Aangifte tegen Marco Borsato om 'onzedelijke betastingen'

Aangifte tegen Marco Borsato om 'onzedelijke betastingen' 

14 december 2021 - 15:05

Oei! Zijn de roddels dat Marco Borsato tijdens de barbecues met deelnemers van The Voice of Holland en The Voice Kids zijn handjes niet van minderjarige tieners af kon houden dan toch waar? Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland heeft bevestigd dat tegen de zanger aangifte is gedaan van "onzedelijke betastingen".

De aangifte zou zijn gedaan door een 22-jarige vrouw, die destijds slechts 15 jaar oud was. Het OM Midden-Nederland zegt de aangifte van de "onzedelijke betastingen" in onderzoek te nemen. Vorige week verzocht Knoops het Openbaar Ministerie namens Borsato onderzoek te doen naar de bron van geruchten die over de zanger de ronde doen.

Borsato bevestigde in een verklaring dat er aangifte tegen hem is gedaan. "De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie", aldus de verklaring. "Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd. Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen." 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml