dan was er elke minuut vd dag een aanslag!! Mensen zijn bevooroordeeld, gebruik eens je hersenen. Oorlog was er al voor de moslims bestonden! Kijk eens verder dan je neus lang is, want degene die aangevallen worden zijn ook moslim... Ook moslims zijn mensen en huilen om elke verdriet wat de wereld deze dag kent! Zaai geen haat.. Zet de rotte appels niet op een verhoging, want moslims zelf hebben afkeer van deze groeperingen, die het recht niet hebben om zich moslim te noemen. Mijn medeleven gaat uit naar alle slachtoffers en nabestaanden in Brussel. Als moslim zijnde huil ik met ze mee, mijn hart is verscheurd, en machteloosheid maakt me kapot. Veel liefs aan alle lezers..

riffroosje | 22-03-16 | 18:53

Het gaat niet slechts om een klein clubje zoals je suggereert. Er zijn honderden extremistische haatbaardbewegingen die dood en verderf zaaien met vele tienduizenden aanhangers. Bijna alle christenen in het Midden Oosten en Afrika zijn al vermoord of verdreven door de islamaanhangers. Een kerk hoef je daar niet te bouwen. Voordat je de eerste steen gelegd hebt, heb je al een kromzwaard in je nek. De massale bijval die Abdeslam kreeg van de moslimgemeenschap in Molenbeek. De politie die daar door een paar honderd islamitische jongeren werd bekogeld nadat ze die Abdeslam hadden ingerekend. Feitelijk doen die jihadisten exact dat wat Mohammed voorschrijft in de koran. Ze praktiseren het. Dood aan alle ongelovigen. Een ieder die niet voor de Islam wil buigen moet sterven. Exact de agenda van Mohammed. Dat is salafisme en wahabisme pur sang. De pure koran.

@riffroosje
"en als dat volk echt zo slecht zou zijn, dan was er elke minuut van de dag een aanslag!!"
Wat er de laatste paar jaar gebeurt, draagt nou niet echt bij aan een positieve beeldvorming en dat komt niet alleen door die terroristen, maar ook door de wijze waarop "gematigden" er mee omgaan.

"Judging Islam on base of a few people is like eating a rotten fruit and blaming the whole tree!!"


Ik vraag me dan wel af waarom we steeds inferieure bomen moeten importeren? En als die boom steeds maar weer slecht fruit afgeeft, waarom hakken we hem dan niet om? Dan kunnen we een betere, inheemse boom er voor in de plaats planten.


Maar ook al is het slecht voor ons bedrijf, we hakken hem natuurlijk niet om. Er zijn namelijk veel bomenknuffelaars die het zielig vinden voor de boom. Daar moeten we, zolang de directie van ons bedrijf zelf-hatend is en verlies wil draaien, naar luisteren.


Totdat op een dag de werknemers het zat zijn en de directie de kop af hakken ;)

Dat is niet de koran wat je beschrijft. Dat is een kopie versie die mensen zelf ooit hebben bedacht. Soenna is de stroming wat ik het over heb. Alles wat jij benoemt valt daar niet onder. Het zijn bloedzuigers, afval en uitschot en dat is GEEN ISLAM! Lees het werkelijke boek. In de geschiedenis bestond alleen de Soenna wat werkelijk inhoudt wees goed voor de mens en daar hoort doden zeker NIET bij. Nogmaals zij hebben het recht niet om moslims genoemd te worden! En het zijn er niet een paar zeg je, dat klopt maar het zijn en blijven rotte appels! Die heb je in veel soort maten kortom dat treft elk afkomst of gelovig. Dat in België Abdeslam bijval kreeg zeg je, het was een wijk die achter hem stond die hem wellicht persoonlijk kenden, de rest de Belgische bevolking walgde ervan! Salarissen spuug ik op is een radicale groepering, gecreëerd door mens!! Dat volk slaat zelf zichzelf als aanbidding nou dat is niet mijn Islam!!!!

