ABN Amro: 'Kalm aan met maatregelen, energiecrisis niet begonnen'

ABN Amro: 'Kalm aan met maatregelen, energiecrisis niet begonnen' 

19 september 2022 - 11:33

Terwijl het kabinet momenteel babbelt over aanvullende maatregelen als een prijsplafond voor energie om de boel betaalbaar te houden, is er volgens de ABN Amro niks aan de hand. Economen van de bank roepen het kabinet op om nog eventjes te wachten met die maatregelen.

Want u dacht dat de prijzen nu al de pan uitrijzen, maar de crisis is volgens de bank nog niet eens begonnen. De helft van de gezinnen kreeg dit jaar zelfs geld terug op de jaarafrekening. Steunmaatregelen zouden daarom te vroeg komen. "Zet alles klaar om het uit te voeren, maar wacht tot het nodig is. Anders loopt de inflatie nóg verder op."

Alsof mensen voor hun lol zich van het gas laten afsluiten en voor hun lol 500 euro per maand betalen. Volgens de economen zijn dat slechts uitzonderingen en die hebben vette pech . En alsof de overheid beleid uitvoert, maar goed.

Wacht maar tot er een crisis komt die banken treft. Bijvoorbeeld een bank die ABN Amro heet. Eens kijken of ze het dan ook zo'n goed idee vinden om 'nog eventjes te wachten' met maatregelen van de overheid. Oh wacht...

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml