Niemand wil nog twitteren 

27 juli 2017 - 16:58

Iedereen in de wereld Whatsappt. Gebruikt Snapchat. Instagram. PowNed. En natuurlijk Facebook. Maar er is één klein social medium dat dapper weerstand biedt tegen groei en succes: Twitter.

Sinds lange tijd heeft Twitter slechts 328 miljoen gebruikers, terwijl Facebook er honderd miljoen miljard heeft. En het willen er maar niet meer worden bij Twitter. De teller blijft steken op 328 miljoen, dit terwijl beleggers er nog van uitgingen dat twitter zeker wel 332 miljoen gebruikers zou binnenharken.

Helaas. Twitter is een open riool voor randdebiele narcisten, BN'ers en stalkers. Bovendien is van die 328 miljoen gebruikers zeker de helft inactief of is een fopaccount wat uiteindelijk betekent dat helemaal niemand nog twittert, behalve Geert Wilders.

En daarom verloor Twitter in een jaar tijd maarliefst 107 miljoen dollar. Wat dan weer betekent dat het aandeel Twitter op Wall Street met 14 procent daalde. Wat dan weer betekent dat Twitter hard op weg is naar Het Grote Einde.

Mooi. Blocken en muten, Twexit.

De vraag is wel een beetje wat al die BN'ers de hele dag moeten doen als Twitter er niet meer is. Zul je zien dat ze dan nóg vaker op TV zijn.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie