Achttal jongeren slaan onschuldige jongen halfdood 

09 juli 2018 - 15:40

Prachtig land, dat Nederland. Op momenten dan. Want ondanks dat we er met zijn allen een hoop aan doen om het een beetje leefbaar te houden, loopt het bij tijd en wijlen helaas weleens de spuigaten uit. 

Zo werd de 21-jarige Nick Hazewinkel uit Noord-Scharwoude afgelopen vrijdagnacht gruwelijk in elkaar geslagen door een groepje van acht jongeren, allen rond de 15 jaar. Waarom vraagt u zich af? Nou, de jongeren wilden niet dat Nick langs hun liep.

Het slachtoffer, die op dat moment zijn hoogzwangere vrouw van een tweeling aan de telefoon had, liep tóch langs de jongens. Want waarom zou je immers niet langs iemand mogen lopen? Opeens kreeg hij van achter een klap en verloor zijn bewustzijn. Toen hij even later weer bijkwam, voelde hij naar eigen zeggen nog steeds dat er op hem ingetrapt werd.

Zijn vrouw heeft aan de andere kant van de telefoon meekregen hoe haar partner de vernieling in geschopt en geslagen werd. Het gezicht van Nick was dusdanig opgezwollen, dat de EHBO niets voor hem kon doen.

Een dag later kon dat wel. De schade bestaat uit een ontwrichte kaak, een gebroken oogkas op drie (!!!) plaatsen en een grote scheur in het jukbeen. Een gezichtsoperatie moet er voor zorgen dat het gezicht hersteld wordt.

De daders zijn gevlucht. Mocht u iets hebben gezien, dan roepen wij van PowNed u op direct de politie te alarmeren. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie