*

Dus oppassen.

U kunt nog niet rustig gaan slapen. De Franse president François Hollande liet namelijk vandaag optekenen dat er een aanhoudende terreurdreiging is.

Het netwerk van islamistische extremisten dat achter de aanslagen in Parijs en Brussel zat wordt langzaam opgerold, maar "wij weten dat er meer netwerken zijn", zo zei hij voorafgaand aan besprekingen met de vroegere Israëlische president Shimon Peres in Parijs.

Reaguursels

Waarvan het Old Boys Network wel het bekendste is nietwaar droeftoeter?

De EU is ook een netwerk. Hebben Griekenland verkocht, het continent overspoelt met vluchtelingen tgv proxyoorlogen en proberen nu Oekraïne leeg te trekken.

Non, vraiment?!?!?

Links Europa begint langzaam de realiteit onder ogen te krijgen. Jammer dat het nu eigenlijk al te laat is en alleen nog onconventionele middelen Europa kunnen redden.

Je verwacht het niet!

Maar wij hebben nog steeds geen ISers volgens hoofdterrorisme bestrijding van der Schoof. :-(
Die ene opblaas islamiet, die Turkije als cadeau naar Nederland had gestuurd, is er ook al niet meer, na zijn flitsend einde op Zaventem.

Autochtonen fouilleren -want we discrimineren niet- helpt ook het veiligheidsgevoel.

Die zijn niet van vandaag of morgen ontstaan. Wordt er aan de oorzaak, het laten groeien van een paralelle moslim samenleving, ook nog conclusies verbonden? Of gaat men op de oude voet verder, door de problemen met moslims te niet benoemen en weer niet aan te pakken.

@bq
Benoemd en niet aangepakt, soort pré-naoorlogs verzet.

Niet zo gek hè Fransje, als je de Turken gewoon hun gang laat gaan.

Pas de merde, Sherloque

Het zio-neocon netwerk opruimen zou inderdaad erg veel leed in de wereld kunnen voorkomen.

bqbq | 25-03-16 | 19:46.
-
Inderdaad, Hollande doet net alsof dat iets van de laatste twee jaar of sinds Charlie Hebdo het geval is.

Iets met open deuren beleid?

Je verwacht het niet....

No shit Sherlock. Pak ze op dan! Oh wacht... Dat is niet de bedoeling. Nog steeds teveel weerstand voor een orwelliaanse staat. Wel een troefkaart achter de hand hebben hè, Hollande? Ik doorzie het wel pisvlek.

Reacties op dit artikel zijn gesloten