30K aanmeldingen voor aangifte tegen Hugo

30K aanmeldingen voor aangifte tegen Hugo 

08 december 2021 - 10:53

In de Eerste Kamer zei onze dem. Zorgminister Hugo de Jonge vorige week toen hem gevraagd werd waar de groep Nederlanders zit die tegen vaccineren is, het volgende: "Wij denken vrij goed, vrij precies per postcode, te weten waar die wonen". Daarnaast sprak hij over 'wappies'.

Nogal beledigend en bedreigend, vond Mordechaï Krispijn, beter bekend als actievoerder tegen de coronamaatregelen en hij startte daarom een initiatief om aangifte te doen. Tot dusver heeft dat initiatief zeker 30.000 aanmeldingen opgehaald. Krispijn zegt dat hij in overleg is met juristen om te kijken hoe kansrijk de aangifte is en hoe die het beste ingediend kan worden. Dat gaat volgens hem op zijn vroegst begin januari gebeuren.

Eind volgende week moet de digitale aangifte klaar zijn en worden aangeboden aan de deelnemers. Daarna wil hij drie weken aanhouden om digitale handtekeningen in te zamelen. Wel stelt hij dat het nog maar de vraag is of alle mensen die zich hebben aangemeld ook daadwerkelijk aangifte gaan doen. Gaat u dat doen?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml