Aandachtstypetje = negatieve aandacht-moe
Buitenland

Aandachtstypetje = negatieve aandacht-moe.

Bibi Breijman = BN'er geworden dankzij Oh Oh Cherso. De doelen van dat programma waren natuurlijk keiharde fissa's, comazuipen en vakantieliefjes fixen. Bibi was de vreemde eend in de bijt, had niet door wat de programma-insteek precies inhield. Comazoop niet, gedroeg zich deftig, vond zoenen maar vies en wimper-eyelinede zich het ongans. Kleine castingfaal dus.

Maar gelukkig heeft Bibi veel talent, hoefde na drie keer Cherso niet op zoek naar een kassabaantje bij de Albert Heijn. Op Wikipedia staat ze inmiddels omschreven als "tv-persoonlijkheid" en als "zangeres". Dan moet je echt iets kunnen. Om überhaupt een eigen Wikipedia-pagina te krijgen moet je iets voorstellen.

Haar palmares is inderdaad indrukwekkend. Wat denkt u van een wereldhit als 'Tirol, laat je likken' en deelname aan The Voice of Holland (nul stemmen bij blind auditions). Ook jaloersmakend: meedoen aan De Nationale IQ Test op RTL5. Haar score van 132 lijkt hoger dan die van de meeste BN'ers.

Na een glansrijke tv-carriére besloot Breijman filmpjes te gaan maken over haar eigen leven. Mega- en superinteressant, zo'n YouTube-leven. Alles voor de 'vergeet niet te abonneren en een blauw duimpje omhoog te doen' views, right? 

Omdat Bibi's leven zo machtig mooi is, zijn er heel veel nietsnutten die stikjaloers op haar zijn. Online krijgt de 27-jarige "zangeres" veel stomme berichten. Het kan Bibi gelukkig niets schelen, ze heeft zich er volledig voor afgesloten en gaat door met waar ze mee bezig is: zwanger zijn van zanger Waylon.

Om te laten zien hoe sterk Bibi in haar Uggs staat, heeft ze een t-shirt laten maken met het woord 'aandachtshoer' erop. Dat is een verwijzing naar een 'hater', die haar als dusdanig had omschreven. Maar Bibi wil helemaal geen *hoeveel likes?Refresh, refresh* aandacht, vandaar onderstaande post.

Alle artikelen geladen. Overzicht →