Aanrander stopt biljartballen in anus, hoeft niet de cel in
Raar

Aanrander stopt biljartballen in anus, hoeft niet de cel in.

Een Engelsman die alvorens een barmeid aan te randen eerst nog een stuk of wat biljartballen in zijn anus probeerde te duwen is ternauwernood gevangennisstraf ontlopen. 

Simon Coleman (32) zwaaide na het biljartbalincident met zijn klabanus naar de barmeid om zich daarna aan haar op te dringen. Een "jongensgrapje", zo verklaarde de dronken Coleman destijds aan de politie.

De zaak kwam al eerder voor, meldt de Bath Chronicle. De rechter besloot Coleman destijds nog niet te vervolgen om hem de kans te geven zijn leven te beteren. Die kans greep de Angelsakische drugsverslaafde met beide handen aan: hij stal een fles whiskey en een paar maanden later besloot hij na een voetbalwedstrijd zijn piemel aan het passerende verkeer te laten zien.

Lekker gast

Toen Coleman ook nog eens zijn vriendin, die hij in een afkickkliniek had leren kennen, mishandelde en een vrouw die tussenbeide kwam tegen de grond duwde vond justitie het toch echt welletjes geweest en moest Coleman alsnog voor het hekje verschijnen.

De man is er desnalniettemin goed mee weg gekomen. De rechter vond de draaideurmisdrijven twee jaar voorlopige gevangenisstraf en 100 uur taakstraf waard. Coleman moet van de rechtbank ook wat aan zijn verslaving laten doen: "Ik wil je hier niet meer zien want als je hier nog een keer komt ga je niet meer door de deur naar buiten".

Alle artikelen geladen. Overzicht →