*

Rutger ging bij hem langs.

Fabian, vader, PVV-aanhanger en schreeuwer van de zin 'daar moet een piemel in', kwam dit weekend in het nieuws door zijn aanwezigheid bij het bezoek van Wilders aan Spijkenisse. Rutger zocht hem op en sprak met hem over de commotie.

Reaguursels

Tokkie maar stemt wel de goede partij.

Een goudeerlijke jongen. Maar wel een tokkie...

Tokkievader die straks de VMBO-docent in elkaar slaat omdat zijn engeltje een onvoldoende heeft gekregen.

Welke reaguurder is dat?

-weggejorist-

-weggejorist-

Gualtiero | 25-01-16 | 23:28 Maar jij bent zo stoer het anoniem te doen.

Toch knap om te zien, dat de niet zo intelligente medemens op zoveel bijval kan rekenen van enkele reaguuders, die wel heel hoog op hun morele paard zitten.
Ik vind meneer niet bepaald eloquent, maar we leven nog steeds in een vrij land.

Hoor de klapkut van de pvda ,jet op tv..''ja we weten niet precies hoeveel ernstige incidenten er plaatsvinden in de azc's''.

Oh dus het coa; registreert dus helemaal niet wat er gebeurd.

Jet is vooral goed in hele vage verhalen produceren.

Doofpotje wederom.

En jet die verdiept zich niet in de islam ,en moslim culturen ;daarom is ze ook zo enorm naief; het arme mens heeft geen idee waar ze het over heeft;en wat voor een mentaliteit ze tegenover zich heeft.

Zoals als die onwetende kamerleden.

En mevrouw wist ook nog te melden ;dat de burger maar moet betalen ,om deze mensen in hun eigen land een bestaan te geven.

Want ze moeten terug ;en hebben daar niets ;dus volgens de pvda moet de nederlandse burger daar maar voor betalen toch. Die ploumen stuurt ook alweer 45 miljoen ;terwijl we hier ook nog alles betalen ,voor die grootbekprofiteurs.

Donderstraal een eind op;en laat hun eigen land de puinhoop betalen ,die ze veroorzaken door wanbeleid en het niet zorgen voor de eigen bevolking.

En pvda: donderstraal zo ver op ,dat we jullie de eerste 10 jaar niet meer horen.

Hij zei niet dat daar een piemel in moet,hij zei dat ze alleen maar piemel wilden.Is een verschil. Kan dat aangepast?

@Gualtiero
dom geboren niks bij geleerd sufgewiekst ,dat kwakkie van jou hadden ze beter tegen een kachel kunnen schieten , dan was het met een sisser afgelopen .
woorden zonder woorden zodra denken moeilijk wordt

Typisch gevalletje ruwe bolster, blanke pit. Beetje simpel misschien, maar wel eerlijk: hij zegt wat-ie vindt en waar-ie voor staat. Kun je het wel of niet mee eens zijn. Het is wel eerlijk, en daar kunnen heul wat politici en ander omhooggevallen figuren nog een hele dikke punt aan zuigen.

Quichegerechtigde | 25-01-16 | 23:29 | niet ok!

Alsof dat kind snapt wat z'n vader zegt.....Grappig dat dat het meest kwalijke is het dit filmpje en niet de belachelijke kreten van die 'feministen'.

DutchTurks btw, mooie bron Murat.

Lekker voorbeeld ben je Fabian.
Kan je wel PVV stemmen, maar dat wil niet zeggen dat je zo tekeer kunt gaan in het bijzijn van je kind.

-weggejorist-

-weggejorist-

Jongens, ook Fabian mag zijn ongezouten mening geven. Tokkievergelijkingen zijn niet op zijn plaats aangezien de "dames" zich ook bedienden van niet al te ontwikkeld taalgebruik. Fabian zal vast een hele goede vader zijn .....

Eigenlijk zijn we allemaal mensen, gek he

"tokkie"of niet ..is tenminste recht voor zn raap.en daar laat ik t bij .

Nou ja, mij zul je hem geen 'tokkie' horen noemen en hoeft ie ook zijn mond niet te houden (maar ik reken hem wel aan dat hij dat niet een ander met een andere opvatting gunt). Dat hij zich dan thuisvoelt bij partijen die zich ook totaal niet bekommeren om nog iets van 'verheffing van het volk' of iets dergelijk te willen maken (PVV in dit geval, maar ook de SP heeft daar weinig ambitie in - de PvdA mag je toch meegeven dat ze er nog iets van proberen te maken in ieder geval in theorie..),
Jah - dat is nu eenmaal een beetje hoe het is (jah, wie ben ik om dat te zeggen - maar kuddo's voor denk ik ook generaties voor ons die daar meer van hebben weten te maken - waaronder bijvoorbeeld die industrielen van weleer met van die hoge zwarte hoeden.. misschien altijd nog beter dan 'share holder value' en als het even kan 0% belastingen als het de echt bevoorrechte en rijken van nu betreft..). Maar verder niets ten nadele van die Fabian, laat hem vooral wezen wie ie is misschien wel en van zijn mond houden gaat ie ook geen beter mens of vader worden als ik dat zo inschat.. media aandacht, als ie er niet slechter van wordt.. maar laat dat dan wel de insteek zijn.

Schietmijmaarlek | 25-01-16 | 23:38 | niet ok! Jij en veel anderen hier boven zijn echt de hypocrieten van dit jaar! Jou bank, regering, pensioenfonds, verzekeraars, warenhuiseigenaars en veel en veel meer investeren dik in wapens wereldwijd waar elke dag kinderen mee worden gekild, Jup, gewoon ijskoud gebomd, en dan kom je over deze meneer klagen omdat hij een betere wereld wilt voor zijn kind? wat hebben jullie ooit tegen je marionettenmeesters gedaan dan? Jullie zijn niks meer dan roeptoeters en kleine hersentjes.

@tattooboer: +1

Klare taal heel helder en direct.
Volgende keer gewoon die kleine thuis laten of desnoods ff iemand anders in zijn armen douwen en uit beeld laten. Ofzeau.

Dit zijn de mensen die we nodig hebben. #jesuistokkie

Actie an sich was wel goed, maar waarom hebben deze mensen vrijwel altijd een baby?

Waar is Darwin?

Toch niks mis mee, hij reageert op een paar linkse schreeuwvrouwen. Laat hem dat gewoon doen, hij heeft geen organisatie, geen subsidie, geen media, hij is gewoon alleen.
Hij leert zijn kind om je mening te uiten en niet zoals de meesten alles maar te accepteren.
Dit soort mannen staan dadelijk vooraan als het helemaal mis gaat, ben je blij dat ze er zijn.

Bij zijn vrouw ging ook een gelijke erdoor.

Kritisch, bezorgd en lekker vilein, zou beter zijn geweest. Nu wordt deze meneer, door gebrek aan goede educatie/opvoeding, weggezet als tokkie. Toch jammer , want de meer verbaal begaafde mensen zouden hetzelfde zeggen en niet als tokkie worden neergezet.

Rutger bezocht hem. Hij is een Bn'er met-een-piemel.

Schietmijmaarlek | 25-01-16 | 23:38 | niet ok! Jij en veel anderen hier boven zijn echt de hypocrieten van dit jaar! Jou bank, regering, pensioenfonds, verzekeraars, warenhuiseigenaars en veel en veel meer investeren dik in wapens wereldwijd waar elke dag kinderen mee worden gekild, Jup, gewoon ijskoud gebomd, en dan kom je over deze meneer klagen omdat hij een betere wereld wilt voor zijn kind? wat hebben jullie ooit tegen je marionettenmeesters gedaan dan? Jullie zijn niks meer dan roeptoeters en kleine hersentjes.
tattooboer | 25-01-16 | 23:44 | niet ok!

Hoe weet jij waar ik bankier? Mijn bank doet dat namelijk niet. En mijn verzekeraar ook niet. Zodra mij iets niet zint dan doe ik er wat aan. En mijn positie is dermate dat er wel degelijk geluisterd wordt. Mijn bank ziet mij liever niet gaan. En welke warenhuiseigenaren investeren dan in wapens? Namen...? Bedrijven? welke?

Daarbij gaat de vergelijking ook mank. Deze Fabian is een slecht voorbeeld voor zijn kind, dat geen keuze heeft. Je kunt je ook zonder je kind laten horen bij de mensen met wie je het niet eens bent. Tevens is de woordkeuze van meneer nogal eenzijdig en allerminst discutabel. Als je het ergens niet mee eens bent dan is een normaal constructief gesprek toch echt de beste weg. Het geheel dom gaan overschreeuwen heeft nog nooit iemand verder gebracht. Waarmee meneer zichzelf bij voorbaat al diskwalificeert. Tijd verloren, energie verloren, kind aan het huilen en niets bereikt. Echt topresultaat. Chapeau!

Grutjes, men heeft er eentje uitgelicht en projecteert dat op de rest. Volgens mij is dat nogal dom. Ow, maar dat was ook de bedoeling.
Ik denk dat men eens moet stoppen met het wegzetten van de PVV stemmers als zijnde dom. Ik heb twee studie afgemaakt, mijn zoons idem, toch stemmen we bij de landelijke politiek PVV (de rest meest VVD). Nee we zullen niet rellen, laat staan domme leuzen roepen. Maar waarom plukt men er n domoor uit om dat als een stigma te projecteren op anderen?

Tokkie of niet, ik zit liever met hem aan de bar dan zo'n huichelachtig correct figuur.

Kijk, hij schreeuwt misschien wat domme vulgaire onzin, maar dat betekent niet per se dat hij een slecht mens is. In de essentie heeft hij overigens wel gelijk, hij brengt het alleen niet op een verfijnde manier over. Dit soort mensen zijn misschien niet de slimste, maar ze realiseren zich nog ten minste dat een massale influx aan islamitische migranten ellende en gevaren met zich mee brengt. Dat gezonde verstand ontbreekt bij de elitaire, zogenaamd intellectuele linkse politici.

Voetbalfan , tatoeages , roeptoeter en heel druk van zichzelf maar volgens mij geen slecht mens en volgens mij ook niks geroepen wat verboden is voor de wet maar of het nou allemaal verstandig was dat geschreeuw met weinig inhoud ???
Mischien dat hij wat rustiger wordt naarmate hij ouder wordt , zou denk ik niet zo slecht zijn en als hij dan dat filmpje weerziet over 20 jaar en denkt van tjongejonge had ik me niet wat kunnen inhouden...

Hij heeft helemaal geen gelijk en is gewoon een malloot. Hij mag het zeggen, want dit is een vrij land. Maar dat betekent niet dat hij niet een enorme klootzak is. En bovendien een belabberd voorbeeld voor zijn kind. Maar het is tegenwoordig trend om je beschaving op te geven omdat je een mening hebt. Beschaving ja. Datgene wat ons onderscheidt van terroristen enz.
.
Bovendien hebben de dames ergens best een punt. Wilders spant het seksisme probleem voor zijn politieke karretje en laat het overkomen alsof dit een probleem is dat puur door vluchtelingen op de wereld is gekomen. En of je het er nou mee eens bent of niet, je kan altijd met respect met elkaar omgaan.
.
Grappig om te zien hoe een gebrek aan beschaving bij vluchtelingen keihard wordt veroordeeld hier (daarbij doel ik niet op Keulen, maar op meisjes die op een vervelende manier nageroepen worden), maar wanneer een Nederlandse man dit doet verandert een deel van de reaguurders hier in wegkijkers of geven ze ronduit toe dat de beste man gewoon gelijk heeft.

ikzalhandhaven | 26-01-16 | 01:29

Is het door u beweerde waar en zo ja, kunt u dat onderbouwen? Mijn vrouw heeft een enorme p. hekel aan al die mafklappers en idem mijn schoondochter. Het doet er geen bitterbal toe van welke afkomst.
Wat u nu doet is een hullie huilie verhaal ophangen. Werkt uitstekend op Joop maar hier ben ik zo vrij er doorheen te prikken.
Maak geen onderscheid en pak ze op. Mja, nu heeft u slecht het probleem om die Keulse ehhhh vingeraars nog weg te denken in het wishful thinking van: nou ehhh in de biblebelt lusten ze er ook wel van van heur!

slecht=slechts

ikzalhandhaven | 26-01-16 | 01:29 | niet ok!
Welke oplossingen hebben de andere politieke partijen aangedragen om op te komen voor vrouwen die zich steeds meer bedreigd voelen?
Geen enkele. Wilders probeert in ieder geval wat. En ja dat is ook voor zijn politieke karretje. Maar dat doen alle partijen. Het kabinet zelfs met MH17, dat is nog lager dan lager.

Is toch mooi? Jongen met een helder verstand. +1

Hij zal niet de slimste zijn, maar hij weet instinctief heel goed dat de massale influx van een vijandige cultuur in de samenleving de wereld voor zijn zoontje een stukje slechter maakt.

Kudo's for him, dat ie dat gewoon rechtoe rechtaan z'n muil uit bleert! Zouden sommige liegende politici eens moeten doen.

Tokkie? Vind van wel maar bij lange niet zo erg als die stelende PvdAers, liegende VVDers, weglopende wachtgeldopstrijkende D'66ers en al het andere liegende grut op links. Dat zijn de echte tokkies maar wek in pak, dus dan is het geen probleem.

Met stijgende verbazing lees ik de reacties. Het is dus kennelijk bon ton om met een huilend kind op je arm een groep vrouwen helemaal stijf te schelden, schuimbekkend en al.... Lachwekkend en dieptriest..
*
De beste man is volstrekt ongeloofwaardig/ongeschikt als ouder en zou eigenlijk uit de ouderlijke taak ontheven moeten worden. Als je al z gaat schuimbekken tegenover een andere mening, dan laat zich raden wat er gebeurt bij echte tegenspraak.
*
Aan dit soort randdebielen gaat Nederland ten onder. Extremisten die denken recht te hebben op god en z'n mallemoer, anderen de maat nemen (vooral Moslims en vluchtelingen), maar nog niet eens de basis van omgangsvormen & debat beheersen. Walgelijk.

Slechte vader zijn voor een kind? Dan zullen een hoop reaguurders hierboven ook wel helemaal los gaan bij het volgende topic waarin weer eens wat kinderen zijn verzopen omdat de vader zo nodig een economische vluchteling wilde zijn.

Welke oplossingen hebben de andere politieke partijen aangedragen om op te komen voor vrouwen die zich steeds meer bedreigd voelen?
Geen enkele. Wilders probeert in ieder geval wat. En ja dat is ook voor zijn politieke karretje. Maar dat doen alle partijen. Het kabinet zelfs met MH17, dat is nog lager dan lager.

Nebuchednezzar | 26-01-16 | 01:47 | niet ok!

Wilders probeert wat. Nou fantastisch is dat. Maar of het werkt maakt niet uit, of wel? Symptoombestrijding ipv voorkomen. En alleen nu vluchtelingen in Keulen vrouwen hebben mishandeld. Maar bij andere schandalen hoor je Wilders niet. Bovendien kunnen vrouwen prima voor zichzelf zorgen of maatregelen treffen om te voorkomen dat ze in een gevaarlijke situatie komen en/of hoe ze zich hieruit moeten redden. Daar helpen 70 spuitbusjes niks bij.
.
Als Wilders nou eens verantwoordelijkheid durfde te nemen ipv alleen roeptoeteren over wat er allemaal fout is in Nederland, zou hij erachter komen dat veel van zijn 'oplossingen' niet werkbare oversimplificaties zijn.

-weggejorist-

-weggejorist-

Een tokkie, maar wat te vinden van die dames die daar met hun onbegrijpelijke sinterklaasgedichtje stonden: geen feminist, Wilders racist. Tokkie in het kwadraat? Vermoedelijk een Tokkie die goed met de benen wijd kan liggen en zo een hoogopgeleide Groen linkser verschalkt heeft.

TimAmsterdammerT | 26-01-16 | 06:17
Dat vind ik nou niet aardig om te zeggen. En die vrouw doet er niet verkeerd aan om haar man te steunen. Zij vormen een 2-eenheid. Ik ben ook niet voor die islam-import. En dat kan voor mij de enige reden zijn om op Wilders te stemmen. PvdA is ook een draaikont partij, die geen stichtelijk, christelijke woord kan verdragen, maar ik hoor ze nooit iets verkeerd over de islam zeggen.

@ Timmie de AmsterdammerT....

Ik ga je wat vertellen ventje; lelijkheid is subjectief en groeten hebben GEEN hersenen.

Deze vader is oprecht in zijn bedoelingen, dat hij een en ander niet handig aanpakt is een discussiepuntje. Ik vind hem wel ok.

* groenten :-)

Hypothetisch.
Als meneer de schreeuwer het zonder kind had gedaan? Hetzelfde verhaal en schande.
Als meneer de schreeuwer het niet gedaan had? Hetzelfde verhaal en schande maar nu over de vrouw die twee middelvingers opstak.
Als meneer en mevrouw er niet geweest waren? Hetzelfde verhaal en vooral geen schande over het schreeuwen van de protesterende dames.
Net zoals je kan vinden dat de dames een punt hebben door te beweren dat Wilders meelift op de angst en zich opwerpt als een nepfeminist vind ik dat ook voor de schreeuwer. Onbegrijpelijk dat je je opwerpt voor de gene die je zusters verkrachtten.
Maar goed. VVMU is gelukkig voor iedereen.
En ja Jackdawn, de stereotypering is goed gelukt. Lukt altijd als je maar goed zoekt.

Er vanuit gaand dat hij dit allemaal ook leest!!!!
PVV stemmers worden al jaren tokkies genoemd, stem de zelf al jaren PVV maar ben geen tokkie.
Vind/ vond het dan ook altijd storend dat PVV stemmers in een hokje werden geduwd, menig mens nam niet eens de moeite om te luisteren naar wat Wilders te zeggen had maar liep mee met de media die altijd 1 domme opmerking eruit haalden zoals bijv kopvoddentaks.

Het zou verstandig zijn om als PVV stemmer jezelf niet zo in het nieuws te laten komen.
Als er zo een groep viswijven met oogkleppen op staat te schreeuwen zou ik niet eens de moeite nemen om mijn mening duidelijk te maken, er zijn nu eenmaal mensen die niet willen luisteren, het absoluut niet waard zijn om enige vorm van aandacht aan te geven, en daarbij komt dat wanneer de PVV aanhang zich keurig blijft gedragen.....wie staat er dan voor lul.
Kijk maar naar een ander topic over de auto's van de Pediga aanhang.
De voorstanders van het kwaad laten zich zelf goed kennen en dit is ook een belangrijk proces.
Er zijn nog zat mensen die wel het zelfde denken maar uit schaamte voor andere in hun omgeving de PVV links laten liggen.

Fabian is juist een heel goede vader. Hij leert zijn kind dat je jezelf niet moet laten muilkorven door de politiek correcte ziekte. Schreeuwen tegen feministen is sowieso altijd +1. Als dat tokkiegedrag is ben ik heel graag een tokkie.

Aardige vent die niet de meest handige keuze heeft gemaakt door zo te handelen. Gelukkig zag die dat zelf ook wel in in zijn nuancering. Heb meer moeite met die protesterende koeien waarbij ook ik de neiging kreeg om ze oprecht veel piemels toe te wensen.

@Wees_eens_creatief | 26-01-16 | 04:00
"zou eigenlijk uit de ouderlijke taak ontheven moeten worden"
En u vindt zichzelf met zulke uitspraken fatsoenlijk? Balk, splinter.

mmamax | 26-01-16 | 07:25 | niet ok!
"Het zou verstandig zijn om als PVV stemmer jezelf niet zo in het nieuws te laten komen."

Het probleem is dat de PVV-adept niet om kan gaan met de vrijheid van meningsuiting. Elk conflict met de PVV-adept kan terug geleid worden naar het begon allemaal toen de tegenpartij iets terug zei.

Ikzalhandhaven. Er vanuit gaand dat je naam niet de waarheid wordt....we zijn links een beetje zat.
Je andere domme opmerking over de PVV dat die niks waarmaakt en alleen maar roept.
Soms is dat genoeg voor mensen om in ieder geval wakker te worden.
Geloof ook niet in een PVV redding, mocht het wel zo worden...al haalde ze ons alleen maar uit de EU.
Het beste zou zijn dat Nederland wakker wordt, het hele kabinet er uit schopt en burgers aandraagt die een democratisch kabinet neerzetten.
Dat dingen niet kunnen veranderen is bs, alles moet veranderen, als we zo door gaan met alles toelaten dan bestaat Nederland straks ook uit tentcity ( zoek maar op YouTube)
Ga niet eens alle voorbeelden geven, maar begin maar eens met de aanpak van criminelen uit andere landen, wegschoppen, weg uitkering....kijk eens hoeveel dat al scheelt.
Ga dan maar eens de zorg aanpakken, bedrijven hebben miljarden winst en toch betalen we steeds meer voor minder zorg.
De rijken die nu het minst betalen....kan zo nog een uur doorgaan, maar het probleem zit hem in mensen die het niet eens meer zien en normaal zijn gaan vinden.

jackdawn, dat bedoel ik met in hokjes duwen......

ristretto | 26-01-16 | 07:25 | niet ok!
"En ja Jackdawn, de stereotypering is goed gelukt. Lukt altijd als je maar goed zoekt."

Bij de extreemrechtse PVV-adept hoef je niet te zoeken, je hoeft alleen maar te wachten tot hij zijn mond open doet.

mmamax | 26-01-16 | 07:39 | niet ok!
"jackdawn, dat bedoel ik met in hokjes duwen......"

Ik duw niemand in hokjes, de PVV-adept kiest zelf voor een hokje om als een randdebiel dingen te gaan roepen.

-weggejorist-

@nickolaas | 25-01-16 | 23:44
Die "verheffing van het volk" komt gewoon neer op indoctrinatie van het volk. De PvdA wil dat iedereen een establishment-lievend DWDD-kijkertje wordt. Dat noemen ze dan verheffing maar het is eigenlijk degeneratie.

Triest dat de onderste laag van de samenleving altijd als de "standaard" PVV stemmer neergezet word.

Hij kan natuurlijk ook wel eens gelijk hebben. Misschien willen die domme linkse feministische schreeuwende viswijven die in Spijkenisse waren inderdaad een refugee piemel. Wie zou het zeggen.

Kunnen we deze mensen niet naar Syrie sturen?

xasthur | 26-01-16 | 07:48 | niet ok! Zei de toetsenbordridder op internet pfff. Wat hebben jullie tokkies toch met geweld?

Tokkie is voor mij allang geen scheldnaam of vies woord meer. Omdat er inmiddels vele misselijk-makendere types de maatschappij binnen zijn gedrongen of er al waren en nu de kop opsteken. Dan verandert de norm.


Er zullen altijd mensen zijn in de sociale onderklasse. Dat is niet altijd een bewuste keuze. Veel mensen zijn als dubbeltje geboren.


Doe mij maar een Tokkie ipv. een krankzinnige Linksche PVDA-hond, een labbekakkerige politicus die praat maar niets uitvoert waarover hij praat, een o zo meevoelende en hypocriete D666-bakfiets pappa of een geesteszieke Kotslamitische cq. Afrikaanse Barbaar.


De Tokkie voelt altijd aan zijn water wanneer iets deugt of niet deugt. Terwijl die andere types die ik noem vaak veel slinkser zijn en dubbele agenda's hebben. Daar zit vaker een dubbele bodem in.


En dan reageert de Tokkie in het algemeen misschien maar wat primitiever. Maar ook dat is een relatief begrip.


Het volk voor de gek houden, tegen beter weten in vasthouden aan een beleid dat werkelijk VOOR GEEN ENE KUT werkt, en willens en wetens een land cq. continent naar de klote helpen.
Dat vind ik nou primitief. Zeker omdat dat soort lui juist vaak nog aanzien heeft ook. Zum. Kot. Schen.


Viva la Tokkie!

Goed zo door gaan powned.
Dan raken jullie straks je draagvlak kwijt.

Het morele gelijk is aan de tokkies. Zij kregen als eerste de klappen van de multiculti samenleving.
Tokkies; rot op met dat woord. De ruggengraat van Nederland zal je bedoelen.

@ikzalhandhaven | 26-01-16 | 01:29


"Bovendien hebben de dames ergens best een punt. Wilders spant het seksisme probleem voor zijn politieke karretje en laat het overkomen alsof dit een probleem is dat puur door vluchtelingen op de wereld is gekomen. En of je het er nou mee eens bent of niet, je kan altijd met respect met elkaar omgaan. "


Ik heb het filmpje niet gezien. Maar ik ken genoeg van dergelijke mensen om een indruk te krijgen wat er gezegd is.


De feministen zijn druk bezig om te voorkomen dat mensen een verbinding tussen seksueel geweld en roofdierengedrag verbinden met etniciteit. Ze zijn meer dan bereid daar de gebeurtenissen met nieuwjaar voor te begataliseren.


In de ogen van de populisten is dit niets meer dan een van de dingen die ze al jaren zeggen: Ronald Srensen heeft in zijn LR tijd al gezegd dat hij vreesde dat vrouwen niet meer in een "zomerjurje" over straat zouden kunnen zonder hoer gevonden te worden.
www.leefbaarrotterdam.nl...


Ik vind dan ook dat de term "voor het karretje spannen" ongepast is. Men krijgt gelijk met iets wat al jaren gezegd wordt. En dat mag gebruikt worden. Persoonlijk vind ik de houding van de feministen walgelijk: Activisme tegen verkrachting was een van de speerpunten van het feminism. Klaarblijkelijk is het echter belangrijker dat er een positief beeld van de kolonisten wordt opgehouden. Die man is niet hoog opgeleid. Maar ik maak me sterk dat hij heel goed begrepen heeft dat die feministen het liever opnemen voor bruine verkrachters dan voor blanke slachtoffers.

het enige wat deze fout deed was dat hij zijn kind dit met zijn kind op de arme deed. voor de rest begrijp ik waar deze man op doelde. geertje kopt vrouw busje geven ter zelf bescherming er staan vrouwen tegen te demonstreren en die man begrijp dat niet dus legt hij de link dat die vrouwen kennelijk wel verkracht willen worden want ander zou je wel een spuitbusje wil hebben.

Iemand die herhaald naar vrouwen schreeuwt:"Jullie zijn lelijk. Jullie willen een piemel.": -1. Met een kind op de arm: -2. Een dag later je eigen stommiteit niet in kunnen zien: -3. Kansloze gast.

-weggejorist-

Mijn ideen over PVV-ers wordt hiermee bevestigd. Maatschappelijke mislukkelingen.

@Realism Is All
Sorry, maar het volk dat altijd het hards roept dat het aan een ander ligt is vaak in grote mate onderdeel van het probleem. Aangezien generaliseren het stokpaardje van PowNed is zal ik dat voor het gemak ook even doen: zowel mijn vriendin als mijn moeder werkt/heeft altijd gewerkt met dit slag mensen (orthopedagogiek en jeugdpsychiatrie respectievelijk). Hele volkswijken gokken, zuipen, smijten met geld dat ze niet hebben en persen kinderen uit zonder daar de consequenties van in te zien, hebben lichamelijk en psychische klachten, roken tijdens de zwangerschap, vreten alleen maar troep, en als ze dan aan tienduizenden euro's schulden hebben? De schuld van een ander. Ze zijn ziek? Schuld van de huisarts. Kind heeft ADHD? Schuld van een ander. Kind presteert niet op school? Schuld van de school. Ziektekosten van noodzakelijke behandeling zijn hoog? Te lage vergoeding. Kosten van levensonderhoud te hoog? Uitkering is te laag. Te weinig inkomsten? Werken? Nee, werken kan niet want er moet gezorgd worden voor de kinderen, oh en de knien doen ook een beetje zeer (lees: die Wajong uitkering is eigenlijk wel prima)... oh en er is nooit gestudeerd of enige vorm van een vervolgopleiding afgerond want er moest voor het kind gezorgd worden. Dat tokkiegespuis (huidskleur en afkomst irrelevant) ziet overal problemen maar zoekt de oorzaak nooit een keer bij zichzelf. Altijd schreeuwen dat het aan een ander ligt. En ondertussen natuurlijk wel de maatschappij tot last zijn. Ik kan er niet een greintje compassie voor opbrengen.


Ja, die vluchtelingen zijn allemaal onwenselijk en moeten zo snel mogelijk weer terug naar waar ze vandaan komen. Het is alleen zo jammer dat we de inheemse chronisch armen niet kunnen dumpen in de woestijn.

@Gualtiero | 26-01-16 | 09:23 | niet ok!
Wat een prachtig schrijven. Hulde. IK zal er regelmatig naar refereren, uiteraard met bronvermelding. Als wetenschapper doet de drs. namelijk niet aan plagiaat.

Gualtiero | 26-01-16 | 09:23 | niet ok!
"Dat tokkiegespuis (huidskleur en afkomst irrelevant) ziet overal problemen maar zoekt de oorzaak nooit een keer bij zichzelf."

Zeer goede omschrijving van de PVV-aanhang, compliment.

@Gualtiero | 26-01-16 | 09:23


"Kind presteert niet op school? Schuld van de school."


Dat lijkt me meer het D'66 volk dat de speciale loopbaan van hun speciale kindje even komt regelen. Zie onderstaand artikel, waarin duidelijk wordt dat er advocaten worden meegesleept naar de schoolgesprekjes. En dat lijkt me toch niet iets voor de "PVV Tokkie onderlaag" waarover jij zo leegloopt.

@Gualtiero | 26-01-16 | 09:23

www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4055368/2015/06/05/Steeds-meer-conflicten-tussen-ouders-en-school.dhtml


"Het advocatenkantoor kreeg onlangs zelfs twee zaken binnen over schoolreisjes. Ouders dreigden met een kortgeding, omdat de school hun kinderen niet op buitenlandreis meenam wegens slechte schoolprestaties of gedrag."

Bericht gerecycled als "compensatie " voor de mislukte slaapmuts?

Tijd om niet alleen PVV-spray maar ook volkslintjes uit te delen. Dit is al de tweede man dit jaar die hem gun. Het lintje van de Burger eerste klas.

iets met verdraagzaamheid en het goede voorbeeld geven....;-) wat een gast zeg...hij snapt echt niet hoe de wereld werkt....dit is nou typisch waarom het misgaat op de wereld...mensen die niet nadenken over wat voor wereld ze achterlaten als ze dood zijn....

Geen pitbull ???? Dacht dat dat tot de standaard uitrusting behoorde van dit soort Tokkies.

Goeie vent.

Mensen met tattoo's zijn tokkies, allemaal!

Fabian is een tokkie. Verder laat ik maar gewoon de volgende berichten voor zich spreken:


www.dailymail.co.uk...


sverigesradio.se...

Ik heb het niet zo op agressieve mensen. Als je je mening wil geven kan dat ook op een normalere manier, zeker als je eigen kind er bij is.
Maar menig reaguurder kan zich prima identificeren met Fabian. Hij zeg tenminstuh wat de mense denkuh!~11

Liever een tokkie dan een moslim.

Een vader die zich nog wel druk maakt om de toekomst van ze land en kind.

omanders | 26-01-16 | 10:07 | niet ok!
Het niet eens zijn met een beslissing van een school is niet hetzelfde als de schuld afschuiven op een school. Hoewel een juridisch conflict zo ver mogelijk ontweken moet worden, en het best raar is dat D66-ouders (door u veronderstelt) dat soms actief opzoeken, is het niet altijd onverstandig om een beslissing van een organisatie in twijfel te trekken dat vanwege zijn grootschaligheid vaak onpersoonlijk is en derhalve allicht geen redelijk besluit kan nemen over bijvoorbeeld de toekomst van een kind.

Overigens noem ik nergens de PVV. PvdA en SP-stemmers kunnen er ook wat van.

Beter je kind opvoeden als schreeuwtokkie dan als vechttokkie.
Je kind opvoeden als tofubal, moslim, zwartekous, uitkeringstrekker, of verwend secreet is dan wel goed?

Gualtiero | 26-01-16 | 10:29 | niet ok!
Voor zover mogelijk*

The jackdown je voelt jezelf verheven boven de onderlaag maar ook in wo2 was het de onderlaag die in het verzet zat..alles wat jij zegt draai ik om en pas ik toe op jou..

Gualtiero | 26-01-16 | 09:23 | niet ok!
"Dat tokkiegespuis (huidskleur en afkomst irrelevant) ziet overal problemen maar zoekt de oorzaak nooit een keer bij zichzelf."

Zeer goede omschrijving van de PVV-aanhang, compliment.

Raymond Reddington | 26-01-16 | 09:37 | niet ok!


Baggeromschrijving!
Wie nu nog met droge ogen durft te beweren dat veel problemen in Nederland niet komen door allochtonen, of op zijn minst ernstig versterkt worden door allochtonen, maar de schuld bij de autochtonen legt, is ernstig van het padje.

Allochtoonse aandeel in de criminaliteit? Vast de schuld van de autochtoon.
Allochoonse aandeel in steuntrekkerij? Vast de schuld van de autochtoon.
Druk op de arbeidsmarkt in de lagere sectoren? Vast de schuld van de autochtoon.
En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, beste Joopvazallen.

En nog even wat anders, er zijn steeds meer mensen die er voor uit durven te komen PVV te stemmen. In de polls is het nu al 28%.
Willen jullie beweren dat 28% van de NL bevolking laag opgeleide autochtonen zijn?

Come to think of it, misschien is het wel zinvoller om laagopgeleide autochtoon te zijn , dan semi- dan wel quasi-intellectuele linksdenker te spelen op een forum.

trynie22 | 26-01-16 | 10:31 | niet ok!
Een beetje vreemd om te stellen dat het slechts de onderlaag was die verzet pleegde. Genoeg jonkheren en baronnetjes, en corpsleden ook die in het verzet zaten. Ze kwamen uit alle lagen. Hetzelfde geldt voor de verkeerde knt.

trynie22 | 26-01-16 | 10:31 | niet ok!
"The jackdown je voelt jezelf verheven boven de onderlaag maar ook in wo2 was het de onderlaag die in het verzet zat."

Neehoor, Hannie Schaft kwam niet uit de onderlaag. Wel is bekend dat de onderlaag een aardig centje bijverdiende door buren met een woestijngeloof aan te wijzen voor deportatie. Wat dat betreft zijn de tijden nog niet veranderd.

Exemplarisch van hoe het al jaren gaat, man uit zich nogal primair, niet netjes, maar daar ligt alle focus op natuurlijk. Dit zijn mensen die in buurten wonen waar je gewoon doorlopend te maken hebt met falende integratie en verpaupering, dat kan nogal frustrerend werken, zeker als er dan van die racisme-roepers staan. Dan kan de media weer lekker makkelijk wegzetten als PVV-tokkies, en hoeven ze het niet over de inhoud te hebben. Fabian's gedrag is verwerpelijk, maar hij is oprecht bezorgd, liever tien Fabians dan n racisme roepende feminazi.

Nuchternederland | 26-01-16 | 10:35 | niet ok!
Haha, "linksdenker". Ik raad u aan om het bericht nogmaals te lezen. Veronderstel ik berhaupt dat allochtonen gn verantwoordelijkheid dragen?

-weggejorist-

Nuchternederland | 26-01-16 | 10:35 | niet ok!
U bevestigd mijn punt. Overigens maak ik geen onderscheid in autochtoon en allochtoon; armoedzaaiers zijn armoedzaaiers, steuntrekkers zijn steuntrekkers.

-weggejorist-

Johann S. | 26-01-16 | 10:46 | niet ok!
:-), je hebt gelijk.

als je het verhaal een klein beetje volgt , kom je er al gauw achter dat hij alleen maar op het zelfde volume terug schreeuwt, nadat ze net een toeter in het oor van zijn zoontje bliezen.., actie=reactie
waarmee ik dit meer zie als het op afstand houden van een meute schreeuwkoeien en zijn zoon beschermen.

Allochtonen zijn volgens ons CBS oververtegenwoordigd in diverse misdaadcijfers. Echter is deze inschatting zelfs nog te laag gezien 'allochtoon' in de volksmond een andere inhoud heeft dan de definitie van het CBS, wat maakt dat deze schrikbarende cijfers in werkelijkheid natuurlijk nog erger zullen zijn. Daar veel allochtonen door het CBS foutief als autochtonen worden beschouwd.

Powned is geen haar beter dan de VARA.

Het zijn niet de immigranten maar extreemrechtse Pegida en PVV-adepten die voor rotzooi zorgen bij de bijeenkomsten over de concentratie centra's. Grappig dat jij de schuld van het geweld van extreemrechts bij de immigranten neerlegt.
the Jackdawn | 26-01-16 | 10:40 | niet ok!

Zeker het nieuws van vandaag niet gelezen? Dat linksmensen de auto's van Pegida-aanhangers in Dresden in brand hebben gestoken?
Of lees je alleen maar selectief?
Overigens heb ik het helemaal niet over geweld van extreem-rechts gehad. Ik had het over de omschrijving van PVV -aanhangers die alleen maar anderen de schuld geven.
Of lees je alleen maar selectief?

Degenen die zwelgen in het woord "Tokkies" zijn lieden die zelf helemaal NIETS zijn en door hun woordgebruik zichzelf "beter" willen voelen. Want zodra je iemand minderwaardig vindt betekent dat dus dat je jezelf op een hogere sport van de ladder hijst.
Kijk dt vind ik nou super losers.
.
Deze man komt op voor zijn gezin plus de toekomst van zijn zoontje en daar heeft hij ALLE recht toe! HULDE!

Je kunt zeggen wat je wil, maar hij meent wat hij zegt

Nuchternederland | 26-01-16 | 10:35 | niet ok!
Haha, "linksdenker". Ik raad u aan om het bericht nogmaals te lezen. Veronderstel ik berhaupt dat allochtonen gn verantwoordelijkheid dragen?

Gualtiero :"Dat tokkiegespuis (huidskleur en afkomst irrelevant) ziet overal problemen maar zoekt de oorzaak nooit een keer bij zichzelf."
Reactie daarop Raymond Reddington: "Zeer goede omschrijving van de PVV-aanhang, compliment."

Daar gaat mijn stuk over. Over die reactie. Uw stuk interesseert me verder geen bal en hoef ik ook niet te lezen.

solcama | 26-01-16 | 08:04
Ik denk toch dat verheffing wat meer is dan een soort 'opgelegde pose'. En echt forceren laat dat zich ook niet, of 'vertellen hoe het hoort' - het is ook niet goed om te verwachten van mensen dat ze bepaald gedrag gewoon als het ware kopieren - ontwikkeling is iets dat je door moet maken (en de omstandigheden zijn een factor).. er kan jaren zitten tussen een principe uitleggen en begrijpen denk ik - dat is net waar iemand aan toe is (scheelt wel een beetje om dat in te schatten - maar wat ik zeg, het is meer dan een beetje retoriek of het opleggen van een 'norm' aan anderen - al is dat in zekere zin de insteek van de man hier op beeld zelf en die zal dit zeker 'slap gelul' vinden). Praktijk is toch dat iedereen zich terugtrekt ('Reaganisme' is toch wel een beetje een dominante stroming geworden) en dat er niet zoveel in de plaats lijkt te gaan komen voor het gat dat een zich terugtrekkende overheid achterlaat. En het blijft moeilijk ook om voor onderlinge solidariteit te pleiten als een relatief kleine groep (en steeds kleinere groep) toch is waar macht en middelen zich lijken te concentreren in steeds toenemende mate (en die wel degelijk heel goed aan zichzelf denkt en niet zelden ook nog die overheid voor dat karretje weet te spannen - of soms simpelweg lijkt te kunnen passeren, de insteek van in ieder geval de oorspronkelijke opzet van die handelsverdragen is in dat opzicht niet echt een vertrouwenwekkende aanzet voor een eventuele toekomst geweest).

Ik krijg altijd jeuk bij het links te berde gebrachte woord roeptoeteren brrr.
De linkse aanhang voelt zich zo moreel verheven,dat ze het heel gewoon vinden om iemand met een tegengestelde mening weg te zetten als tokkie.
Wat ze vergeten is dat dit soort tokkies hun partijen als PvdA en SP groot gemaakt hebben voor ze overstapten naar de PVV.Wat van links over is zijn de activistische boeroepers van de rubbertegelgeneratie die voor hun salaris ergens nog afhankelijk zijn van links beleid.
En wiens brood met eet,diens woord men spreekt,inclusief het stigmatiseren en kleineren van de andere mening en uiting daarvan.


