Tiel zet undercover hondenpoepstasi in
Binnenland

Tiel zet undercover hondenpoepstasi in.

Er is één durpje in Nederland waar echt álle problemen zijn opgelost en dat durpje heet Tiel. Dat ligt in de Betuwe en is bekend van Flipje (ook uit Tiel).

In Tiel bestaan 23 'hondenpoephotspots' (LOL) waar baasjes hun viervoetende vrinden massaal laten schijten. Ondanks het feit dat in de Heilstaat Tiel hondenpoepen ten strengste verboden is, wordt er toch onbeperkt gewildpoept door honden. Misschien ook wel door hun baasjes, het blijft toch Tiel.

Nu komt het: er worden 'undercover' 'hondenpoepcontroleurs' ingezet die wildpoepende baasjes op heterdaad gaan betrappen. Niet alleen krijgt het baasje dan een boete, er worden ook 'hondenpoepzakjes' uitgedeeld en de geheime poepstasi gaat 'in gesprek' met de hondenwildpoepers.

HUUU!

Dus als je 's ochtends Fikkie staat uit te laten loop je het risisco dat een als boom of fiets verklede BOA toeslaat zodra het dampende hoopje de endeldarm van Fikkie verlaat. 'Wat denken wij dat wij aan het doen zijn mevrouwtje?'. En dan een boete. En een poepzakje. En een 'goed gesprek', met een als fiets of boom verklede BOA.

Nogmaals: HUUU!

Yep, in Tiel zijn echt alle problemen op. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →