Aanslag op Bossche juwelierszaak Anny van Buul
Binnenland

Aanslag op Bossche juwelierszaak Anny van Buul.

Voor de tweede keer in een maand tijd is juwelierszaak Anny van Buul doelwit geworden van criminelen. Rond 03.30 uur vannacht is een auto ingereden op de pui van de zaak in de Helfheuvelpassage in Den Bosch. 

Het zou weleens zo kunnen zijn dat de daders in de hoek van de Mocromaffia of wellicht een motorbende gezocht moeten worden. Net als de vorige keer, zijn de verantwoordelijken er wederom niet in geslaagd iets buit te maken. 

Premier Rutte en zijn marionetten reageerden geschokt: dit is een aanslag op de vrije juwelenverkoop. Om überhaupt tot aan de winkel te geraken, werd dwars door de hoofdpui (noodpui, want vorige maand dus ook al geramd) van het winkelcentrum gereden. Vanuit daar reed men direct door naar de juwelier, waar getracht werd door het rolluik te vliegen. 

Dat mislukte dus, de daders hebben de auto in de passage achtergelaten en zijn er vermoedelijk op een scooter vandoor gegaan. Wij gaan er vanuit dat de juwelier vandaag nog met een 'wij zwichten nooit'-statement naar buiten komt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →