Achtbaanritje in de Efteling? Reserveren graag
Tech

Achtbaanritje in de Efteling? Reserveren graag.

De wachttijden in attractiepark de Efteling lopen de spuigaten uit. De ticketprijzen van 37,50 euro trouwens ook, maar dat is weer wat anders.

Om een dagje Efteling draaglijk te maken voor de hele familie, komt het sprookjespark in het Brabantse Kaatsheuvel nu met een speciale applicatie op de proppen voor de meest populaire attractie die het park rijk is; de Python.

Via de app dient u aan te geven hoe laat u in de achtbaan wilt en kunt u via tijdvensters uw plekje reserveren. De (gratis) applicatie moet er voor zorgen dat de wachttijden beperkt worden tot slechts een kwartier. Wij zijn benieuwd of ouderen met kleinkinderen ook baat hebben bij deze hedendaagse technologie.

Dat de wachttijden echt ernstig zijn, bewijst de site EftelStats wel. Hier wordt keurig bijgehouden hoeveel minuten u bij elke attractie moet wachten.

Wij van PowNed zijn erg begaan met uw pleziertjes. Zonder lol immers geen leven. Daarom hebben wij met een snelle berekening (webredacteuren van PowNed hebben nu eenmaal niet het vermogen om lang na te denken) voor u uitgeteld wat u dat nou echt kost, in de rij staan.

Wanneer u het park aandoet met, laten we zeggen vier personen, betaalt u slechts 150 euro aan entreegelden. De kosten voor benzine, parkeerkaart, hapjes en drankjes en eventuele souvenirtjes zitten daar niet bij. De gemiddelde wachttijd voor een attractie is momenteel een uur.

De exacte uitgaven laten we gemakshalve maar even in het midden, feit is echter wel dat u fors lapt voor het ellenlang staan in een wachtrij.

Alle artikelen geladen. Overzicht →