*

"Diederik is de ingenieur van dit kabinet."

Opnieuw hebben PvdA'ers zich uitgesproken tegen een nieuw lijsttrekkerschap van Diederik Samsom. Op de site van Linksom!, die zich een "sociaaldemocratische beweging binnen onze Partij van de Arbeid" noemt, wordt Samsom opgeroepen de pijp aan Maarten te geven, zo meldt het ANP.

Jacques Monasch, Tweede Kamerlid en oud-campagnestrateeg van de partij, deed die oproep al eerder. De brief op Linksom! is ondertekend door Gerard Bosman van de PvdA in Ridderkerk, maar wordt ook gesteund door Sander Terphuis. In 2013 speelde Terphuis een grote rol in de kwestie over de houding van de PvdA ten opzichte van de strafbaarstelling van illegalen.

Linksom! wordt volgens Bosman gedragen door zo'n honderd kaderleden van de partij. De beweging werd een jaar geleden in het leven geroepen om de inhoudelijke koers van de partij aan kaak te stellen, maar er is volgens Bosman "nog steeds niks veranderd". "Nu komt de tijd om je kandidaat te stellen. Als Diederik dat doet, maakt hij het kabinetsbeleid tot inzet, hij is immers de ingenieur van dit kabinet."

Het is nog niet duidelijk hoeveel mensen de oproep steunen. "Hij is pas zondagavond laat verstuurd", aldus Bosman. De Jonge Socialisten, die meestal in de linkerzijde van de partij staan, zijn niet gecharmeerd van de actie: "Voorspelbaar en goedkoop", twitterden de junior-PvdA'ers.

Reaguursels

Nee, laat hem lekker zitten. Dat verzekert een flinke tegenvaller bij de TK-verkiezingen in 2017. Een nieuw poppetje trekt minstens tien zetels erbij.

Vele mooie baantjes komen in gevaar als de partij wordt weggevaagd.

Diederik met zijn kompleet van de pot gerukte idee om uitvreters uit Turkije op te gaan halen.

Samsom moet je netjes gezegd 'eruit trappen' anders geeft hij zijn positie echt niet op!

-weggejorist-

Bij de volgende verkiezingen past de hele PvdA fractie op 1 bierfiets. Prima. Het maakt mij niet uit wie er achter het stuur zit.

Dit is nationale ramp!

Het sloopwerk MOET doorgaan dus laat hem zitten!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. De PvdA moet opgedoekt worden. Die partij is inherent slecht voor de Nederlandse bevolking. Dat komt niet door Didi. Hij is slechts het resultaat. Wie zaait zal oogsten zegmaar.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... Didie moet blaifuh !!!

Uitzetten naar Syrië.

Samsom moet Maarten gaan pijpen? " Jan, je bril...."

(c) zwitsul... One mind :p ?

Neenee, hij moet nog acht zetels versjteren.

Laat vooral zitten aub. Asscher gaat bij die pvda-lemmingen toch weer goed scoren, ondanks dat hij overal een puinhoop van maakt en net op tijd weg is.

Het maakt niet uit wie ze daar neerzetten. Die 0 halen ze tóch wel.

@zelf: of Gotham City, wat een joker is die Didi toch.

Rustig maar, Samson wordt op het meest tactische moment, met zo veel mogelijk lijken aan zich verbonden verwisseld door Aboutaleb. Dan is er weer een "nieuw" PvdA met een maximale aantrekkingskracht op electoraat met een slecht geheugen.

Nee, het gaat nu net zo lekker met de leegloop! Maar de PvdA zijn net ratten, niet kapot te krijgen dus we houden er altijd wel over.

i.imgur.com...

Sander Terphuis is een nepperd. Zijn echte naam: Ahmad Queleich Khany. Het is een Pers.
nl.wikipedia.org...

Samson zal niet rusten tot er geen PvdA meer over is

Samson moet blijven! Moet er niet aan denken dat de PvdA weer gaat stijgen.

hij krijgt wel veel bijval anders
- www.telegraaf.nl...

en wat betreft Aboutaleb, dat is een prima toneelspeler die helemaal wordt voorbereid en op het juiste moment in de media verschijnt met 'harde' nep uitspraken, maar het blijft een dubbelpaspoort marokkaan.
Dus of de PvdA daarmee weer boven de 20 zetels komt ? geloof er niets van.
Opdoeken die volksverraders partij !

Eigenlijk best knap wat Samsom met de PvdA heeft gedaan. Van een grote regeringspartij naar splinterpartij, dat is nog eens decimeren.

Feynman | 07-03-16 | 12:59 | niet ok!

en meteen een herkenbaar gezicht voor hun nieuwe doelgroep.

Op naar de nul.

Hij moet blijven. Op naar de nul zetels.

panadol | 07-03-16 | 13:03 | niet ok!
Decimeren is een feest!

@Feynman
Het eerste tactische moment is wellicht 6 april...

-weggejorist-

Welke Maarten? Maarten van Rossem? Hadden jullie dat niet even kunnen uitzoeken, redactie?

Didi wil de SP en GL links inhalen, maar tot zijn stomme verbazing blijkt Marx Rutte al op de linkerbaan te rijden, en die gast gaat nooit weer naar rechts.

Samnson moet blijven! In ieder geval tot de verkiezingen van volgend jaar.

Laat hem alsjeblieft zitten. Gnagnagna, Byebye PvdAfgrond.

Feynman | 07-03-16 | 12:59
Inderdaad het aloude PvdA trucje.
Een paar maanden voor de verkiezingen een nieuwe verlosser op het schild hijsen en half verdwaasd links hobbelt er weer achteraan.

-weggejorist-

-weggejorist-

@mijzelf, joris er maar 2 weg en schaf eens nieuwe hardware aan.

Terphuis is bij de PvdA met steun van de Iraanse machthebbers geïnfiltreerd om de rechtstaat te ondermijnen.

De ingenieur? Eerder een klusjesman, en dan nog wel eentje waarvan je gelijk roept "eens en nooit weer; dan toch maar liever een vakman".

De PVDA teert op de dementie van de doorsnee Nederlander .
Wat een volk hier .

Samson versprak nog wel dat hij zoveel nieuwe kiezers vor de pvdnep partij zou aantrekken als haren op zijn hoofd, hij is goed opweg.

Jacques Monasch, Tweede Kamerlid en oud-campagnestrateeg van de partij, is het enige fractielid dat zijn mond durft open te doen. Hij is als eigenaar van een bedrijf niet financieel afhankelijk. Hij durft dan wel zijn mond open te doen. Dat de rest tot jaknikker is verworden zegt iets over de kadaver discipline die in deze wegkwijnende partij heerst.

Af door de zijdeur....volgende shit for brains op het podium. Op naar de 0 zetels zoals die vieze heksen tegen fortuyn zeiden.

hij kwam, hij zag en hij ruimde het niet op.

Samsom kan altijd nog schipper worden op een veerboot in Griekenland, of piloot bij een chartermaatschappij in Turkije, in ieder geval bij een never comebackline. Evt kan hij ook nog in zijn pasverworven optrekje een praktijk aan huis beginnen, bijvoorbeeld een implantatiekliniek wat gespecialiseerd is in om vlasrughaar in kalen schedels te implanteren. Denk dat Monasch het voor 100 % door heeft hoe zijn fractievoorzitter totale onzin uitkraamt puur voor zijn eigen ego te redden.

Feynman | 07-03-16 | 12:59 | niet ok!

Je tegel staat op een kleine wijziging na integraal op de Joop. Zie de volgende link en ga naar commenter nummer www.joop.nl... van boven:

Vervang Samsom met een ander poppetje en je hebt nog steeds dezelfde PVDA. Maar de volgende zal het echt anders doen hoor!


Feynman | 07-03-16 | 12:59 | niet ok!

Je tegel staat op een kleine wijziging na integraal op de Joop. Zie de volgende link en ga naar commenter nummer twee van boven, de vorige tegel mag de prullenbak in.

www.joop.nl...

Nivelleren is een feest!
Zeker als de PvdA genivelleerd wordt.

Samsom, dadelijk baan kwijt, vrouw. Ideale script voor nieuwe aflevering "Home alone".

Hoezo ????? Het gaat toch niet om de persoon ? Het gaat om het beleid. Het gaat om het geheel. Het gaat om de lijn. Het gaat om de richting. Het gaat om de bestuurders. Het gaat om de idealen. Dus: het opstappen van Samson doet er niet toe. Laat het overduidelijk zijn dat de gehele PVDA-beweging inclusief standpunten, bestuurders en vertegenwoordigers tot op het bot verrot en ongewenst zijn. Elk element dat des PVDA's is zou in een normale en fijne en fatsoenlijke samenleving verwijderd worden. Een gezwel moet je in al zijn facetten verwijderen. Samson is slechts 1 cel van het gezwel. Laat NL weer fijn, mooi, veilig en welvarend zijn. En daar hoort een PVDA absoluut al heel lang niet meer bij.

eerstneukendanpraten | 07-03-16 | 14:26
Feynman | 07-03-16 | 12:59
Mandara is Feynman of ze is Stapel.

Altijd fijn als ze bij een politieke partij mekaar de tent uit vechten. Zouden ze bij meer van die clubjes moeten doen dan kunnen we op korte termijn die achterlijke partij politieke democratie afschaffen en een normale democratie gaan vormen.

Kameraansteker | 07-03-16 | 14:42 | niet ok!

Dat meisje Mandara is nog linkser dan Paul Rosemoller dus dat het Feynman is kan ik me niet voorstellen. Maar anders is het een zeer geslaagde trol en ben ik er met open ogen ingetuind. En Stapel, ach...

De Badmuts moet blijven en Spektrui ook.. Geweldig, ze doen het prima!!

Dat hij dan gelijk met de hele partij opjorist.

Niet alléén Samsom. maar ook Asscher ende gehele partij.

Want de partij van de Arbeid is een partij die het geld aan het opmaken is, en iedereen maar binnen laat. Over een jaar weten wij wat er allemaal nis is, en liegen en ons bedriegen doen ze ook.....steeds weer.
Maar de regering van Mark Rutte moet zeker ook verdwijnen, want straks heeft hij een goede job bij die maffia daarin Brussel, hij slooft zich daarvoor uit.Want ons land gaat kapot, en dat zal een zorg zijn voor die VVD , want men kan het schip niet meer wenden..het loopt vast in dat domme systeem waar men nu mee bezig is.De mensen en het land kan dat niet meer opbrengen ook zegt men dat het beter gaat....wij zullen dit en het volgende wel eens zien hoe krom het allemaal is hier in Nederland.

heel die linkse troep weg , misschien is nederland dan nog beetje te redden van wat oa die partijen hebben aangericht in de afgelopen jaren.[kom maar binnen met je familie]

Het volgende kabinet wordt VVD-CDA-D66-GL dus de PvdA hebben we niet meer nodig voor Rutte 3.

Zal je zien dat hij weg gaat, Van der Laan of Ascher lijsttrekker wordt en de pvda weer gewoon 30 zetels haalt aangezien de mensen vrij dom zijn.

Islamitisch staat leider: Diederik Husein Samson

Zal je zien dat hij weg gaat, Van der Laan of Ascher lijsttrekker wordt en de pvda weer gewoon 30 zetels haalt aangezien de mensen vrij dom zijn.

henkdekanarie | 07-03-16 | 15:26 | niet ok!

Niet alleen de PVDA, driekwart van Nederland gaat gewoon weer op de gevestigde partijen stemmen.... want deze keer zullen ze niet liegen en bedriegen, deze keer wordt het wel anders en vertellen ze het 'eerlijke verhaal'.

Om Einstein toepasselijk te quoten:

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt".

en:

"waanzin: iedere keer hetzelfde doen (kiezen) en een ander resultaat verwachten".

-weggejorist-

Oh my GOD lipstick samsong my eeeeyeeees.....

IEDERE KEER als een dronken drel heen en weer zwalken en de ene onzin na de andere uitkramen.
het zijn de stuiptrekkingen van een halfdood paard dat al een spuitje heeft gehad maar dat de uitwerking nog niet geheel voelt.
kan hij niet tegelijkertijd met die idioot van dekker (vvd) en trutte (vvd)opstappen, dat scheelt dit land een flink aantal toekomstige debiele uitspraken, proefballonnetjes en van geestelijk gestoordheid doordrenkte tot vuilniszak niveau gedoemde ideetjes.
zij zijn de drempel "houd de eer aan jezelf" gepasseerd, zodat hun partijleden niet meer kunnen zeggen "wij vinden dit een verstandig besluit" omdat hun verstand reeds met hun pispraatjes is weggespoeld.

Wie slecht presteert blijft zitten.
Tot na de verkiezingen graag.

De uitverkoop van Nederland onder de PVDA is al in de jaren 70 begonnen. Laten ze nu eindelijk dan eens echt helemaal verdwijnen. Alle geopperde meningen en voorstellen in de afgelopen jaren, en dan niet eens deze coalitie, zijn boerenbedrog geweest. Mijn gevoel is het dat het Socialisme zoals het nu door deze kornuiten wordt uitgelegd (door de strotten wordt gedouwd), is niet meer van deze tijd zo lijkt het wel. Didi, 4 jaar wachtgeld, een mooie baan als d'een of d'andere bestuursvoorzitter en jouw toekomst is in ieder geval gegarandeerd. Gelukkig beter geregeld dan de mensen die je samen met de VVD hebt beroofd van hun banen. Kortom. Niet alleen Didi eruit, ook Marcus.

Waarom doet die kop van Samsom me nou steeds weer denken aan die clown in de film Cabaret. Of speelde hij die rol ooit?

Nee ! Laat diederik "max 30.000 vluchtelingen" samson blijven ! Dan wordt het zekur einde pvdallochtonen !

-weggejorist-

@panadol | 07-03-16 | 13:03
Hoe was die leus ook al weer? Decimeren is een feestje?

Bij de volgende verkiezingen past de hele PvdA fractie op 1 bierfiets. Prima. Het maakt mij niet uit wie er achter het stuur zit.
Repetitive Beats | 07-03-16 | 12:55 | niet ok!
LOL

Ik kan tegenwoordig geen tv beelden meer zien van die landverraders didi, ruttje en co. Zap dan meteen weg.

Wordt bijna misselijk van die koppen.

Nee, Diederik moet blijven, PvdA naar de nul zetels!

Het volgende kabinet wordt VVD-CDA-D66-GL dus de PvdA hebben we niet meer nodig voor Rutte 3.
the Jackdawn | 07-03-16 | 15:26 | niet ok!
-
Hahaha JD, niemand hapt! Oh shit, Hap ik zelf!
;-)

Wat is het een engerd om te zien. Hij zou zeer geschikt zijn voor een film met van die enge clowns.

Die ex van hem moet blij zijn dat ze in de ochtend bij het wakker worden niet meer tegen zijn tronie aan hoeft te kijken.

Ik zie nu dat hierboven ook al iemand hetzelfde denkt als ik. Ik ken alleen die film niet.
Die Rutten daar is echt wat mis mee. Trouwens met de meeste daar in Den Haag is iets aan de hand. Volgens mij zien ze de hele realiteit niet meer.

De enige man in Nederland die nog nepper is dan Greet is Sander.

Heerlijk trouwens om ook bij de volgende verkiezingen pvv-ers te zien janken dat de pvda weer zo groot is en de pvv wederom achteruit gaat qua zetels. Tja.

Is het een geënsceneerd plan binnen de PvdA om de leider af te serveren middels een openbare discussie, achter de schermen aangezwengeld door Felix Rottenberg of misschien wel Hans Spekman?

Nee Diederik blijf alsjeblieft

Nou de FNV had ook al een paar van die slopers van binnenuit,want niks is makkelijker om zo een organisatie om zeep te helpen.

Laat Diederik zijn werk afmaken.

verstandige laatste PvdA stemmers, dat dan weer wel.

De hele PvdA moet weg. Maar niet voordat ze allemaal voor het hekje komen voor hun misdaden tegen het Nederlandse volk.

Het gaat niet alleen om Samsom..
De gehele partij is rot, en verkopen Nederland aan Europa en de wereld.
Niets gaat er goed op alle fronten worden grote fouten gemaakt.
En dat gaat ons allen Miljarden kosten, en de burgers moeten daar voor opdragen.
Gewoonweg ondeskundige bestuurders die ons land naar de afgrond brengen, en de politieke elite niets anders dan hun eigen hachje redden.

Reacties op dit artikel zijn gesloten