Actiegroep dropt 33 protestborden tegen moskee 

06 juni 2018 - 11:55

Ongeveer een week geleden verscheen er op de Facebookpagina ICC/Moskee te Assendelft een oproep aan 'broeders en zusters'. Met koeienletters valt er te lezen: HELP ASSENDELFT AAN EEN MOSKEE! 

Mensen met een kleine uitkering portemonnee hebben de mogelijkheid tot het döneren van vijf euro, mensen die al jarenlang een uitkering hebben opgespaard het wat ruimer hebben kunnen zelfs vijfhonderd euro overmaken.

Geschat wordt dat Hollandistan op dit moment tussen de 450 en 500 moskeeën rijk is. Het exacte aantal is niet bekend. Ook over het aantal kerken in onze voormalig joods-christelijke samenleving is het gissen, het schijnen er rond de 7.000 te zijn.

Anyway, zoals er voorstanders van de bouw van een cultureel polderpaleisje bestaan, zijn er aan de andere kant ook tegenstanders. De broeders en zusters van de actiegroep 'Rechts in Verzet' zien de komst van een moskee in Assendelft, zo blijkt uit vanmorgen gepubliceerd beeldmateriaal, niet als een toegevoegde waarde aan de maatschappij.

Zij hebben daarom vannacht op hun eigen manier hun afkeer uitgesproken tegen de mogelijke komst van de islamitische verzamelruimte.

De protestactie lijkt bij voorbaat al voor niets te zijn geweest, de Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek (bestaat uit Protestantse, Doopsgezinde, Rooms-katholieke, het Apostolisch Genootschap, de Hindoegemeenschap, de Bahai-gemeenschap, de Joodse gemeenschap, en de Islamitische Stichting) kijkt enorm uit naar de bouw van de moskee. 

De Stichting verklaart: 'dit past helemaal in de doelstelling van de Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek om de verbinding van mens tot mens te versterken'.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie