*

Zo ziet hij het vast graag

<3 Erdogan.

De liefde voor president Recep Tayyip Erdogan was voor een Turkse man groter dan de liefde voor zijn vrouw. Ali D. uit Izmir heeft een aanklacht tegen zijn echtgenote ingediend omdat ze telkens begon te vloeken als Erdogan op televisie kwam.

D. kon er niet langer tegen en nam haar beledigingen jegens de Turkse president op als bewijs. De dame, waarvan enkel de initialen G.D. bekend zijn, zou nu van hem willen scheiden.

De man had zijn vrouw meermaals gewaarschuwd voor hij juridische stappen ondernam, schrijft Hurriyet Daily News. "Ik zou zelfs een aanklacht hebben ingediend als ik een vader had die de president beledigde en op hem schold", aldus de boze echtgenoot.

Het is nog onduidelijk of de dame de cel in moet, zoals anderen die de president eerder beledigden.

Reaguursels

Klinkt als iets wat turQua zou doen

Erdogan is een zak zonder ballen.

Helemaal van God los.

1984

Islam kent het begrip liefde niet. Wanneer snapt men dat eindelijk. Die man houd niet van zijn vrouw of zijn vader. Hij houd ook niet van erdogan, hij vreest hem.

Scheiden kost geld zo kom je er gratis vanaf.

Wat een humane moslim! Gewoonlijk snijden ze je neus af of wordt je gestenigd.
Aangifte is heel beschaafd. Heeft D66 deze man al een verblijfsvergunning aangeboden?

G.D.? Ik mag haar nu al.

Mevrouw D is een laagdunker, beïnvloed door Goldstein.

Ja. Deze man stemt D666.

Ik las Ali B. ...

@Feynman | 22-02-16 | 22:37 | niet ok!
In dit geval 1384.

G.D.? Ik mag haar nu al.
G.D | 22-02-16 | 22:40 | niet ok!
Hahahahaha, dit vind ik humor! LOL...

"Gij zult den Naam des ERDOGAN uws Presidents niet ijdelijk gebruiken, want den ERDOGAN zal niet onschuldig houden, dien Zijnen Naam ijdellijk gebruikt."

Die man is vast en zeker homo. Die zijn er daar zogenaamd niet, omdat ze verplicht doen alsof ze hetero zijn.

"Hé, Ali D, wel eens een vrouw met een lul gezien?"
"Moet je op je trouwfoto kijken"

De snor van de gemiddelde Turkse vrouw verschilt ook niet zoveel van die van Erdogan, dus ik snap dat je weleens verliefd kan worden op een andere snor.

trekpop van Adolf Erdogan

Stelletje leipkezen daar, zowel de aanhang als hun führer Recep

Fantastische leider van een fantastisch land! Dat moet zo snel mogelijk toetreden tot de EU, is het niet, Angela?

Hebben de Erd en zijn gnoom trouwens al excuus aangeboden over hun gelieg wat betreft de dader van de recente aanslag? Uit DNA-testen is inmiddels gebleken dat het een TAK-lid is uit Turkije. En dus niet een YPG-strijder uit Noord-Syrie. Erdogan eiste van de VS toestemming om Syrie binnen te vallen, met die leugen als argument.

De wraakbeschietingen door Turkije op Noord-Syrische burgerdoelen gaan uiteraard wel gewoon volop door, net zoals de slachtpartijen, deportaties en de totale verwoesting van Koerdische steden in Turkije. En de Merkeltjes, Timmerfransjes em Markjes vinden dat uiteraard geen enkel probleem, want dat gaat op termijn nog veel meer vluchtelingen op leveren.

Zon'n Turk wordt dus liever in een Turkse Hamam door lelijke mannen met een snor in zijn reet geneukt dan dat hij seks moet hebben met zijn vrouw, dat is tot dusver duidelijk.

Goh een Erdogan-adept uit Izmir, dat zijn er niet veel.
Onder Erdogan-aanhangers wordt deze stad Setansaray genoemd. Vrij vertaald: stad van de duivel.

Erdogan heeft anders een behoorlijk Grieks voorkomen. Of mag ik dat niet zeggen?

Turkije is ook echt de grootste open inrichting van de wereld, het is werkelijk monsterlijk. Het is geen wonder dat de Europese leiders ze zo graag bij Europa willen, de Belgen kunnen dan zeggen dat ze niet meer de domste van Europa zijn, de Grieken kunnen zeggen dat ze niet meer de grootste klaplopers zijn, de Italianen kunnen zeggen dat ze niet meer de meest narcistische zijn en de Duitsers zijn dan niet meer de enigen in Europa met een genocide verleden.

@Vorragend
Erdo-adepten vind je tegenwoordig overal, vooral in de VS en Duitsland.

Die echtgenoot wegdoen, een lieve man zoeken die van je houdt, veel neuken, een echt gezin stichten en als bonus een dochtertje. In een emotionele gevangenis blijven is slecht voor iedereen.

@Gerard Leeflang | 22-02-16 | 23:55
'In een emotionele gevangenis blijven is slecht voor iedereen.'
of jij hebt geen dochter, of ze leest mee

Zulke dingen kwamen voor in Nazi-Duitsland en Soviet-Rusland. Kinderen, ouders die elkaar verlinkten voor de grote leider en het ideaal.

Voor de rest zijn Turken en Turkije heel normaal.

Mokum Kosher | 23-02-16 | 00:52
Misschien komt het omdat Turkije niet betrokken was bij de Tweede Wereldoorlog, en daardoor geen de-nazificatie fase is doorgegaan, zoals in de meeste Europese landen op een of andere manier wel is gebeurd. Turkije leeft nog in de jaren '30. Toen was genocide nog heel normaal. Vandaar wellicht de schaamteloosheid.

"Ze zitten in het achterhuis ..." wat een l*l. Verschil van mening en debat is het mooiste dat er is.

Moet ineens denken aan alle mensen die ik ken die beginnen te foeteren als Rutte met die namaaklach op tv is. Gewoon het ministerie van Demmink en zoekgeraakte bonnetjes bellen als je ze wilt aangeven? "We are the world ..." nos.nl...

Moesten ze hier invoeren, kun je gelijk een kwart van Nederland aanklagen.

Reacties op dit artikel zijn gesloten