*

Louis Farrakhan ziet een Joods complot

Na witte puntmutsen nu ook rode strikjes achter de Trumpinator.

Na Donald Duke (oud-KKK) schiet een andere beroepshater Trump te hulp: Nation of Islam-leider Louis Farrakhan is namelijk wel blij met de blonde leider uit Queens.

Farrakhan, al decennia lang de Führer van de zwarte strikjesdragers, is wel enigszins te spreken over de New Yorker met het rare haar. De reden? Trump durft zich als een van de weinige miljonairs uit te spreken tegen, komt ie, de Joden.

"Hij is de enige man, waarschijnlijk in de laatste 100 jaar, die tegenover een aantal leden van de Joodse gemeenschap zei: ik hoef jullie geld niet", oreerde Farrakhan afgelopen zaterdag tijdens de zogenaamde Saviours' Day 2016.

Volgens Farrakhan is Trumps grote mond tegen de Joden de reden dat de Republikeinse partijtop hem niet ziet zitten, weet The Washington Post.

Gekkies

De Nation of Islam (NOI) wordt door de meeste mainstream moslims niet erg serieus genomen: ze beschouwen Elijah Muhammad als een 'boodschapper van Allah' en geloven dat het blanke ras is gemaakt door een wetenschapper genaamd Yakub. Beide theorieën worden door andere moslims verworpen.

Tijdens het jaarlijkse Saviours' Day viert de NOI de verjaardag van W. Fard Muhammad, die de club ergens in de jaren dertig heeft opgericht.

Farrakhan & Joden

Farrakhan, die altijd heeft ontkend anti-semiet te zijn, staat bekend om zijn obsessie met een vermeende Joodse schaduwregering:

Reaguursels

Met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

Het was een blanke wetenschapper die alle Neanderthalers om zeep hielp.

Ik neem heel Amerika niet serieus, laat staan zo'n dombo die een bedrijf voorgeschoteld kreeg van z'n vader en waarvan iedereen met een beetje verstand weet dat deze vent gewoon peop praat.

Je kunt veel van Trump vinden of zeggen, maar hij is inderdaad de eerste en enige die voor zijn campagne niet afhankelijk is van geldschieters. Voor hem geldt ook niet: Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
Onafhankelijk noemen ze dat, zo'n president heeft de VS nog nooit gehad.
Trump is daarmee niet tegen joden, hij heeft alleen gezegd hun geld niet te willen omdat zij met valse motieven geld doneren, net als alle andere lobbygroepen. Omdat het joden zijn, wordt het uitgelicht. Dat vind ik altijd een beetje jammer, omdat de joden zich hiermee door goed of slecht tóch een slachtofferrol aanmeten. Immers zielig. Flikker toch op.

Trump is een grote fan van Israel....

Trump tegen joden? Wat doorzichtig...
forward.com...

volgens mij heeft donald duke nooit trump of wie dan ook zijn steun gegeven. CNN heeft weer ns leugens de wereld ingebracht. ach ja, we zijn niets anders van de bankiers en oligarchen gewend. doet me denken aan: change and hope, yes we can. lang leve onze noordkoreaanse media.

Dat is wel vreemd...
Hij heeft het geld niet nodig maar denk je nu echt dat zo iemand als hij het geld niet aanpakt? Natuurlijk doet hij dat, hij doet alles voor geld en ego. Daar draait zijn hele campagne op.
Hij heeft zijn campagne idd voor het overgrote deel zelf bekostigd maar het is een lening aan hem zelf. Hij mag zich straks met campagne geld terug betalen en gaat dat ongetwijfeld doen. Dat geld moet ook ergens vandaan komen en reken maar dat het van het bedrijfsleven gaat komen.

Zo zie je maar weer, Trump verenigt alle Amerikanen. En geen geld aannemen van joden staat gelijk aan een anti-joods sentiment? Ik wacht trouwens op het topic over de overwinning van Trump gisteren in 7 van de 10 staten.

Farrakhan roert de pot zoals wij in Amerika zeggen. Niemand neemt die lul serieus. Trump is een slimme jongen, wij kiezen hem voor twee redenen. De eerste is voor de economie, die Obama kompleet door onkunde en gebrek aan ervaring de grond in gedreven heeft. Ten tweede gaat Trump een immigratiesysteem opzetten waarbij er goed gekeken zal worden wie naar binnen wil en wat die persoon gaat bijdragen aan Amerika en niet wat hij of zij hier kan komen kaalvreten, zoals in Nederland het geval is. Trump heeft niets slechts over joden gezegd, maar de linkse pers in Nederland liegt net zo hard mee met de linkse pers in Amerika dus die zijn voor geen streep te vertrouwen.

Farrakhan roert de pot zoals wij in Amerika zeggen. Niemand neemt die lul serieus. Trump is een slimme jongen, wij kiezen hem voor twee redenen. De eerste is voor de economie, die Obama kompleet door onkunde en gebrek aan ervaring de grond in gedreven heeft. Ten tweede gaat Trump een immigratiesysteem opzetten waarbij er goed gekeken zal worden wie naar binnen wil en wat die persoon gaat bijdragen aan Amerika en niet wat hij of zij hier kan komen kaalvreten, zoals in Nederland het geval is. Trump heeft niets slechts over joden gezegd, maar de linkse pers in Nederland liegt net zo hard mee met de linkse pers in Amerika dus die zijn voor geen streep te vertrouwen.

Dus ze nemen hem niet srieus maar beschouwen hem als een boodschapper van Allah. Dat is apart Berrbers

Dat is wel vreemd... | 02-03-16 | 14:45 | niet ok!

Dat stokpaardje van Trump wordt onderhand wel heel doorzichtig. Eerst heeft hij meegebouwd aan het establishment door het te financieren. En nu is hij omdat hij zichzelf financiert zogenaamd de onafhankelijke redder die het establishment gaat slopen. Onafhankelijk? Droom lekker verder.

@Sketcher: Hij betaalt zijn campagne dus zelf en laat zich daarna pas souffleren, als hij dat überhaupt al doet want daar is nog helemaal geen sprake van. De andere kandidaten heeft de lobby keihard bij de kloten en die kandidaten dansen naar hun pijpen. De concurrentie is net zo knettergek als Trump, met als enige verschil dat Trump zijn kiezers weet te overtuigen. Dat zegt ook wat over de kiezers, evenals dit tendentieuze verhaal over joden. Amerika is een groot land met heel veel dommeriken. Jammer dat er telkens iemand aan het roer staat die het verschil niet kan maken, Hillary ook niet. Stromannen van het establishment. Behalve Trump, zo'n slechte keuze is het nog niet.

heeft ontkenT. Manmanman

@Ik neem heel Amerika niet serieus, laat staan zo'n dombo die een bedrijf voorgeschoteld kreeg van z'n vader en waarvan iedereen met een beetje verstand weet dat deze vent gewoon peop praat.

eik796 | 02-03-16 | 14:44 | niet

Dus Obama de streetcorner werker, nog nooit een baan gehad is beter.

Als de Nederlandse pers en NPO de macht zou hebben om Trump vandaag omver te werpen, dan zouden ze dat zeker doen. Gelukkig zijn die azijn zeikers totaal niet relevant. Helaas hebben ze hier wel veel media macht, om bijvoorbeeld de PVV te demoniseren. Maar gelukkig gaan steeds meer mensen de linkse propaganda doorzien, ondanks alle walgelijke linkse ouwehoer programma's. Obama is een islamiet die via de achterdeur IS heeft gesteund. IS vecht met vrijwel alleen maar Amerikaans wapens.

Mooi on die NL politicie te horen zoals b.v. ten Broeke. Mensen die zich ver verheven voelen boven Trump, maar in wezen net zo opereren maar dan in het geniep in plaats van met open vizier zoals Trump.

Trump wil geen geld van de handenwrijvers en dat is geweldig. Waarom denk je dat de MSM hem zo haten en met alle macht kapot willen maken? Bij Goldman Sachs mag men hem trouwens ook niet erg: www.z24.nl...

Die Farrakhan wil je niet als vriend hebben.

Trump lijkt bijna op het tweeling-broertje van onze Willem, alleen is Willem niet zo "clownesk "..

