*

Geert Wilders is niet van plan naar de Verenigde Staten te verhuizen.

Geert Wilders is niet van plan naar de Verenigde Staten te verhuizen. Hij is momenteel in dat land om zijn boek 'Marked for Death' te promoten, maar ontkent alle geruchten over een verhuizing met klem.

Wilders zou, net zoals Ayaan Hirsi Ali, een goedbetaalde baan in de VS kunnen krijgen. Maar de waterstofperoxideblonde leider zegt niet te gaan verhuizen, niet voor en ook niet na de verkiezingen. "Ik blijf echt in Nederland. Ik ga met heel veel enthousiasme en goede zin de campagne voeren. Na de verkiezingen zullen wij een grote partij worden."

Ook ontkent Wilders dat hij in de VS is om fondsen te werven. Voor een van de lezingen die hij geeft, in het Gatestone Institute, kost een kaartje 10.000 dollar per stuk. De PVV-leider ziet hier naar eigen zeggen niets van. "Ik heb geen enkele afspraak gemaakt dat ik daar iets van zal krijgen. Voor zover ik weet, krijg ik er geen cent voor."

Reaguursels

Zo wat een oud nieuws... Iedereen uitslapen ofzo? Hup aan het werk ik wil nieuws lezen.

MARKed for Opposition.

Verhofstad heeft gezegd dat het afgelopen is met Greet, en als die het zegt is het waar *D66 modus uit*.

Prachtige man,hier moesten we meer van hebben.
En wat is dat voor een idiote opmerking Waterstofperoxide blonde?
Of gaat gs op in Joop zo langzamerhand?

Boerekool met kruidnagel.

oprotten Geert hoe dik is die plank voor je kop ... man man hou eens op met Nederland scha

de toe brengen

Leuke foto.
Wilders met Henk en Ingrid.

-weggejorist-

Goede internationale marketing strategie...

popstar | 01-05-12 | 08:36 | niet ok!
I lolled! :-D

Donner ging ook niet naar de raad van state

PVV kan inmiddels gaan fuseren met de SP. Geen verschil meer.

"kost een kaartje 10.000 dollar per stuk. De PVV-leider ziet hier naar eigen zeggen niets van."

zeer geloofwaardige opmerking

Dat hij maar wel oprot.

harry1802 | 01-05-12 | 08:36 | niet ok!

Aan de reacties hier te lezen gaat Joop zo langzamerhand eerder op in GS..

En uitgerekend de mensen die zijn boek dringend zouden moeten lezen, doen dat natuurlijk weer niet. Die blijven liever brullen om het vooral niet te hoeven horen.

Een mooi bericht om de (S)linkse paupers nog eens lekker tegen de haren in te strijken.
Powned bedankt!
Eneuhh, doe je best jongens!

wantrouw iedere politicus die zegt dat hij iets niet gaat doen.

wantrouw iedere politicus die belooft dat hij iets gaat doen.

...Die draait nog wel...

Wilders heeft veel minder status dan Hirshi in de VS. Ook al zou hij willen, hij kan niet, nl. geen inkomsten.

Een of andere domme malloot met een weblog en zonder enige geloofwaardigheid kotst een vreemd, ongefundeerd en zeer speculatief verhaal op het internet en iedereen neemt het over alsof het een serieus gerucht is.
Als het Wilders kan besmeuren gaan alle journalistieke regels in een keer het raam uit. Het is propaganda en een heksenjacht.

-weggejorist-

Op het moment dat de groei uit de PVV is, vertrekt'ie echt wel naar Amerika.

abakagrarier | 01-05-12 | 08:56 | niet ok!
Nieuwe tijden, boer.

Net als Donner zei dat ie niet .....

USD 10K? Achterlijke gek die dat betaalt voor het aanhoren van Wilders. Als kamerlid/debater heeft hij zeker kwaliteiten, maar om dergelijke bedragen neer te tellen alsof je een groot denker van de huidige tijd aanhoort slaat natuurlijk nergens op...

Ooooooh maar als Geert het zegt dan zal het wel zo zijn toch? Zo`n geloofwaardig figuur als hij, daar kun je echt van op aan!

Goedemorgen Joopers.

Gruppendrieter | 01-05-12 | 09:19 | niet ok!
Groot gelijk, Drieter.
Op naar een één partij stelsel. Weg met die lastige democratie. opzouten met dat hoor+wederhoor

ja tenminste een man die echt doet wat hij zegt.. ga zo door mijn stem heb je

Natuurlijk gaat hij dat niet vertellen tot na de verkiezingen, anders blijft er niets van de PVV over. Ik heb nog nooit een politicus eerder horen vertellen wat zijn ambities werkelijk zijn.

Dus Wilders is een green card geweigerd omdat hij niets bijdraagt aan de Amerikaanse gemeenschap.

Misschien is verhuizen te duur. Hij zal ook een restschuld op zijn hypotheek hebben...

Toe nou Greet, kun je gezellig samen met die even achterlijke dominee korans gaan verbranden en hoeven wij niet meer naar je debiliserende one-liners te luisteren.

Wilders heeft de Sjonnies en Anita's van de lage landen hard nodig als stemvee voor zijn beweging.
Want zonder das PVV als platform voor zijn haatcampagne's is die meneer niet zoveel.
Het is trouwens ook nog maar de vraag of

Wilders heeft de Sjonnies en Anita's van de lage landen hard nodig als stemvee voor zijn beweging.
Zonder das PVV als platform voor zijn haatcampagne's is hij niet meer dan een Venlose buutreedner

Het is trouwens ook nog maar de vraag of Israël hem zo rijkelijk blijft belonen als er geen inkijkje in de geheimen achter de schermen van de Nederlandse politiek meer tegenover zou staan.

Dat hij maar wel oprot.

Hopelijk is er straks nog een Henk of Ingrid die zijn luiers gaat verschonen.

En dat ie inderdaad maar oprot de mafketel.

ik blijf op hem stemmen en laat me door die linkse opvreters hier niet bepalen wat ik moet denken of mag doen . stemmers op wilders wegzetten als stom stemvee en negeren is het stomste wat je kan doen . volgens mij zijn er meer linkse kontelikkers van hun toren gevallen afgelopen jaren omdat ze het idee kregen onaantastelijk te zijn en dat ze geld van een ander gewoon kunnen weggeven.

Er wordt nogal aangenomen dat alleen Sjonnies en Anita's op Geert stemmen, voor de camera worden alleen tokkies geïnterviewd natuurlijk. Het zou toch wel anders kunnen zijn omdat de meeste mensen niet durven te uiten dat ze op hem stemmen.

Hij zal toch wel een flinke ommezwaai richting bevolking moeten maken wil hij weer zoveel zetels bemachtigen. Misschien eens niet dat eeuwige Islamisering-gezwam maar een echt iets voor de mensen? Bijvoorbeeld de straten weer veilig maken? Dat we ook 's avond nog overal over straat kunnen lopen?

Over veiligheid kan je van alles bedenken maar als gevestigde partijen maatregelen tegen houden ivm angst voor stemmenverlies kan je niks doen. en ik vind de islam ook een probleem worden . niet zolang dat gewoon thuis gebeurt maar als ze anderen willen dwingen ermee geconfronteerd te worden dan moet je uitkijken .

Hehehehe... kennelijk realiseren vele anti-Wilders mensen zich nog helemaal niet dat het heel goed mogelijk kan zijn dat er ná Wilders een veel extremer iemand voor in de plaats komt.
Nederland (en héél Europa) krijgt zo langzamerhand door hoe ze belazerd, bedrogen en verkocht zijn door Linkse multiculturalisten.
De haat tegen multiculti neemt nu echt heftige vormen aan.
Prima omstandigheden voor veel extremere figuur dan Wilders om de macht te grijpen.

"Geert Wilders is niet van plan naar de Verenigde Staten te verhuizen."
Wie heeft beweert dat ie dat zou doen. Zo hebben de media weer 2 verhalen. Eerst rondbazuinen dat GW vertrekt en dan weer tegenspreken dat het waar is. En dat alles zonder enige bron. Kwaliteitsjournalistiek noemen ze dat hier te lande.

oprotten Geert hoe dik is die plank voor je kop ... man man hou eens op met Nederland scha

kingorgasmo | 01-05-12 | 08:44 | niet ok!

Schreeuw maar weer wat meer, dan krijgt de pvv nog meer stemmen. Ik wordt moe van onzinnig geschreeuw van lieden zoals u. Je lijkt wel nieuwsuur waar journalisten een linkse achtergrond hebben en anti pvv verhalen de lucht in brengen.

En dat ie inderdaad maar oprot de mafketel.

Hölzenbein | 01-05-12 | 10:39 | Gemeld!

Nog steeds geen werk?

"Geert Wilders is niet van plan naar de Verenigde Staten te verhuizen."
Wie heeft beweert dat ie dat zou doen. Zo hebben de media weer 2 verhalen. Eerst rondbazuinen dat GW vertrekt en dan weer tegenspreken dat het waar is. En dat alles zonder enige bron. Kwaliteitsjournalistiek noemen ze dat hier te lande.

prikkel123 | 01-05-12 | 10:59 | niet ok!

Dit verhaal komt zeker ook van het kwaliteitsprogramma nieuwsuur? Gisteren ook zo'n anti pvv geluid daar, en als je dan op de naam van journalist zoekt dan vind je allemaal negatieve pvv geluiden. Vooral op haar twitter. Zulke mensen zeggen neutraal te moeten zijn, maar dat zijn ze niet. Figuren als kingorgasmo en Hölzenbein trappen daar weer makkelijk in.

Wat een politicus. Hij krijgt er inderdaad niks van, maar de PVV ongetwijfeld wel.

Wilders is nog hard nodig in Nederland. Zeker de Kunduz-coalitie heeft hem hard nodig om de schuld te geven van het grote omkoop-spel waar zij elkaar onderling mee chanteren, ten koste van belastingverhogingen.

lanexxx | 01-05-12 | 10:42 | niet ok!
Ik ken best wel veel hoogopgeleide mensen die stiekem op PVV stemmen maar daar niet graag publiekelijk voor uitkomen.
Werkloze laagopgeleide Tokkies zullen juist niet op PVV stemmen maar op linkse partijen die hen immers gouden uitkeringstijden beloven.

inderdaad als je nieuwsuur bekijkt en de wereld draaid door en pauw en witteman ze verdienen allemaal ver boven balkeendenorm en maar afgeven op pvv stemmers elke uitzending weer die indoctrinatie van kijkers en dat met overheidsgeld en dan gaan inderdaad de eerste mensen die hun mening uit het ochtendblad halen roeptoeteren omdat ze denken ergens verstand van te hebben .

Natuurlijk blijft Geert in Nederland, de rest van politici zien geen mensen achter de kiezer, alleen een salarisstrookje en hoe ze zoveel mogelijk belastinggeld kunnen binnenharken, voor een lang en gelukkig wachtgeldleven, bah.

[...]Geert Wilders heeft (onder meer, onder veel meer) in dit boek een indrukwekkende verzameling van feiten en citaten over de islam en de moslims verwerkt. Hij is bovendien bij geleerden in binnen- en buitenland langs geweest, en heeft uiteindelijk een van de scherpste boeken geproduceerd die ooit over de islam zijn geschreven: Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me. Het boek richt zich tot u[...]


hoeiboei.blogspot.com...

Werkloze laagopgeleide Tokkies zullen juist niet op PVV stemmen maar op linkse partijen die hen immers gouden uitkeringstijden beloven.
Moi2 | 01-05-12 | 11:05 |
.
Verkiezingsprogramma gelezen? De PVV ís nu juist een linkse Tokkie-partij.

PVV-SP-PvdA: één pot nat

Donald Dick | 01-05-12 | 11:34 | niet ok!
Vandaar dat PVV wil gaan snijden in "gratis geld" dingen.
Ze zijn zeker voor uitkeringen, maar dan voor mensen die het verdienen en niet voor beroepswerkelozen.
Laat staan voor buitenlandse beroepswerkelozen.
-
Je moet overigens niet van "verkiezingsprogramma's" uitgaan.
Dat is hetzelfde als een wasmiddelreclame geloven.
Je moet kijken wat partijen in het afgelopen jaar gedaan hebben want dat zullen ze zeer waarschijnlijk volgens jaar ook doen.

Geertzelf weet niks van een vergoeding. Zijn secretaresse wel. Dus niks aan de hand

Geert laat de moslims varen pak de Europese soevereiniteit aan.

zie hem is tussen oudjes staan , daar kan hij het ineens wel mee vinden sinds hij de regering en het land als een baksteen heb laten vallen , omdat hij vond dat de AOW'ers veel moesten inleveren.

In de states zit niemand op Greet te wachten. hij is geen ex-moslim die 'het licht heeft gezien', hij is een blanke old-school rascist. Daar zijn er in de states meer dan genoeg van.
*bukt voor de vlammende betogen dat de islam geen ras is*

Och ja, zoveelste poging van links om Wilders als een soort landverrader weg te zetten. Als iemand heeft laten zien dat hij heel wat over heeft voor NL is het Wilders wel. Die gaat echt niet zo maar weg.

-weggejorist-

't Is toch al lang bekend dat Wilders het eindspel al heeft ingezet? Die gaat binnen 10 jaar naar een denktank voor WASPs in de VS zitten en jaarlijks 600 duizend ballen vangen voor het verder ontwikkelen van zijn ideeën voor organisaties als Fox News etc.
Moet ie vooral doen overigens, zeker nu Drinkman PVVlite wil oprichten, het alternatief voor het PVVstemvee is er al.

JanVergoor | 01-05-12 | 12:55
*doet sigaret aansteken*
Islam is geen ras.
*gooit sigaret weg*

Jammer

jugler | 01-05-12 | 13:21 | niet ok!

Gaat hem niet lukken, in de VS houden ze niet van atheïsten, daar heeft men veel respect voor (en ook de vrijheid van) religie.
Atheïsten vertrouwt men niet.

Van mij mag hij oprotten naar een denktank. Het land zou zomaar eens regeerbaar kunnen worden.

Pak zn paspoort af stuur m naar Eritrea

Hij doet een lezing met kaartjes van 10000 dollar, en daar verdient hij niks aan? Dan doet hij iets niet goed.
Toch zie ik hem graag in de politiek, maar liever niet meer in (of gedogend ernaast) de regering.

....Wilders openheid is een voorbeeld van transparantie en laat linkse landverraders slechts in de schaduw staan ! Kijk alleen al hoe uitgekookt en valselijk D'66 te werk is gegaan bij de begroting. Snel handjeklap doen en vervolgens roepen "verantwoordelijkheid" te durven nemen. De rat in Pechtold kwam niets verbergend naar voren in het debat waarin hij als een slang kronkelde om recht te praten waarom hij andere partijen daar niet meer bij betrokken had ! Links laat de werkende Nederlander bloeden voor het Brusselse ideaal en de PVV heeft de moed getoond om de Nederlandse bevoling wel een referendum te bieden. Zeg "NEE !" tegen machtsuitbreiding Brussel,....stem PVV !

Geert toch niet naar Foxnews ? Oh nee ook daar verliest extreem rechts en is permanent uitgespeeld.

@ De inkopper je snapt er nog steeds geen reet van. En je liegt er weer eens op los. Links is nu weer de schuld van alles ? Jij moet een geschiedenis boek gaan kopen en beginnen met om te beginnen WO II. Kan je meteen zien hoe rechts bezig is geweest met hele foute dingen en voor Nederlandse begrippen het monopolie op geweld had en heeft. Daarna ga je door naar al die rechtse midden rechtse kabinetten en ook even de pagina's doorlezen waar je kan lezen waar links het voor de arbeiders heeft opgenomen zoals altijd! Wel even bij de feiten blijven.

PVV = Geert = Exit

De inkopper | 01-05-12 | 15:32 |
Zeven weken in het Catshuis achter gesloten deuren. Heel transparant. En dan de boel laten klappen. Heel verantwoordelijk. In tijden van crisis zo overduidelijk alleen met je eigen verkiezingscampagne bezig te zijn, getuigt van one-track mind, maar dat wisten we al.

Wilders spoort niet. Geen bestuurder. Een schreeuwende oppositieman, dat wel. Blij dat ie weer weg is uit het centrum van de macht. Kan ie lekker pielen in de marge. Door de afgelopen anderhalf jaar van destructie en een PVV-afloop als een natte scheet, hoeven we hem eindelijk ook niet meer serieus te nemen en niet meer zo in de kramp te schieten van al die mediatrucs van hem.

Had ik jullie al verteld hoe blij ik ben dat nu duidelijk is dat Wilders gewoon een slappe onbetrouwbare bestuurder is? In de oppositie is ie prima. Laat hem maar wat stoken en pielen. Paar populisten heb je kennelijk nodig in een democratie. Maar laat het buitenlandbeleid, economie en vooruitkijken maar over aan de echte mannen en vrouwen. Polderen, compromissen, je soms kapot-ergeren, maar wel compromissen en als het moet vaart maken, daarmee zijn we sinds de 80-jarige oorlog groot geworden. Slappe aftreksels van Berlusconi en Republikeinen/FOX hebben we hier niet nodig.

Godisvoordedomme | 01-05-12 | 15:58
.... Jij gelooft wat je door links wordt voorgelogen ! Dat is een wezenlijk verschil.

Roer | 01-05-12 | 15:58
....Niets anders dan bij andere coalitiebesprekingen. De een wat langer, da ander wat korter. Een begroting indienen en een werkwijze hanteren zoals nu door de Kunduz-coalitie gedaan is, is een voorbeeld van roekeloosheid en vage achterkamertjespolitiek. De haast was duidelijk minder urgent dan voorgespiegeld werd. M.a.w. men greep de kans om zonder ruggespraak iets door te duwen. Hoe duidelijk wil je dat voorgekauwd hebben ? Of je bent blind....of erger; je houdt je blind !

De inkopper | 01-05-12 | 16:23 |
nl.wikipedia.org...
Echt, probeer het.
Ik denk dat jij bijvoorbeeld vastzit in cirkel.
Zoiets?
- Links is fout
- Alles wat deze stelling onderbouwt is waar
- Tegenargumenten tellen niet want die komen van links
- Dus links is fout

De inkopper | 01-05-12 | 16:30
De druk lag bij het Catshuis en daar werden spelletjes gespeeld. Zeven weken pielen en het dan laten klappen. Er lag nu externe druk vanuit Brussel, door een begrotingseis die wij zelf hebben doorgeduwd. Zolang wij vastzitten in de EU houden we ons aan de regels, zeker als het ons anders schaadt.
Of de andere partijen daar gebruik van hebben gemaakt? Vast wel. Maar ze hebben ook gebruik gemaakt van het feit dat meer dan de helft van Nederland klaar was met Wilders in de gedoogconstructie. Hij heeft onze reputatie geschaad en zich niet als verantwoordelijk bestuurder gedragen. Neem de MOE-site. Dat is oppositiegedrag. Maar hij was gedoger.
Dat was krom. ik schaam me nog steeds voor de premier die zei dat Wilders dat kon doen als PVV die niet regeert. En vervolgens mag die lamlul wel zeven weken rommelen in het Catshuis en ons land op de rand brengen van serieuze internationale schade.
De kans die onder de noemer Kunduz is gegrepen was een inkopper. Voorgezet door Wilders die zichzelf gelijk diskwalificeerde.. Ach joh, Wilders krijgt zijn stemmen wel van alle mensen die het liever simpel houden of gewoon niet anders kunnen. Maar een serieuze positie kan ie vanaf nu vergeten.

"voor zover ik weet (...)"

reken maar dat die woorden zorgvuldig zijn afgewogen. keep up your deniability!

konkel... spinnnn...

Mooi! We kunnen je hier ook nog lang niet missen Geert - veel te veel onnozele struisvogels nog in dit land die huilen om de toon van het debat maar de complete inhoud met hun twee hersencellen eenvoudig niet kunnen bevatten.

Maar waar verblijft Wilders dan lekker in Nederland ? Ken genoeg mensen die hem wel eens willen bezoeken, kopje thee drinken en zo.

@De inkopper | 01-05-12 | 16:23

Wordt wakker. PVV is op veel punten zelf links. Als het maar stemmen trekt.

veel te veel onnozele struisvogels nog in dit land die huilen om de toon van het debat maar de complete inhoud met hun twee hersencellen eenvoudig niet kunnen bevatten.

lekker wijf | 01-05-12 | 18:05 | niet ok!
En de meesten daarvan zitten in de PVV-fractie.

Hier valt maar één ding op te zeggen: Jammer!

En wat is dat voor een idiote opmerking Waterstofperoxide blonde?
Of gaat gs op in Joop zo langzamerhand?
harry1802 | 01-05-12 | 08:36 | niet ok!

Naming and shaming heet dat. Of dacht je dat ie écht blond was? Gheghe.

dat financiele stuk heeft ie bar slecht geregeld.

Waar zegt hij dan dat hij in Nederland blijft? Het NOS bericht vertelt dat Wilders geen plannen heeft om naar Amerika te gaan. Maar hij was aan het begin van de kabinetsperiode ook van plan om de rit uit te zitten. Plannen veranderen nog wel eens...

ongelovigehond | 01-05-12 | 19:21
....Word zelf eens wakker !
Links staat inmiddels voor volksverraad ! Zorg, welzijn en oude dag daarentegen voor zorgen voor de EIGEN bevolking ! Wakker worden vriend ! Dit is jarenlang door linkse partijen misbruikt om de Nederlandse bevolking een vals gevoel van socialisme tot ver....ver over des lands grenzen op te dringen en zal ons nu handig ontnomen worden ! Google eens zou ik zeggen, in sommige EU-landen is het nog steeds de normalste zaak van de wereld om met 57/58 met pensioen te gaan. Op papier allemaal leuk met 65,....of wij 67 maar in de praktijk verandert er weinig in Griekenland, Italie, Spanje....en ga zo maar door. Nederlanders worden genaaid door de EU, alleen heeft Wilders de moed getoond om ons daarover een referendum te bieden ! EU...NEE bedankt !

@ De inkopper | 01-05-12 | 20:34
Wilders heeft het als Kamerlid eerst helpen invoeren, en daarna hard campagne gevoerd VOOR een Europese grondwet.

* Il Principe * | 01-05-12 | 20:44
....Zijn we niet allemaal voorgelogen ?
Weet je nog ? ....Landen zouden gewoon autonoom blijven ? Politie zou beter kunnen samenwerken waardoor we NOG minder criminaliteit zouden krijgen (Hahaha.) De handel zou vlotter verlopen en bergen werk opleveren (Hahaha.) Ons land zou rijker worden dan het al was (Hahaha,) KEREL, we zij kei-....en keihard voorgelogen ! En voor linkse landverraders nog niet hard genoeg. Met de kennis van nu, zou je alleen daarom al er uit moeten stappen !

@ De inkopper | 01-05-12 | 21:00
Is Wilders dan geen landverrader door ons in de EU te brengen? Of is hij gewoon dom geweest als Kamerlid?

* Il Principe * | 01-05-12 | 21:05
....Reeds vroegtijdig tot bezinning gekomen, zou ik kunnen beamen. Maar dat doet jou waarschijnlijk pijn op het toetsenbord !

Wilders is een parasiet * Il Principe * | 01-05-12 | 21:05 |
hij is een paria die Nederland zwaar beschadigd internationaal dit kost jou en mij bakken met geld ....

kost jou en mij bakken met geld
kingorgasmo | 01-05-12 | 23:16
Ja ja, Fitna heeft ons ook geen schade gebracht, de rest van zijn opmerkingen ook niet. Wientjes roeptoetert maar raak, cijfers zijn er niet maar de experts denken er anders over en de geschiedenis wijst anders uit:
www.clingendael.nl...
Wat ons wel veel geld gaat kosten zijn deze 'bezuinigingen' waarvoor mensen met een baan weer eens lekker op achteruit gaan.

Wilders heeft het als Kamerlid eerst helpen invoeren, en daarna hard campagne gevoerd VOOR een Europese grondwet.
* Il Principe * | 01-05-12 | 20:44
Wilders droeg en voerde het VVD standpunt uit indertijd. Nu heeft hij zijn eigen partij en mag zelf de regels opstellen.

@ Moonwarrior | 01-05-12 | 23:34
Hmmmm, het was dus eerst een VVD'er die het eigenlijk niet eens was met de VVD-idealen? Ik ben in de war, was hij toen een leugenaar of is hij nu een leugenaar?

kingorgasmo | 01-05-12 | 23:16
Je hebt een punt, al vind ik dat Rutte en Verhagen meer valt te verwijten. Die wisten met wat voor charlatan ze in zee gingen. Dat was geen handige keus als het land in crisis is.

Zeg maar nee, dan krijg je er twee ....!

Maar laat het buitenlandbeleid, economie en vooruitkijken maar over aan de echte mannen en vrouwen.
Roer | 01-05-12 | 16:03
Dus jij denkt dat lastenverzwaringen goed zijn voor onze economie, en dat wij gebaat zijn bij het niet snijden in onze top-zware overheidsuitgaven? Wacht maar tot er nog meer ondernemers vallen omdat mensen minder uit te geven hebben.

Hij blijft lekker in Nederland.Shit!!!!!!

Wedden dat ie zo weg is als de PVV geen grote partij meer wordt.

Tekst moet zijn;
Amerikanen pruimen Wilders niet, introductie manifest mislukt, Wilders op hangende pootjes terug.

-weggejorist-

-weggejorist-

Reacties op dit artikel zijn gesloten