Nederland komt ook aan de beurt als ik de experts mag geloven, ook Nederland maakt zich al jaren schuldig met bombardementen in Irak en nu ook Syrie,in Mali weet ik niet of ze zich al schuldig hebben gemaakt aan slachtoffers maken bij de Islamieten.
Rutte kan met zijn slijmen en pappen dat toch niet tegen houden lijkt me.

@fakkel De boom is niet de oorzaak het gaat om het rotte fruit. De kern moet je niet ontwijken!

Blij dat de Belgen het allemaal zo goed onder controle hebben.

@Nehemia Op een paar snelle typefouten na lijkt mijn verhaal duidelijk.. Je beoordeelt op media ervaringen. Die zijn niet feitelijk..

Tjonge jonge, buiten het feit dat we vandaag weer eens een daad hebben gezien van een aantal niet mis te verstane lamlullen, kunnen we toch op z'n minst even ook stilstaan bij die mensen die vandaag zijn overleden. Daarnaast toch nog even een kritische noot. De Islam (aangeduid als een theologische stroming dus met een hoofdletter, eigenlijk een zij-stroming van het christendom en de Thora), is de meest voorkomende stroming in de wereld. Ergo, het aantal ''klanten'' dat een extreme vorm van deze ideologie nastreven zijn navenant alom vertegenwoordigt. Momenteel zin 1.5 miljard van de ''gelovigen'' islamistisch. Naast het christendom dus de 2e plaats in de wereld ''geloven''. Die christenen hebben vroeger honderdduizenden vermoord, niet via aanslagen maar ''gewoon'' met veldslagen en inquisitie. Aangezien de Islam sinds 700 na BC (volgens het christendom) nu aan de haal gaat met het enige en echte geloof, zullen we nog zo'n honderd jaar of zo van deze shite getuige kunnen zijn. Dank, dank gelovigen.

Dat IS een keer zou terugslaan, dat kun je wel aan zie komen. Dat Nederland ook nog een keer aan de beurt is, dat geloof ik ook wel.


Maar dat IS nog steeds mensen zo gek krijgt in het westen, daar ben ik wel bezorgd over. Maar om nu te denken, dat je met zelfmoordaanslagen het westen eronder krijgt, dat is een gotspe.


Dat IS voor zelfmoordaanslagen kiest, zegt iets over het wetenschappelijk denken van deze mensen. Als je na alle technische ontwikkelingen van de laatste 100 jaar alleen maar met zelfmoordaanslagen kunt komen, dan is het denkvermogen van deze mensen dramatisch laag te noemen. Zeg maar meer PK's dan IQ.


Als het niet zo triest zou zijn voor de slachtoffers, dan zou het bijna lachwekkend zijn. Zelfs Hamas is al een stuk verder, met het afvuren van simpele raketten.


De oplossing voor IS is ook vrij simpel. Bombardeer alle gebieden die in handen zijn van IS met de grond gelijk. Waarschuw vooraf de bevolking en IS, zodat er geen onnodige slachtoffers hoeven te vallen. Als alle middelen van bestaan weg zijn, dan zullen de mensen naar plekken moeten, die die middelen wel hebben.


Laat alle mensen door detectie poortjes lopen en haal elke potentiële terrorist eruit. Sluit deze op en nooit meer loslaten. De geheime diensten van Irak, Iran en Syrie erop loslaten en het probleem lost zich vanzelf op. Zorg voor de rest, dat ze middelen krijgen om een nieuw bestaan op te bouwen in de regio. Kost veel minder en levert veel meer op.


Hiermee haal je de voedingsbodem weg en geef je de mensen een toekomst. In het westen terrorisme onder de militaire tuchtrecht laten vallen, zodat doodstraffen mogelijk zijn. Nog beter is deze lui voor gek verklaren en ook als gekken behandelen. Dus tbs voor die lui.


Dan IS niet cool meer, maar een stelletje mafketels en daar willen ook geradicaliseerde mensen niet bij horen.

riffroosje | 22-03-16 | 19:20

In de koran wordt gesproken over Dar al islam (het huis van de vrede) dat wil zeggen - de landen die volledig onder islamitische vlag opereren en daar de dienst uitmaken en je hebt Dar al harb ( het huis van de oorlog) dat wil zeggen - de landen die nog niet overwonnen zijn voor de islam en waar dus nog oorlog voor gevoerd moet worden om ook hun te onderwerpen. Dat is de islam in een notedop. Het ultieme doel is wereldoverheersing - niet goedschiks - dan kwaadschiks tenminste als de macht van het getal dat toelaat. Het zo gedroomde wereldkalifaat. Het is lief dat je het allemaal wil vergoeilijken, maar kijk eens naar Mohammed. Dat was een slachter die de islam met het zwaard wilde opleggen. Je moet niet de essentie van je eigen geloof ontkennen. Vergeet niet - Abu Bakr - de leider van IS heeft acht jaar de islam bestudeerd op de universiteit van Bagdad. Me dunkt dat hij het nodige van dat geloof weet, maar buiten deze fanaticus hoef je maar het geopolitieke spectrum te bezien en te constateren dat overal waar de islam heerst - het een doffe ellende is. De islam duldt geen andere religie naast zich - laat staan ongelovigen - tenzij ze extra belasting betalen - de zgn djizya.

-weggejorist-

Aan uw schrijfstijl te zien, had hij daar ook niet op gerekend.

@Nehemia Ik ga hier geen oneindige discussie voeren over de profeet. Maar de bewoordingen die je gebruikt en referentiekaders zijn niet hoe het is, in de Islam (Soenna) wordt niet gemoord. Een ieder heeft het recht zich te verdedigen in staat van oorlog. Islam kent geen staat en mogen wij niet hebben, wereldkalifaat is een fenomeen van het salafisme!! Zoals ik eerder probeerde te beschrijven, behoort dit niet tot mijn islam! Ik zou IS persoonlijk in het vuur willen gooien! Het is één en al duivelse bedoeling, en ik geloof dat jij meegaat in hun bedoeling.

riffroosje | 22-03-16 | 18:53.
-
Hoe mooi uw pleidooi ook klinkt/overkomt; dat haat zaaien doen deze islamisten/mohammedanen toch echt zelf. Daar kan geen enkele Wilders, al Jaberi, Quincy Gario, zionist of weet ik wie of wat tegenop. En wat dat " was er elke minuut vd dag een aanslag!!" betreft; alleen al in januari 2016 waren er dagen bij van drie(3)aanslagen per dag.

@WizzAd Daar ben ik het mee eens het haat zaaien doen de oetlullen oftewel de terroristen. Ik als mens/moslim (ik denk dat ik mag spreken vanuit vele moslims) streef naar rust en vrede. Ik wens geen aanslagen, mijn interpretatie van Islam is alles behalve pijn. Mijn mening is en blijft, dat het in deze moderne tijd, de aanslagen een reden is om de wereldbevolking uit te roeien. Hang daar een naam aan of niet. Uiteindelijk vallen er overal doden. De historie herhaald zich.. die aanslagen waar je het over hebt gaan nog steeds over hetzelfde tuig.

Rifroosje,

Je hebt natuurlijk het recht om je geloof te belijden zoals je dat zelf wilt.

Wat ik echter mis in de huidige islam is, dat er weinig tot geen mensen zijn, die de Koran lezen en dat in de context van de 7e eeuw kunnen plaatsen.

De Koran is namelijk een afgeleide van de Thora en de bijbel met een culturele aanvulling van de toenmalige mensen in saudie Arabië.

Dit zegt niets over het feit, dat de Koran goed of slecht is. Als mensen zouden leven naar de voorschriften van de Thora, bijbel en Koran, zou er minder oorlog zijn op deze wereld.


Feit is echter dat alle drie de boeken geschreven zijn in de klassieke oudheid en op de rand van de middeleeuwen en als je de teksten van alle 3 de boeken kijkt, dan is die vastgesteld op vooral de culturele achtergronden van de mensen in die tijd.

Een jood, een christen en een moslim die geloven in de letter van hun boek, is ondanks alle eeuwen die we verder zijn, niet opgeschoten in zijn persoonlijk ontwikkeling.