Installeer die drumpfinator plugin! Het is echt te grappig! chrome.google.com...

Gazbrom,Hoe de wind waait waait mijn jasje,is hier ook van toepassing.
Trump laat zelf zijn vrouw tippelen als het nodig mocht zijn.

Dat is wel lef hebben, joden afwijzen in de VS.
Dat mag ik wel.
Dat de KKK of een Islamiet je leuk vind, ach, er zijn ergere dingen.

snoek3483 | 02-03-16 | 16:39 | niet ok!

Exact, en de Trumpkins krijsen maar dat iedereen die tegen Trump is een 'cuckservative' is. Maar Trump is toch echt de enige die zich als een 'cuckold' zou gedragen.

Fard? weet je zeker dat je dat met een "d" schrijft?

David Duke (al 40 jaar geen Klanslid meer) heeft nooit een "endorsement" voor Trump uitgebracht, zie het hem hier zelf vertellen www.youtube.com... . Het was weer eens propaganda van de lügenpresse in de vorm van Jake Tapper van CNN. Voor meer van Jake Tapper en CNN: www.youtube.com... Ja, die CNN journalist staat volgens Jake Trapper echt op een boot en niet voor een green-screen.

En de MSM doet overduidelijk een gescript 1-2'tje met Farrakhan.

@Oeleflaffel | 02-03-16 | 17:25 |
Boot = Schip. Voor ik roestige zeebonken voor het hoofd stoot.

Trumpie is oke, ole ole.

Hahaha wat een gekkies zijn er toch in de wereld. Vooral gekkies die geloven in zogenaamde hogere machten en een of ander heilig boek.

eik796 | 02-03-16 | 14:44 |
Als jij 200 miljoen kan omzetten tot meer dan 10 miljard over honderden bedrijven met vastgoed kapitaal dan had je hier niet moeilijk zitten doen. Dan had je nu een prestigieuze baan gehad op Wall Street. Dat Trump dom voor jou over komt laat zien dat je maar weinig verstand hebt van politiek en leiderschap. Politici moeten stemmen krijgen om te winnen en laat nu net 90% van de Amerikaanse bevolking nooit verder gekomen zijn dan high school ( Nederlands equivalent van vmbo ). Het zou niet alleen dom maar ook extreem arrogant zijn als een potentieel leider deze groep negeert. Op TV richt hij zich op dit volk ( "I love the uneducated!" ) en dit is eigenlijk het enige wat de gemiddelde Nederlander over Trump weet. Als iemand als Trump enkel serieus business praat dan zou hij niet genoeg steun krijgen, geen één succesvolle politici doet dit. Als je zijn serieuze programma wil lezen moet je in de teksten en boeken gaan en dan moet je gaan kijken naar zijn business verleden. De daden spreken voor zich, beloftes kan iedereen makkelijk maken.
 
Neem bijvoorbeeld Nederlandse favoriet Hillary Clinton. Zij claimt dat zij meer banen kan creëren, tegelijk de lonen omhoog kan laten gaan en illegale immigratie kan gedogen. Leuke en lieve beloftes maar dat kan per definitie niet. Haar plan staat bijna 1:1 gelijk met Merkel waar Nederlanders juist heel erg tegen zijn. Puur onderbuikgevoelens spelen hier. Je kan niet alleen maar leuke en lieve dingen doen, zo is de wereld niet. Het gaat om serieuze afwegingen maken en dan moet je soms kiezen voor dingen die niet zo leuk zijn. Trump is de enige kandidaat die zowel autonoom keuzes kan maken ( geen honderden bedrijven en belanghebbenden aan zijn broek ) als heeft bewezen dat hij zeer consistent goede keuzes kan maken. Andere kandidaten hebben vooral veel geld opgestreken in de politiek maar zichzelf nooit echt bewezen door zichzelf buiten hun comfort zone te zetten. Dit geldt vooral voor Hillary Clinton aangezien zij genoeg kansen heeft gekregen om ook maar één punt van haar partijprogramma waar te maken. Dit is haar nooit gelukt.

Putin endorsed Trump.

Reacties op dit artikel zijn gesloten