'3FM stopt met Giel Beelen in de ochtend'
Entertainment

'3FM stopt met Giel Beelen in de ochtend'.

Giel Beelen stopt volgens ingewijden na 12 jaar ochtendradio met zijn programma.

Dat meldt het AD. De zender waarvoor hij werkt, 3FM, zou plannen hebben voor een nieuw programma. Beelen zou dan naar het weekend 'verhuizen'. 

De bekende radio-DJ wil nog niet inhoudelijk reageren op de speculaties. "Het klopt dat er veel in beweging is, maar het is nog niet beklonken. Ik sta midden in de keuken en jij wilt al weten wat het eten gaat worden."

Domien Verschuren, Beelens 3FM-collega die zijn ochtendshow in de vakantie overnam, zou de beoogde opvolger zijn voor de doordeweekse ochtendshow. Ook hij laat echter tegenover het AD niks los. "Daar valt echt nog helemaal niets over te zeggen."

Eerder erkende Verschuren al wel dat Beelen het lastig had in de ochtend. "Giel heeft het gewoon moeilijk in luistercijfers en wat het volk van hem vindt. Blijkbaar is het cool om Giel Beelen te bashen de laatste twee jaar. Dat is lastig."

Sinds het vertrek van bekende stemmen als Coen van Swijnenberg, Sander Lantinga en Gerard Ekdom, heeft de jongerenzender te maken met alsmaar dalende luistercijfers. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →