*

Op safari in de Bijlmer.

Speciaal voor avontuurlijke lezeressen organiseert de Libelle een Segway tour langs de hoogtepunten van Amsterdam-Zuidoost, aka de Bijlmer. Wij namen alvast een voorproefje met speciale gids Chris van der Ende.

Reaguursels

Met optionele excursie gangbang in een kelderbox naar keuze. Gaarne aanmelden bij de chauffeur.

Kip van de KFC voeren, geweldig!

-weggejorist-

-weggejorist-

Nouja zeg, ik fucking werk daar.

Generaal Pardon | 02-03-16 | 20:48 | niet ok!
In de Bijlmer? Sinds wanneer wordt er daar door ook maar een iemand gewerkt?

Ben daar naar school (hbo) geweest, het is best indrukwekkend om te zien hoe ze allemaal 's ochtends tegelijk het hok verlaten op weg naar hun plekje om daar de dag door te brengen. Ik kon me er altijd rustig tussen begeven omdat ze door de grote hoeveelheden lastig een niet gemakkelijk een aanval konden openen.
Aan het eind van de middag liep ik altijd met een groepje mee, samen observeerden we dan de vaste bewoners en , om hun leefgewoontes te bestuderen. De geluiden die je een beetje kan plaatsen in de hokken van 'werk' en 'school'. Zo nu en dan kwam je een alpha-male tegen, deze kon je vaak beter een beetje uit de weg gaan, zeker als je slechts observeert. Sommigen van hen zijn niet bang om de aanval te openen, gelukkig waren er ook meer dan genoeg wie goed en in alle rust te observeren waren en voor wie je niet bang hoeft te zijn.

Ik wil er graag even bij vermelden dat mijn eerdere bericht niet racistisch, beledigend of met opzetting tot haat bedoeld is.

@lovekila | 02-03-16 | 20:58 |
Vrij veel bedrijven houden kantoor rond station Bijlmer Arena, van ING en Deutsche Bank tot de Bijenkorf en Adidas, de huren zijn er een stuk vriendelijker dan aan de zuidas.

'En op deze subsidiegalerij woont Quincy'

Hahahaha, ik moest echt lachen om dit filmpje!! Geniaal gewoon man! Jullie waren me ook voor met dat KFC-voeren. Echt humor dit!!

Ik ben voor een tegenaanval om te laten zien hoe ridicuul dit is; op safari bij de Libelle lezeres thuis. Genieten van de houten 'love' letters, de spreuken op de muur, de ongeïnspireerde ikea-kunst en het Leen Bakker/Riviera Maison interieur. Dit alles onder genot van een kopje thee en één koekje. Thee vers gezet door Thea, Ineke, Gerda of hoe al die types met een kort pittig kapsel ook mogen heten.

Prima Safari. Ook bij de Libelle-lezeres heeft de crisis toegeslagen. En als ze dan toch eens wat van die zwarte wurgslangen in het echt wil zien is zo'n retourtje Bijlmer veel voordeliger dan een lange tocht naar Ivoorkust.

Een blikje wattuh?

Chris vd Ende +veel

Libelle's little Africa tour.

Het is maar goed dat het filmpje cynisch bedoeld is anders zwaaide er weer wat.

Een blikje wattuh?

Onderbuik2 | 02-03-16 | 23:12 | niet ok!

.
Heel normaal dat je tegenwoordig delen van de conversatie op de NL TV mist.
Vaak knal ik de subs er maar bij aan.
Wat een kutgeluid. Zijn dat allemaal opgeleide geluidstechnici of hebben ze die bij een vierde-rangs muziekfestival weggeplukt?

Reacties op dit artikel zijn gesloten