*


Camping Powned


#CamPow

Camping PowNed, dinsdag 21:50, NPO3.

Camping PowNed is er weer! Elke dinsdag om 21:50 op NPO3.

Maak kennis met de campinggasten uit het tweede seizoen! Check deze shiners! GoedBarenEM.jpg Emile (54) en Barbera (52)
Jarenlang had Emile een succesvol coachingbedrijf, maar door de crisis zijn hij en Barbera in zwaar weer beland. Omzetten gingen in rook op en het stel belandde samen in de bijstand. Pijnlijk, want nu moeten ze concurreren met werkzoekenden die hun middelbare school niet hebben afgemaakt, terwijl Emile en Barbara toch mensen zijn met een hele andere mindset. Is hun eigendunk hun grootste vijand?
Goedwie.jpg Faruch (40) en Selma (39)
Chaand (9), Sania (14) en Farhan (6)
Van de familie Shah heef alleen de oudste zoon Dhailan betaald werk. Zijn salaris levert hij aan het einde van de maand in bij zijn werkloze ouders. Dhailan is er overigens niet bij in Frankrijk. Vader Faruch werkte jaren in de beveiliging maar raakte zijn baan kwijt. Moeder Selma zorgt al 14 jaar voor de kinderen. Beiden willen graag weer aan de slag, maar vrezen met hun 40 lentes nu al te oud te zijn voor de arbeidsmarkt.
GoedHoeria.jpg Houria (40)
Nasser (12) en Ilham (17)
Houria, een single mom uit Rotterdam, is blij dat ze van haar man af is. Minder vindt ze het dat hij met 70.000 euro van haar geld naar Marokko is vertrokken, haar in de schuldsanering achterlatend. Houria zit echter niet stil. Ze heeft maar liefst twee telefoons nodig om haar drukke sociale leven te coŲrdineren. Daarnaast werkt ze als vrijwilliger bij de voedselbank en volgt ze een opleiding tot gezinscoach.
GoedISIS.jpg Iris (34) en Marc (34)
Surya (6), Phai (6) en Yah (1)
Marc en Iris zijn puur natuur. Ze hechten weinig aan geld, wandelen graag in het bos en eten groenten uit hun eigen tuintje, een lapje grond pal naast hun huis in Sittard. Dat scheelt in de kosten, wat goed uitkomt, want ook Iris zit in de schuldsanering. Marc heeft geen inkomen en leeft van Iris haar uitkering. De twee zouden graag trouwen, maar dat mag niet zo lang de schulden niet zijn afbetaald. De wil om tot die tijd bij elkaar te blijven is er, maar of het lukt is een tweede.
goedtrucker.jpg Michel (53) en Marion (51)
Gezellige braboís Marion en Michel zijn drie jaar geleden getrouwd. Michel was toen nog vrachwagenchauffeur en verdiende goed. Hij raakte in 2012 zijn baan kwijt, maar vond het daarna moeilijk om weer aan de bak te komen: te veel concurrentie van goedkopere buitenlanders. De financiŽn van het stel zijn sindsdien een puinhoop. Nadat de huur betaald is hebben de twee nog maar 300 euro over om van rond te komen.
GoedRobert.jpg Robert (38) Brandon (5)
Vijftien gram: dat snoof Robert op een dag weg in de tijd dat hij aan coke verslaafd was. Inmiddels is hij van de wit af, maar bier drinkt hij nog steeds veel en vaak. Sinds hij is afgekickt heeft Robert een jonge zoon, wat het voor hem makkelijker maakt zijn inname te beperken. De Haagse Robert heeft veel ervaring als fietsenmaker, maar aan die loopbaan kwam een abrupt eind toen hij zijn been verbrijzelde bij een zwaar ongeval. Hij droomt ervan een eigen zaak op te zetten.