Nog sterker, een persoon die gelooft, zou eens op zoek moeten gaan naar de bewijzen, dat god, of Allah bestaat. Die bewijzen zijn er namelijk niet op dit moment. Alle geloven zijn gebaseerd op verhalen die gebundeld zijn door 1 of meerdere personen, met als doel wereldlijke heerschappij. Een gezamenlijk geloof is hierbij een sterk bindmiddel, waar groot massa's mensen ook vandaag nog intrappen.


Alle geloven zijn dus een uiting van heersers die wilden heersen over grote gebieden. Enige uitzondering zijn misschien de boedisten. Hieruit volgt daarom ook mijn vraag aan jou: waarom laat je je als moslim zo leiden en doe je zelf geen gedegen onderzoek naar je geloof.


Ik heb alle geloven goed bestudeerd en ik kan alleen maar tot de bovenstaande conclusie komen, als je kijkt naar de bewijzen die er wel zijn over alle geloven.

-weggejorist en opgerot-

-weggejorist en opgerot-

@Relegieiskolder Geloof is geloven vanuit je hart harde bewijs voor God of Allah is er inderdaad niet. Maar een ieder heeft het recht om te geloven. Uit mijn jarenlange onderzoek kan ik zeggen dat Islam, Christendom, Jodendom gelijk is op enkele zaken na. Ik kan ook met elk van deze door 1 deur, maar de media/kromme mensen leggen een zwarte schaduw op mijn geloof, ik geloof op mijn manier, wat inhoudt dat ik het boek lees en mijn persoonlijke kijk erop maakt mijn geloof. Geloven is iets positiefs en zou nooit in 1 zin kunnen met terreur. Mijn bedoeling met mijn reactie is de bekrompen personen weerwoord te geven en mijn mening te geven, maar het allebelangrijkste is het stilstaan bij het zinloze geweld. Uiteindelijk draait alles om mijn medeleven naar alle slachtoffers op de hele wereld die zich ondervinden aan 'echte' onderdrukking.

@Joshua47 Als je niet normaal hebt leren communiceren en geen typevaardigheid hebt verkregen, blijf dan weg van forums. En jouw woorden kunnen echt niet, top van racisme kan je voor aangeklaagd worden ;). Succes met je bekrompen ideeën.

riffroosje | 22-03-16 | 20:02.
-
Maar het is het jaar 2016, niet het jaar 1206. Als je als volwassen mens in de 21ste eeuw nog steeds gelooft in een of ander vaag, maar almachtig, opperwezen zit er niet één, maar een hele zak schroefjes los. Al helemaal als je denkt dat dat opperwezen hulp, in de vorm van geweld en overige ellende, nodig heeft.
Begrijpt u me niet verkeerd; het bovenstaande is niet aan u persoonlijk gericht.

@fakkel De boom is niet de oorzaak het gaat om het rotte fruit. De kern moet je niet ontwijken!
riffroosje | 22-03-16 | 19:23 | niet ok!


Als een boom veel slecht fruit blijft afgeven terwijl andere bomen dat niet doen, dan heb je te maken met een slechte, zelf rottende boom.


Dat "rotte fruit" komt er niet zomaar. Gebruik geen sprookjesachtige analogieën als je niet wilt dat ze tegen je gebruikt worden.

riffroosje | 22-03-16 | 19:20: jij mag het dan geen islam vinden (gelukkig maar) maar zij vinden dat wel. Stellen dat de islam er niks mee te maken heeft kun je niet doen want het heeft er alles mee te maken. Misschien interpreteren ze het niet juist maar het feit is wel dat ze een islamitische staat willen stichten met de sharia als rechtsvorm. Nogmaals, jij zult daar heel andere gedachten bij hebben dan hun maar je ogen sluiten en net doen alsof het er dus niks mee te maken heeft kan gewoon echt niet. Het zou ook heel erg dom zijn als we dat doen. Statistisch gezien is de kans dat een moslim een aanslag pleegt nu eenmaal groter dan wanneer een niet moslim dat doet. Zoek 't maar op. Dus moet je daar rekening mee houden. Persoonlijk vind ik dus dat je klaagzang misschien beter aankomt bij je geloofsgenoten. Praat daarover met ze zou ik zeggen en help mee om deze terroristen te stoppen. Als moslim heb je daarvoor meer mogelijkheden dan een niet moslim.

