*

On their way to Europe

De geruchten bleken onjuist!

Honderden migranten protesteerden vandaag bij het vluchtelingenkamp Idomeni aan de Grieks-Macedonische grens. Ze willen graag dat MacedoniŽ zijn grenzen opent, zodat ze verder kunnen reizen richting West-Europa.

Onder de migranten ging het gerucht dat Duitsland plaats wil maken voor duizenden nieuwelingen. Een grote groep trok daarom als de wiedeweerga naar de grens. Eenmaal daar bleek het Duitse sprookje een teleurstellende mythe. De Griekse politie stelde zich op tussen de menigte en het grenshek. In het Arabisch en Farsi werd omgeroepen dat er niks klopt van de geruchten, en dat de grenzen voorlopig gesloten blijven.

In het Griekse kamp verblijven momenteel zo'n 11.500 vluchtelingen, weet de NOS. Het is de bedoeling dat het kamp bij Idomeni binnenkort gesloten wordt. Volgen de plannen krijgen de migranten dan onderdak in doorvoercentra die in heel Griekenland worden opgezet.Reaguursels

Het enige wat nog open gaat is de uitgang!

-weggejorist-

Spreken ze tegenwoordig ook al Farsi in SyriŽ?

-weggejorist-

Hoezo verder reizen naar West Europa, is Zuid-Europa niet veilig genoeg?

Overigens werden die asieleisers opgestookt door "activisten".
Dus dezelfde subsidiesponzen die al die mensen voor veel geld in lekke bootjes laten stappen, zetten ook aan tot geweld tegen de douane. Dat deden ze trouwens al veel vaker, met name rond Calais. Dat die rellen vroeg of laat tot doden zullen leiden interesseert ze kennelijk geen ene r**t. Net als al die verdrinkingsslachtoffers.


Het kan niet vaak genoeg herhaald worden, we moeten van die gesubsidieerde "axie sien" af;
- geen overheidsgeld meer voor het verspreiden van meningen;
- en ook geen uitkeringen meer voor mensen die nog nooit gewerkt hebben.
De schade die dit soort parasieten op onze kosten aanrichten is onherstelbaar.

Ik zal het in overweging nemen als zij de terroristen die ertussen zitten ertussenuit pikken en aanpakken.

Ze willen Palmyra weer verheropbouwen. Hoop werk dus, rechtsomkeer.

Als jullie teruggaan naar Afrika en AziŽ openen wij weer onze grenzen.

Soms ken je gassies niet,maar heb je er al een hekel aan!

Hoe eerder het die gelukzoekers duidelijk wordt hoe de vlag erbij hangt, hoe beter. Laat je niets wijsmaken door mensensmokkelaars en extreem-linkse activisten: de kans op blijvend verblijf in West-Europa gaat naar nihil.

Wegens de grote kans op aanslagen staan de Europese landen niet meer op de lijst met veilige landen waar vluchtelingen asiel kunnen aanvragen. Dit blijft de komende 500 jaar zo.

Hallo Syrische mannen. Ga terug en verdedig je land, vrouw en kinderen die je hebt achtergelaten.

Heeft de pvda al een vliegtuig gestuurd ,om ze op te halen?

Toch zielig voor al die families met die vele vrouwen en schattige kinderen die ik op het filmpje zag, toch? Oooh, wacht.........

-weggejorist-

Nein nein nein

Dichthouden die grenzen! 😠 zijn ef al genoeg.

Nee, nee en nog eens nee! We hebben nu wel genoeg hartchirurgen. De prijs van een open hartoperatie is inmiddels gedaald tot 2 euro en er zijn zoveel gynaecologen dat er onderhand 24/7 bij mijn buurvrouw in d'r tunnel wordt getuurd
Het is wel mooi geweest. Nee.

Asiel-eisers ..... opgehitst door gesoepsidieerde gutmenschen met een "weg met ons" mentaliteit. Opzouten ! Die stomme "vrijwilligers" bewijzen de de gelukszoekers geen dienst. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een afkeer tegen "vluchtelingen" te krijgen.

Ga maar bij de grens met Saudi-Arabie hetzelfde doen, kijken of die wel een shit om jullie parasieten geven!

De film Coneheads uit 1993 had het al goed voorzien:
m.youtube.com...

Nee, doen we lekker niet.

Huh, hoe kan dat nou? Grenzen dicht kan toch niet volgens links Nederland...

-weggejorist-

Tijd om de grens met zwaar geschut te beschermen, teveel profiteurs geeft een onhoudbare situatie.

"Vluchtelingen: 'Open jullie grenzen!'"
Wij: Neeeeeee! Ga weg. Ksst.

Nou vraag ik mij af of wij ook met miljoenen bij hen welkom zijn, kerken mogen bouwen, gezamelijk zwemmen, sexwerkers, porno, verdoofd slachten, Pasen etc etc te introduceren. Te roepen dat wij niet goed behandeld worden als dit niet mag?
Een hongerstaking omdat je zoon na een vechtpartij 3 dagen toegang tot het AZC is ontzegd. Gelukkig komt de burgemeester het dan goedmaken en mag je zoon de volgende dag alweer op het centrum komen...

Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn migranten. Door iedere SyriŽr een verblijfsvergunning te beloven loopt het land daar leeg. Toegegeven, ze hoeven nu slechts naar Turkije waarbij men dan de EU ingevlogen kan worden ipv een bootreis te maken. Scheelt een hoop voor mensen die allerlei verhalen horen en flyers zien van huizen en gratis wasmachines en gratis geld. Ik zou ook vertrekken in hun plaats, daarom was er volgens mij ook een leegloop vanuit Nederland naar Canada, VS, Nieuw-Zeeland.
Mensen die we nu missen trouwens en "moeten" importeren...

@BootleggerSmurf: Die emigratie naar Canada, Australie etcetera, kun je niet vergelijken met de huidige vluchtelingen crisis. De immigranten in de door jouw genoemde landen werden echt niet in de watten gelegd, met graties geld, Mieles, en wat nog meer. Je was op jezelf aangewezen. Werken en geld verdienen en zelf een bestaan opbouwen in je nieuwe vaderland. en zeker geen eisen stellen aan je nieuwe gastheer.

Macedonie +veul

Goed idee. Bouwen we samen een feestje. Wij staan klaar met knuffels, bloemen en spandoeken. Neemt u een Koran en een bomgordel mee?

Schop ze terug naar waar ze thuishoren. Vervelende profiteurs.

Hier in Nederland en andere EU land boeken we maar wat graag onze vakanties naar Griekenland. Zonnig, lekker warm, fijn klimaat, aardige mensen. Vluchteling in Griekenland zijn is zo slecht nog niet en altijd veel beter dan thuis in de oorlog blijven zitten.
Maar nee, de vluchtelingen moeten zo nodig naar de kou in Denemarken of Noorwegen, naar de regen in Nederland of Engeland, of de kuffars in Duitsland met hun liters bier en varkensbraadworsten.

Zijn dat dan de voor oorlog vluchtende asielzoekers? Of .. Gelukszoekers? Economische vluchtelingen? Welvaarts parasieten?

Welnee. Natuurlijk niet. Stel je voor dat al die rechts-extremistische pvv nazi's en bruinhemden gelijk zouden hebben...

Kampen, Homoseksueel, Gaskamers. Er staan genoeg zoektermen in om de alarmbellen van een zoekprogramma naar overtredingen van de huisregels - En die heeft FB vast en zeker draaien - te laten afgaan

Joris, haal maar weg. Gepost bij de verkeerde thread.

De grens staat open. Aan de zuid-oost kant. Leef je uit..

Filmpje nog even bekeken. 99% mannen, ťťn vrouw op de voorgrond. Zo te zien een GŁtmensch-met-Stockholm-syndroom.


Ik wil er NUL meer bij, en heel veel minder, minder, minder.

rob007 | 28-03-16 | 06:31
Onze emigranten werden niet in de watten gelegd maar er werd wel een droombeeld opgeroepen, net als de migranten nu een flyer krijgen.
Er is wel verschil in hoe Nederlanders ontvangen werden, ook in hoe ze al in Nederland verteld werd de Nederlandse cultuur en taal helemaal los te laten. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot azielzoekers die hier het leven van daar willen voortzetten. Blijkbaar ook rechten hebben om dit te bereiken.

De vergelijking gaat echter prima op. Juist de verschillen die dan gaan opvallen zoals assimilatie, laten het verschil tussen wij en zij goed zien.
Feit is wel dat er een leegloop was, en nu dus een tekort aan mensen, dit was destijds beleid. In plaats van geschoold personeel te importeren halen wij de lagere klasse op en hopen dat dit ons gaat helpen.
Als SyriŽ straks weer rustig is, hoeveel mensen zullen terug gaan, hoeveel zullen liever hier tandarts blijven ipv daar. Na 10 jaar gaan ook de kinderen meespelen wat dat betreft.

Vageling: Ga eens vechten voor je land klaplopers. Misschien overwegen we dan om je familie een veilig onderdak te bieden. Klaplopers moeten we niet, vuile plaaginsecten.


Man, man, man. Een hele vlooien invasie op zoek naar vers bloed om op te parasiteren.


Zou iemand ze al verteld hebben dat er een pot met goud aan het einde van de regenboog ligt? Bedoel die vlooien zijn te dom om te poepen dus geloven alles. Misschien eens wat flyertjes droppen.

"Vluchtelingen"; het lijkt meer op een invasie van het Syrische leger

rob007 | 28-03-16 | 06:31 | niet ok!
Kan je idd niet mee vergelijken. Familie van mij was ook van plan om in de jaren 50 te emigreren. Je kon alleen binnenkomen wanneer je een beroep had die nodig was, de taal kon spreken en geen ziekteverleden. Om die laatste reden is mijn familie toen niet toegelaten. Andere familielid werd wel toegelaten... hard werken en echt geen uitkeringen,je was op jezelf aan gewezen. Helaas zie je nou veel economische migranten die zich voordoen als vluchteling met de massa meekomend.. wat de discussie er niet beter op maakt.... ook wilt de echte vluchteling het kers op de toetje en enkel naar de rijkste landen en niet bv. Portugal of Spanje waar niks valt te halen. De vluchteling is in weze zelf ook opportunistisch en heus niet zo zielig meer.

Julia | 28-03-16 | 16:47
Waar het mij om ging was dat Nederlanders een droombeeld van een nieuw begin werd voorgespiegeld. Na de Tweede Wereldoorlog was er aktief beleid om mensen te laten emigreren, zo ook nu.
Aan de ene kant levensomstandigheden in oorlogstijd die minder zijn ook al hoef je geen last te hebben van oorlogsgeweld, mensen die flyers uitdelen waarin gratis wasmachines worden beloofd, verhalen over gratis geld van geaccepteerde vluchtelingen, Merkel die iets over schaften roept etc.
Aan de andere kant ingaan op eisen hoe belachelijk die ook zijn want tolerantie is belangrijker dan de eigen identiteit.

Dus ja, wij moesten werken en er werden diploma's gevraagd maar een geldbedrag was ook voldoende, of een toezegging iemand in dienst te nemen. Dit waar wij zeggen dat nieuwkomers rechten hebben, wij plichten hebben en alle gevolgen vandien.
Kijk naar de verschillen was mijn opmerking, de vergelijking op zich klopt namelijk. De resultaten verschillen omdat de uitvoering anders is...
En dan het islam dingetje, maar dat heeft hier niets mee te maken. :P

Reacties op dit artikel zijn gesloten