Ik zie een vader die z'n kind het gevaar van links feminisme en handtastelijke gelukzoekers al vroeg laat zien,hij is hopelijk het voorbeeld van de volgende generatie mannen die weer hun ballen laten zien ter bescherming van hun vrouwen,moeders,en dochters die geen blanke mannen haten en blanke vrouwen liever verkracht zien dan voor ze op te komen!zoals deze linkse schreeuwende feministen.Dit soort mannen met ballen,met tattoo of pak met stropdas hoognodig in dit westers geminiseerd landje!

Fabian vindt dat er al genoeg laagvoorhoofdigen in Nederland zijn zoals hij. We hoeven ze dus niet te importeren. Ik ben het met hem eens.

Degenen die zwelgen in het woord "Tokkies" zijn lieden die zelf helemaal NIETS zijn en door hun woordgebruik zichzelf "beter" willen voelen. Want zodra je iemand minderwaardig vindt betekent dat dus dat je jezelf op een hogere sport van de ladder hijst.
Kijk dt vind ik nou super losers.
Lupuslupus | 26-01-16 | 11:02 | niet ok!

Zitten hier inderdaad ook best wel een hoop marcel van dams.

Wat een verschrikkelijke pauper.

Wilders probeert in ieder geval wat. En ja dat is ook voor zijn politieke karretje. Maar dat doen alle partijen.
Nebuchednezzar | 26-01-16 | 01:47 |
Anderen doen het, dus mag hij het ook. Jammer, ik zou graag een politicus zien die beter is dan dat. Dat kind zal trouwens de woorden van zijn vader nog niet begrijpen, maar wel de boosheid en haat van zijn vader opnemen. Dat is geen goede basis, dus doe dat niet waar die kleine bij is.

Als ik alle Nederlandse linkse figuren zou mogen inruilen voor een Fabian, zou ik het meteen doen.

Er blijken hier ook talrijke zelfbenoemde kinderpsychologen te reaguren die hun eigen Sterre en Mees waarschijnlijk opvoeden tot de volgende generatie uitvreters,angsthazen en linkse wegkijkers.
Van die walgelijke types die het achter hun ellebogen hebben,u komt ze dagelijks tegen in de comment in de media en in de kantine op je werk of school.

Wat een framing van powned. Powned had beter de linkstokkie even op kunnen zoeken om te kunnen vragen waarom ze iemand die alle feiten aan zijn zijde heeft staan uitschelden voor racist.

Nuchternederland | 26-01-16 | 11:00 | niet ok!
"Ik had het over de omschrijving van PVV -aanhangers die alleen maar anderen de schuld geven."

Oke dan had ik je verkeerd begrepen, ik ben het met je eens dat de PVV-adept zelf schuldig is aan de rotzooi in Nederland en hier de immigrant de schuld van wil geven.

deraderendraaien | 26-01-16 | 11:07 | niet ok!
"De linkse aanhang voelt zich zo moreel verheven,dat ze het heel gewoon vinden om iemand met een tegengestelde mening weg te zetten als tokkie."

Nee links voelt zich samen met rechts moreel verheven boven de extreemrechtse PVV-adept omdat ze werken voor hun geld en niet zo als de PVV-adept leven van gratis geld.

Haha de powned huis-moslims komen als vliegen op de stroop af op zo'n PVV topic. De andere 100 topics per dag over de verrijking van de islam daar blijven ze weg. Blijf je vooral richten op Wilders en zijn stemmers jongens. Hij zal het probleem zijn lol.

Johann S. | 26-01-16 | 10:46 | niet ok!
" Heeft Jeugdzorg het kind al weggehaald bij deze incestpleger in spe?"


Ik neem aan dat jij je rekent tot de fatsoenlijke linkse kant die zich deze lage hufterigheid denk te mogen permitteren.
Voor mij ben jij niet meer dan een schreeuwend,hatend,links-activistisch stuk stront dat z'n valse insinuaties hoognodig eens voor een rechtbank zou moeten onderbouwen op straffe van het inhouden van je uitkering.Loser!

De toekomst van Nederland is gegarandeerd door deze intellectueel

"the Jackdawn | 26-01-16 | 11:38 | niet ok!
Nog zo'n linkscollectief jeukwoord "PVV adepten"
Brrr...
Onderbouw je uitspraak eens met bewijzen dat die Pvv adepten niet werken en leven van gratis geld?

deraderendraaien | 26-01-16 | 11:41 | niet ok!

Het staat u vrij om te schelden. Niettemin zou ik het op prijs stellen indien u vousvoyeert. Ik hecht aan enige distantie.

"[..] die voor hun salaris ergens nog afhankelijk zijn van links beleid."
@deraderendraaien | 26-01-16 | 11:07 |
Als je mensen uit het zogenaamde 'realistisch rechtse spectrum' langs diezelfde lat legt, dan is wat je ziet lang niet altijd beter (zeker niet afgemeten naar resultaat - die vinden inkomen niet zelden relatief belangrijker en mijn indruk is ook dat ze misschien zelfs wel minder makkelijk opstappen en afstand doen als er toch een conflict ontstaat). En ze spelen elkaar misschien nog wel harder de bal toe ook, als het puntje bij het paaltje komt (kan je van DWDD zeggen dat er altijd hetzelfde cirkeltje zit - WNL stijgt daar echt niet bovenuit en ik denk dat ze voor het geld dat ze krijgen toch altijd een relatief goedkoop en eenvoudig te maken format produceren.. stijgt helaas zelden boven zichzelf uit).

Johann S. | 26-01-16 | 11:52 | niet ok!
" Ik hecht aan enige distantie."
Goh,kwam ik toch te dichtbij he?

In dit topic kun je mooi de linksmens aan het werk zien. Alleen maar op de man spelen en lopen schelden. Boos als je maar enige kritiek hebt op de Islam of de moslim, terwijl ze voor het gemak zelf alle PVV-stemmers over n kam scheren. En wegkijken voor alle problemen, want volgens de linksmens zijn er geen problemen en zijn die slechts verzonnen door de PVV-er om hun eigen kansloze leven te camoufleren. Man, man, man, wat een niveau...

Ja, maar niet inhoudelijk, vandaar mijn wens tot afstand.

Ja, maar niet inhoudelijk, vandaar mijn wens tot afstand.

@Slogra
Heb je weleens de 'vluchtelingen' bekeken? Die duwen hun talrijke kinderen voor de camera voor het zielige effect!

Van zulke mannen moeten we het wel hebben. De 'intelligentere' laten liever over zich heen lopen.

die idioot is er kennelijk nog trots op ook.

"nickolaas | 26-01-16 | 11:56 | niet ok!"
Waar het om gaat is dat de "pvv adepten" schreeuwers de PVV aanhang stelselmatig wegzetten als niet werkende luie uitkeringstrekkers.
Terwijl elke Nederlander weet,dat zowel op links als op rechts mensen in de uitkering zitten die niet kunnen of willen werken.
Het neerhalen op die gronden is laag,en lokt ook tegenreactie van hetzelfde kaliber uit.

freelux | 26-01-16 | 11:58

wat deed die idioot in het filmpje dan?

was dat niet op de man spelen dan?

Zuid Hollander | 26-01-16 | 12:08 | niet ok!
Je voelde je aangesproken? Wilders uitschelden voor racist is idd op de man spelen. Dit is er een logisch gevolg van. Helaas is links blind voor alle feiten en lopen ze nogal vaak lukraak met 'racist' en 'fascist' te schelden. Je hoefde maar te zeggen dat niet alle vluchtelingen daadwerkelijk vluchten voor oorlog en je werd door het linkse kamp al in de extreme hoek geplaatst. Helaas heeft de linkse held Frans Timmermans nu ook verklaard dat de meerderheid niet vlucht voor oorlog en economische vluchteling is. Misschien dat links daarom even zijn excuses kan maken voor het feit dat ze mensen die kritisch waren op het feit dat een hoop vluchtelingen gewoon gelukszoekers waren aan het uitschelden waren voor racisten?

Aan de andere kant snap ik de keuze van Powned voor dit soort filmpjes wel. Vergeleken met het krapuul dat aan het woord komt, lijkt Dominique Weesie intelligent.

Hij heeft zeker zijn fouten. Maar hij is bij zijn vrouw en kind, en blijkbaar begaan met hun welvaren. Laten we zeggen dat zijn intenties goed zijn.

Ondertussen zie ik hier heel veel "intellectuelen" het vooral hebben over de lelijkheid van zijn vrouw en zijn gebrek aan slimheid en zijn domme uiterlijk.

En juist deze reaguurders willen anderen de maat nemen over discriminatie? Ze hebben het blijkbaar niet helemaal begrepen. Maar goed.

Sommigen zijn zo verblind door hun eigen gelijk, dat ze het gelijk van een ander niet meer kunnen zien.

-weggejorist-

freelux | 26-01-16 | 12:14

ik bedoelde die idiote Fabian die die protesterende vrouwen lelijk noemt

zijn eigen vrouw is nou ook niet bepaald miss Universe

deraderendraaien | 26-01-16 | 11:50 | niet ok!
"Onderbouw je uitspraak eens met bewijzen dat die Pvv adepten niet werken en leven van gratis geld?"

Sinds wanneer wil een PVV-adept onderbouwing, Wilders heeft nog nooit zijn uitspraken onderbouwd maar de adepten volgen hem blindelings.
Een PVV-adept is iemand die niet voor zichzelf kan zorgen en de politiek nodig heeft om zijn geluk te maken. Normale mensen volgen een opleiding of ontwikkelen een skill om uit het afvoerputje van de maatschappij te komen in tegenstelling tot de PVV-adept die roept dat alles kut en de schuld is van Rutte omdat de PVV-adept gewoon te beroerd is om te werken aan eigen geluk.

Wie wil weten waarom Nederland het hoogste percentage nazicollaborrateurs ter wereld had, wende zich tot de meerderheid van de schrijfels hierboven. Hoogst actueel.

xasthur | 26-01-16 | 12:25 | niet ok!
"Gelukkig was dat hier niet nodig, daar de burgemeester de namenlijst met joodse stadsgenoten netjes aan de bezetter overhandigde."

Dit werd inderdaad gedaan in christelijke dorpen en steden waar een christelijke cultuur heerste gebaseerd op de leer van Maarten Luther.

Hoor de eloquente heren eens mopperen op zijn manier van communiceren. Ik vertrouw dit soort type mannen bijna blind. Op dit soort mensen kan je bouwen. Zij zullen je niet in de maling nemen met lege politiek correct retoriek.
Of met liegen en bedriegen zoals dat normaal tussen academici is. Mensen bedriegen door het een te zeggen, maar het ander te doen alleen maar op je persoonlijk doel te bereiken. Ongeacht of het ten koste gaat van anderen...Hoe deftig is dat dan.

-weggejorist-

Hoeveel van die schreeuwende mevrouwen, die de heer Wilders en z'n aanhang voor racisten uitmaakten hebben een vaste of flexibele baan?
En wat dragen ze bij aan de kosten van de opvang van de zogenaamde vluchtelingen? Of lopen deze schreeuwende Gutmenschen weer gratuit geld uit te delen aan zogenaamde vluchtelingen, dat door de door hen zo verachte hardwerkende autochtonen, m.u.v. het elitaire deel daarvan, moet worden opgebracht. Wie betaalt overigens de studie van deze schreeuwende Gutmenschen? Hoe gedraagt een parasiet zich in het algemeen? En een ondankbare parasiet zich in het bijzonder?

the Jackdawn | 26-01-16 | 12:33 | niet ok!
Ghe..ghe,het kan niet reageren met een onderbouwing met bewijzen,dus gaat het nog even door met framen en niet onderbouwd gezwets.Priceless!

Zuid Hollander | 26-01-16 | 12:31 | niet ok!
Zoals ik al zei waren het toch echt de feministen die als eerste iemand die alle feiten aan zijn zijde heeft staan begonnen uit te schelden voor racist. Zoiets lokt natuurlijk reacties uit. En die iets dommere mens gaat dan heel hard terug lopen schreeuwen. Maar zoals in het filmpje te zien was waren er nog tientallen andere PVV-adepten die de schreeuwende feministen gewoon negeerden en zich keurig gedragen hebben. Typisch voor de media en het linkse kamp om dan die ene 'PVV-tokkie' eruit te halen en dit te projecteren op de hele groep. Maar goed veel anders rest het linkse kamp ook niet. De zaken omtrent de vluchtelingencrisis zijn nu zo ontwikkeld dat de feiten in de doofpot moeten omdat anders het gelijk van rechts wordt bevestigd. Het enige wat het linkse kamp nog rest is hier en daar een 'PVV-tokkie' eruit halen en deze wegzetten als dom en racist. Zie ook de reacties hier...

deraderendraaien | 26-01-16 | 12:52 | niet ok!

Ja, het is natuurlijk hilarisch, maar vergeet niet dat dit het echte kwaad is. Het is wat Hannah Arendt als de banaliteit van het kwaad omschreef. Niet die gehaaide fascist uit Venlo, maar deze nietszeggende meelopers maken het mogelijk.

Wat een idioot.
Gelukkig wel een eerlijke idioot...

da wizard | 26-01-16 | 13:10 | niet ok!

Waarom denk je dat hij eerlijk is? Ik denk dat hij niet eerlijk is. Ik denk dat hij dacht: Wat een lekkere wijven, waarom kan ik dat niet krijgen?

tja....over de PVV'ers ed is denk ik al genoeg gezegd, maar tis wel kenmerkend dat na problemen hier in Geldermalsen er mensen geinterviewd worden die de oorzaak van al hun problemen neerleggen bij het huidige vluchtelingenbeleid...want er is geen geld meer om mijn subsidies van te betalen....het is niet normaal om dankzij subsidies te overleven...ga eens aan het werk!

the Jackdawn | 26-01-16 | 12:33
Zelf in de laagste vorm van voortgezet onderwijs leer je iets over politieke stromingen en de karakteristieken daarvan. Ik vermoed dat u wat gespijbeld heeft en nu de eigenschappen van een ras-socialist verwart met die van een hartwerkende volkse man met nationalistische gevoelens. Die laatste betaalt doorgaans het bestaansrecht van de eerste.

@Johann S.

Deze reactie zegt meer over u dan over de genoemde PVV'er.

Een PVV-adept is iemand die niet voor zichzelf kan zorgen en de politiek nodig heeft om zijn geluk te maken. Normale mensen volgen een opleiding of ontwikkelen een skill om uit het afvoerputje van de maatschappij te komen in tegenstelling tot de PVV-adept die roept dat alles kut en de schuld is van Rutte omdat de PVV-adept gewoon te beroerd is om te werken aan eigen geluk.
the Jackdawn | 26-01-16 | 12:33
Ow? Ik heb een fulltime baan bij een internationaal bedrijf als troubleshooter/systeemspecialist voor Nederland en deels Duitsland in een positie dat ik amper vakantie of vrij kan nemen omdat er maar een handjevol van in Europa zijn die dat kunnen, heb een hobbybaan voor af en toe in het weekend en heb een eigen IT bedrijf in de tijd die ik overheb.
En als hardwerkende ondernemer geef ik inderdaad Rutte de schuld van veel ellende want hij schept een slecht ondernemingsklimaat met alle accijnzen, btw verhogingen en alsmaar kanslozen importeren die ook veel geld kosten en dus in de toekomst ook een blok aan het been blijken waardoor er nog meer accijnzen en belastingen bij komen. Onze branch is nu alweer met extra accijnzen bestookt per 1/1 en daarvoor ook al met flinke verhogingen van accijnzen. Dat kost gewoon keiharde omzet en daar kan ik alleen maar de VVD en PvdA de schuld van geven samen met de D66 en GL.

the Jackdawn | 26-01-16 | 12:37
-
De PVV houdt regelmatig openbare z.g. "Achterban avonden".
-
Loop daar eens binnen en netwerk een beetje, u treft mij (2x Dr. als Ir en Mr., grootindustrieel en -sponsor van de PVV) daar soms als bezoeker naast tientallen andere academici die daar heftige inhoudelijke pro- en contra discussies voeren over de sprekers van die avond en hun standpunten.
-
Met uw vaak inhoudsloze "nou daarom" stijl comments die u op GeenStijl plempt zult u daar in twee minuten als een dom-linkse tokkie weggezet en genegeerd worden.

TriestGeval | 26-01-16 | 14:07 | niet ok!

Wat wilt u daarmee zeggen? De nazi's waren ook zeer geleerd. Dat maakt hen of Wilders niet minder tuig.

bArAbAts | 26-01-16 | 13:14
-
Wie beheren ook al weer de media?
-
Zijn dat niet de leden van de NVL en KIEM, leden die als zij het wagen iets positiefs te schrijven over Pim Fortuijn (Pamela Hemelrijk en Theo van Gogh) direct geroyeerd worden?
-
Dankzij de algemeen verbindend verklaring van de media CAO's is het hebben van een NVJ lidmaatschap een bindende voorwaarde om in de media werkzaam te mogen zijn.
-
Wie verlost NL van het linkse kankergezwel in de media dat veroorzaakt wordt door de algemeen verbindend verklaring van de media CAO's en de NVJ?

'En ik zag allemaal lelijke vrouwen'. Fabian, wat heb jij dan naast je op de bank zitten? Lelijk en dik.

Johann S. | 26-01-16 | 14:09
-
Begrijpend lezen en inhoudelijk reageren zonder Godwins blijkt vaak veel te moeilijk voor dom-linkse tokkies.

-weggejorist-

@TriestGeval, als je reageert op mijn bericht....reageer dan wel over het onderwerp....dat het typisch is dat degene die hier actief zijn....ook degene zijn die zich bestolen voelen door de overheid...terwijl ik me eigenlijk bestolen voel door hen! klagen dat de subsidiepotjes leeg zijn.....terwijl ze jarenlang die potjes misbruikt hebben...ga gewoon ah werk ipv anderen de schuld te geven van je eigen gedrag!

bArAbAts | 26-01-16 | 14:21
-
Ook voor u geldt: "Begrijpend lezen en inhoudelijk reageren zonder Godwins blijkt vaak veel te moeilijk voor dom-linkse tokkies"
-
Het zijn immers de media die een anti-PVV selectie van de uitgezonden items maken, immers "Zijn dat niet de leden van de NVL en KIEM, leden die als zij het wagen iets positiefs te schrijven over Pim Fortuijn (Pamela Hemelrijk en Theo van Gogh) direct geroyeerd worden?"
-
Uit baanbehoud zijn er nauwelijks journalisten die het wagen om de waarheid over linkse sprookjes en denkbeelden te schrijven.

TriestGeval | 26-01-16 | 14:20 | niet ok!

De wet van de Wet van Godwin: over de kans dat een aanhanger van Wilders de vrijheid van meningsuiting wil beperken zodra Wilders wordt uitgemaakt voor de nazi die hij is.
Of om het op jouw niveau te zeggen: ik bepaal helemaal zelf wat ik wel of niet zeg, begrepen, NSB'er?

Godwins en andere argumenten op de man, geen enkele inhoud bij de hoogopgeleide, succesvolle PVV-bashers hierboven. Wisten we natuurlijk al lang, maar toch goed om weer eens bevestigd te zien.

Johann S. | 26-01-16 | 14:30
-
Meer dan 70% van SDAP leden was ook lid van de NSB en ook nu zijn de opvolgers van de SDAP (PvdA) voorstanders van het uitleveren van NL aan het vierde rijk (De EU)
-
Met uw inhoudsloze reactie onderschrijft u ongewild mijn in een andere topic gemaakt punt: "Het op dom-linkse wijze verdedigen van het dom-linkse gedachtegoed is vaak de enige intellectuele vaardigheid van dom-links"

PVV-er?

Hij is voor Feyenoord... Is hij dan ook een Feyenoorder?


Of een nhanger van Feyenoord...(!)

Moonwarrior | 26-01-16 | 13:56 | niet ok!
"troubleshooter/systeemspecialist voor Nederland"

Dan voeg je niets toe aan de waarde van een product en ben je een kostenpost die een product onnodig duur maakt.

the Jackdawn | 26-01-16 | 14:56
-
Voor ambtenaren, subsidiezuigers, politici en andere werkelozen is het doorgronden van de complexe economische samenhang vaak veel te moeilijk om te begrijpen.

TriestGeval | 26-01-16 | 14:07 | niet ok!
"Loop daar eens binnen en netwerk een beetje,"

Zodra ik een wagen van een oud vrouwtje nodig heb dan zal ik aan je denken, tot die tijd houd ik het qua netwerken bij de VVD, veel meer geld te verdienen en nog verstandige praat op de koop toe.

@the jackdown
Voor eigen baankansen is het heel verstandig om lid te worden van de VVD. Er alleen op gaan stemmen is danweer uitermate dom als je goede scholen voor je kinderen wil hebben, je een slechte gezondheid hebt of wil dat het land er iets mee op schiet.

the Jackdawn | 26-01-16 | 15:07
-
Aha, the Jackdown is een betaalde trol die vooral namens vage belangengroepen de VVD politici masseert.
-
Ondanks mijn uitnodiging om eens een PVV achterbanavond te bezoeken voor zijn of haar intellectuele ontwikkeling blijkt maar weer duidelijk dat zijn of haar intellectuele niveau veel te laag is om mijn goed bedoelde eerdere opmerkingen over de kunst van het begrijpend lezen niet kan of wil begrijpen.
-
Moeilijk zo'n lange zin zonder komma's vindt u niet?

Erg medelijden met het kind... Jammer.

Nappa | 26-01-16 | 15:25
-
Veel medelijden met het Nappa... Jammer.

Die wil ik niet in mijn vriendenclub maar ik stem wel PVV.
---
Ik snap wel dat deze gasten en de buurt waar zij wonen het meest direct last hebben van het vluchtelingenprobleem!

"tot die tijd houd ik het qua netwerken bij de VVD, veel meer geld te verdienen en nog verstandige praat op de koop toe."


Jackdawn, ik heb je hier in deze burelen nogal eens hele, hele domme dingen horen zeggen. Ik zou niet de politiek ingaan, en als ik de VVD belangen zou behartigen zou ik je er voorzichtig uitbonjouren.


Je mag eens beginnen te bewijzen "dat de onderlaag een aardig centje bijverdiende door buren met een woestijngeloof aan te wijzen voor deportatie." Zoals je stelde in 10.36. Even om duidelijk te maken: Laat zien, MET voetnoten die serieus genomen kunnen nomen, dat de onderlaag bovengemiddeld vertegenwoordigd was bij de aangevers van Joden en laat zien dat zij daat flinke inkomsten aan verkregen. Succes knul!

Nou Gert, hoe stereotiep wil je het hebben?

Mensen...doe nou het zelfde als mij....jackdawn links laten liggen, het is een links figuur die pvv-ers afvalt en dus niet waardig genoeg voor een respectabele discussie.

@mmamax | 26-01-16 | 16:04


Het is mijn ervaring dat je hem simpelweg naar onderbouwing moet vragen. Met linkjes naar relevante documentatie.

Arm, arm kind. Zo jong, en nu al geen kans meer. Wat zou het mooi zijn als er een ouderdiploma zou zijn. Fabian, je bent een idioot en je mishandelt je kind door zo te schreeuwen naast z'n oren. De tiefus, de tering en ik hoop oprecht dat je kind op tijd aan jullie ontsnapt, zodat het zich nog enigszins kan ontwikkelen.

TriestGeval | 26-01-16 | 14:28 | niet ok!
PVV is hartstikke "links", behalve wellicht op het migratie-standpunt (alhoewel extreem-links ook geen migratie toestaat). Dat je je zelf dom-links noemt, is wel weer te prijzen.

"Stand by your man"
Hij heeft in ieder geval een aardige vrouw.

Nu is het ook algemeen bekend dat als je omringd bent door vijanden en agressors en je een kind op je arm hebt, je niet aangevallen wordt fysiek.
De makelaarsdame uit geldermalsen had beter ook een kind op haar arm kunnen hebben...

omanders | 26-01-16 | 15:59 | niet ok!
"Je mag eens beginnen te bewijzen...."

Ga toch fietsen, een erudiet persoon weet waar hij zijn waarheid kan halen, dat jij daar niet toe in staat bent geeft aan tot welke klasse je behoort, niet verwonderlijk dat je in de verdediging schiet.

wat een ongelofelijk domme aap. Liever 10 nette sociale buitenlanders hier dan 1 van zijn kaliber. Als hij overal zo aggresief op reageert ben ik blij dat hij een eindje uit de buurt woont.

Dan voeg je niets toe aan de waarde van een product en ben je een kostenpost die een product onnodig duur maakt.
the Jackdawn | 26-01-16 | 14:56
Tja wat jij onnodig vindt is gelukkig geen definitie bij bedrijven anders zouden we nu nog met pen en papier alles regelen en dan konden wij veel diensten niet leveren. Ik merk dat jij ook geen kostprijsberekening en calculatie hebt gehad in de opleiding want dan zou je weten dat ELK bedrijf te maken heeft met zaken als vaste kosten of bijkomende kostenposten die niet direct te maken hebben met een product (wij verlenen ook diensten dus daar heb je daar wel mee te maken dus je argument houdt daar al snel bij op) en jij noemt zoiets nutteloos maar het is helaas niet mogelijk alle gebruikers ook beheerders te maken en helaas begrijpen ook niet alle gebruikers van een systeem hoe het werkt. En dat hoeft niet. Sommige mensen zijn verkopers en die hebben andere talenten. Dus die besteden zaken aan andere mensen, zoals systeembeheerders en schoonmaaksters, of de koffiejuf.
Ik kan daar heel veel over vertellen maar dat is hoe een economie werkt, zeker de Nederlandse economie daar wij een dienstverlenend land zijn en geen productieland. Dus dat in jouw ogen de Nederlandse economie onnodig is wilt niet zeggen dat het in de praktijk ook zo is.
Ik begrijp dat het heel veel onnodige lagen management of HR bij bedrijven zijn, maar de meeste producten of diensten kunnen niet tot stand komen zonder bijkomende zaken. Zoals de al eerder genoemde poetsvrouw. Die voegt niets toe tot een dienst of product maar hoe goed zal een product zijn als het komt uit een vieze fabriek? Of een ebdrijf zonder receptie, dat werkt ook niet echt. Of hoe concurrerend is een dienst als deze maar half uitgevoerd wordt omdat informatie niet klopt door slecht beheer? Dan kun je best een goedkopere prijs hebben maar als de kwaliteit niet goed is dan verkoop je ook niets. Maar goed, je redeneert bijzonder kort door de bocht en je kijk op hoe een product of dienst tot stand komt is nogal simplistisch maar ik raad je aan eens te gaan kijken bij een bedrijf want ik vermoed dat je die nog niet van binnen gezien hebt.

-weggejorist-

@the Jackdawn | 26-01-16 | 17:00
Hahahahahaha! Je bent schattig.

@Moonwarrior | 26-01-16 | 17:14
Paarlen voor de zwijnen. The Jackdawn denkt heel slim over te komen maar toen ik zijn comment las, rolde ik bijna letterlijk over de grond van het lachen. Het is een irritante kleuter, meer niet.

@ Jezus van Nazareth
Yay!

tatooboer: welcome back.

Ik vind dat Fabian zichzelf als de PVV waar hij zegt achter te staan een hele slechte dienst heeft bewezen. Niets meer en niets minder.

Liever 1000 van dit soort Fabians dan 1 Rutte, 1 Samson, 1 Pechtold of noem ze allemaal maar op.

You-On-A-Gin | 26-01-16 | 17:19 | niet ok!

Zonder gekheid, hoe kijk jij als aspirant PVV-adept nu aan tegen dat filmpje aan.

Jezus van Nazareth | 26-01-16 | 17:15 | niet ok!
"maar wil wl heel graag meepraten met de grote mensen."

Hier ga je wederom verkeerd, ik heb je al eerder gezegd als je problemen hebt met mijn mening dan is dat jou probleem. mijn naam staat er onder dus je hoeft het niet te lezen.

@ the Jackdawn | 26-01-16 | 17:56
Associeer ik mezelf niet mee. Overigens ben ik terug bij de PvdD sinds Greet zichzelf associeert met Trump & Trumper. Er is een grens.

Kind erbij als hij roept "jullie moeten een piemel" en vervolgens weer voor de camera over piemels met kind erbij praten is gewoon blijk van slecht vaderschap. Een normale vader doet zoiets niet. Klaar, Punt, uit. Diegene die respect voor zo'n vent toont heeft het vaderschap gewoon niet begrepen.

Ik moest lachen toen hij op 2.36 min. een Nijntje voor z'n muil kreeg van die kleine :) ...

@the Jackdawn | 26-01-16 | 17:59
Klopt, dat hoef ik inderdaad niet. Maar heeft iemand je wel eens uitgelegd dat je een mening doorgaans baseert op valide argumenten, feiten en cijfers? Althans: grote mensen doen dat. Irritante kleuters doorgaans niet.

De aanhangers van politiek correcte linkse partijen zijn ook weer veelvuldig aanwezig op te topic.

Tttttt.

-weggejorist-

Ruktor is FOUT!
Altijd al geweest. (En hij weet het...)

Fabian is wsl wel echt de enige op de wereld die z'n piemel in z'n vrouw zou steken. Fokkin vies!

Kansloos. Beiden. Daardoor kind ook kansloos

FlitsPool | 26-01-16 | 16:18
-
Er bestaat slechts n verstandig-linkse partij, de PVV, maar de 122 dom-linkse politici in de 2e Kamer erkennen niet graag het grote politiek intellectuele vermogen van verstandig-links en dus verdraaid men de uitspraken van Wilders c.s., hun media vazallen monteren ze in de meest beschadigende volgorde, zodat dom-linkse kwezels, zoals b.v. de Jackdown en FlitsPool, fanatieke verspreiders van de dom-linkse leugens en schunnigheden worden.

Pvv stemmers zijn ook niet allemaal tokkies. Er lopen ook raketgeleerden tussen. Andersom kunnen ze ook groene vingers hebben.

De model PVVert. De armen vol inkt, goud om de nek en een ontzettend lelijk wijf. Alle vooroordelen die ik over PVVerts heb, in een keer volledig bevestigd. Tjonge wat een treurigheid. Als dit een exponent is van de moderne Hollandse cultuur, dan is er geen hoop meer.

