5e Colonne-club Milli Görüs start imamopleiding
Binnenland

5e Colonne-club Milli Görüs start imamopleiding.

Conservatief-islamitische Turkse groepering Milli Görüs start met een imamopleiding in Amsterdam. De studenten leren er 'islamitische ethiek', Arabisch, koranlezen etcetera. Het wordt een thuiscursus, maar de leerlingen kunnen voor extra begeleiding terecht bij de haatkazerne Westermoskee van de club.

Komt vast helemaal goed, ene Recep Tayyip Erdogan is een oud-student van deze Imam Hatip-opleiding die in Turkije al decennia bestaat. Deze scholen waren ook de eersten die grif de evolutieleer afschaften, dus u ziet, deze opleiding vormt een prachtige, constructieve bijdrage aan de Nederlandse maatschappij.

U krijgt van ons een gratis proefles. U krijgt hier een citaat van Recep Tayyip Erdogan, om uit uw hoofd te leren. Mocht u zich afvragen waarom de NederTurken, ook als ze hier geboren zijn, meer Turks dan Nederlands zijn en als schoothondjes achter Erdogan aan kwispelen, deze woorden van de Oppersnor hebben daar misschien iets mee te maken:

Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

Dus. Nog vragen, iemand?

Alle artikelen geladen. Overzicht →