*

Bron: Daily Mail

Een 27-jarige docente heeft seks gehad met een tien jaar jongere leerling.

Een 27-jarige lerares uit Oklahoma is opgepakt omdat ze van bil is gegaan met een 17-jarige leerling. Erin Kathleen Queen wordt beschuldigd van verkrachting.

Juf en leerling spraken af in een hotel. Terwijl ze dampende seks hadden, werden ze betrapt door de ouders van de jongen. Nog diezelfde dag pakten agenten de docente op.

Hoewel er sprake was van vrijwillige seks, geldt de vrijpartij wettelijk toch als verkrachting aangezien het 'slachtoffer' minderjarig is.

Erin geeft Engels op een middelbare school. Daarnaast coacht de snoeperd een meisjesbasketbalteam, schrijft Daily Mail.

Reaguursels

Southpark verwijzingen hieronder:

zullen we dan maar...

Nice!

dit is voor het eerst dat ik zo'n artikel lees dat ik de dader ook te doen vind...

Sexlessen - theorie aangevuld met praktijk. Prima toch?

www.youtube.com...

Goed te doen.

Hellacool.

Only in America

Was ik maar op die wijze verkracht op mijn zeventiende...

Naiss

Op zich niet slecht voor de jongen. En jajaja, als de geslachten omgedraaid waren dan was het erg en bladiebla. Toch is de realiteit vaak dat een 17 jarige jongen alleen wil 'scoren' en geen psychisch leed oploopt en een meisje van 17 verliefd wil worden op een prins en wel de sjaak is psychisch.

naize!

NAIS

Ik droom nog wel eens van juffrouw Samson

@zojammerdit | 19-03-12 | 17:17 | niet ok!
de laatste tijd gebeurt dat wel vaker, vreemde trend :P maar anyway. nice :)

Wat heeft die gast gezegd toen hij naar dat hotel ging?
"Pa, ma, ik ga even de juf uit elkaar trekken?"

Even lekker Erin proppen

"wettelijk toch als verkrachting aangezien het 'slachtoffer' minderjarig is."

Mooie wet. Opdonderen met dit soort leerkrachten.

Sorry, maar de "age of consent" (leeftijd vanaf wanneer het geen verkrachting is) is in Oklahoma toch echt zestien. Nadenken en dan pas copy-pasten B. Rutten. en.wikipedia.org...

Heel Redneck-Amerika over de rooie. Mooi man.

ligt aan de naam, Erin. Kan er ook in dus.
Ik zou haar ook doen. Wat een kudtland america.

Ik zeg het was vrijwillig, maar ome wetgever niet. Tja en een democratie is dan toch weer de dictatuur van de meerderheid die wetjes schrijft vanuit een of ander achterlijk geloof.

Had ik vroeger maar zulke leraressen.

De rest van haar leven staat haar woning op de zwarte lijst, buren protesteren dat er een 'sex-offender' woont, etc.

Minderjarige jongens moeten beter nadenken voordat ze op een 27-jarige bloedgeile juf kruipen.

Liefdeslessen van de juffrouw....

Is Deetman hiervan op de hoogte ?

Just a lucky guy en verder valt er niets over te zeggen... *spreekt uit ervaring*.

10 jaar verschil valt ten eerste nog mee. Ten tweede was het een jongen, dus zoals het artikel al zei, was het vrijwillig. Hoe kun je zo iemand nou oppakken daarvoor, wat een gemierenneuk.. Misbruik maken van haar positie lijkt me hier ook niet aan de orde, dat zul je eerder zien bij mannelijke docenten.. En geef nou toe, dit is toch de droom van iedere jongen op die leeftijd? xD

3.bp.blogspot.com...

Hoezo minderjarig ??
16+ is sexueel meerderjarig

@bolletje2 | 19-03-12 | 17:22
Het punt is dat er in dit geval sprake zou kunnen zijn van machtsmisbruik. Daarnaast, vanaf welke leeftijd is het ok als het vrijwillig is? Genoeg kleine kinderen die vrijwillig dingen zouden doen met mensen die hun vertrouwen hebben gewonnen, dat ook maar toestaan?

Amerika, zucht...

Ik vind degene die deze wet heeft bedacht maar een schrale hengst. In plaats van dat we echte daders gaan oppakken pakken we onschuldige mensen op. Als mensen met elkaar willen neuken laat ze lekker en pak gewoon de mensen zoals robbert m op enzo. Als kinderen nu betrapt worden op doktertje spelen is het meteen een wereldwijde schande. gaat echt tever. Ik was al ontmaagd toen ik 15 jaar was en heb het met volle verstand gedaan en voel me nu ik 22 ben nog steeds niet verkracht. En dan komen er ineens andere mensen mij vertellen wat ik moet denken? Dat degene die deze wet heeft uitgevonden maar snel sterft. dank u

Wat een leven heeft de jeugd daar toch;lekker je geyle juf uit elkaar trekken en indien gewenst daarna nog een vette schadevergoeding eisen wegens verkrachting.

to fuck, or not to fuck

kapotte_stofzuiger | 19-03-12 | 17:23
"Minderjarige jongens moeten beter nadenken voordat ze op een 27-jarige bloedgeile juf kruipen"
Behalve dat ik het inhoudelijk niet met u eens ben is dat physiek gewoon onmogelijk. Immers, toen god de man schiep gaf hij hem een stel hersenen en een penis, maar niet genoeg bloed om beide organen tegelijkertijd te bedienen...

Yep, nice.

Een 17 jarige jongen die neukt met een mooie meid die tien jaar ouder is....ik zie het probleem niet....ze deden het toch buiten het werk en schooltijden om?

Razendsnel | 19-03-12 | 17:21 |
Waarschijnlijk is het een kwestie van vertaling. Het misdrijf zal wel 'Statutory Rape' zijn, hetgeen betekent dat je seks hebt gehad met een minderjarige. Iets anders dan verkrachting dus.

Naice heur!

Best wel leuk land. Je kan er eerder autorijden, stemmen en iemand doodschieten dan neuken en zuipen. Die laatste twee lijken me veel minder ongezond.

Ik zou haar doen. Hypocriet overigens, seks wordt legaal op een bepaalde datum. Die jongen wist heel goed wat hij deed en vond het lekker, dus niet zeiken. Hij gaat er niet dood van ofzo, sterker nog dat is goed voor zijn ontwikkeling! Als een jongen van 17 een meisje van 15 neukt is het toegestaan, maar op de dag dat hij 18 wordt is hij ineens een vuile pedo. Totdat het meisje na drie jaar zelf ook 18 wordt. Dan staat van 15 tot 18 geen neukseks gehad te hebben ineens voor een zogeheten traumaloze jeugd.

@Mr. Z | 19-03-12 | 17:21
Er is een aparte wet die iets zegt over docent + student/leerling. Dan moet de student/leerling namelijk 18 zijn, anders telt het als verkrachting.

Ik ben weer 10 jaar ouder dan die juf, dus ik wil haar wel een "alternatieve straf" geven.

Voor iedereen die hier de wet in Oklahoma denkt te kennen: als het 'slachtoffer' nog geen 18 is, en leerling van een school waar de dader werkt, is het verkrachting.

Ze moeten zich eens zo druk maken om hun geliefde republikeinse presidentskandidaten. Die verkrachten God, de Waarheid en de Family Values waar het kiezersvolk bijstaat.

gozer zocht een Milf?

Achterlijk preuts land.

Foto? Kom op, waar is die foto nou?

ophangen aan de hoogste boom .... gatver wat bestaan er toch een mensen . Doodstraf moet ingevoerd worden als je dit leest ....
.
.
diegene die zo een wet introduceert !

Grenzen, waar je ze ook legt, zijn altijd discutabel. Maar ik ben het eens met degenen die zeggen dat het hypocriet is. De ene dag mag je niet met de juf naar bed en de volgende dag wel, omdat je dan ineens "volwassen" schijnt te zijn. Hypocriete Amerikanen natuurlijk weer.

Als zo'n juf had gehad, was ik nu niet straatarm aan die 60+ h**ren. Mijn zieleknijper zegt dat het komt omdat ik een gemis uit mijn jeugd wil compenseren.

Ik ben toch wel heel erg benieuwd op welke manier ze zijn betrapt. Zijn die ouders die jongen gevolgd tot in hun hotelkamer? Hoe anders?

Ze had gewoon een jaartke moeten wachten, beetje stom als je in the US of A woont.

HOE komen die ouders erbij om hun zoon in een hotel te zoeken???

Is dit nou hetgeen wat ze met jenaplan bedoelen?

Dat gebeurt daar aan de lopende band, jonge leraressen die een scholier neuken.

wimbro | 19-03-12 | 17:47 klopt alleen het is nogal een verschil wat dat mikelsons zwijn heeft gedaan en deze juf. Amerikanen zijn totaal de weg kwijt, wij in NL trouwens ook met dat staat en godsdienst alleen in theorie gescheiden. Deze juf heeft nauwelijks iets fout gedaan en die gast ook niet. Bij dit soort gevallen moeten ze gewoon die gast verhoren en vragen hoe hij het vond. geen gun tegen z,n hoofd is vrijwillig en dus gewoon ok.

Had ze niet iets minder als een jaar kunnen wachten...
En die jongen is natuurlijk de bom op school...

Heerlijk

Wat heb je dan een slechte ouders pfffffffffffff

Heb net Jack McCoy aan de telefoon gehad, inderdaad van L&O en legde hem de volgende analogie voor...

Als statutory rape strafbaar gesteld wordt, omdat in dit geval de jongen minderjarig is, dan is masturberen door die knaap een daad wat van overheidswege tegengewerkt moet worden!

De jongen zal een stevige rechterarm hebben, maar mag zijn ambachtelijke handwerk niet omzetten in het echte werk (master proof), omdat de dame in kwestie inmiddels meerderjarig is.

Waar twee kijven hebben twee schuld... en waar twee (vrijwillig)
vrijen (lees: nekuen) hebben twee de grootste lol!

Jack zei me dat hij me zou terugbellen: "We call you back!"

combinatie docent leerling is gewoon illegaal. Ookal was die jongen 18 jaar.

@neqschotje | 19-03-12 | 18:07
Misschien volgens de schoolregels, maar niet volgens de wet.

Ze mag mij ook wel even komen verkrachten!

iedereen gaat wel eens vreemd.

Mijn vader zou jaloers geweest zijn en was zeker niet naar de politie gegaan!

@Het Zilte Nat
Je vader zou jaloers geweest zijn op de juf?

Het feit dat de twee op zich wel in een leeftijd zijn om dat zelf te beslissen maakt het feit dat een docent niet met leerlingen een seksuele relatie mag hebben feitelijk van toepassing.

Leerlingen zijn haar toevertrouwd en in zekere zin in een afhankelijkheidsrelatie. Hoewel ik best snap dat ze er zelf anders over denken, is de docente gewoonweg verkeerd bezig en had ze beter moeten weten.

Het wachten is op het feit, dat ook in de EU/NL de leeftijd weer naar boven wordt bijgesteld. Dan kan ook de teller van de zedenmisdrijven hier harder gaan tollen...

School de mooiste tijd van je leven!!

Waar maken die hypocriete amerikanen zich toch druk om....
Die knul wilde het zelf ook, net als de dame in kwestie.
Wat is daar dan mis aan?

kapotte_stofzuiger | 19-03-12 | 17:23
En nu moet ze de deuren langs om te zeggen dat ze een offender is.

Stuk beter dan verkracht te worden door een dikke pater. Alleen als je aangesloten bent bij de kerk heb je een vrijpas om aan kinderen te zitten. Maar als je 17 bent, dan ben je al snel te oud voor de katholieke kerk.

Nice..

Pedowijf, levenslang opsluiten.

niet de beste foto maar niet mis :o

Op heterdaad betrapt worden door je ouders, minpunten..
Had ie toch de tracking-app van z'n Iphone uit moeten zetten ofzo..

Americans....

Kan ik daar niet een jaartje high school meepikken?

Ze gingen van bil in een hotelkamer en werden op heterdaad betrapt? Wat zei die knul? "Hoi paps en mams, ik ga in dit hotel van bil met een vriendin van me, hier hebben jullie de reservesleutel!"

ze kon het niet goed zien...ze dacht dat het de 20 jarige broer van die gast was.....ze is immers zo scheel als een marmot

Potverdriedubbeltjes. Heb op heel wat scholen vertoeft; maar het is mij helaas nooit overkomen :(

Vanmiddag nog een stuk zitten lezen over een 17-jarige jongen die in de jaren '50 onder dwang van de christelijke broeders gecastreerd is "om hem van zijn homoseksualiteit af te helpen". Als ik dan zo'n bericht lees als dit, vraag ik me af: waar hebben we het over? Vind het allemaal zo spannend niet, maar ja het is wel de wet. Ze wisten waar ze aan begonnen. Als de nood echt zo hoog was had ze maar haar baan moeten opzeggen, net als die leraar in een bericht van een tijd terug.

www.youtube.com...

Wat is dat toch met die docentes in de USA ???

Hoe was dat liedje van Rob de Nijs ook al weer ?

Nijsssssss

nice

@TeeJee | 19-03-12 | 18:10
Hier niet, dáár wel. Het is dus WEL illegaal wat ze heeft gedaan.

nice

Oei Goor | 19-03-12 | 19:53
"Troela troelala"?

Het leukste aan het hele verhaal is het geouwehoer er omheen, terwijl er eigenlijk helemaal niets aan de hand is.

NAISSSSSSSZZZZ.

nice!!

Pedowijf, levenslang opsluiten.
neworder | 19-03-12 | 19:04
Verder gaat het wel??

ik doe ook mee | 19-03-12 | 17:19 | niet ok!
Hoe bevalt dat, achterblijven in de jaren 50?

Ze had beter mij gebeld . . .

Wie neukt er dan ook een foto ?

Een jongen van bijna 18 die gewillig sex heeft met een 27jarige vrouw. Is pure verkrachting....en onprofessioneel.

andywatt | 19-03-12 | 21:01 | niet ok!
Een aantal (toen jonge) Griekse kennissen van mij weten anders donders goed wat jonge gescheiden Noord-Europese vrouwen met kinderen in de zomer uitspoken op de mediterrane stranden met de lokale jongemannen. Gewoon ontslag nemen en de consequenties aanvaarden. Ookal slaat het eigenlijk allemaal nergens op.

Niiiceeee

@Kopknabbelaar | 19-03-12 | 17:27
Een knul van 17 is geen kleuter meer en die weet wat hij doet lijkt me zo. In het land met de grootste porno industrie mag dit dus niet, hoeveel boter kun je op je hoofd hebben.
@teletub | 19-03-12 | 21:12
Ze hoeft geen ontslag te nemen, dat kreeg ze er gratis bij. En even een vraagje, mogen het ook interlokale mannen zijn? En het adres?

Lokale adres is bar om de hoek. De rest kun je zelf regelen.

Op een oude fiets moet je het leren, hoewel 27? Ik zou er voor tekenen

17 en een Oedipus syndroom?

NICE!

Doen!

Had ze dat hotelbezoekje toch beter voor z'n 18e verjaardag kunnen geven..

Van leerlingen blijf je af. Kan me niet schelen of de knul 17 was of 16 of 18 of 19 of 20. Het blijft een leerling dus handjes thuis.

Santac | 19-03-12 | 22:42 | niet ok!

Lucassen

Santac | 19-03-12 | 22:42 | niet ok!
Da's allemaal leuk en aardig, maar ik ben in een dronken bui in een bar ook ooit eens in de armen van een studente beland; terwijl ik dat eigenlijk stond te vermijden. Dacht dat het haar idee was. En dat was volgens mijn werkgever geen probleem, gewoon twee aardige mensen. Ik had er wel zelf gewoon ontslag over genomen. Ies leuk dat je zo stellig bent, maar dan moet je ook kunnen uitleggen waarom.

Ik heb zelf geen flauw idee wat Lucassen eigenlijk fout heeft gedaan. Als je directeur bent en je begint iets met je secretaresse van 20 ben je goed, maar als militair ben je fout? Volgens mij enkel omdat laatst genoemde beroepsgroep vol zit met conservatieve alfamannetjes. Sorry hoor, een jongedame die getrained wordt om andere mensen af te maken kan geen relatie met iemand anders beginnen? Het is echt allemaal flauwekul.

Beetje make up d`r op een gaan met die banaan.

NICE.... Meer heb ik daarop niet te zeggen.

laat ik het dan ook maar zeggen..
NICE...

-weggejorist-

-weggejorist-

NICE

dit is voor het eerst dat ik zo'n artikel lees dat ik de dader ook te doen vind...

zojammerdit | 19-03-12 | 17:17 | niet ok!


Zijn er wel meer hoor!

In ieder geval: Zou der doen!

Heerlijk! Topwijf ook! Die is tenminste echt gek op d,r leerlingen.....

Gaat om principe er is een gezagsverschil en het maakt niet uit of het een de dader een man of een vrouw is. Wanneer een leraar vrijwillige seks had met 17 jarige meisjes.

Begint wel op feminisering te lijken dat een vrouw het wel mag doen maar een man niet.

Gaat om principe er is een gezagsverschil en het maakt niet uit of het een de dader een man of een vrouw is. Wanneer een leraar vrijwillige seks had met 17 jarige meisjes.

Begint wel op feminisering te lijken dat een vrouw het wel mag doen maar een man niet.

Just 17...the right age for having sex is 17....just 17.

Het is een misdaad... dat ze het niet met mij doet.

dolffie | 20-03-12 | 09:10 | niet ok!
Een jongenvan 17 wordt niet getraumatiseerd door iets dergelijks en kan al helemaal niet onvrijwillig verkrackt worden door een dame. Heeft niets met feminisme te maken. Verder is het wel erg dom van dat mokkel omdat ze weet dat het daar strafbaar is.

-weggejorist-

ze hep de traantjes van het bef-orgasme nog in de ogen staan. of was het van de waterpijp?

Hij wilde een hoger cijfer op z,n Engels maar deed het op z,n Frans.

Verkrachting, zo triest dit...

verkrachten is zo'n rotwoord, laten we het verassingssex noemen

Ook Robert Mikelsons spreekt hier schande van..!

Titelveranderingssuggestie: "Jongensdroom komt uit"

Nice

Ook Robert Mikelsons spreekt hier schande van..!
HAL 9000 | 20-03-12 | 11:43 |
idd dit gaat toch nergens over. Die knul het SLACHTOFFER !?!?
dus je kunt als je minderjarig bent zonder dat je gepakt wordt meerderjarigen neuqen, en als de politie er lucht van krijgt, zeggen dat het onvrijwillig was!? Zodat het meerderjarige juffie gepakt wordt!? Raarrrr

Hahaha die aflevering van Southpark was gisteren nog op TV lol

Niazzzzeeee

Wat een lelijk wijf.

dolffie | 20-03-12 | 09:10 | niet ok!
Machtsrelatie? Wie denk je wie bij zo'n relatie de macht heeft over wie? Dingen zijn nooit wat ze lijken. Waarschijnlijk is het gewoon een stoere jongen en een leuke vrouw die gek op elkaar zijn, gaan ze een beetje onhandig mee om en nu zijn ze betrapt. In het ergste geval is het een eikel en heeft-ie die vrouw er gewoon ingeluisd. Tja, het mag daar gewoon niet, da's eigenlijk het enige wat je er over kunt zeggen.

Die maffe yanks ook, als alle yanks die mensen van onder de 18 neuqen worden opgepakt, wordt het aardig stil aan de andere kant van de plas. Ik denk dat het trauma van de ontdekking en handelwijze van zun ouders/justitie groter is als de daad van de juf. De moeder zal wel onder het nodige OMG haar beklag hebben lopen te doen.

NICE!

Gelukkig hebben we de foto's nog?

Krijgt een hogere straf dan Robert M

Tja, had ze maar eerst RK moeten worden.

Bekrompen idiote amerikanen.
In sommige staten mag je trouwen met je 16e, met je 17e kun je al in het Amerikaans leger zitten, en zodoende ergens in het midden-oosten afgeknalt/opgeblazen worden.
Maar een 10jaar oudere MILF volblaffen is schijnbaar een grote schande xD

"Bet it was the mother that rang, the dad would have been proud."


Eens.

Gekke Amerikaanse wet onder de 18 geen gemeenschap met een meerderjarige al is degene slechts 18....

@kapotte_stofzuiger | 19-03-12 | 17:23 | niet ok!
Nee, zij moet uitkijken met wie ze er op laat kruipen.

Er zijn vreselijker dingen in het leven.

Hmm. Neem die mening over Lucassen terug. Dacht dat hij gewoon een foutje had gemaakt. Maar het waren er twee, met zeventienjarigen. En eigenlijk vind ik dat hij na het eerste foutje al ontslag had moeten nemen.

“You're right. We're sorry. This is serious. We need to track this student down and give him his "Luckiest Boy in America" medal right away.”

Reacties op dit artikel zijn gesloten