Ook staats. Dekker in  de war van schoolfoto-gate
Politiek

Ook staats. Dekker in de war van schoolfoto-gate.

Nog even over die schoolfoto-offerfeest-schadevergoeding van 500 pop aan een islamitische familie omdat hun mini-moslim niet op de foto kon: ook uw Staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker (VVD) is een beetje geschokt over het toekennen van een schadevergoeding door de rechter.

Volgens de NOS moest Dekker zijn "wenkbrauwen ophalen" toen hij van de schadevergeoding hoorde. Dat is politiek-correcte nieuwspraak voor: "Hier begrijp ik dus echt geen hol van". Maarja, zelfs een VVD-politicus moet tenminste proberen om integer te lijken, dus zegt 'ie het niet hardop.

Dekker verder tegen de NOS: "Heel heftig dat het zover is gekomen dat ouders en school tegenover elkaar zijn komen te staan. Dit soort zaken moet worden uitgepraat, niet meteen de gang naar de rechter maken."

Ook sluit hij niet uit dat school in hoger beroep gaat. Wat inmiddels wel iedereen hoopt, want dit moeten we niet willen met z'n allen. Sowieso staan de gratis advocaten in de rij, dus die school zit wat dat betreft al geramd.

Alle artikelen geladen. Overzicht →