TriestGeval
De PVV links, dat zullen je PVV vrinden je hier op GS niet in dank afnemen, die vinden zichzelf hartstikke rechts (wel met behoud van uitkering). Maar je hebt natuurlijk hartstikke gelijk. De PVV is een nationalistisch socialistische partij (nationaal socialisme waar hebben we dat eerder gehoord) Een soort SP maar dan met een hekel aan buitenlanders. Jij noemt dat verstandig links, met politiek intellectueel vermogen. Intellect en de PVV, zie onze Fabian, dat hoort niet bij elkaar.

@ Fisccon
Ik dacht dat we niet mensen over n kam mochten scheren? :-)

Het is een irritante kleuter, meer niet.
Jezus van Nazareth | 26-01-16 | 17:18
Hij doet me denken aan een communist, die denken bijna net zo over de werking van een economie.

@Moonwarrior | 26-01-16 | 23:45
Ach, als je al niet snapt dat heden ten dage ICT de spil is waar zo ongeveer elk bedrijf om draait kan ik je sowieso niet serieus nemen.

Fabian zegt niks raars. Die demo-wijven sporen niet. Stom rijmpje Wilders racist, geen feminist. Het rijmt wel, maar het slaat nergens op. Het gaat hier niet om rassen of een ongeoorloofd onderscheid daar tussen maken, maar om groepsaanranding, zoals in Keulen, door bepaalde groepen jongeren van Arabische en Noord-Afrikaanse origine begrepen we na enige tijd. Is koeltoer, zoals op het Tahirplein van de hemelse Arabische lentevrede. Wilders wil daar wat tegen doen door legale spuitbussen uit te delen, best wel een feministische actie. Dus die domme tokkiewijven hadden beter kunnen roepen: Wilders feminist, geen racist.

Het moet mij van het hart dat men ineens zo fijn besnaard lijkt te zijn en zo op de tenen loopt en vergeet hoe bot men was is de jaren zestig. Wat is er misgegaan dat men nu het goudschaaltje hanteert? Ow wacht het gaat om onwelgevallige uitspraken dus gooit men zichzelf maar voor de wolven.
Dit is krank, en ik meen dit.
Fabian is een volks persoon die inziet wat voor een bak narigheid op ons afkomt. Nee, hij is geen policor burger, hij is zeer lomp. Heeft hij ongelijk? Nou ik denk van niet.
Overigens is lomp zeer betrekkelijk als u het bekijkt tav een cultuur. Ik bedoel mijn maagkwaal verergert in de nabijheid van chinezen die de dis en het tafelkleed alle eer aandoen.
Fabian heeft op zijn lompe wijze gelijk.

You-On-A-Gin | 26-01-16 | 18:10 | niet ok!
"Overigens ben ik terug bij de PvdD sinds Greet zichzelf associeert met Trump & Trumper. Er is een grens."

Dus vluchtelingen opsluiten in concentratie centra's ging bij jou nog door de beugel maar het support naar Trump was de limit, aparte manier van denken.

toetssteen | 27-01-16 | 01:25
Ik ben het met u eens. En bovendien heeft niet iedereen de begaafdheid om zich te uiten in politieke bewoordingen. Politici gebruiken vaak een "omhaal van woorden" om zich ergens uit te praten. Nee hoor, wat die jongeman heeft gezegd, mag voor mij.
Hij heeft z'n ongenoegen willen uiten in z'n eigen volkstaal en dat is prima.

Moonwarrior | 26-01-16 | 17:14 | niet ok!

Lang verhaal om uit te leggen dat je een kostenpost bent ergo je leeft van gratis geld dat andere mensen voor je verdienen.

IndoFortuyn | 27-01-16 | 01:18 | niet ok!
"Fabian zegt niks raars. Die demo-wijven sporen niet."

Het is een voetbalhooligan die tegen een paar hockeyhooligans staat te schreeuwen dat ze verkracht willen worden en geen Nederlandse piemel waard zijn. Zonder huilend kind op de arm zou het vermakelijk geweest zijn.

-weggejorist-

Gewoon een domme eikel. Klaar

-weggejorist-

Fisccon | 26-01-16 | 22:43
-
Dus een stelend PvdA partijlid staat model voor de gehele PvdA?
-
De PVV heeft geen leden, slechts politici en sympathisanten maar ook een heel contingent trollen en dom-linkse NL/PVV haters van het type Fiscon.

Lang verhaal om uit te leggen dat je een kostenpost bent ergo je leeft van gratis geld dat andere mensen voor je verdienen.
the Jackdawn | 27-01-16 | 06:45
Ik vermoed eerder dat jij van een uitkering/bijstand leeft daar je geen enkel flauw benul hebt van hoe een economie werkt of hoe een bedrijf van binnen er uit ziet. Tegenwoordig verkoopt men producten middels een factuur, of online. Hoe denk je dat zoiets gebeurt? Zet de fabrieksarbeider die op internet? Of regelen die dat een klant de factuur betaald? Ieder heeft zijn uniek talent en sommige zaken moet je uitbesteden en daar komt vraag en aanbod elkaar tegen. Dit is hoe een markteconomie werkt en niet een communistische economie. Een vakman kan in zijn tijd beter doen waar hij goed in is, zo verdient hij geld. De bijzaken laat hij aan andere mensen over.
Ik zorg ervoor dat bij financiele diensten kunnen aanbieden waar klanten voor kiezen bovenop de service en producten die wij leveren. Maar goed, ik begrijp dat je verder geen argumenten hebt en per se wilt zien dat PVV stemmers eigenlijk nutteloos ben. Jammer voor je joh!

Ik begrijp niet waarom Rutger alleen Fabian Blauwarmpie intervieuwt en niet 1 of meer van de 10 Wilders racist, geen feminist roeperts. Jan Roos deed al wel een poginkje, maar nu bij ze thuis graag. Hier alvast wat mogelijke vragen en antwoorden.
Rutger: Waarom hadden jullie je kind niet meegenomen op je arm, zoals Blauwarmpie wel deed?
Demo-wijf: Ik heb nog geen kind, maar volgend jaar ga ik naar Keulen oud en nieuw vieren en wat dollen met mijn Mina vriendinnen en korte rokjes aandoen en parfum opdoen.
Rutger: Ja, maar je weet toch wat de imam heeft gezegd, en dat was niet eens een officiele haatimam, want vrouwen met korte rokjes die parfum opdoen en niet 3 dagen hun poes en reet niet wassen die mag je toch gratis voor en achter in het ootje nemen?
Demo-wijf: We houden ze wel op armlengte afstand. Wir schaffen das. En we delen een AZCfoldertje uit van minister Bussenmaker dat volgens onze grondwet, die we vertaald hebben in het Arabisch en die tuurlijk veel belangrijker is dan de sharia, dat ze wel repsect moeten hebben voor vrouwen zonder hoofddoek, die niet altijd het oudste beroep uitoefenen en voor repsect voor homo's en transgenders en zo.
Rutger. Denk je dat dat lukt?
Demo-wijf. Ik heb best wel een lange arm der wet, maar ja hun leuter is soms nog langer dan mijn arm, dus dat wordt toch penetratie hoop ik.
Rutger: O , je wilt eigenlijk de controle verliezen bij de sex en een gangbang en bukake?
Demo-wijf. Eigenlijk wil ik een BOM worden, een Bewust Ongehuwde Moeder.
Rutger. O sexBOM
Demo-wijf. Eigenlijk is het zo'n gedoe zo'n ingevroren rietje bij de spermabank en dit is veel spannender en je weet ook niet wie de vader is.
Rutger. Begrijp je dat Fabian Blauwarmpjes een beetje boos op jullie werd?
Demo-wijf. Nee, Wilders is gevaarlijk maar Keulen niet hoor.
Rutger: Je zou ze ook met rode verf in hun bek kunnen spuiten.
Demo-wijf. Zij spuiten mij wel in de bek of liever m'n vulva, want dan krijg je wel kinderen. Probeer het nou is te begrijpen. Die jongens mogen geen seks voor het huwelijk hebben, dus die testosteronbommen hebben alles opgespaard en die zaadschieters moeten dat er een keer uit schieten. Ies Normal. Ze komen tekort. En van trekken wordt je doof. Ik ben wel voor seks voor het huwelijk. Als je een nieuwe auto koopt dan maak je toch ook eerst een proefritje? Ik heb ook gevoel en ik kom ook tekort en vind het wel lekker OOh AAh, net als in de sexfilm ik wil het, dus ik heb intussen al de hele showroom afgekard. Maar ik hoef er geen geld voor te krijgen, want ik wil alleen zaadschieters en geen geldschieters.

Ik zie veel tokkie staan, dat is te gemakkelijk gezien zijn woon omgeving. Dit is het faal beleid van de afgelopen 20 jaar!


Hij geeft aan wat zijn beleving is, en heeft last van het voortrekken, van de kansparels.

Iedere dag vroeg opstaan, werken en niet veel loon!

Boos zijn hierin is een normale afweer.

Als deze jonge in syrie was opgevoed waren er nu al 200 doden geweest. zie het verschil!

-weggejorist-
Johann S. | 26-01-16 | 10:46 | niet ok!

Subsidieslurper Weesie heeft mijn bijdrage verwijderd. De bijdrage voldeed echter geheel aan de richtlijnen. Nog maar eens posten dan. Misschien heeft Weesie de eerste keer niet goed gelezen. Hij is immers niet zo intelligent. Daar kan hij ook niets aan doen. Daarom is het goed dat hij van subsidies leeft. In de grotemensenwereld blijft hij immers niet overeind. Als de bijdrage nu weer wordt verwijderd, kan ik alles op Facebook plaatsen. Het zal ongetwijfeld niet veel helpen, want Weesie heeft vast veel subsidie gespaard. Maar elke bijdrage om deze censurerende bende te laten imploderen is er een.

Komt-ie weer:

Ziehier de overbodigheid van een compleet 'gezin'. Klassiek gevalletje projectie ook; praten over lelijke vrouwen terwijl de koppen van deze 'man' en 'vrouw' bij elkaar nog lelijker zijn dan de anus van dat hondje. Heeft Jeugdzorg het kind al weggehaald bij deze incestpleger in spe?

Reacties op dit artikel zijn gesloten