Aantal gekkies in NL met 5.000 gestegen 

31 juli 2017 - 13:55

In een jaar tijd is het aantal gekkies in Nederland met vijfduizend gestegen. De zorgkosten voor deze psychiatrische patiënten (220 duizend in totaal) met ernstige aandoening rijzen ook de pan uit: maar liefst 4,7 miljard euro per jaar, oftewel: 21.000 euro gemiddeld per gekkie.

Dat blijkt uit een analyse over het jaar 2015 van zorginformatiecentrum Vektis. Volgens deze analyse bent u een gekkie als u lange tijd lijdt aan een ingewikkelde stoornis, waardoor u problemen krijgt met bijvoorbeeld werk, relaties en financiën. U lijdt dan bijvoorbeeld aan angst, autisme, schizofrenie, een depressie of ernstige persoonlijkheidsstoornissen.

Omdat wij vermoeden dat er onder de PowNed-reaguurders ook een paar gekkies zitten - vermoeden hé, dat wil niet zeggen dat het zo is. NIET boos worden! Hier wat tips ter afleiding van uw stoornis zodat u weer gaat genieten van uw leven. U kunt bijvoorbeeld kijken naar vrouwen in Oranje voetbalbroekjes, lekker op vakantie gaanbaby's maken, vrienden of familie bezoeken, schelden op de NS (lucht altijd op), gek doen op het water, de Thaise koning belachelijk maken, zinloze poll's invullen of gewoon lekker veel zuipen.

Enjoy!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie