Dit is copy-paste van ANP, dus NIET door ons verzonnen
Entertainment

Dit is copy-paste van ANP, dus NIET door ons verzonnen.

De talkshow van Eva Jinek staat vrijdag grotendeels in het teken van katten. Dat heeft de KRO-NCRV donderdag bekendgemaakt.

Poezenfans Jort Kelder en Jan Versteegh komen met hun katten prins Harry, Don Carlos en Rob naar de studio en spreken volgens de omroep voor het eerst over hun liefde voor hun harige huisgenoten. Ook schuift een eigenaar van een dierencastingbureau aan en verklaart wetenschapper Maarten Reesink de menselijke voorliefde voor katten.

In aanloop naar de uitzending nemen de katten van Eva, Prinses Cocobelle en Prinses Zeepje, de social media-kanalen van het programma over.

Naschrift Powned: uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Beau van Erven Dorens in zijn RTL-programma Summer Night binnenkort cavia-fans Fajah Lourens, Bonnie st. Claire en Dave Roelvink zal ontvangen. Deze sterren zullen voor het eerst over hun liefde voor hun gladde huisgenoten spreken. In aanloop naar de uitzending nemen de cavia's van Beau, Fonsje en Westerlootje, de social media-kanalen over.

Alle artikelen geladen. Overzicht →