@Wizzad Ik deel de mening betreft geweld en ellende. Dat is de ook reden van mijn reacties, geloven is een persoonlijk iets en gaat niet gepaard met ellende. Zoals sommige mensen praten krijg je vanzelf ellende. En dat is jammer...

Rifroosje,

Mooie woorden en mijn respect heb je in ieder geval. Het is zeker jammer dat de islam meegetrokken wordt in deze terreur.


Feit is echter wel dat een groot deel van de terroristische aanslagen op dit moment wordt gepleegd door mensen met een moslim achtergrond.


Ik ben ervan overtuigd, dat een groot gedeelte van de moslimwereld niet achter IS staat, ondanks dat een grote groep misschien wel radicale ideeën hebben. Maar in een vrij land is dat gelukkig mogelijk. Het gaat erom welke daden dit tot gevolg heeft.


Een grote groep mensen hier reageren ronduit racistisch, maar zullen geen buitenlanders uiteindelijk in een concentratie kamp willen stoppen om ze daar af te maken.


Net zoals moslimjongeren zijn ook deze mensen zeer waarschijnlijk zeer ontevreden met hun eigen situatie en geven altijd anderen de schuld van hun eigen onkunde.

sufkut | 22-03-16 | 21:07.
-
Ook u weet dat geen enkele moslim in discussie zal of durft gaan met een islamist of mohammedaan, laat staan met een jihadist. Niet voor niks worden in eerste instantie moslims de dupe van de islam. Mohammed had zijn kuiten nog niet gestrekt of de moordpartijen over en weer namen een aanvang. Zodra alle moslims-dwz zij die niet aan de eisen van islamisten/mohammedanen voldoen-opgeruimd zijn, zijn de ongelovigen aan de beurt.

@Religieiskolder Prachtig beschreven, dat was de kers op de taart. We kunnen in ieder geval stellen dat we het met elkaar eens zijn. Ik wou dat meer mensen op onderzoek uitgingen ipv. te oordelen uit emoties of onwetendheid. We hebben allemaal een geweten, geen kind komt op de wereld met haat.

Ik mag hopen dat wij in Nederland de rust kunnen bewaren en koesteren.

@sufkut Wat WizzAd al zegt; we kunnen er niet veel aan doen.. Ik leg me er niet bij neer, had ik maar macht en de kracht om het te doen verdwijnen. Ik kan hopen en erover praten en positief blijven, want meer doen wij burgers er niet aan.. Dat zouden de 'hogere pietjes' moeten doen. Dan praat ik niet over een Rutte of wat dan ook. Maar de leiders die onschuldige doden ipv IS die het verdient..

riffroosje

Niet elke moslim is een terrorist maar bijna elke terreurdaad wordt wél gepleegd door een aanhanger van de islam. En roepen dat dit niet jouw Islam is helpt daar geen moer aan.
Weet via een ingewijde bijvoorbeeld wat er hier regelmatig in de plaatselijke moskee wordt gepredikt en daar word je echt niet vrolijk van.
Europa is beter af zonder de islam dan mét, zo simpel is het nou eenmaal.

Trouwens wel veel respect voor je.
+1

Randall 3.0

Als er opgeroepen wordt tot haat, dan is het aan justitie om vervolging in te zetten de rechterlijke macht om te (ver)oordelen.

In menig orthodoxe christelijke en joodse kerken wordt echter de onzin geroepen.
20 jaar geleden had de USA bijvoorbeeld veel last van zeer rechtse christelijke terroristen en anders Breivick is zo'n voorbeeld van zo' malloot.


Om nu te zeggen dat de moslims het alleenrecht op terrorisme is niet helemaal terecht.

Terrorisme ontstaat doordat minderheden zich niet gehoord voelen en doordat de gemiddelde terrorist niet uitblinkt in intelligentie. Waarom zou een zelfmoordterrorist zichzelf nooit eens afvragen, waarom hun leiders niet voorop gaan in de strijd?


Spijtig genoeg wordt die vraag nooit gesteld en zijn deze mensen zo ver afgedaald, dat de dood een uitkomst en een zegen is. Tis natuurlijk ook fijn om te weten dat je een groot welkom krijgt in de hemel.


In werkelijkheid is zo'n terrorist alleen maar een werktiuig van de leiders van deze groeperingen en zijn ze zielig te noemen, omdat ze denken te handelen in opdracht van een god.


In de normale mensenwereld zijn dit mensen met grote psychische problemen, die simpel gebruikt kunnen worden voor een bepaald doel.


Dezelfde mensen vind je ook hier als volgers van Wilders. Een gezonde dosis wantrouwen ontbreekt totaal bij deze mensen.


Triest maar waar

In het kalifaat werden er vandaag snoepjes uitgedeeld vanwege de aanslagen in Brussel:
twitter.com...

Krijgen we ooit op twitter te lezen " #je suis moslim" dan gaat de wereld kapot, want ze zijn al flink bezig om hun zelf als slachtoffers neer te zetten.
Op Het laatste nieuws in België onder "reacties" vinden je al een hoop moslims die vinden dat zij het slachtoffer zijn van deze daad, en niet de doden. Walgelijk.

Religiekolder


U moet het klooster in en theoloog worden, veel plezier.

Hoe je het wendt of keert, de basis van de ellende is de islam.
Een 700 jaar achter lopende theorie, die kansloze jongeren met zelfmoord neigingen aan spreekt. Want gewoon voor de trein springen is weer zo afgezaagd, dus gaan ze het op een andere manier proberen
Via de leugens van de islam wordt ze een paradijs aangeboden met 72 kindermaagden om naar hartenlust de hormonen tot staan te brengen.
O nee dat was aards er is geen lichaam meer dus ook geen hormonen.
Dus je komt aan als een vuilniszak waarin alle nog enigszins toonbare stukken van je uit elkaar gerukte aardse verschijning is verzameld voor dat bordeel van allah en mohammed zijn.
Die islam waarmee de oorlog in feite is, want isis roept dat ze de enige echte sekte zijn en dat geloven de gelovigen. Die kan je alles wijs maken, want dat IQ ligt op de bodem om nog net niet tot mensaap te worden benoemd.

@Michiel de ruiyter Wel heel kort door de bocht. Dat geeft aan dat bij jouw ook het een en ander aan verstand mist.. Inderdaad voor je naam zet je zelf "walgelijk"; dat is je reactie ook. Ken je iedereen persoonlijk dat je het zo goed weet? NEE, dus dan is je oordeel geen cent waard! 1 pot nat met de daders als je zo reageert. Benzine op vuur gooien maakt niks goeds..

En Rutte in hun kontjes blijven roeren ouwe kontenbonker en ze vooral blijven knuffelen gestoorde bruinwerker.
Verkoop je land en je bevolking maar.
www.ex-moslims.nl...

www.ex-moslims.nl...

“met alle noodzakelijke middelen”
Zoals het dichtgooien van interne grenzen, preventief uitkammen van hele wijken waar ook maar 1 bekend mogelijk verdachte rondloopt, politie meer vrijheid geven in handelswijze bij verdenking van terrorisme betoog, het strafbaar maken van steunen van ISIS, "SUPRISE!" inspecties bij moskeeën die een reputatie hebben om te predikken tot haat en het opvoeren van zowel grond als luchtweerstand tegen ISIS in zowel Irak als Syrië?

De echte daders zijn de mensen die dit mogelijk maken. De linkse politieke elite die diep in onze samenleving zijn geïntegreerd. Onder aanvoering van foute linkse partijen wordt de waarheid verzwegen daders beschermt. Slachtoffers worden aangeduid als racist leugenaar en opruier.

Reacties op dit artikel zijn gesloten