Waalwijk bevrijd van Dave Roelvink
Entertainment

Waalwijk bevrijd van Dave Roelvink.

Het is al onprettig om in Waalwijk te wonen, als dan ook nog Dave 'zoon van' Roelvink komt optreden wens je niets anders dan bevrijders die uit invasieschepen het strand op stormen om Waalwijk te bevrijden uit de klauwen van de onderdrukkers.

Hetgeen gebeurde, maar dan zonder invasieschepen. Want wat was het geval: op het gezellige Waalwijkse volksfeest Waalwijk Ontmoet zou Dave Roelvink een paar setjes komen DJ'en. 

Zou. Want Waalwijkers zijn mooi niet voor één gat te vangen (het zijn geen Edammers) dus reaguurden ze massaal piswoest op de aangekondige komst van Dave Roelvink. Waarop de gemeente in blinde paniek raakte en Dave Roelvink toch maar weer afzegde.

Niet ten onrechte. Roelvink stond vorig jaar wel nog in Waalwijk maar toen schold hij Waalwijkers uit omdat iemand met bier gooide: 'Je moeder is een kankerhoer', zei Dave toen tegen het publiek. Terwijl met bier gooien nou juist één van die mooie authentieke Waalwijkse tradities is, net als slipsniften, kluunwapsen en elkaar straalbezopen op de bakkes rossen. 

Wie Dave Roelvink gaat vervangen is onbekend. Wij raden Dries Roelvink aan. Of Bonnie st. Claire. Of  anders Rick Brandsteder, die is ook heel leuk, zeker met bier. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →