34 VVD’ers en geen één weet wat ‘ie doet

34 VVD’ers en geen één weet wat ‘ie doet 

09 november 2022 - 12:42

Nee, we hebben het niet over Sophie. En ook niet over het journaille dat zo ‘woke’ is om alle hoofddoeken en genderlui te sparen maar een vrouw kapot te schrijven. Het zal wel emancipatie zijn maar ook al google ik me suf: nergens wordt Dijkhoff kapot geschreven omdat hij de meest botte boerenlul was die er rondliep in de Tweede Kamer. Bot tegen het journaille, bot tegen de bevolking. Nergens wordt Stef Blok met pek en veren het land uitgejaagd omdat hij de huizenvoorraad verkocht aan de Arabieren. En ook nergens wordt het nepotisme dat koningshuis heet, veroordeeld. Dus nee. Laat Sophie met rust.

Maar de VVD-fractie, die mag bij het grofvuil. Totaal kapot, versleten en niet meer te redden. Die hele partij is niet meer te redden, de doorzichtigheid van de theaterstukjes is niet meer te verbloemen. Dat er überhaupt nog iemand aan het hoofd van die kleuterfractie wil staan, mag een godswonder heten.

34 zetels telt de VVD, 34 mannen en vrouwen die in het echte leven geen normale baan kunnen krijgen en daarom een ton opstrijken. Het waarom hierachter, zijn ze echter vergeten. 34 mannen en vrouwen denken dat ze in de Tweede Kamer zitten om Mark Rutte te behagen. 34 mannen en vrouwen denken hem in zadel te moeten houden in plaats van de levensomstandigheden van 18 miljoen Nederlanders te verbeteren. 34 mannen en vrouwen die met Rutte in de Kamer precies doen wat die 18 miljoen Nederlander min 34 VVD’ers allang wisten wat ze zouden doen: de dwangwet die gemeenten dwingt om asielzoekers op te nemen, te tekenen.

En dus is het alle ballen op Sophie omdat het de aandacht weghoudt bij iets anders: dat 34 VVD-leden voor het gedwongen opnemen van asielzoekers hebben getekend (stelletje achterbakse idioten), dat in niemands belang is behalve dat van Mark Rutte en de VVD. 34 VVD-mannen en -vrouwen hebben getekend voor een carrière (en die ton, plus wachtgeld) en wie weet een zachte landing hierna. 34 VVD-mannen en -vrouwen hebben voor zichzelf gekozen in plaats van voor hun achterban: Nederlanders. 34 VVD-mannen en -vrouwen hebben gekozen voor de onbekende vreemdeling die in groten getale hierheen zal komen met in zijn kielzog in nog groteren getale een familie.

En die 34 VVD-mannen en -vrouwen hebben dat op de meest kinderachtige manier ever gedaan: door Rutte over te laten vliegen uit Egypte. Wat die 34 VVD-mannen en -vrouwen niet konden bedenken was dat dat niet alleen schadelijk is voor Sophie, maar ook voor Rutte: stapt zomaar weer in een vliegtuig! Normale mensen zetten de Zoom of Teams aan. Niet de VVD’ers, die moeten zo nodig weer vliegen. En wat die 34 VVD-kleuters ook niet willen inzien, is dat heel Nederland al precies wist wat er ging gebeuren: ze zouden gewoon tekenen.

Theater voor de bühne, niet gericht op het vooruithelpen van Nederland maar op het beschadigen van een vrouw. 34 kútkleuters met VVD-keurmerk: Forum van Democratie kan nog veel van jullie leren.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.