2 Nederlanders vast na extreemlinkse terreur Hamburg 

11 juli 2017 - 20:04

Bij de extreemlinkse gewelddaden tijdens de G20-top in Hamburg, waarbij bijna 500 politiemensen gewond raakten en naar schatting voor 170 miljoen euro schade werd aangericht, zijn zeker twee Nederlanders opgepakt.

Een van de mannen is een 33-jarige Nijmegenaar. (Gewelddadig kraaktuig in Nijmegen, je verwacht het niet!) Komt die gotspe: "de man heeft gevraagd om bijstand. Die krijgt hij van het Nederlands consulaat in Düsseldorf'', aldus een woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Het ministerie kon de tweede aanhouding niet bevestigen.

Dus mijnheer de radicaal komt geweldplegen tegen autoriteiten en weigert wetten en gezag te eerbiedigen, maar als zijn anarchistische bips in de cel belandt, roept hij huilend om de rechtsstaat en om hellepie hullepie van het door hem zo verfoeide Systeem.

De linkse hypocrisie, als het niet om te huilen was (want het Consulaat is nu tijd, geld en moeite aan het verspillen aan een figuur dat zijn recht daar op wel redelijk verspeeld heeft), zouden wij ons doodlachen. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie