*

Pizza-lover Abdeslam

Salah brengt zijn dagen nu door in een cel in Brugge.

Het houdt niet op vandaag met het nieuws over terroristen in BelgiŽ. Ditmaal hebben we beelden van het huis waar Salah Abdeslam verbleef. En wat blijkt? De vermoedelijke terrorist houdt erg van pizza.

Dat Salah van pizza houdt wisten we al aangezien een grote levering Italiaanse lekkernijen mogelijk de reden is geweest dat de autoriteiten de locatie van de jihadstrijder wisten te achterhalen.

Salah brengt zijn dagen nu door in een cel in Brugge.

De beelden zijn te zien bij HLN

Reaguursels

Teveel pizza leidt tot hoge bloeddruk en een slecht hart.

www.janpatathoogeveen.nl... Dan was het allemaal niet gebeurd....

"In dit huis verbleef Salah Abdeslam"

Salah is Anne Frank niet...

jan de patatboer | 26-03-16 | 21:28: maar pizza's komen ze brengen en die friet van jou moet ik komen halen lees ik. Dat kun je echt niet meer maken in 2016 hoor. Zelfs hier in limburg doen (sommige) zaken dat beter.

jan de patatboer | 26-03-16 | 21:28 |

Geen Lihanboutje?

sufkut | 26-03-16 | 21:43
Luister eens, beste vriend. Afhaalfrieten, dat bestaat niet. Frieten moet u eten als ze pas uit het vet komen. Na 5 of max. 10 minuten is het beste eraf. U kunt die dus niet aan huis bezorgen.
En precies daarom moet men pizzeria's verbieden en vervangen door frituren. Dan zijn die terroristen verplicht om hun schuilhol te verlaten.

Wat doet, deed, Israel ook weer?

Een verpauperd Belgisch huis waar vroeger wel rijke advocaten woonden, maar waar nu zelfs het onkruid welig voor de ramen groeit en de bewoners elke avond alleen naar hun schotelantennes kijken.

@Teveel pizza leidt tot hoge bloeddruk en een slecht hart.

Shoarmamasutra | 26-03-16 | 21:23 | niet ok!

ja we zouden natuurlijk niet willen dat deze arme jongen iets overkomt, hij moet wel een beetje op zijn gezondheid letten

Nonkel Frituur | 26-03-16 | 21:53: u bent ouderwets en kan het niet hebben dat uw klanten kiezen voor gemak. Hier hebben ze gewoon een bezorggebied en verder dan 5km gaan ze niet. Ik heb 't eenmaal geprobeerd toen ik geen zin had om me aan te kleden maar zin had in frieten (dan is zelf bakken ook een heel slecht idee overigens!) en d'r is niks op aan te merken.

sufkut | 26-03-16 | 22:18
Vermits ik mijn frituren intussen al lang van de hand gedaan heb zal het mijn zorg niet meer zijn. Ik volg de trends wel, en ik doe ook nog wat tussenhandel af en toe, maar eerder om het contact te houden met vrienden van vroeger, niet voor het geld.
Inderdaad, hier en daar zie je frituren die aan huis bezorgen. Er is een markt voor, met name in studentensteden. Waar gaat het naartoe met de wereld als zelfs jonge, lenige studenten te lui zijn om tot aan de frituur te lopen?

Nonkel Frituur | 26-03-16 | 22:30: het verbaast mij eerder dat het zo lang geduurd heeft eerlijk gezegd. Van de andere kant is het jammer voor de echte frietkotten. Maar als je bekijkt dat er hier in het dorp 6(!) frietzaken zitten op nog geen km van elkaar vandaan kan het wat hebben. Ik geloof u ook op uw woord dat u het niet meer hoeft te doen voor het geld. Met frieten boer je goed volgens mij.

m.youtube.com...

Ik moest hiet meteen aan denken.

video doet het ook al niet meer. Iemand een spiegel?

Het zal me trouwens aan mijn derriere oxideren waar AbdesLAMLUL al die maanden is geweest of op welke wc die gescheten heeft.Belangrijkste is dat ie nu zit waar die de rest van zijn leven thuishoort.(en ik hoop tevens dat ie nooit meer een pizza te vreten krijgt).

@de luie griek......spiegeltje spiegeltje.....
www.rtlnieuws.nl...

@Mohammed Postma
Ach heb met hem nu wat minder snel medelijden. Maar het is niet goed voor de omgeving die heetgebakerde types met kokend bloed en een kil hart.

sufkut | 26-03-16 | 22:59
De beslissing om ermee te stoppen kwam bij de aankondiging van de "witte kassa's". Geen zwart geld meer. Dat is voor een frituur onhoudbaar. En ook in de jaren ervoor was het geen goudmijn. Het zijn slechts enkelingen die er rijk mee kunnen worden, zoals Antoine in Brussel. De overigen houden vaak het hoofd niet boven water. Vergeet aub de lange lijst regeltjes niet waaraan men tegenwoordig moet voldoen.
Waar je altijd geld mee kan blijven verdienen zijn broodjeszaken, daar investeer ik nog in. Met name de luxe-broodjes met "gezonde" ingrediŽnten waar goedgelovige, rijke studenten geld voor neertellen. Ja, de studenten zijn tegenwoordig rijk. Ook daarom laten ze de frituur links liggen. En dan heb je nog die slimme Jeroen Meus met zijn worsten-restaurants. Eigenlijk verkoopt hij gewoon hot dogs, maar hij geeft er een culinaire toets aan, en plots kan hij een worstenbroodje 3 keer duurder verkopen. DŠt is de trend.

En we zijn weer terug van de reclame. ;)

Pizzaman wist ervan. Net zoals de hele buurt.

Nou,echt van de gezelligheid zijn ze ook al niet. Mijn hemel bij ons zien de hondenmanden er nog fleuriger uit.

Dus dit www.powned.tv... kan gerust met enkele kilo's heel dikke korrels zout genomen worden?

Nonkel Frituur | 26-03-16 | 23:15: ah zo. Nou ja, volgens mij boeren ze hier in het dorp niet slecht. Maar ik hoor hier van iedereen dat ze goud geld zouden betalen voor een simpel restaurant wat bv stamppot op het menu heeft. Of euhm de ouderwetse nederlandse pot zeg maar. Dus juist geen hipster dingen, weird. Maar je hebt wel gelijk denk ik gezien alle winkeltjes welke openen. En zie bv die pindakaas speciaalzaak van laatst. Het schap voor de 'gezonde' 'superfoods' is hier in de super ook veel groter geworden in een paar jaar. En dat is gek gezien wat ik hoor dus want dan zou je denken dat mensen wel een stamppot boerenkool/knolselderij/spinazie of weet ik wat zouden maken ipv. Maar goed, mensen praten hier wel veel maar volgens mij eten ze dus gewoon erg vaak friet anders zaten er niet zoveel zaken. Zoveel mensen wonen hier nu ook weer niet al klaag ik altijd over buren.

Reacties op dit artikel zijn gesloten