Advocaat dokt schoolmeisjes voor seks
Raar

Advocaat dokt schoolmeisjes voor seks.

In New York City is deze week een 58-jarige man schuldig bevonden aan prostitutiepraktijken met minderjarigen. Advocaat Eyal Katzman betaalde twee zestienjarige schoolmeisjes voor orale seks. 

Het misbruik van de Amerikaanse tieners, volgens New York Daily News klasgenootjes van de John Adams High School, speelde zich vier jaar geleden af in Katzmans woning, die ook als kantoor dienstdeed. 

"Een jury heeft de aangeklaagde veroordeeld voor het zijn van een seksueel roofdier", aldus justitie in NYC. "Hij vormt een bewezen risico voor kinderen en is gevaarlijk voor de samenleving als geheel. Zijn veroordeling verzekert dat hij voor zijn misdaden wordt gestraft."

Beide slachtoffers getuigden in het proces tegen Katzman. De smeerkees was destijds door eentje afgezogen terwijl hij de borsten van een tweede scholiere betastte. Het pijpen, waarvoor de tiener nog twee keer terugging naar het huis van de jurist, leverde haar per karweitje zo'n 150 harde dollars op. Een ander meisje had 60 dollar overgehouden aan de ontucht. De meiden waren door een derde tiener bij de rechtsgeleerde geïntroduceerd. 

Katzman, die zomer 2014 werd opgepakt, hoort zijn straf eind augustus. Voor het misbruik kan hij tot acht jaar celstraf krijgen.

Alle artikelen geladen. Overzicht →